wanda43 05.03.09, 13:30 że po tylu ujawnionych przypadkach posyłają dzieciaki na jakieś zajęcia z księżmi. Szczególnie na plebanie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6346210,Ksiadz_oskarzony_o_molestowanie_uczennicy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Ilu przypadkach? 05.03.09, 13:37 wielu, bardzo wielu i zbyt wielu. Wrzuc sobie w Google księża pedofile, to sie sama przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Ilu przypadkach? 05.03.09, 13:39 Księża pedofile są tak samo groźni jak nauczyciele pedofile i nauczycielki molestujące małoletnich uczniów. Zakazać w takim razie chodzenia do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Ilu przypadkach? 05.03.09, 14:30 a-siek napisała: > Księża pedofile są tak samo groźni jak nauczyciele pedofile i > nauczycielki molestujące małoletnich uczniów. > to najgorszy nauczyciel-ksiądz-pedofil Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: A choćby 05.03.09, 13:41 prawieemeryt napisał: > tylko dwa to za mało? Kretynko! Gdyby myśleć tak jat ty to w pierwszej kolejności trzeba by zakazać lekcji WF w szkołach, bo tam najczęściej dochodzi do molestowania. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Nie o to chodzi! Widzę, że słusznie 05.03.09, 13:53 użyłem epitetu. Jednych się ściga i karze - bardziej lub mniej konsekwentnie. Natomiast bardzo konsekwentnie tylko katabasy są poza zasięgiem wymiaru organów ścigania i sprawiedliwości. Wszyscy wiemy, że dewiacje znaleźć można wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Nie o to chodzi! Widzę, że słusznie 05.03.09, 14:04 prawieemeryt napisał: > użyłem epitetu. Jednych się ściga i karze - bardziej lub mniej > konsekwentnie. Natomiast bardzo konsekwentnie tylko katabasy są poza > zasięgiem wymiaru organów ścigania i sprawiedliwości. Wszyscy wiemy, > że dewiacje znaleźć można wszędzie. Przykład pierwszy z brzegu: www.racjonalista.pl/index.php/s,11/t,7468 Odszczekasz, czy mam również użyć epitetu? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Odszczekam.... jak mi 05.03.09, 14:10 udowodnisz czarne (nomen omen) na białym, że na x stwierdzonych przypadków molestowania na równi żarliwie (%owo) byli ścigani i karani czarni i "cywile". Nie liczę za karę przeniesienia do innej parafii ..... na świeże mięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Odszczekam.... jak mi 05.03.09, 14:29 prawieemeryt napisał: > udowodnisz czarne (nomen omen) na białym, że na x stwierdzonych > przypadków molestowania na równi żarliwie (%owo) byli ścigani i > karani czarni i "cywile". Nie liczę za karę przeniesienia do innej > parafii ..... na świeże mięsko. Rozumiem, że rościsz sobie prawo do pieprzenia bezpodstawnych głupot wymagajac jednocześnie od adwersarzy szczegółowych i niemożliwych do przytoczenia danych. Odpowiedz Link Zgłoś
les.vacances Re: Ilu przypadkach? 05.03.09, 13:40 interwencja.interia.pl/news?inf=1009754 uwaga.onet.pl/9677,news,,ksiadz_molestowal_uczennice,reportaz.html miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,2426422.html Resztę znajdziesz sama w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Zakażmy i religii, i w-fu, ok? 05.03.09, 13:43 www.google.pl/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4SKPB_enPL291PL292&q=nauczyciel+wf+molestowa%c5%82 Odpowiedz Link Zgłoś
les.vacances Ktoś mówi o zakazywaniu? 05.03.09, 13:46 Mówimy o tym, że dość często zdarzają sie wypadki molestowania przez księży, więc rodzice powinni bardzo uważać puszczając dzieci same do księdza na plebanię. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Masz rację 05.03.09, 13:49 Po prostu źle zinterpretowałam niewątpliwie dobre intencje tego elekwentnego dzentelmena: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=92257770&a=92258175 Odpowiedz Link Zgłoś
les.vacances Re: Masz rację 05.03.09, 13:51 Po mi wklejasz ten link? Ja mojej córki na plebanię nie puściłabym samej. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika a do szkoły? 05.03.09, 13:40 molestowanie przez jednego nauczyciela też uznajesz za powód do oskarżeń pod adresem całej grupy zawodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: a do szkoły? 05.03.09, 13:45 republika.republika napisała: > > molestowanie przez jednego nauczyciela też uznajesz za powód do oskarżeń pod > adresem całej grupy zawodowej? > Czarni to w swej masie pedofile lub pederaści. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Pederaści jak Biedroń i Raczek... 05.03.09, 13:50 ...czy jakoś inaczej? lech.niedzielski napisał: > Czarni to w swej masie pedofile lub pederaści. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Pederaści jak Biedroń i Raczek... 05.03.09, 13:57 To pedofile? Masz dowody? Mam nadzieję, że zgłosiłaś do prokuratury? Bo widzisz, jak nie, to to też jest przestępstwo... Hehe. I sorry, księża tak, nauczyciele nie, bo nauczyciele nie wymyślili sobie czegoś tak sprzecznego z naturą jak celibat. A ta niewyżyta czarna hołota... no cóż, hihi: www.youtube.com/watch?v=VABSoHYQr6k Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Nie rozróżniasz określeń pederasta i pedofil? 05.03.09, 13:59 To z Ciebie jest ostatnia sierota a nie socjalliberal ") Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Nie rozróżniasz określeń pederasta i pedofil? 05.03.09, 14:04 Asiek, ty zacznij wreszcie odróżniać pedofila od - tu przepraszam homoseksualnych - pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Nie rozróżniasz określeń pederasta i pedofil? 05.03.09, 14:11 Pewnie jakieś księżulek jej złote góry obiecywał, a później nakryła go z jakimś młodzieńcem. I stąd ten uraz, homofobia ma często bardzo zabawne korzenie. Także wypieranie własnej orientacji homoseksualnej, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek To raczej przesłanka do klerofobii 05.03.09, 14:22 klerofobie socjalliberal napisał: > Pewnie jakieś księżulek jej złote góry obiecywał, a później nakryła > go z jakimś młodzieńcem. I stąd ten uraz, homofobia ma często bardzo > zabawne korzenie. Także wypieranie własnej orientacji homoseksualnej, > hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: Nie rozróżniasz określeń pederasta i pedofil? 05.03.09, 14:24 Powiem krótko,nie chcę urazić innych kobiet ale największe poparcie ta czarna hołota ma właśnie wśród kobiet.Moja żona kiedy opowiadam jej o kolejnym przypadku tych zboczeńców reaguje podobnie jak asienka. To zastanawiające dlaczego tak jest? Czyżby kobiety to faktycznie niewolnice? czy nimb niby świętości księży zakłóca ich tok normalnego myślenia,że nie chcą nawet przyjąć faktu,że sporo wśród sukienkowych zwykłych zboczków. Pedofile i pederaści są w różnych grupach społecznych,ale fakt że sporo ich wśród nauczycieli i przewodników moralności czyli księży jest szczególnie odrażający. Obrońców tych zboczków nazywam ................ Przypadków pedofilii wśród księży jest sporo i sporo jest doniesień medialnych na ten temat,więc pytanie w ilu przypadkach asienko świadczy o tym,że jesteś słabo zorientowana lub chcesz być słabo zorientowana. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Nie rozróżniasz określeń pederasta i pedofil? 05.03.09, 14:09 Z greki: pais = dziecko, chłopiec erastēs = kochanek No chyba że chodziło Ci o starszych niż 15 lat, ale wciąż chłopców... ale w takim razie tym bardziej mnie zastanawia skąd o tym wiesz... czyżby jakieś niespełnione uczucie do tych panów? No bo jeśli ze starszymi, to już się nie kwalifikują do definicji pederastii... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Lecz się na nogi a-siek 05.03.09, 14:31 i.wp.pl/a/f/jpeg/20348/1_a_raczek371.jpeg bo jak widzę na głowę i oczy już za późno. Mi tam na dorastającego chłopca partner Raczka nie wygląda ale forum jak widać każdą bzdurę przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt dorastającego chłopca ? czemu nie? 05.03.09, 14:38 Całkiem łysy - widocznie jeszcze z pieluch nie wyrósł. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: a do szkoły? 05.03.09, 13:49 podczas zajęć szkolnych jest mniej okazji do molestowania. Ja napisałam o posylaniu dzieci na zajęcia na plebanii. a tu troche linkow: zakroczym.info/katalog_www.html ------------------------------------------------- Ciii! Diabeł spiii! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-pl Rodzice są zastraszeni... 05.03.09, 13:54 Niedawno okazało się, że katolstwo gromadzi listy proskrypcyjne, na które wpisani zostają ci, którzy nie poddają się dyktatowi watykańskiej mafii. A potem - publikowanie danych osobowych na jakichś Redwatchach, bojówki jak na procesie Tomczaka, listy z pogróżkami... Albo dasz im dziecko na zgwałcenie, albo Cię zniszczą, a dziecko wezmą i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Pederaści jak Julisz "Amor" i JarKaczka ... 05.03.09, 14:01 oszolom-pl napisała: > Niedawno okazało się, że katolstwo gromadzi listy proskrypcyjne, na które > wpisani zostają ci, którzy nie poddają się dyktatowi watykańskiej mafii. A pote > m > - publikowanie danych osobowych na jakichś Redwatchach, bojówki jak na procesie > Tomczaka, listy z pogróżkami... > Albo dasz im dziecko na zgwałcenie, albo Cię zniszczą, a dziecko wezmą i tak. > Odpowiedz Link Zgłoś