Dodaj do ulubionych

Mężczyzna idealny

28.03.09, 13:13
Dla mnie tylko. Taka potrzeba chwili :D

[img]https://comunidad.universalchannel.tv/blogs/dr_house/dr-house-nueva-final.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 13:39
      "Arrogance has to be earned."

Na arogancję trzeba zasłużyć.

House MD
    • wilma.flintstone Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 13:49

Mozet byc, ale ja w potrzebie wybieram:

[img]https://tinyurl.com/chhphm[/img]
      • twardycukierek Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 13:51
        Heh ;) a czy on w potrzebie znieczuli ból? :D
        • wilma.flintstone Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:00

Hmmmm, no moze chociaz zagluszy bol egzystencjonalny...? :D
          • twardycukierek Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:02
            O to mi chodziło! W takim razie on też idealny, godnie tu wisi przyszpilony obok
            Dr Housa :)
            • wilma.flintstone Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:04

Ciesze sie, ze moglam wspomoc ;))))
              • twardycukierek Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:07
                Przyszpilamy motylki ;))

Jakoś nikt na razie do ideałów tych się nie poczuwa, ale tu sami skromni chłopcy
                piszą. Mille wyjątkiem jest, rzecz jasna :D
    • milleniusz Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:09

> Dla mnie tylko.

No mi się nie podoba w ogóle, więc Ci nie zabiorę. :P

Ale po co mu ta strzykwa?
      • twardycukierek Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:14
        O! O Millku mowa wlaśnie była tu ;D

> No mi się nie podoba w ogóle, więc Ci nie zabiorę. :P

Ograniczasz się? ;D

> Ale po co mu ta strzykwa?

Pytanie jak prosto z Czerwonego Kapturka! :DDD
        • milleniusz Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:17
          Ooo, że ja nieskromny? Zaczerwienię się zaraz. Tylko muszę pomyśleć w którym
          miejscu. :P

Ograniczam to nie jest to słowo. Po prostu nie moja grupa docelowa. Poza tym
          facet ze strzykwą nie budzi mojego zaufania. :D

Lecę, bo chcę. :]
          • twardycukierek Re: Mężczyzna idealny 28.03.09, 14:21
            Pławisz się w oceanie samouwielbienia, wiem, bo obok pływam :)))

Mięczak! Dentysty też się boisz??? ;P

Pa pa :)
    • twardycukierek Pięknie mu w różowym 28.03.09, 20:19
      [img]https://www.houseisright.com/wp-content/uploads/faceblackladder_02.jpg[/img]
    • twardycukierek I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 28.03.09, 20:21
      [img]https://farm4.static.flickr.com/3400/3258026513_2fc21147e0.jpg[/img]
      • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 19:58
        Tak jak ja, wie wszystko o niczym.
        • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 20:04
          twardycukierek napisała:

> Tak jak ja, wie wszystko o niczym.

O, to się musicie świetnie rozumieć. No i pewnie rozumiecie, dlaczego nie
          będziecie mogli ze sobą wytrzymać. :]
          • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 20:07
            Spoko. Wiemy wszystko ale każde o innym niczym :D
            • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 20:14
              twardycukierek napisała:

> Spoko. Wiemy wszystko ale każde o innym niczym :D

A to luz. Znam tę tematykę, bo też wiem wszystko, z tym, że o wszystkim. O
              wszystkim, co nie jest niczym. Przy czym uważam, że wszystko jest niczym. To
              drugie wszystko, oczywiście. :]
              • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 20:39
                Jest troszkę miejsca obok Ciebie w tym oceanie samouwielbienia?
                Lubię... pływać :))
                • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 21:31
                  No pewnie, chodź. Nie wiem, czy Ci to na cokolwiek pomoże, ale mam nadzieję, że
                  się spodoba. :]

Tylko nie bierz tych różowych proszę. Już wolę maskę pegaskę. :D
                  • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 21:44
                    A w czym miałoby mi pomóc? Ciekawie brzmi to :))

W pełni doceniłłeś kolor ich, tak? Wstrętny-wstrętny. ;P
                    • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 21:50
                      twardycukierek napisała:

> A w czym miałoby mi pomóc? Ciekawie brzmi to :))

Nie, no właśnie w niczym-niczym. Przynajmniej w niczym o czym wiem. Wiem, że to
                      niezręcznie zabrzmiało i nawet chciałem zmienić, ale nic nie przychodziło mi do
                      głowy, co by dopełniało tę ryzykowną figurę retoryczną. Więc postanowiłem tak
                      wysłać z nadzieją, że się nie czepniesz. Płonną. :P

> W pełni doceniłłeś kolor ich, tak? Wstrętny-wstrętny. ;P

No słodkie są. Prawdziwie różowe. :D
                      • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 21:54
                        Więc postanowiłem tak wysłać z nadzieją, że się nie czepniesz. Płonną. :P

Zapomnij o tym. Nie znasz mnie? ;D

> No słodkie są. Prawdziwie różowe. :D

Bez eufemizmów tu, proszę. CUKIERKOWE sum. ;P
                        • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:05

> Bez eufemizmów tu, proszę. CUKIERKOWE sum. ;P

Śliczne landrynkowe szpilunie. Tak. Ale jednak nie będą pasować do maski. Będzie
                          zgrzyt.
                          • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:08
                            To jeszcze zależy, jaka maska. :) Był taki film...

Hmmm. :)
                            • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:14
                              Pewnie zakładasz różne, na przykład tu na forum, ale ja wciąż o pegasce. :]
                              • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:17
                                O, kontrowersja! Nareszcie. :)) Wylicz mi maski, Panie!

Pegaskę odrzuciłam z powodów kosmetyczno-estetycznych.
                                • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:25
                                  Za wcześnie. I za publicznie. Ale dojdziemy. A teraz wracam do książki. :]
                                  • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:28
                                    Dojdziemy. Nie uciekam od kontrowersji.
                                    Wracaj, ale powiedz do jakiej książki, proszę :)
                                    • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:55
                                      twardycukierek napisała:

> Dojdziemy. Nie uciekam od kontrowersji.

Ale ja naprawdę nie mam jakiś specjalnych przemyśleń. Prócz jednej głównej
                                      myśli, że wszyscy nosimy maski, różne maski, a szczególnie tu w internecie. :D

> Wracaj, ale powiedz do jakiej książki, proszę :)

Nędznicy. Ale nie trawię tego. Omijam jakieś monstrualne opisy natury i
                                      introspekcje w zawiłości psychiki bohaterów. To jedyne co mi pozostało, nie
                                      licząc jakiś historycznych tomisk, których nie mam ochoty teraz czytać. No więc
                                      się męczę.
                                      • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 29.03.09, 23:59
                                        Ano ja tu z pokorą własną twarz noszę, tyle, że nie każdy widzi jej graficzny
                                        obraz :)

O nie, to straszne. Nie przebrnęłam :/ Męczysz się z godnością i podniesionym
                                        czołem, prawda? :)) Wiem, że tak.
                                        • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 30.03.09, 00:47
                                          twardycukierek napisała:

I tak właśnie Cię odbieram. Z tym, że ta własna twarz też jest maską, bo nie pokazujemy światu wszystkiego co mamy w środku. :)

> Męczysz się z godnością i podniesionym czołem, prawda? :)) Wiem, że tak.

W rzeczy samej. A teraz będzie zabawna część tej historii.

Bo mi po polsku ani by się śniło czytać tę książkę. Ci Nędznicy to są w zasadzie Les Misérables. A dlaczego czytam akurat to - bo jak kupowałem swego czasu trochę książek w języku obcym to ta miała najlepszy stosunek ceny w przeliczeniu na strony. 25 złotych za niemal 1000 stron. Nie do pobicia przez żadną pozycję współczesnego autora któremu trzeba by zapłacić tantiemy. :D

Nie wiem, czy Hugo ma poczucie humoru, czy się przewraca w grobie, ale ja bym się na jego miejscu cieszył. :]
                                          • twardycukierek Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 30.03.09, 00:55
                                            > I tak właśnie Cię odbieram. Z tym, że ta własna twarz też jest maską, bo nie
                                            pokazujemy światu wszystkiego co mamy w środku. :)

Cieszę się i uśmiecham. Z tym drugim się po prostu zgadzam :)

O, słodki! ;D Jaka precyzja decyzji o kupnie! Tylko teraz musisz przeczytać te
                                            strony: za darmo. ;P

Hugo może się i przewraca, ja też będę dziś w nocy, ale ja wstanę, on nie. :D

Branoc Tobie.
                                            • milleniusz Re: I na wszystkim, ale to wszystkim się zna! 30.03.09, 01:00
                                              Nic nie muszę. :P I nie liczyłem tego z kalkulatorem, po prostu tak mi się
                                              skojarzyło. Powiedzmy, że sama tematyka miała dla mnie drugorzędne znaczenie, a
                                              chciałem też wziąć coś z klasyki. Niestety popełniłem błąd w założeniach. :]

Kolorowych i różnych innych też!
    • twardycukierek I dziś mi on... 22.04.09, 08:25
      ... pasuje do koncepcji. :)) Kochany House MD ;D
      • twardycukierek Co ja zrobię... 09.05.09, 22:45
        Od Black Adder wpadłam po uszy i szpile ;))
    • candycandy Re: Mężczyzna idealny 10.05.09, 00:55
      na pewno nie jest idealny, ale cos w sobie ma;)

[img]https://i328.photobucket.com/albums/l344/Abb1esMummy/jonathan-
      rhys-meyers.jpg[/img]
      • candycandy Re: Mężczyzna idealny 10.05.09, 01:21
        wrrr...

[img]https://www.sexycelebgalleries.com/displayimage.php?
        pid=651&fullsize=1[/img]
        • candycandy Re: Mężczyzna idealny 10.05.09, 01:26

[img]https://img2.listal.com/image/124436/600full-jonathan-rhys-
          meyers.jpg[/img]
      • twardycukierek Re: M|czyzna idealny 10.05.09, 01:24
        Hmm, sarkazmem lecialam I o ta strzykawke mi tez chodzilo. Kurde, to sie w psychoanalizie nazywa 'zazdrosc o strzykawke' ;D
        Twojego obrazka nie widze :/

Padam, dobranoc :/ sorry...
        • candycandy Re: 10.05.09, 01:28
          patrz, Siostro!
          wprawdzie inne zdjecie ale cukierek ten sam;))
          • candycandy Re: 10.05.09, 01:35
            teraz to zdjecie, co mialo byc pierwsze:

[img]https://img2.listal.com/image/486561/600full-jonathan-rhys-
            meyers.jpg[/img]
    • candycandy i w wersji: leniwe niedzielne popoludnie 10.05.09, 01:40

[img]https://img2.listal.com/image/486623/600full-jonathan-rhys-
      meyers.jpg[/img]
      • twardycukierek Hmmm, słodko... 10.05.09, 11:08
        Słodki to on jest ale taki za młłłłłody dla mnie ;) nie bij! :D za 10 lat mi go
        pokaż, oczywiście ja za 10 lat będę o 10 lat młodsza, to najprawdziwsza prawda
        jest ;P

Słodki. Czy to nie on był w Velvet Goldmine? Poszperam trochę, choć w TEJ roli
        nie będziesz nim zachwycona, podejrzewam ;)))

yupp, to on!

[img]https://www.fashion.at/film/velvet.jpg[/img]
        • candycandy Re: Hmmm, słodko... 10.05.09, 23:50
          hmm, nie widzialam VelvetGoldmine.
          za to - nie wiedziec czemu - chcialabym zobaczyc pewien film klasy
          b\c: tangled. moze dla tej sceny?;P
          www.youtube.com/watch?v=wmbkL81QxEw&feature=related
          Rhys to typowy "bad guy". tacy nie zawsze starzeja sie ladnie.
          ciachem w mlodosci w Mickey Rourke. kto nie pamieta 9 1/2 weeks i
          slynnej sceny na schodach czy przy lodowce?!:) (wiem, ze juz po 23
          ale zamieszcze te bardziej soft scene, co nie znaczy, ze gorsza;)
          www.youtube.com/watch?v=7exc8b4nzOo
          slodki byl jako w 2planowej roli w BodyHeat i w Papiezu z
          GreenVillage. a jak wyglada teraz?? choc w Zapasniku jest
          rewelacyjny i statuetka naleza sie jemu a Sean'owi Penn.

reasumujac - ladnie to sie np. Brad Pitt starzeje:)
          kiedys wygladal tak:
          [img]https://art.allayers.com/images/large/brad_pitt9.jpg[/img]

a teraz jest tak:
          [img]https://www.newsthings.com/pics/2007_12/Brad_Pitt.jpg[/img]
          [img]https://modaellos.com/wp-content/brad_pitt_300x400.jpg[/img]
          • twardycukierek Re: Hmmm, słodko... 11.05.09, 00:17
            A tfu wypluj to słowo! :D starzeć się jak Mickey Rourke? Lepiej już jak Joan
            Rivers (nie wklejam fotki bo powiedziałaś, że nie wolno Ci się denerwować).
            Kochana, tu zawsze i o każdej porze można wklejać co się żywnie podoba, pod tym
            wzglądem przynajmniej, żadnych tam potwarzy o... cyklistach ;D
            Oooo tak, 9.5! Do tego chce się wracać. Inspiracja ;)))

O to mi biegało, BP robi się coraz mniej 'słodki', na dobre mu to wychodzi, to
            starzenie się, ale... za taką zgrają dzieciaków to co chcesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka