jokker39 05.08.09, 19:42 [img]https://cdn.fotocommunity.com/photos/6314509.jpg[/img] Może to ktoś stąd je zgubi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jokker39 Re: Znalazłem buty 05.08.09, 21:00 Trochę drewniane, ale nie wykluczone, że to tylko złudzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Znalazłem buty 05.08.09, 21:39 Nic mi się nie rozwija:) Cos nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Znalazłem buty 05.08.09, 21:40 Gapuchno, bo to tylko dla oczu mężczyzn przeznaczone. Mnie też nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Znalazłem buty 05.08.09, 21:42 No to zobaczcie :) [img]https://cdn.fotocommunity.com/photos/6314509.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Znalazłem buty 05.08.09, 21:46 eeeeeeeeeeeeee,,,,,no są czerwone i wysokie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:00 kurcze! no niech się ktoś zlituje i poda mi działający link!!! NO! Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:01 cdn.fotocommunity.com/photos/6314509.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:29 Rozumiem, Jokker tak zaplatał, by kobieta nie mogła zajrzeć i ewentualnie zapragnąć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:35 Flisy, to Pinokio chodził na koturnach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:53 jokker39 napisał: > Flisy, to Pinokio chodził na koturnach? :D Nie, ale kłamał, że chodził ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:32 Hmmm, aluzja. Lubię aluzje ;))) OK: jestem drewnowata pochodzę z tartaku można we mnie... odpukać :D Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:37 Kiedy ja te buty (jak bum cyk cyk) naprawdę znalazłem :D Mało tego, potknąłem się o nie, jak o solidną nogę stołu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 05.08.09, 22:41 Etam, wolę aluzję ;P :D A gdzie? I co, zrobiłeś fotkę, tylko dla nas? :) Masz siniaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 05.08.09, 23:06 Ale ja jestem prostolinijny, i aluzji nie chwytam :( Jaką fotkę? Wziąłem buty z sobą, ale Ty chyba pomyliłaś je z klęcznikiem /faja/ Stłukłem kolano :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 05.08.09, 23:12 > Ale ja jestem prostolinijny, i aluzji nie chwytam :( I dobrze: Ty masz je rzucać, ja chwytam! :D > Ale ja jestem prostolinijny, i aluzji nie chwytam :( Ukradłeś, znaczy. :) Klęcznik. Oooooj, czarno to widzę :D > Stłukłem kolano :( Kara boska nie daje na siebie czekać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 05.08.09, 23:23 twardycukierek napisała: > > Ale ja jestem prostolinijny, i aluzji nie chwytam :( > > I dobrze: Ty masz je rzucać, ja chwytam! :D > Mam robić tak, jak robił z pomysłami prezydent Wałęsa? :) > > Ukradłeś, znaczy. :) Klęcznik. Oooooj, czarno to widzę :D Nie, ja te tylko podniosłem. Pomyślałem (raptownie?), że którejś Pani zsunęły się z nóg. > > Stłukłem kolano :( > > Kara boska nie daje na siebie czekać ;)))) Mam się pomodlić? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 05.08.09, 23:28 > Mam robić tak, jak robił z pomysłami prezydent Wałęsa? :) Tak, marzę o bilecie do Japonii. W jedną stronę :D > Nie, ja te tylko podniosłem. Pomyślałem (raptownie?), że którejś Pani zsunęły się z nóg. O, jak miło :) kobieta, której nie obchodzi los jej szpilek w trawie nie zasługuje na pomoc. > Mam się pomodlić? Na tym klęczniku kradzionym? Odradzam. Raczej pielgrzymka i relikwia :D Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 05.08.09, 23:36 twardycukierek napisała: > > Mam robić tak, jak robił z pomysłami prezydent Wałęsa? :) > > Tak, marzę o bilecie do Japonii. W jedną stronę :D Z powrotem mogą Cię puścić w samych skarpetkach. Miej to na względzie! :)) > > Nie, ja te tylko podniosłem. Pomyślałem (raptownie?), że którejś Pani zsunęły się z nóg. > > O, jak miło :) kobieta, której nie obchodzi los jej szpilek w trawie nie zasługuje na pomoc. Nikt na razie nie upomniał się o nie. Nie wiem jak to świadczy o tutejszych paniach i o tych butach ;) > > Mam się pomodlić? > > Na tym klęczniku kradzionym? Odradzam. Raczej pielgrzymka i relikwia :D I włosiennica, i kora świerkowa. Będę pątnikiem całą gębą :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 05.08.09, 23:42 > Z powrotem mogą Cię puścić w samych skarpetkach. Miej to na względzie! :)) Mam zawsze szpile w torebce :D silni, zwarci, gotowi. > Nikt na razie nie upomniał się o nie. Nie wiem jak to świadczy o tutejszych paniach i o tych butach ;) Jeśli buty dobre to źle o paniach i odwrotnie :D > I włosiennica, i kora świerkowa. Będę pątnikiem całą gębą :D Tylko nie wczuwaj się zbytnio w rolę, ucierpi Twoja atrakcyjność ;) Podczas biczowania można komiks czytać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 06.08.09, 00:19 twardycukierek napisała: > > Z powrotem mogą Cię puścić w samych skarpetkach. Miej to na względzie! :) > ) > > Mam zawsze szpile w torebce :D silni, zwarci, gotowi. I da w tych szpilkach radę z Japonii bez biletu? :> > > Nikt na razie nie upomniał się o nie. Nie wiem jak to świadczy o tutejszy > ch > paniach i o tych butach ;) > > Jeśli buty dobre to źle o paniach i odwrotnie :D Sam nie wiem. Ty pomyliłaś je z klęcznikiem. To mi przypomniało książkę pt. "O człowieku, który pomylił żonę z kapeluszem" :D > > I włosiennica, i kora świerkowa. Będę pątnikiem całą gębą :D > > Tylko nie wczuwaj się zbytnio w rolę, ucierpi Twoja atrakcyjność ;) > Podczas biczowania można komiks czytać :DD Kiedy od pątnika wymaga się wyrzeczeń. Nie wspomniałem o samobiczowaniu, zauważ :D Co do atrakcyjności - być może te pręgi po biczu są tak samo atrakcyjne jak tatuaże? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 06.08.09, 00:24 Dobranoc, ale wróć jutro, bo Ci tu odpiszę :))) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 06.08.09, 00:27 Wrócę, wracam jak bumerang :) Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 06.08.09, 07:58 > I da w tych szpilkach radę z Japonii bez biletu? :> Polka potrafi. Nie słyszałeś? :D > Sam nie wiem. Ty pomyliłaś je z klęcznikiem. Ta pomyłka ostatnio często mi się zdarza. Taka ogólna karma :D -książkę pt. "O człowieku, który pomylił żonę z kapeluszem" :D O, ktoś napisał nieoficjalną biografię p.osła Rokity??? :D > Kiedy od pątnika wymaga się wyrzeczeń. Nie wspomniałem o samobiczowaniu, zauważ:D O, to dobrze, to zmienia postać biczowania. Od razu lepiej! -Co do atrakcyjności - być może te pręgi po biczu są tak samo atrakcyjne jak tatuaże? Zależy dla kogo :) osobiście wolę pręgi, ale mówimy tu o klasie Andrzej Kmicic, podpalanie boków, szabla przez łeb, wysadzenie kolubryną, strzał z bliska, te sprawy. Poniżej tej klasy w ogóle się nie liczy. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: Znalazłem buty 06.08.09, 11:30 twardycukierek napisała: > > I da w tych szpilkach radę z Japonii bez biletu? :> > > Polka potrafi. Nie słyszałeś? :D Nie, słyszałem, że Polak :P > > Sam nie wiem. Ty pomyliłaś je z klęcznikiem. > > Ta pomyłka ostatnio często mi się zdarza. Taka ogólna karma :D > > -książkę pt. "O człowieku, który pomylił żonę z kapeluszem" :D > > O, ktoś napisał nieoficjalną biografię p.osła Rokity??? :D Pomyliłem tytuł. Poprawny brzmi: "Mężczyzna, który pomylił swoją żonę z kapeluszem" Rokita? A on jest mężczyzną? :)) Ponoć nie da się jasno określić osoby, której płeć biologiczna różni się od psychicznej ;) > > Kiedy od pątnika wymaga się wyrzeczeń. Nie wspomniałem o samobiczowaniu, > zauważ:D > > O, to dobrze, to zmienia postać biczowania. Od razu lepiej! Jestem urodzonym pątnikiem. Jeszcze trochę a mogę mieszkać na słupie jak Szymon Słupnik :D > -Co do atrakcyjności - być może te pręgi po biczu są tak samo atrakcyjne jak ta > tuaże? > > Zależy dla kogo :) osobiście wolę pręgi, ale mówimy tu o klasie Andrzej Kmicic, > podpalanie boków, szabla przez łeb, wysadzenie kolubryną, strzał z bliska, te > sprawy. Poniżej tej klasy w ogóle się nie liczy. :DDD A hak wbity w ziobro liczy się? /faja/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znalazłem buty 06.08.09, 14:22 > Nie, słyszałem, że Polak :P Teraz jest równouprawnienie ;) > Rokita? A on jest mężczyzną? :)) Nie wiem, tak blisko nigdy nie podejdę :D > Ponoć nie da się jasno określić osoby, której płeć biologiczna różni się od psychicznej ;) Nie? O, Lufthansa sobie z tym poradzi, to dla nich pikuś :D Maria Rokita też nie odleci. > Jestem urodzonym pątnikiem. Jeszcze trochę a mogę mieszkać na słupie jak Szymon Słupnik :D Trochę niewygodnie ale i tak lepiej, niż św.Sebastian ;))) > A hak wbity w ziobro liczy się? /faja/ Zależy przez kogo, jeśli jak sama nazwa narzędzia wskazuje... :D To tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: PS. Dzięki za linka! n/t 08.08.09, 02:13 Miałabyś ochotę przeczytać? Mam ebooka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS. Dzięki za linka! n/t 08.08.09, 09:35 Hej :) Hmmm, jeszcze nigdy nie czytałam ebooka. Da się na gazetową wysłać, bo jest tam limit plików? Dzięki, że o tym pomyślałeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: PS. Dzięki za linka! n/t 08.08.09, 10:53 Skrzynka na gazetowej jest dość pojemna i wysłałem bez żadnych problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS. Dzięki za linka! n/t 08.08.09, 20:12 Bardzo Ci dziękuję! Wróciłam właśnie padnięta z pleneru, potem zerknę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Znalazłem buty 05.08.09, 23:11 O co chodzi w tym wątku? Czy ktoś widział bezę? Odpowiedz Link Zgłoś