smok-kati
13.06.04, 10:15
Stronkę to wszyscy chcą ale jak zapytałam o sugestie to teleecho hihi:)) Na dzień dzisiejszy kolory tła to odcienie beżowo-piaskowe, dałam tytuł strony Świat Puszystych ale czekam na propozycje, jeśli chodzi o działy: Poznajmy się - czyli my, Image - nasze propozycje makijaży fryzór zestawień ubraniowych, Nasza kuchnia - propozycje na smaczne zdrowe lub co tam jeszcze wymyślimy, Czas wolny - wszystko dla ducha i ciała czyli relaks sport kondycja co kto chce wg naszych pomysłów jak kto sobie radzi, Porady specjalistów - na razie tu zwerbowałam tatę konsultanta Avonu ma dojście do specjalistów będzie przedstawiał ich nowości i odpowiadał na pytania :)), Księga gości - czyli kto chce to się wpisuje, gdyby Pani od pokazów mody we Wrocławiu zgodziła się na nieodpłatne pisanie do naszej stronki byłoby fajnie :)) toć to specjalistka od mody i to jeszcze tych najnowszych trendów. Może wy macie jakieś pomysły co powinno się tam znaleźć. Dziewczyny z medycyny może jakieś poradnictwo z waszej strony co? Dajcie wszyscy znać co i jak chcecie na tej stronie, kto pomoże i w jakiej dziedzinie. I sprawa najważniejsza czy wyszukiwarki mają nas znajdować czy robimy stronkę dla mniejszego grona, początkowo myślałam żeby ją stworzyć dla nas ale jeśli ktoś potrzebuje takiego samego wsparcia jak my to jak nas znajdzie?