niedo-wiarek 08.03.08, 12:51 Czy macie z tego powodu kompleks? Pytania oczywiście nie kieruję do przedszkolaków, gimnazjalistów, studentów przed 26 rokiem życia itp. Uprzejmie proszę o szczere odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hypatia69 Re: Pytanie do osób bez magisterium 08.03.08, 12:54 Nie mam. Kompleksów. Ani magisterium. Ba! Rozmaite osoby mi wpierają, ze jak mogę nie mieć [magisterium], skoro widać, ze mam. No to się nie spieram nauczona doświadczeniem, ze to nieefektywne. A powinnam mieć? Kompleksy? Bo magisterium mi zbędne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: Pytanie do osób bez magisterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 12:57 nie - praktyka zawodowa uzupełniła i nauczyła aż nadto (miałam dobrych szefów) ale, przyznaję, wolałabym go mieć bo teraz (prawie 40 lat później) nagle mi sie to wytyka i używa jako pretekst do odsuwania od co ciekawszych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
zhasnete_cigaretty Re: Pytanie do osób bez magisterium 08.03.08, 13:11 znajomy strażak nie ma mgr i wcale z tego powodu nie rozpacza, natomiast drażni swoją utytułowaną narzeczoną mówiąc: po co zmarnowałaś pięć lat studiów, jak teraz narzekasz, że nie możesz znaleźć pracy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magister? Re: Pytanie do osób bez magisterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 13:25 Czytam, czytam i jak ktoś gdzieś napisał, jestem powalony. Mamy bezmagisterskie Społeczeństwo, zachwycone owym faktem. Magistry schowajcie się, bo ciąży na was zbędny kwit wykształcenia, po cóż wam to było? Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Pytanie do osób bez magisterium 08.03.08, 14:33 Nie! To jest powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś