twardycukierek 15.06.09, 10:00 Studium porównawcze tu powstaje. Stereografia to będzie, czuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:11 OK, pierwsze podobieństwo: na oko oba osobniki są płci męskiej. Pierwsza różnica: tylko jeden mógłby zagrać w Brokeback Mountain... [img]https://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/11_02/rasputinBBC1711_468x556.jpg[/img] [img]https://boozhy.typepad.com/my_weblog/images/2007/08/23/putin.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:16 Boskie te piersi. Takie gołe.......... ughhhhhhhhhrrrrrrrrr :) No co ja poradzę, ze mnie nieowłosiony, męski tors rozśmiesza do rozpuku???? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:19 Uhmmm, ekhmmm, Gapuchno... jest to dość nieoczekiwana reakcja na moje mozoły badawcze, ale proszę bardzo, nie przeszkadzaj sobie :D Co w owłosionym torsie jest śmiesznego? Przecież nie myślisz o małpie, powiedz? :D [img]https://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_02/putinEPA1308_468x480.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:23 Nie nie - w owłosionym wszystko jest ok, to nieowłosiony jest zabójczo śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:24 A wracając do meritum badań - brak mi tu elementu najważniejszego, który mógłby zawyrokować. Chociaż nie jestem pewna, czy gdzieś, w jakiejś formalinie jednak nie wpadł mi w oczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:26 Jest, jest. Na razie tylko jeden. Nie wiem czy obrazek nie za mocny, ostatnio Mille mi tu zemdlał na widok mocnego obrazka ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:35 O kochana! WKLEJAJ i nie patrz na Milka. On taki stoliczny delikacik, a my kobiety z prowincji (czy takowoż?) :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:40 Nosz ostatnio omdlał tu na widok fotki z filmu Trainspotting! Znasz? Nie z prowincji ale ze wsi, z Warszawy :DDD Nie wklejam, niech każdy klika na własną odpowiedzialność... Tylko w celach badawczych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:46 Oooo, to ja z drobniejszej wsi jednakże:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:25 O kursywa, nie tak mi się przeczytało! Omen? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:41 :D Aaaa, do tamtej fotki jeszcze: na cholerę ten mikroskop??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:47 Pomyślałam dokładnie to samo, ale już wiem! - żeby ieć skalę porównawczą!!!! fantastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:48 > fantastyczny! Ten mikroskop? ;D No, marzenie każdego naukowca :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 19:16 Nie moja Droga, otóż nie mikroskop :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:11 twardycukierek napisała: > > Aaaa, do tamtej fotki jeszcze: na cholerę ten mikroskop??? :DDD Radzieccy naukowcy usiłowali znaleźć przy nim Rasputina Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:15 > Radzieccy naukowcy usiłowali znaleźć przy nim Rasputina Acha, to dlatego. Radziecka nauka ma swoje niezbadane drogi :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:43 twardycukierek napisała: > Omen? :D Nie, Demon :-) Tak a propos: "Mama w sklepie, tata w barze Syn z pepeszy tnie aż gra! Na pionierskiej chuście marzeń Gwiazdę ma!" I potem takie nie wyrasta z tej pepeszy i udaje Rambo. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:48 Szwagrze, ale to nie ta pepesza jest tu najważniejsza :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:49 Zalezy u ktorego z nich. Rasputin nie musial ganiac z pepesza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:49 Szwagrze, no tak, ale kogo w takim razie udawał Rasputin? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:50 Nie wiadomo dokladnie. On mogl jeszzce nie wiedziec o Freudzie, to mu mogla podswiadomosc inaczej pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:55 Taa, myślę, że byłby trudnym pacjentem. Ten kto 'leczy' rzesze histerycznych bab nie da sobie niczego powiedzieć tzw głosem rozsądku :D [img]https://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2009/05/rasputin.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:56 On mi przypomina spojrzeniem Macierewicza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:58 Oba majom ogien w oczach, no co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:00 Siarkę, co? ;D Charakterne chłopaki. DOKŁADNIE tę samą fotkę miałam wkleić! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:04 > Siarkę, co? ;D Charakterne chłopaki. Ideowcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:08 Tyle, że Macierewicz stadku bab nie mąci w głowach, czy coś przegapiłam? Swoją drogą ciekawy fenomen: szop pracz mózgów, kobiecych, tych bardziej podatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:11 twardycukierek napisała: > Tyle, że Macierewicz stadku bab nie mąci w głowach, czy coś przegapiłam? Skad wiesz ze nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:20 Niezbadane sa drogi ktorymi mozna macic babom (i chlopom) w glowach, ze tak sentencjonalnie sie wyraze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:27 No ja w nie właśnie zęby wbijam, w te drogi niezbadane... że tak misiowo polecę :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:49 Ale tpo mozna sobie nogi polamac, na tym wbijaniu zebow, bym tak zauwazyl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:58 Immer mit der Ruhe ;)) zęby na tym wbijaniu zjadłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 15:00 Zęby za lud krzyczace? Taka dentoochlokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 15:06 > Zęby za lud krzyczace? Taka dentoochlokracja? Ochlo.kracja? Ochlać to my ale nie nas! :D Al Dente. Ooooh, Al! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 13:58 [img]https://www.erazm.art.pl/zdjecia/Macierewicz-Antoni.92.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:06 Maciarewicz? Skrzyżowanie Putina i Raspu??? Na razie ucieka, wieczorem włączę się w wątek z całych sił :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 14:30 Wracaj szybko, jakby co pomożesz Millego reanimować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Tak mnie do lba przyszlo/Gapuchno 15.06.09, 18:58 Czy ty aby nie sugerujesz ze Wolodia sie poddal depilacji calego szlachetnego korpusu? :-) U mnie w Nadrzeczu ostatnio widzialem takie gabinet reklamujacy sie na szybie ze ony to "czystym swiatlem" robia. Okrutnie mnie rozczulilo, lubie ja taka marketingowa poezje lingwistyczna. PS. Gadalem kiedys z kims, kto dawno temu w Zwiazku Radzieckim pracowal na Uniwersytecie Leningradskim. I onze pamietal jak to swiezo upieczony absolwent tamonejszego prawa, Wolodia P. dostal pierwsza prace. Na Uniwersytecie jako szef tamonejszej komorki d/s studentow zagranicznych, yhyhyhyhyh :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Tak mnie do lba przyszlo/Gapuchno 15.06.09, 19:20 Nie wiem w sumie. Ale ta jego pierś taka jakąś nie dla mnie :) Innymi słowy - nie znajduje w niej nic, jak tylko to, ze owszem, facet ćwiczy.I pusty jak puszka po tomatensosse :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Tak mnie do lba przyszlo/Gapuchno 15.06.09, 19:42 Ale tak sobie, dobry wieczor, kombinuje ze ona, piers ta, nie na to ksztaltowana by zenszczyny mialy sie wypowiadac jaka ona. Ona ma byc imperialna, wielooceaniczna, pulemiot na Rodinu podniesiony sama soba zaslaniac, taki spiew sie ma z niej wydobywac, o: www.youtube.com/watch?v=yy8mxh0P63M Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Tak mnie do lba przyszlo/Gapuchno 16.06.09, 09:32 Szwagrze. Nie wiem - nie znam imperialnych piersi męskich. W każdym razie lubię takie, które są: delikatne, ciepłe, owłosione i ładnie się do mnie tulą. Niekoniecznie musi ich być kilka na raz :))) Jedna starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Tak mnie do lba przyszlo/Gapuchno 16.06.09, 09:41 Czesc, Gapuchno. Ale przeciez to nie jest cos czego sie w potocznym rozumieniu oczekuje od przywodcy Rosji! Oni nie sa powszechnie znani z tego ze sie ladnie tula!! :-) PS. Nawet w Tule. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Tak mnie do lba przyszlo/Gapuchno 16.06.09, 09:54 Witaj Szwagrze :) Z Tuły mam śliczny, stary samowar. Taki prawdziwy. Na węgiel, jeszcze z dwugłowym, carskim orłem na pieczęciach. Niestety, kurek nie ma tej zatyczki i nie można w nim gotować wody. A chciałabym kiedyż spróbować - podobnież herbata smakuje całkowicie inaczej niż ze zwykłego czajnika, w dodatku elektrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 15.06.09, 19:01 Rasputin i Putin w Putimiu. Tym ze Szwejka, gdzie wachmistrz Flanderka. Wachmistrz żandarmerii Flanderka otrzymał polecenie zwerbowania konfidenta informującego o nastrojach wśród ludności. Z powodu braku odpowiedniej osoby wybrał wsiowego głupka Pepika i napisał raport o zwerbowaniu niejakiego Josefa Vyskocila. Rzekome raporty i pokwitowania pieniędzy były podpisywane krzyżykiem. Wachmistrz przepijał te dodatkowo uzyskane dochody. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 16.06.09, 07:43 > krzyżykiem. Wachmistrz przepijał te dodatkowo uzyskane dochody. ;)) Każdy radzi sobie, jak może. Albo i lepiej. Ale ten Macierewicz :DD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 16.06.09, 09:00 Plomienny wzrok, tyle. Chlopiece marzenia o bawieniu sie kolejka urastaja do marzenia o parowozie dziejow. Podejrzewam ze to jeden z tyhc beznadziejynch przypadkow kiedy nie pomoze "chrechez la femme" bo tej nie ma i to jest wlasnie ponura przyczyna, no :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 16.06.09, 09:59 Kolejka i parowóz dziejów. Bardzo dobre, Szwagrze! Dzień dobry :) > ponura przyczyna, no :-) E no, Rasputin miał ich od metra i trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Rasputin i Putin 16.06.09, 10:01 Jego , Rasputina, plomienne spojrzenie bylo innej natury. Choc wizualnie podobne Macierewiczowemu - Szawgier zaplatal sie we wlasne analogie i terza juz nie bylo dlan dobrego wyjscia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rasputin i Putin 16.06.09, 10:04 Hihi, wiem, też tam mam i lubię, że się tak sam wyplątałeś ;D Autowyplątanie to fajna cecha jest :) Odpowiedz Link Zgłoś