sibeliuss 19.08.09, 07:47 Jeśli ktoś twierdzi, że nie potrzebuje stałego związku to znaczy, że realizuje się w masturbacji, czy też lubi zabawę w myśliwego - kogo upoluje, z tym się prześpi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bysiu.dominator jest trzecia opcja 19.08.09, 08:13 jeżeli do tego na dodatek jest impotentem, zakłada watki o sferze seks. innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 jest wiele innych opcji 20.08.09, 17:51 bysiu.dominator napisał: > jeżeli do tego na dodatek jest impotentem, zakłada watki o sferze seks. innych > ludzi Jest wiele innych opcji - potrzeba tylko odrobine wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 09:40 Jesteś gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 09:50 gazeta_mi_placi napisał: > Jesteś gejem? Spałeś ze mną, że masz taką pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss des4 19.08.09, 11:37 Może zacznijmy opisy od Ciebie, będzie barwniej i ciekawiej :) ps. Ty także ze mną spałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: des4 19.08.09, 11:53 bardziej od kwestii samego sypiania, niepokoi mnie to z kim lubisz sypiac, zwłaszcza w kotekscie twojej stalej obecności na forum o dzieciach... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: des4 19.08.09, 13:36 Mam czyste intencje i nic do ukrycia, tym się różnimy. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: des4 19.08.09, 13:59 oprócz specjalizowania się w sprawach wychowania dzieci, robisz za domorosłego psychologa cioteczko??? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: des4 19.08.09, 16:50 des4 napisał: > oprócz specjalizowania się w sprawach wychowania dzieci, robisz za > domorosłego psychologa cioteczko??? Uważaj bo za "cioteczkę" (taka ostatnia moda) możesz dostać 8000zł,nieco więcej za "pedała" 15.000zł. P.s A tak OT: za nazwanie prostytutki k...ą też coś można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
harry_callahan Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 11:41 To ulubione forum forum.gazeta.pl/forum/f,28680,Codzienne_zakupy.html ach te codzienne zakupy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bysiu.dominator hehehe 19.08.09, 11:44 3 "hehy" dla Sibeliusza odemnie!!! i dla lol-e za całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 11:50 sibeliuss napisał: > Jeśli ktoś twierdzi, że nie potrzebuje stałego związku to znaczy, że > realizuje się w masturbacji, czy też lubi zabawę w myśliwego - kogo > upoluje, z tym się prześpi? A co? Zakazane? Cholera , muszę być bardziej czujna. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 12:02 albo ma możliwość zaspokajania swoich potrzeb bez stałego związku (fucking friend?); albo jest aseksualny; Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 16:02 Coście tak powsiedli na sibeliussa? Widziałam setki głupszych pytań na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 16:26 sibeliuss napisał: > czy też lubi zabawę w myśliwego - kogo > upoluje, z tym się prześpi? Myśliwy jest zwykle także zwierzyną łowną. Warto o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 19.08.09, 16:57 sibeliuss napisał: > Jeśli ktoś twierdzi, że nie potrzebuje stałego związku to znaczy, że realizuje się w masturbacji, czy też lubi zabawę w myśliwego - kogo upoluje, z tym się prześpi? Nie. To znaczy, że twierdzi że nie potrzebuje stałego związku. Mamy za mało informacji żeby wnioskować jakieś inne znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chwila.pl Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 20.08.09, 08:27 sibeliuss napisał: > Jeśli ktoś twierdzi, że nie potrzebuje stałego związku to znaczy, że > realizuje się w masturbacji, czy też lubi zabawę w myśliwego - kogo > upoluje, z tym się prześpi? Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na tak sformułowane pytanie. Jest zbyt lakoniczne. I tak, młody człowiek wkraczający w dorosłe życie nie powinien się u progu dorosłości wikłać w stałe związki. Bo te zwykle szybko się kończą niosąc gorycz porażki. Niech lepiej pozna wiele kobiet zanim trafi na tę jedyną, z którą zechce iść przez życie. I niech to będzie świadoma decyzja, podyktowana zdobytym doświadczeniem, dojrzałym uczuciem a nie chwilową fascynacją i zauroczeniem. Bo te w konfrontacji z prozą życia znikają jak bańka mydlana. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 20.08.09, 08:34 Dlaczego pisząc młody człowiek masz na myśli tylko faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
chwila.pl Re: Sfera seksualna "ludzi stanu wolnego" 20.08.09, 09:02 sibeliuss napisał: > Dlaczego pisząc młody człowiek masz na myśli tylko faceta? Zapomniałam dodać, że te same zasady dotyczą i kobiet, co niniejszym czynię. I podkreślam jednocześnie, że jest to tylko moja opinia, a nie uniwersalne formuły szczęścia. Znam wiele szczęśliwych małżeństw, w tym swoje i wiem, że receptą na udane małżeństwo/stały związek jest zachowanie następującej kolejności. Najpierw przyjaźń, potem dojrzała miłość. Te dwa czynniki cementują związek i sprawiają, że trwa on długie, długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś