mabiwy 29.07.09, 06:35 Ci, co stosują wycinaki i tak nie zobaczą. Widzący, nowe menu mają. Kurde,czy im kawśnych jabłek zabrako? to przecież sezon na papierówki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 08:05 Dzień dobry, Mabiwy :))) no i co, warto? Mam rzucać okiem czy odpuścić? A Ty do kwaśnego jabłuszka nadal wzdychasz... tyle czasu, to już wino jabłkowe jest (drastycznie: jabol) :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 08:19 dobry, cukierek, jasne, że dobry - ma być! i już :) czy warto? a gdzie mi tam Twoje gusty sądzić, sama sprawdź :D bez wzdychania, w porównaniu! ,a tak swoją drogą kwaśne jabłko to winne jabłko. Czego?, tego nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 08:22 Prawidłowe podejście ;) A czy mnie łatwo sądzić moje gusta? :D Ojej, to jest dopiero temat... Jak czego winne, nie znasz Starego??? Testamentu, znaczy ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 08:28 sądź zatem ;) o, koleżanko, tamto było słodko - gorzkie! - z drzewa dobrego i złego, ale to raczej nie przekaz Testamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 08:31 Ale czy jestem niezawisła i obiektywna? :D słodko - gorzkie! hmm, coś mi to przypomina... tak, wolna interpretacja Pisma :) Można i tak. Zamyśliłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:26 Powiem wam w tajemnicy - przeczytałam rozmowę i nic nie zrozumiałam :DDDD Czy wy w dziale szyfrantów robicie??? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:46 na dole strony jest wystawa randkowej cafe.pl ;). Co jakiś czas zmieniają się "eksponaty". Dawno, dawno temu była tam też dziewczyna o nicku "kwaśne jabłuszko" Cukierek i milleniusz wiedli żartobliwy dyskurs w tym temacie, niekoniecznie pochlebny. Od tego czasu prowadzę własną analizę owej ekspozycji. W każdym razie przy wszystkich kolejnych pozowanych potencjalnych randkowiczach, tamta była jak ożywcze kwaskowke jabłko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:50 Faktycznie, na dole są zdjęcia!!! - ale ze mnie gapa, nie zauważam ich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:51 to nie jest nalepsza zmiana, porzednia była nader romantyczna :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:59 A jaka była ta poprzednia? Bo ja z kolei lubię w panów się wgapiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:03 słodka taka, cu.. nie, no, cud, miód i orzeszki ;) , z włosem utrefionym, okiem zamglonym i stosowną aytoreklamą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:13 Oooo, ja właśnie jedno oko zrobiłam sobie, a teraz z włosiem walczę :) Jeszcze drugie oko i usta i będzie ok. I nura do szafy - co na grzbiet :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:14 nie próbuję sobie tych stadiów wyobrażać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:16 Efekt końcowy bywa czasem zadowalający :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:58 gapuchna napisała: > Powiem wam w tajemnicy - przeczytałam rozmowę i nic nie zrozumiałam :DDDD Czy w > y > w dziale szyfrantów robicie??? > Hej hej ;))) oooo, jak to dobrze wpaść na gotowe, Mabiwy tak świetnie wyjaśnił problem jabola i wiszących misiów randkowach :DD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:00 eeeeeeeeee tam, a ja myślałam, ze wyniucham coś innego :DDDDD Takiego ciutkę zakazanego :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:03 Uuuuuu, że niby ja i Mabiwy rozmawiamy kodem? ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:39 a to wszytko jedno, ważne czy imunitet masz ;D jeszcze myślisz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:51 Immunitet mi nie potrzebny, na cwaniaka wpycham się wszedzie :) Mam nowe materiały poglądowe, tylko kabelek mi się gdziesik zaprzepaścił :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:54 imunitet cukierkowi potrzebny, skoro sądzić ma kichając na obiektywizm a być może preferując zwisłość :D kot ogonem zakrył!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:01 mabiwy napisał: > kot ogonem zakrył!! ;)= nomen omen! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:07 jakiś święty od zgub jest, ale nie pomnę kto zacz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:13 Antoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:15 a, to ten od podrobów pod miedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:36 nie podrobów, ale pomp ssąco - jakichś tam...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:57 mabiwy napisał: > a to wszytko jedno, ważne czy imunitet masz ;D > > jeszcze myślisz?? ;) No, wirusy ode mnie trzymają się hoho, a może i dalej ;D Nie, już pracuję ;P :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:59 cwana gapa :D, znaczy Ciebie sądzić nie będą :D bezmyślnie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:01 A sądź do woli a nawet na Ochocie ;D cukierek twardy jest. Oszczędzam się, forum jest ostatnio bardzo wymagające intelektualnie ;& Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:05 żebyś się nie przeliczyła bo zmiekniesz :D, teraz sądzi się też min na Bemowie, Śródmieściu i Pradze :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:14 Na Pradze to proces krótki, przynajmniej ;DD Oby bezbolesny! Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:18 zależy od wartości przedmiotu sporu :D Nie mylić z braćmi sołuńskimi. Cyryl nie zawsze uświęca metody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:28 Dobre! :D Solidarnie jak Jagiellonowie trzeba się opierać wrogom ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:20 a nie proletariusze? jakby tak wszystkich krajów solidarnie zjednoczyć to ohoho :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:06 > Oszczędzam się, forum jest ostatnio bardzo wymagające intelektualnie ;& no, kurde.. nie zawyżaj tak poziomu ;D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:16 Ja? Ja zaniżam! I od razu wrzucę wątek na poparcie moich niskich lotów nad szpilowym gniazdem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:26 Nie fochaj, no... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:19 jaki tam foch! obawiam się,ze jak pobędę dłużej to szpilki zgruntują :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:20 Uff, już się martwiłam bo mi jakiś smutny się wydawałeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:21 ta, matka Teresa od Aniołów :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:29 mabiwy napisał: > Ci, co stosują wycinaki i tak nie zobaczą. A nie, właśnie się pokazuje, bo nie opanowałem jeszcze techniki automatycznego wycięcia wszystkiego stamtąd (adresy są zwykłe gazetowe). Ale już nie lubię tych paszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:31 milleniusz napisał: > Ale już nie lubię tych paszcz! Już. Dzięki za przypomnienie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:00 Najlepsza była ta, co wrzuciła fotkę Charlize Theron jako swoją ;D Ech, to były czasy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:06 No już nie kojarzę. To ta niecałkiem rozebrana co była? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:15 Pytasz o Theron?? Nieee, dzuinia wrzuciła tylko fotkę jej twarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 11:02 Csiiiii, to Mille zawsze szuka Dziuni w całym ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 11:09 zadne Cśiiiiiiiiiiiiii. VETO!! O! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 14:31 To mu zavetuj ;D aaale poczekaj, bo teraz aktualnie śpi a najmocniejszym snem śpi właśnie w pracy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:17 już to zrobiłem!, powtarzać się nie będę, bo w czkawkę albo w jakanie mi przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:19 Coś Ci się humor popsuł, tak? ;/ przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:22 w obronie Dziun_i gotowym zęby szczerzyć, ale szczekać to już nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:46 Łubudu z tym do Słonika! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:48 a co Ty się tak bez powodu uprzedzasz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 09:59 > a co Ty się tak bez powodu uprzedzasz? :D Jeszcze by tego brakowało, bym zaglądał na te anonse i szukał powodów. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:01 a, pierwszym wrażeniem lecisz :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 10:08 przed snem.. Powierzchownie ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 14:35 Nie, nie tak. On w to święcie wierzy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: w cafe zmiana talerzyków 29.07.09, 15:23 że śnięcie wierzy to ja uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś