Gość: elle IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.12.03, 23:11 czy kobieta nosząca aparat ortodontyczny jest nieatrakcyjna?? rozumiem,że maetal na zębach uroku nie dodaje,ale czy to automatycznie odrzuca ew.zainteresowanych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Ale masz problem. 25.12.03, 23:17 Dlaczego nieatrakcyjna? Ja w tym nie widzę nic nieatrakcyjnego. Czy kobieta z gipsem na ręce jest nieatrakcyjna? A z plastrem na policzku? Wątpię, by komukolwiek (oprócz skrajnych idiotów) to przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Ale masz problem. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.12.03, 23:20 ja nie twierdze,ze nieatrakcyjna,pytam tylko o zdanie plec przeciwna(choc nie tylko) .thx :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: głupie,ale mnie męczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:35 przesadzasz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: głupie,ale mnie męczy... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.12.03, 23:42 hmm..a byles /bylas kiedys z kims z aparatem? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: głupie,ale mnie męczy... 26.12.03, 11:24 Ale masz problem, no naprawde.Moze odpusc sobie aparat i strasz całe zycie krzywymi zebami.Na pewno adoratorów bedziesz miała na peczki, nie to co panny z aparatem. Odpowiedz Link Zgłoś
mohtak Re: głupie,ale mnie męczy... 26.12.03, 15:25 > głupie,ale mnie męczy... faktycznie - głupie;) Odpowiedz Link Zgłoś