Dodaj do ulubionych

Proszę o wsparcie

13.06.04, 10:15
Stronkę to wszyscy chcą ale jak zapytałam o sugestie to teleecho hihi:)) Na dzień dzisiejszy kolory tła to odcienie beżowo-piaskowe, dałam tytuł strony Świat Puszystych ale czekam na propozycje, jeśli chodzi o działy: Poznajmy się - czyli my, Image - nasze propozycje makijaży fryzór zestawień ubraniowych, Nasza kuchnia - propozycje na smaczne zdrowe lub co tam jeszcze wymyślimy, Czas wolny - wszystko dla ducha i ciała czyli relaks sport kondycja co kto chce wg naszych pomysłów jak kto sobie radzi, Porady specjalistów - na razie tu zwerbowałam tatę konsultanta Avonu ma dojście do specjalistów będzie przedstawiał ich nowości i odpowiadał na pytania :)), Księga gości - czyli kto chce to się wpisuje, gdyby Pani od pokazów mody we Wrocławiu zgodziła się na nieodpłatne pisanie do naszej stronki byłoby fajnie :)) toć to specjalistka od mody i to jeszcze tych najnowszych trendów. Może wy macie jakieś pomysły co powinno się tam znaleźć. Dziewczyny z medycyny może jakieś poradnictwo z waszej strony co? Dajcie wszyscy znać co i jak chcecie na tej stronie, kto pomoże i w jakiej dziedzinie. I sprawa najważniejsza czy wyszukiwarki mają nas znajdować czy robimy stronkę dla mniejszego grona, początkowo myślałam żeby ją stworzyć dla nas ale jeśli ktoś potrzebuje takiego samego wsparcia jak my to jak nas znajdzie?
Obserwuj wątek
    • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 10:24
      a jest sens robić tę stronkę byłyście pod tym adresem? www.xl-pozytywnie.pl/index.htm takiej na pewno nie zrobię :(
    • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 10:29
      tam jest i forum i czat puszystych :)) jakie jest wasze zdanie?
    • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 10:36
      www.xl-pozytywnie.pl/pokazmody/ a pod tym adresem są zdjęcia z pokazu mody o którym była mowa na naszym forum
      • anula36 Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 11:07
        mysle,ze warto dlatego robic stronke niespecjalnie rozbudowana i jak to dobrze
        ujelas "dla nas"
        Dlatego podstwa to przedstawic nas,reszta wyjdzie w praniu. Porad modowo -
        urodowch jest bez liku, nie warto stawiac ich na pierwszym miejscu.
        Forum -tak, czat - nie sadze, jak bedziemy chialy pogadac od czego jest GG.
        Widze ta strone jako nasza wizytowke, miejsce wirtualnych spotkan, a troche
        porad przy okazji nie zaszkodzi.
    • diastema Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 11:37
      no wlasnie czy ma sens tylko po to robic stronke zeby umiescic na niej zdjecia
      bo przeceiz forum tu jest i kazdy moze tu otrzymac wsparcie! a i ja nie lubie
      slowa puszysty to tak dla mnie brzmi jakby czlowiek nie chcial dopuscic do
      swojej swiadomosci ze jest gruby. ja jestem gruba nie puszysta - kiedys gdzies
      uslyszalam ze dopuki czlowiek nie nauczy sie siebie nazywac grubym bo taka jest
      prawda to nie uda mu sie schudnac!!!
    • ramzes-ka Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 12:09
      Hej Smoku! Sprawdź pocztę:)
      • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 13:23
        już sprawdzam :))
      • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 13:25
        dzięki podniosłaś mnie na duchu :)) robię
        • ramzes-ka Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 13:30
          jupiiiiiii

Nasi Górą :):):):):)
          • diastema Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 13:38
            jak cie podnisla na duchu?? o co chodzi tez chce wiedziec taka babska
            ciekawosc!!!
            • soffica Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 17:42
              Ja chcę stronkę i wykorzystać Kati bo sama robić nie umiem :(. Fakt, jest ich
              wiele, ale mieć chociaż kawałeczek takiej strony od podstaw, móc coś zmieniać,
              ulapszać i sugerować! Rzeczywiście istnieje GG, ale mogłybyśmy "spotykać się" w
              jednym miejscu i rozmawiać "na bieżąco". Mogę nawet wystąpić tam w stroju
              kąpielowym :).
              • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 13.06.04, 19:56
                podniosła mnie na duchu bo załamałam się że takiej profesjonalnej stronki jak ta xl lasek to nie będzie ale ramzeska mnie pocieszyła że woli naszą :)) a co do kształtowania zmian to jak najbardziej to ma być nasza strona a nie moja więc czekam na sugestie i propozycje by móc je wprowadzić już na etapie pierwszego tworzenia, jeśli macie jakieś uwagi to czekam. Poza tym proszę o przesłanie zdjęć na email: smok-kati@wp.pl o dane inne zgłoszę się później jak ustalę jakiś klucz opisowy, aha gosia ania kirah i soffi wasze zdjęcia mam chyba że chcecie na stronkę dać inne :)) dziękuję za wsparcie
                • gosiasta Re: Proszę o wsparcie 14.06.04, 07:34
                  wsparcie moralne już masz:) a mi się marzy kolumienka z jakiegoś zlotu
                  puszystych tylko ze coś na razie odzewu brakuje:(
                  • ramzes-ka Re: Proszę o wsparcie 14.06.04, 12:00
                    A o jaki zlot puszysytych chodzi? Bo jestem nie w temacie :/
                    • gosiasta Re: Proszę o wsparcie 14.06.04, 13:34
                      Zdaje się że na pomysł wpadła anula w poście zlocik. Dziewczyny chętne się tam
                      wpisywały, ale zabrakło chyba koordynacju wspólnego czasu. miejsca a przede
                      wszystkim osoby, ktora by to skoordynowała i miała odpowiednie zaplecze. Ale
                      zawsze mozemy wrócić do tematu:)
                      • anula36 Re: Proszę o wsparcie 14.06.04, 20:13
                        jak sie tylko wprowadze do tesciow zaprosze was wszystkie:)
                        Marzylo mi sie jedno spotkanie w jednym miejscu i czasie nas wszystkich,ale
                        poki co mysle,ze i tak fajnie ze sie nawiazuja GG-owe znajomosci i mozemy sie
                        spotykac na "raty" i mamy swoje pokrewne dusze:)
                        • ramzes-ka Re: Proszę o wsparcie 14.06.04, 20:28
                          Dla mnie wszystkie jesteście moimi pokrewnymi duszami, po prostu z Diastemą
                          gadam na GG bo tylko jej numer mam. :) A jak wy? Kto z kim pogaduchy sobie
                          urządza?
                          • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 14.06.04, 21:52
                            ramzeska jak sobie zajrzysz na wątki to znajdziesz tam taki z numerami gg :)) ja sobie pogaduchy urządzam z anulą i gosiastą a co do pokrewnych dusz to jesteśmy sobie fajną grupką która jest po prostu super fajowa :)) lubię was wszystkie, jeśli chodzi o zlot to jeśli anula nie będzie miała nic przeciwko temu to może uda nam się rzeczywiście spotkać w jednym czasie u niej, ja ww tym roku jadę na taki zlot czatowców u jednego z nich opowiem wam jak było ale zapowiada sie super bo urodziny jednego gostka imieniny żony gostka u którego spotkanie i może jeden czatowy ślub :) (bo na real biorą na koniec lipca) :))
                          • diastema Re: Proszę o wsparcie 15.06.04, 20:52
                            no tak gadamy bo sie okazalysmy pokrewnymi duszami w moim kontrowersyjnym watku
                            na innym forum potem to juz wyszlo na to ze tylko my dwie pisalysmy i zrobil
                            sie watem prywatny to przeszlysmy na gg!!! a wlasnie ramzeska ostatnio ktos te
                            watek wyciagnal i napisal ze mnie juz lubi czy cos takiego smieszne to jakies!!!
                            • ramzes-ka Re: Proszę o wsparcie 15.06.04, 20:56
                              Tak, tak, widziałam to, że Cię lubi. A może to jakaś Twoja męska pokrewna
                              dusza :D
                              • diastema Re: Proszę o wsparcie 15.06.04, 21:04
                                jasne i jasne i co jeszcze!!!! ale rozbawilo mnie to;)))
                                • gosiasta Re: Proszę o wsparcie 16.06.04, 01:55
                                  co za wątek, bo ja chyba długo w temacie nie byłam???
                                  • anula36 Re: Proszę o wsparcie 16.06.04, 02:00
                                    to jest watek wielowatkowy:) A Kati zgrzyta zebami:)
                                    • soffica Re: Proszę o wsparcie 16.06.04, 08:32
                                      Wam to dobrze :(. Ja nie mogę sobie jakoś czasu zorganizować-wracam tak
                                      padnięta do zabałaganionego pokoju (poranny pośpiech) - że nawet nie ma mowy o
                                      pogaduszkach :( buuuu. Mam nadzieję, że w końcu się wkręcę w pracowy tryb
                                      życia, bo wracam teraz do domu padnięta, zamieram na fotelu i czekam tylko na
                                      weekend - nawet się nie kłócę z mężem kto teraz zajmuje komputer, macham ręką
                                      biorę książkę i do łóżka, nad książką oczywiście zasypiam, mimo, że polowałam
                                      na nią na Allegro jakieś pół roku, a teraz 3 kartki i kolorowych snów :).
                                      Wściekam sie trochę na siebie, że taka jestem nieruchawa, ale po
                                      kilkumiesięcznym siedzeniu w domu, internetowaniu do rana i spaniu do 12,ciężko
                                      mi się przestawić. Pozostaje mi tylko nadzieja, że w końcu mi to minie i będę
                                      Was zadręczać na GG :)
                                      • soffica Re: Proszę o wsparcie 16.06.04, 08:33
                                        Anula, planujesz przeprowadzkę do teściów, czy to taki żarcik :)?
                                        • anula36 Re: Proszę o wsparcie 16.06.04, 11:01
                                          Nie dziwie ci sie,ze cie praca meczy. ja ma teraz taki troche luzniejszy
                                          iokres, sama go sobie zrobilam- to jest korzysc nienormowanych godzin pracy,a
                                          le wiem co to znaczy zasuwac od rana do wieczora jak maly czolg, przyjs i pasc.
                                          O kompa tez musze wlaczyc, bo chlop tu cos wiecznie dziubie i dziubie.
                                          Dzis jakas studentka 2 roku dzwonila,ze ona do Pana doktora, bo zaliczenie...o
                                          7:30, a ja robie za sekretarke..
                                          O zamieszkaniu u tesciow mysle dosc serio, gdyby mieszkali w M3 to do glowy by
                                          mi to nei przyszlo,ale maja duza chalupe pod Krakowem, a siostra ktora teraz z
                                          nimi mieszka za rok, dwa skonczy budowac wlasny dom i sie wyprowadzi.
                                          Tearz mamy 25 m2,zeby je zamienic na jakis rozsadny metraz np 50 m trzeby
                                          dolozyc jakies 100.000, troche sporo,zakladajac ze chalupa bedzie stac wielka a
                                          w srodku 2 tesciow.
                                          Tesciowie sa w sumie fajni,troche sie boje zalewu milosci z ich strony, oni sa
                                          tacy kochajacy do bolu, ja raczej wole dystans. Ale z drugiej strony siostra
                                          bedzie mieszkac po sasiedzku, a jest w ciazy,wiec beda tam biegac i cwierkac
                                          nad wnukiem:)
                                          Bije sie z myslami,wyprowadzialm sie 5 lat temu na swoje ,bo dosc mialam prob
                                          moich rodzicow ingerowania w moje zycie, a czy strawie jeszcze proby tesciow?
                                          To sie dopiero okaze. Szczerze mowiac kusi mnie to od strony finansowej -zeby
                                          kupic mieszkanie trzeba by sei ubabrac w kredyt i to sporawy, mieszkajc tam,za
                                          miast placic czynsz moznaby utrzymac samochod, zeby mnie tylko to wygodnictwo
                                          nei zgubilo.
                                          • anula36 Re: Proszę o wsparcie 16.06.04, 12:04
                                            Poza tym nie musialabym wtedy sprzedawac mieszkania,tylko by sie je wynajelo i
                                            zawsze bylyby dodatkowe pieniadze,ktore mozna by dawac tesciom jako
                                            partycypacje w kosztach mieszkania tam i konserwacji domu.
                                            Poza tym piekna okolica, domowe obiadki i tesc zlota raczka w przeciwnientwie
                                            do mojego chlopa intetelektualisty:)
                                            • diastema Re: Proszę o wsparcie 16.06.04, 13:47
                                              a mnie sie marza wlasne 4katy bo to juz chyba taki wiek ze z mamusia to trudno
                                              wytrzymac pod jednym dachem!!!no ale jeszcze 2lata musze wytrzymac a potem
                                              chociaz rudere wynajme za ta moja marna kase na stazu!!!
    • ramzes-ka Re: Proszę o wsparcie 17.06.04, 17:24
      Hej! Ja mam pytanko kiedy będą widoczne początki strony? :D To tylko ciekawość.
      • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 17.06.04, 18:47
        Wybaczcie mi ale chwilowo będzie przestój, bo jestem w trakcie zmiany pracy, już bez od niedzieli a od poniedziałku mam zacząć nową :) Jak wszystko mi się ułoży tzn. podpiszę umowę to się odezwę i powiem jak dużo czasu w tej chwili będę mogła poświęcić stronce. A propos tematu pierwsza wersja jakaś ogólna jest (jeszcze nie jestem zadowolona z efektu) ale trochu mi mąż nawala w dziedzinie informatycznej hihi:)) Proszę o cierpliwość
        • ramzes-ka Re: Proszę o wsparcie 17.06.04, 18:52
          Spokojnie, rozumiem, praca ważniejsza. Inni też zrozumieją na pewno. :) Tylko
          moja ciekawość przemówiła i dlatego zapytałam.
          • smok-kati Re: Proszę o wsparcie 17.06.04, 18:54
            dzięki za wyrozumiałość :))
    • porcelanowy_jasiek Re: Proszę o wsparcie 26.06.04, 01:57
      nie wiem czy dobrze zrozumialam, ze ktos tu jako 'autorytet'bierze xl
      pozytywnie...
      moze by zrobic cos o wieeeele lepszego?
      ludzi 'stamtad' poznalam jakis czas temu
      i upieram sie by zrobic cos lepszego bez jakis uprzedzen i kaprysow?...
      • anula36 Re: Proszę o wsparcie 26.06.04, 08:45
        a jakie to sa uprzedzenia i kaprysy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka