kamill6 29.10.03, 12:15 Jak udaje wam się wypełnić powyższe? Ja mam z tym problem, czasami bardzo duży. A w ogóle jak rozumiecie zwrot "dystans do siebie samego" Pozdr Kamill Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Mieć dystans do siebie samego IP: *.BRZEG.Korbank.PL / *.brzeg.korbank.pl 29.10.03, 13:46 Nie ma czegoś takiego jak "dystans do siebie". To trochę tak jakby zmienić tożsamość. Wydaje mi się, że od siebie uciec najtrudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig2 Re: Mieć dystans do siebie samego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 14:41 super watek. Jak tylko wroce do domu napisze wiecej, a w drodze pomysle o dystansie do siebie samego. Zaraz, zaraz, czy czlowiek z dystansem do siebie nie staje sie zbyt latwo cynikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kamill6 Re: Mieć dystans do siebie samego 29.10.03, 15:35 tak często słychać wypowiedzi w stylu: "mam dystans do siebie" itp. Zacząłem się zastanawiać czy ja mam dystans do siebie samego, czy potrafię "odizolować" się i wykluczyć z siebie to co akurat w tym momencie nas za mocno absorbuje, co nam przeszkadza. Ja akurat nie posiadam takiej umiejetności, chociaż nad nią pracuję. A może źle rozumiem to pojęcie? Sam nie wiem, na pewno coś w tym jest. Kamill Odpowiedz Link Zgłoś