mabiwy 16.07.09, 15:50 dużo szpilek i słodzyczy.. spadający Wam życzy :) pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: życzenia 16.07.09, 15:53 Dzięki! Mam nadzieję, że w plener spadasz :) Miłego... Pa na trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Spad mi... 19.07.09, 12:02 Idę popalić kalorie ;P :D Miłego! the voice Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Spad mi... 19.07.09, 12:17 Ja na razie robię za kuchtę,ale po obiedzie jestem umówiony z synem na kosza i też będę palił kalorie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Spad mi... 19.07.09, 12:42 dzisiaj mam czas pożegnań. Rany jak tego nie znoszę. Zakręcam się tylko myślą, że pożegnania są początkiem powitań. I ja nakucharzyłem, dzisiaj można, jest czym oddychać przy 22 stpniach :) Teraz mknę głowę przewietrzyć. dobrego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Spad mi... 19.07.09, 14:36 Mabiwy, nie opuszczaj mnie!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Spad mi... 19.07.09, 20:56 ładnie to tak, ze strapionego kpić? ;D to ja żegnałem dzisiaj kogoś.. za morza, za chmury, na długo. Spadam pobiegać. Nie lubię i dlatego dobrze mi to zrobi :) www.youtube.com/watch?v=FpFlvLsudyE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Spad mi... 19.07.09, 21:16 Będziesz się "destresowywał" aż do bólu? Też to lubię, chyba powinnam do tego wrócić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Spad mi... 19.07.09, 22:47 Tak. Tak sobie radzę z tym, z czym sobie nie radzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spad mi... 19.07.09, 21:29 Ale wróci... tak? Uściski ode mnie, M :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Spad mi... 19.07.09, 22:46 to jedna z najważniejszych dla mnie osób, bez podtekstów romansowych.. tak, myslę, że wróci i wyjedzie znów, nie raz. Świat wysyła synały, zew, a ten trafia na podatny grunt. Cieszę się tym, i jakoś mi tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spad mi... 19.07.09, 22:54 Tego się nie zatrzyma. Znajdź swoją drogę, by z tym żyć, bo inaczej bardzo ciężko Ci będzie... przykro mi :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spad mi... 19.07.09, 23:04 Być może, ale droga tej osoby nie jest. A może właśnie jest, tylko nie dostrzegasz tej prostoty? Dobra, zamykam buzię już. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Spad mi... 19.07.09, 23:17 Nie zgadzam się. O tym nie wolno ani milczeć, ani tego "przejeżdżać", bo Ci kiedyś dróg zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Spad mi... 19.07.09, 21:53 Ja kpię??? Mabiwy, ja w totalnym stresie chodzę, czytam: żegnam się, no to co ja miałam pomyśleć???? Biegaj, ja ciut callaneticsu dziabnę. też mi na zdrowie, a raczej urodę, wyjdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Spad mi... 19.07.09, 22:27 dalej w te maliny wpuszczasz, gapuchno? ;D ale to i tak miłe:). Wybiegany już jestem, a nawet odświeżony i gotów do spożycia. Płynów. Woda mineralna odpada ;) callaneticks? dłuuuuuuuuugie serie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Spad mi... 20.07.09, 19:30 Mój drogi? Jakie maliny? Czyżbym była Aliną, Balladyną - jak obstawiasz????? ..... Och Kirkorze..... Płyny? Jakie - bo są tak różnorodne, że aż się płonię zapytać :DDDD Mam dobry nastrój! wszystko mi działa - jakie to miłe uczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś