Dodaj do ulubionych

Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego

24.08.09, 17:58

Nie no ktos sie pomylił z powołaniem.
to kto tu teraz jest przesladowany????
Obserwuj wątek
    • Gość: św.obrazek Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 19:43
      cierpiący na brak zajęcia znudzeni starzy głupi idioci.
    • mg2005 Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego 24.08.09, 20:01
      tomekjot napisał:
      > to kto tu teraz jest przesladowany????

Nie od dziś wiadomo, że geje mają faszystowską mentalność ...

"działacze MW będą "prześladować" Biedronia aż do skutku, dopóki nie
      wyleczy się ze swojej pederastii i nietolerancji, albo nie wyjedzie
      na Madagaskar"
      - te same zboki uznałyby to za straszną "homofobię" i faszyzm...

--
      Homoroidy :)
      • mg2005 Skierowanie do lekarza - dla Biedronia ! 24.08.09, 20:06
        PS :

> "działacze MW będą "prześladować" Biedronia aż do skutku, dopóki
        nie
        > wyleczy się ze swojej pederastii i nietolerancji, albo nie wyjedzie
        > na Madagaskar"

To dotyczy tego:
        Wojciech Cejrowski to kolejny trudny przypadek - mówi Biedroń i
        dodaje, że działacze Kampanii Przeciw Homofobii będą "prześladować"
        go aż do skutku, dopóki nie wyleczy się ze swojej homofobii i
        nietolerancji, albo nie wyjedzie do Ekwadoru, gdzie zostanie
        natychmiast aresztowany.
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6958930,Skierowanie_do_psychiatry_dla_Cejrowskiego__Od_gejow.html

• strikemaster Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego 24.08.09, 20:07
        Udowodnij. :)
      • Gość: św.obrazek Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 20:10
        "geje mają faszystowską mentalność ..."

sporo jest gejow wsród kleru wiec zgadzam sie z toba wujku
        biskupie ! :)
    • lepian4 Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego 24.08.09, 20:04
      By byc tolerowanym, trzeba przesladowac, opowiadac o fobiach, izmach
      i innych pie...ch. Boze, co za czasy!
    • mg2005 [...] 24.08.09, 20:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: św.obrazek Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 20:12
        a co z lesbijkami?
      • matylda1001 [...] 24.08.09, 21:01
      • teletoobis [...] 24.08.09, 21:05
    • matylda1001 Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego 24.08.09, 20:57
      tomekjot napisał:

> Nie no ktos sie pomylił z powołaniem.
      to kto tu teraz jest przesladowany????<

A co... wytypowałeś Biedronia na ofiarę? Niech głupek Cejrowski
      poczuje na własnej skórze jak to jest, gdy się jest prześladowanym.
      Takich Cejrowskich to powinno się zamykać w klatce i pokazywać za
      biletami na jarmarkach.
      • Gość: Cejrowski Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.ovh.net 24.08.09, 21:05
        To Biedronia sie przesladowalo pokazujac na jarmarkach?
        • matylda1001 Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego 24.08.09, 21:41
          Gość portalu: Cejrowski napisał(a):

> To Biedronia sie przesladowalo pokazujac na jarmarkach?<

Nie, Biedronia prześladuje sie w bardziej wymyślny sposób.
          Pokazywanie na jarmarkach mogą stosować ci, którzy "prześladowanie"
          piszą w cudzysłowiu, jak Biedroń właśnie.
          • g_no-prawda Biedroń wymyślnie (jak w "wymyślać") prześladowany 24.08.09, 23:57
            matylda1001 napisała:
            > Nie, Biedronia prześladuje sie w bardziej wymyślny sposób.

Dobra, to ja zapytam: jak? Proszę o konkretne wyjaśnienie w jaki sposób pan Biedroń i jego koledzy (i koleżanki?) z KPH są wymyślnie prześladowani. Naprawdę bardzo mnie interesuje ten problem. Mogę prosić o odpowiedź?

BTW bodajże michalng udzielił mi kiedyś fajnego przykładu na prześladowanie gejów. Ale akurat nie pasuje do akcji ludzików z KPH. Więc proszę o wyjaśnienie o co im chodzi.
            • tomekjot kto i w jaki sposób przesladuje???? 25.08.09, 08:53
              Tez chciałbym wiedzieć kto i w jaki sposób przesladuje lub dyskryminuje Biedronia i jego kolegów???
            • matylda1001 Re: Biedroń wymyślnie (jak w "wymyślać") prześlad 25.08.09, 19:02
              g_no-prawda napisał:

>Mogę prosić o odpowiedź?<

A po co Ci odpowiedz? Przecież i tak żadna Cię nie zadowoli.
              • g_no-prawda Re: Biedroń wymyślnie (jak w "wymyślać") prześlad 25.08.09, 22:24
                matylda1001 napisała:

> A po co Ci odpowiedz? Przecież i tak żadna Cię nie zadowoli.

Nie chcę się zadowalać albo nie. Chciałbym sobie wyrobić opinię. Jak dotąd nie
                zauważyłem żadnych śladów dyskryminacji pana B. Ale może zbyt mało się
                interesuję problemem. Więc pytam bo liczę ktoś z ludzi na tym forum mi odpowie.
                Myślałem, że np. Ty. Skoro już napisałaś że jest prześladowany to chciałem tylko
                się dowiedzieć jak konkretnie?

• g_no-prawda Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 26.08.09, 21:55
                Nie myśl że uwziąłem się na Ciebie. Na tym forum sporo ludzi którzy dużo
                rozprawiają o ciężkiej sytuacji homoseksualistów w Polsce, szczególnie p.
                Biedronia. Więc może mi odpowie ktoś inny. Ja tylko uprzejmie prosiłem o
                wyjaśnienie: jak KPH jest prześladowane, szczególnie jak jest prześladowane
                przez Wojciecha Cejrowskiego? Z góry dziękuję. :)
                GP
                • matylda1001 Re: Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 27.08.09, 00:12
                  No i cóż miałabym Ci napisać, czego nie wiesz? Pytanie uważam za
                  tendencyjne. Jeżeli napiszę coś o szarganiu godności ludzkiej, prawa
                  do poszanowania odmienności, szacunku do drugiego człowieka, to
                  uznasz, że to jeszcze nie prześladowanie. Jeżeli napiszę, że gej
                  ciągle żyje pod presją, że wzbudza się w nim poczucie winy i wysyła
                  do lekarza, to zapewne uznasz to za przejaw troski "normalnego"
                  społeczeństwa o drugiego człowieka. Nie mówiąc już o epitetach,
                  jakie musi wiecznie wysłuchiwać od bliźnich, mg2005 np. nazwał
                  geja "gównem". Wojciech Cejrowski juz nie raz dał dowód na to, że
                  geja uważa za gorszego od siebie. W czym lepszy jest ten
                  przygłupiasty bufon-ignorant od Biedronia? Biedroń przynajmniej ma
                  czyste nogi, bo nie łazi boso.
                  • g_no-prawda Re: Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 27.08.09, 00:44
                    Dziękuję za odpowiedź. Odczuwałem lekki dyskomfort za tak wprost wyrażone wywołanie do odpowiedzi :)

> No i cóż miałabym Ci napisać, czego nie wiesz?
                    Właśnie liczyłem na coś czego nie wiem.
                    Widzisz, wg mnie w całej tej "awanturze" panom którzy w Łodzi zaczepili Cejrowskiego chodziło o to żeby ich godność trochę poszargał. Ale to wiesz. Teraz oni będą go nękać, określać jako wariata i namawiać do emigracji. I grozić więzieniem. Sprowokowali człowieka i teraz wykorzystują to że dał się sprowokować. Nawet gdybym był sympatykiem KPH to taka akcja nie miałaby mojej akceptacji.

Co do presji wywieranej na homoseksualistów: to jest taka sama presja jak ta wywierana na stare panny, bezdzietne mężatki, źle zarabiających facetów, niewierzących, młodzież ze wsi i np. młodych ludzi jeżdżących maluchami. Presja społeczna. Tylko inni nie robią z tego takiej afery.
                    Cejrowski ma prawo uważać nt gejów co tam sobie chce. Ja go nawet bym nie pytał co on o nich uważa bo jego opinia mi wisi. Ale panowie z KPH uwzięli się że będą go prowokować do wyrażania głośno kontrowersyjnych poglądów a teraz jeszcze że właśnie jego nawrócą. Po co to robią? Nudzi im się? Nie mają ważniejszych zadań do wykonania?

I co do ostatniego pytania: WC w niczym nie jest lepszy od Biedronia. To oczywiste. I odwrotnie tez. Tylko że WC wiadomo o co chodzi, on jest showmanem, żyje z tego, musi być widoczny. To się może nie podobać (mnie męczy). Ale Biedroń wg mnie jest hipokrytą który najprawdopodobniej pod przykrywką walki z "dyskryminacją" stara się zarobić. I to mnie brzydzi.
                    Ale to oczywiście tylko moje subiektywne odczucia ;)
                    • matylda1001 Re: Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 27.08.09, 01:51
                      g_no-prawda napisał:

>Widzisz, wg mnie w całej tej "awanturze" panom którzy w Łodzi
                      zaczepili Cejrowskiego chodziło o to żeby ich godność trochę
                      poszargał.<

W/g mnie też, ale jeśli ktoś głaszcze wściekłego psa, wiedząc o jego
                      wściekliźnie, to musi mieć poważniejszy cel, niż chęć zostania
                      pogryzionym.

>Co do presji wywieranej na homoseksualistów:<

No cóż... nigdy nie słyszałam, żeby ktoś brzydził się starej panny,
                      albo żeby ktoś nie chciał podać ręki źle zarabiającemu facetowi.
                      Bezdzietnej mężatki nikt na siłę nie wysyła do lekarza, wręcz
                      przeciwnie, sugeruje się jej, że powinna sie pogodzić ze
                      swoją "innością", bo to nic strasznego. Nie słyszałam też o
                      przypadku, żeby ktoś obawiał się w miejscu pracy wyjawić, że jest ze
                      wsi. Natomiast tacy z maluchami są mile widziani wśród posiadaczy
                      zachodnich rupieci, bo pomagają sie dowartościować:)

>Cejrowski ma prawo uważać nt gejów co tam sobie chce.<

Jak najbardziej, ale nie ma prawa wykorzystywać swojej
                      uprzywilejowanej pozycji (dostęp do mediów) do obnoszenia się ze
                      swoimi poglądami, które są krzywdzące i kłamliwe.

>Ja go nawet bym nie pytał co on o nich uważa bo jego opinia mi
                      wisi.<

W tym problem, że nawet jak nie zapytasz, to on będzie się czuł w
                      obowiązku zapoznania Cię ze swoimi poglądami.

>WC wiadomo o co chodzi, on jest showmanem, żyje z tego, musi być
                      widoczny.<

Z niego taki showman, jak z koziego tyłka waltornia (to tak na
                      marginesie). WC to krzykacz o rasistowskich poglądach. On "jest
                      lepszy" od geja, Żyda i cyklisty razem wziętych. Już chyba Doda ma
                      więcej polotu. Co do Biedronia... Owsiakowi też zarzucają hipokryzję
                      i chęc zarobienia na Orkiestrze. Myślę, że Owsiakowi hipokryzję
                      zarzucają ci, którzy jeszcze nie dali grosza na Orkiestrę, a
                      Biedroniowi ci, którzy nie lubią gejów.
                      • g_no-prawda Re: Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 27.08.09, 11:25
                        > No cóż... nigdy nie słyszałam... [ciach]

A o przypadkach gdy ktoś się brzydzi starych ludzi, nie chce podać ręki
                        przeciwnikowi politycznemu [najwyżej nogę :) ], wstydzi przyznać że jest ze wsi
                        albo z biednej rodziny i jeździ maluchem?
                        Zresztą nie odpowiadaj, takie rozważania są offtopic.

Takie porównania są nie na temat bo homoseksualistów się AFAIK obecnie nie leczy
                        "na siłę", wiele osób (wg mnie większość) nie ma problemu z podawaniem ręki
                        homoseksualistom (np. ś.p. Jerzy Waldorff czy "bożyszcze gazet" Tomasz Raczek),
                        miejsce pracy nie jest miejscem do ujawniania preferencji seksualnych (np.
                        jestem hetero i chętnie o tym będę opowiadał ładnej asystentce na moim piętrze?).
                        Wg mnie bycie homoseksualistą to nie zbrodnia czy wada ale też żadna zaleta. Nie
                        ma się czym chwalić. Nie przesądza o pozycji społecznej. A że są ludzie którzy
                        nie lubią innych opierajac się na stereotypach? Warszawiacy nie lubią wiochy,
                        reszta kraju nie lubi Warszawy, biedacy nie lubią bogatych a bogaci brzydzą się
                        biedaków. I tak się to kręci...
                        Czy wszystko to nazwiesz dyskryminacją? Pewnie tak. Czy należy z tym walczyć.
                        Pewnie tak. Czy metodami takimi jak KPH? Nie! :)

> Jak najbardziej, ale nie ma prawa wykorzystywać swojej
                        > uprzywilejowanej pozycji (dostęp do mediów) do obnoszenia się ze
                        > swoimi poglądami, które są krzywdzące i kłamliwe.

Przecież media by go pierwsze pogrążyły gdyby przekraczał granice prawa lub
                        akceptacji społecznej (vide Alicja Resich-Modlińska). Mnie osobiście WC od
                        pewnego czasu już znudził, za dużo się powtarza. Ale nie zauważyłem żeby
                        wspominał nagminnie o swoim stosunku do homoseksualizmu. Nie czuję się epatowany
                        poglądami WC na ten temat.
                        I możesz nie cenić go jako showmana co nie zmienia faktu że ma dużą widownię,
                        sporo fanów i jest przynajmniej ciekawszy od kolejnego Kraśki czy Mandaryny.

> Myślę, że Owsiakowi hipokryzję
                        > zarzucają ci, którzy jeszcze nie dali grosza na Orkiestrę, a
                        > Biedroniowi ci, którzy nie lubią gejów.

Myślę że to zestawienie jest krzywdzące dla Owsiaka. On ma konkretne, mierzalne
                        cele i je realizuje. Finanse ma jasne i przejrzyste. Biedroń ma niejasne lub
                        głupie cele, nieciekawe metody i nieznane bliżej finansowanie. Biedroniowi
                        bliżej mentalnie i moralnie do tzw. ekologów - ekoterrorystów.

Podsumowując: nie zgadzam się z twierdzeniem że Biedroń czy KPH są w Polsce
                        prześladowani. Podobnie nie da się powiedzieć że w Polsce prześladuje się
                        homoseksualistów (choć oczywiście notuje się takie przypadki).
                        A co do samego tematu całej dyskusji: nie zgadzam się z poglądami WC ale nie
                        podobają mi się metody stosowane przez KPH wobec niego. Tani chwyt pod
                        publiczke, obecnie ocierający się o chamstwo i nękanie (karalne).

Pozdrawiam
                        • matylda1001 Re: Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 27.08.09, 23:06
                          g_no-prawda napisał:

>Wg mnie bycie homoseksualistą to nie zbrodnia czy wada ale też
                          żadna zaleta. Nie ma się czym chwalić.<

ale i ubolewać nie ma nad czym, ani nie ma czego potępiać.

>Czy wszystko to nazwiesz dyskryminacją?<

No nie, część nazwę bezmyślną złośliwością.

>Ale nie zauważyłem żeby wspominał nagminnie o swoim stosunku do
                          homoseksualizmu. Nie czuję się epatowany poglądami WC na ten temat.<

Szczerze mówiąc, nie mam zdania. Rzadko oglądam TV, a juz WC to
                          tylko przypadkiem (programy podróżnicze). Nowe ekscesy WC poznaję
                          raczej z informacji w necie. W TV natomiast widziałam jego
                          zachowanie w stosunku do posłanki Senyszyn. Pogrążył się w moich
                          oczach ostatecznie.

>I możesz nie cenić go jako showmana co nie zmienia faktu że ma
                          dużą widownię,<

Takiej widowni w Polsce nigdy nie zabraknie;) Skoro jednak widownia
                          jest duża, to tym gorzej dla widowni (i w konsekwencji dla nas
                          wszystkich). Szkoda, że budują swój światopogląd i opinie na takim
                          wzorcu.

>Myślę że to zestawienie jest krzywdzące dla Owsiaka. On ma
                          konkretne, mierzalne cele i je realizuje. Finanse ma jasne i
                          przejrzyste<

To Ty tak uważasz, ja też, ale wystarczy poczytać chociażby to
                          Forum, żeby przekonać się, że to nie jest ocena popularna:)

>Biedroń ma niejasne lub głupie cele, nieciekawe metody i nieznane
                          bliżej finansowanie. <

Co do metod... kwestia dobrego smaku. Co do celów i finansowania...
                          cel wiadomy, a od finansów jest "skarbówka".

>Podobnie nie da się powiedzieć że w Polsce prześladuje się
                          homoseksualistów (choć oczywiście notuje się takie przypadki). <

Newet gdyby chodzilo o jeden przypadek, to uznam, że o jeden za
                          dużo.

>nie zgadzam się z poglądami WC ale nie podobają mi się metody
                          stosowane przez KPH wobec niego. Tani chwyt pod publiczke, obecnie
                          ocierający się o chamstwo i nękanie (karalne).<

Też nie jestem zachwycona metodami. Uznałam je za wyższą konieczność.
                          Zobaczymy czym to się skończy:) Pozdrawiam.

• g_no-prawda Skarbówką w gejów? 28.08.09, 10:11
                            matylda1001 napisała:
                            > Co do metod... kwestia dobrego smaku. Co do celów i finansowania...
                            > cel wiadomy, a od finansów jest "skarbówka"

Wg mnie temat się prawie wyczerpał ale jeszcze kilka uwag:
                            zastanawiam się jakie by było larum gdyby KPH miała kontrolę z US? :)

No i skoro metody KPH to kwestia smaku to chyba powinnaś się zgodzić że metody
                            WC to również kwestia smaku, nie?

A cele KPH? "KPH wciąż szuka nowych dróg dotarcia do polskiego i europejskiego
                            społeczeństwa tak, aby zwiększać tolerancję i inkluzję społeczną gejów i
                            lesbijek." to cytat z ich strony internetowej. Naprawdę uważasz że metody jakie
                            przyjęli (kontrowersyjne, medialne działania) służą temu celowi?
                      • mg2005 Re: Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 27.08.09, 22:05
                        > >Cejrowski ma prawo uważać nt gejów co tam sobie chce.<
                        >
                        > Jak najbardziej, ale nie ma prawa wykorzystywać swojej
                        > uprzywilejowanej pozycji (dostęp do mediów) do obnoszenia się ze
                        > swoimi poglądami, które są krzywdzące i kłamliwe.

Acha, czyli 'obnosić się' wolno tylko tym, którzy mają "słuszne"
                        poglądy :) Masz faszystowskie ciągoty...
                  • mg2005 Re: Matyldo1001! Czemuż milczysz?? :) 27.08.09, 12:04
                    matylda1001 napisała:

Jeżeli napiszę coś o szarganiu godności ludzkiej,

Ależ zboczeńcy sami szargają swoją godność !

prawa
                    > do poszanowania odmienności,

Czy szanujesz 'odmienność' zoofilów, koprofilów, urynofilów,
                    prostytutek itd ?

Jeżeli napiszę, że gej
                    > ciągle żyje pod presją,

Każdy, kto łamie normy społeczne - podlega presji społecznej (np.
                    prostytutki).

że wzbudza się w nim poczucie winy i wysyła
                    > do lekarza, to zapewne uznasz to za przejaw troski "normalnego"
                    > społeczeństwa o drugiego człowieka.

Ależ to zboczeńcy wysyłają do lekarza "homofobów" !
                    A kto jest "homofobem" - o tym decydują geje - np. poseł Gowin,
                    Papież i cały Episkopat ! :)
                    To tak , jak Gering decydował kto jest Żydem :)

Nie mówiąc już o epitetach,
                    > jakie musi wiecznie wysłuchiwać od bliźnich, mg2005 np. nazwał
                    > geja "gównem".

No widzisz, nawet nie rozumiesz tego co czytasz - oszołomstwo
                    zasłania Ci oczy. Nigdy nie nazwałem i nie nazwę 'gównem' żadnego
                    człowieka - w tym geja, Żyda ,ateisty itd
                    Natomiast napisałem (zgodnie z prawdą), że obrzydzenie do zboczeńca
                    jest równie normalne, jak obrzydzenie do psiej kupy na chodniku.
                    • matylda1001 Re: mg 27.08.09, 22:34
                      Wprawdzie to Forum publiczne, i każdy ma prawo, ale... mg, czy mogę
                      Cię prosić, żebyś nie wtrącał się w rozmowę ludzi rozumnych?
                      • mg2005 Re: mg 28.08.09, 08:58
                        matylda1001 napisała:

> Wprawdzie to Forum publiczne, i każdy ma prawo, ale... mg, czy
                        mogę
                        > Cię prosić, żebyś nie wtrącał się w rozmowę ludzi rozumnych
                        ?

Chyba nie masz na myśli siebie ???!!! :)))
                        Pewnie bym nie komentował twoich bredni, gdybyś nie dopuściła się
                        kłamliwego oszczerstwa pod moim adresem, faszystko !
                        forum.gazeta.pl/forum/w,29,99522956,99524038,Re_Sterylizacja_mamy_Rozy.html
                        • matylda1001 Re: mg 28.08.09, 16:23
                          mg2005 napisał:
                          >Pewnie bym nie komentował twoich bredni, gdybyś nie dopuściła się
                          kłamliwego oszczerstwa pod moim adresem, faszystko !
                          forum.gazeta.pl/forum/w,29,99522956,99524038,Re_Sterylizacja_mamy_Roz
                          y.html <

A gdzie ty w przytoczonej przez Ciebie mojej wypowiedzi widzisz
                          oszczerstwo, i to kłamliwe pod adresem Twojej Szanownej osoby?
                          Przecież tam nie ma nawet jednego słowa na Twój temat, megalomanie.
                          Już glupota oczy Ci przesłania?
    • Gość: Kingston Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.opera-mini.net 24.08.09, 21:04
      Kto sieje burze ...
    • baltazarus To się nazywa gejowska tolerancja 24.08.09, 21:19
      Cejrowski głośno powiedział, że ich nie lubi to będą go nękać, prowokować i
      podawać do sądu. Tymczasem popularność Cejrowskiego rośnie. Jest promowany za
      odwagę i nawet osoby, które za nim nie przepadają czy nie zgadzają się z jego
      niektórymi poglądami w tej sytuacji stają za nim murem.
      • matylda1001 Re: To się nazywa gejowska tolerancja 24.08.09, 21:38
        baltazarus napisał:

> Tymczasem popularność Cejrowskiego rośnie. Jest promowany za
        odwagę i nawet osoby, które za nim nie przepadają czy nie zgadzają
        się z jego niektórymi poglądami w tej sytuacji stają za nim murem.<

No jasne, takich jak Ty nie zabraknie. Tylko uważaj, żebyś stojąc
        jak mur nie zmurszał.
      • 33qq Re: To się nazywa gejowska tolerancja 24.08.09, 22:43
        Promowany jest nie za odwagę, a tym bardziej nie za fachowość dziennikarską.
        Tego pana promują za misję katolizacyjną jaką sobie wymyślił jako znak firmowy.
        Trzeba być ślepcem by tego nie zauważyć.
        • baltazarus Re: To się nazywa gejowska tolerancja 24.08.09, 23:36
          U moich znajomych antyklerykałów Cejrowski punktuje za zdecydowaną ocenę
          homopropagandy. Tylko i wyłącznie za to.
        • Gość: św.obrazek Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 22:21
          33qq napisał:

"Tego pana promują za misję katolizacyjną jaką sobie wymyślił jako
          znak firmowy. Trzeba być ślepcem by tego nie zauważyć."

dokładnie.
      • Gość: Iwona Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 10:54
        Niech Cejrowski sie czymś zajmie lepiej, samotny wariat szukający
        tematu i zaczepek. W jaki sposob geje mu przeszkadzają?? On mi sam
        na ciote wygląda, jak sie na niego patrzy to naprawde ma sie takie
        wrażenie.

W jego wieku powinno sie miec rodzine żone i dzieci, stary głupek
        walczący z gejami śmiech na sali, czy nie ma lepszych zajęć?
        • magicbox Re: To się nazywa gejowska tolerancja 25.08.09, 11:26
          Nie wiem czy zauważyłaś ale to geje atakują jego a nie odwrotnie.

A co do rodziny to każdy ma prawo do własnej drogi przez życie - nie tra mieć
          czwórki dzieci żeby być pożytecznym dla społeczeństwa. Nawet taki cham jak
          Cejrowski zrobił w życiu kilka dobrych rzeczy i wydaje mi się że przeważają nad
          tymi wyskokami anty-gejowskimi.
          • Gość: Iwona Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 11:55
            "> Nie wiem czy zauważyłaś ale to geje atakują jego a nie odwrotnie."

Dobre :) a dlaczego np mnie geje nigdy nie atakują????! I w jaki
            sposob atakuja jego?? Wez daj spokoj, wiadomo ze ich prowokuje nikt
            by go nie zaczepiał publicznie bez przyczyny.

Zaden normalny heteroseksualny facet nie ma problemu ze środowiskiem
            gejow bo go to nie interesuje w odróżnieniu do jakiś dziwaków
            jak Cejrowski,zreszta szkoda mi czasu na komentarz.
            • magicbox Re: To się nazywa gejowska tolerancja 25.08.09, 13:47
              Jak może mnie nie interesować sprawa gejów skoro oni domagają się prawa do
              adopcji mojego syna w razie śmierci mojej i mojej żony np. w wypadku
              samochodowym. Czy normalnego człowieka może ta sprawa nie interesować???
              • Gość: Kingston Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.opera-mini.net 25.08.09, 15:08
                No, mnie na przyklad ta sprawa wcale nie interesuje, a jestem raczej normalny (choc jak pomysle, co sie moze kryc za tym slowem w Twoim slowniku, to trace pewnosc).
                • magicbox Re: To się nazywa gejowska tolerancja 25.08.09, 15:15
                  A możesz mieć dzieci w swoim związku inaczej niż z probówki?? :D
                  • Gość: Kingston Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.opera-mini.net 25.08.09, 15:33
                    Co gdybym ja lub moja partnerka byla nieplodna? Jak Twoj rechot by wtedy wygladal? Kolejny blazen ze stajni rydzyka.
                    • magicbox Re: To się nazywa gejowska tolerancja 25.08.09, 15:40
                      Oh - jesteś hetero :)

Gratuluję słusznego wyboru.

Tylko uważajcie na siebie dopooki wasze dziatki nie podrosną bo nie chciałbym
                      ich widzieć w rodzinie gejów jak im się psycha krzywi i powiększają ich grono.
                      • Gość: Kingston Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.opera-mini.net 25.08.09, 15:44
                        Zajmij sie lepiej swoja rodzina bo mi takie rady i uznanie to jak krosta na dupie potrzebne.
              • Gość: Iwona Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 15:55
                magicbox napisał:

"Jak może mnie nie interesować sprawa gejów skoro oni domagają się
                prawa do adopcji mojego syna w razie śmierci mojej i mojej żony np.
                w wypadku samochodowym."

Idz sie leczyc.
                • magicbox Re: To się nazywa gejowska tolerancja 25.08.09, 21:29
                  Leczyć to się powinni ci co pakują komuś fiuta w tyłek.
                  • Gość: Iwona Re: To się nazywa gejowska tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 09:13
                    magicbox napisał:

> Leczyć to się powinni ci co pakują komuś fiuta w tyłek."

Następny z obsesją "wsadzania fiuta w tyłek"...przy swoich dzieciach
                    też tak sie wyrażasz? współczuje im tatusia w takim razie.
                    • magicbox Re: To się nazywa gejowska tolerancja 27.08.09, 10:46
                      Ja współczuje twoim takiej mamusi co pakowanie w kakao pochwala.
    • gazeta_mi_placi Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego 24.08.09, 21:29
      Ach ci geje-ich nie można sprawiedliwie nazwać pedałami nawet,ale innych sami
      będą prześladować.Żałośne.....y
    • chwila.pl Oboje siebie warci 25.08.09, 08:36
      Reprezentują ten sam poziom, intelektualny, kultury bycia.
      Ta sama bufonada.
      Ten sam poziom nietolerancji. I obu wysłałabym do Ekwadoru.
      Kosztami ekspedycji i pobytu obciążyłabym ich konta osobiste.
      Nie mam najmniejszego zamiaru partycypować w kosztach utrzymania obu pajaców.
    • piwi77 Czyli panowie będą się teraz wzajemnie promować. 25.08.09, 09:10
      A ja na szczęście mam pilota.
      • Gość: św.obrazek Re: Czyli panowie będą się teraz wzajemnie promow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 11:06
        straszne, jednego bedą zapraszac do telewizji i idiotycznych
        dyskusji (nawet temat podróży po świecie blednie przy męskim
        członku?? oj oj panie cejrowski czemu sie poprostu nie ujawnic?) a
        drugi bedzie dalej doił kase na rózne dotacje fundacje i inny cyrk,
        dwa stare śmieszne głupki bawiące sie w najlepsze za publiczne
        pieniądze, qrwa pogonic troli do normalnej pracy.
    • migreniasta A za co można prześladować Cejrowskiego? 25.08.09, 12:44
      Za to ,że ma jedno płuco?
      To i tak lepiej niż u takiego Biedronia ,który jak dla mnie jest
      pozbawiony obu jaj.
      Za to ,że łże jak pies w sprawie nierozerwalności swojego związku
      małżeńskiego-choć żona odstawiła go od wyrka?
      Oboje zajmują przeciwległe bieguny. Oboje potrafią być odrażający i
      oboje powinni choć boso po rżysku.
      • piwi77 Jak za co? Szuja podatków w Polsce nie płaci. 25.08.09, 13:01
        Powiem więcej, mam poważne podejrzenie, że ZUSu też nie. I niech mi
        tylko nie wciska, ze ten jego PGR w Kolumbii jest niedochodowy.
        • Gość: lol Re: Jak za co? Szuja podatków w Polsce nie płaci. IP: *.netis.net.pl 27.08.09, 22:33
          W sprawie jego podatkow: robi cos niegodnego z polskim prawem?
    • Gość: Magda Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 09:35
      Kochanowski też jest na celowniku tęczowych faszystów za słowa 'nie
      ma obowiązku być homofilem'.
      • matylda1001 Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego 27.08.09, 09:53
        Gość portalu: Magda napisał(a):

> Kochanowski też jest na celowniku tęczowych faszystów za
        słowa 'nie ma obowiązku być homofilem'.<

Że też koniecznie trzeba popadać w skrajności, jak nie homofob, to
        homofil. Nie lepiej tak normalnie, po środku?
        • Gość: Magda Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 14:34
          Jasne, że lepiej. Tyle, że tęczowym faszystom myli się tolerancja z
          akceptacją.
    • Gość: św.obrazek Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 10:02
      kolejny raz zadaje to pytanie na forum, może tym razem doczekam sie
      odpowiedzi,

dlaczego w dyskusjach o homo/homofobi/gejach zawsze
      męzczyzna
      (hetero, jak sam podaje) rozprawia wyłącznie o
      męzczyznach gejach!? pomija sie lesbijki za to dominuje
      wyłącznie "czlonek wsadzany w d***ę"??

oraz dlaczego nie spotyka sie kobiet narzekających na
      prześładowanie ich przez osoby homo?

na czym polega fenomen?
      • matylda1001 Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? 27.08.09, 10:32
        Gość portalu: św.obrazek napisał(a):

>dlaczego w dyskusjach o homo/homofobi/gejach zawsze
        męzczyzna
        męzczyznach gejach!? pomija sie lesbijki za to dominuje
        wyłącznie "czlonek wsadzany w d***ę"??<

Niech zgadnę... kryptogeje,zazdrośniki paskudne?
        • magicbox Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? 27.08.09, 11:04
          matylda1001 napisała:

> Gość portalu: św.obrazek napisał(a):
          >
          > >dlaczego w dyskusjach o homo/homofobi/gejach zawsze
          > męzczyzna
          > męzczyznach gejach!? pomija sie lesbijki za to dominuje
          > wyłącznie "czlonek wsadzany w d***ę"??<
          >
          > Niech zgadnę... kryptogeje,zazdrośniki paskudne?

Oczywiście matyldo - jak nie masz innego pomysłu to zarzuć anty-gejowi
          gejostwoMoże w tym zamieszaniu ktoś nie zauważy że nie masz tak naprawdę nic do
          powiedzenia.

A co do problemu ze św. obrazkiem wydaje mi się że powody są następujące:

Mężczyźni zawsze bardziej byli skłonni do afiszowania się ze swoją seksualnością
          (opowieści o swoich podbojach i tym podobne) - taki ekshibicjonizm. Jeśli
          połączyć to z orientacją homo to przemienia się to w nahalną manifestację czego
          większość ludzi nie toleruje. Dodatkowo dochodzi do tego prowokacja w celu
          wywołania skandalu. Mężczyźni zawsze idą na pełną konfrontację podczas gdy
          kobiety są bardziej ugodowe i nie czują potrzeby exhibicjonizmu (widział ktoś
          kiedyś żeby kobieta obnażała się w parku obcym facetom i czerpała satysfakcję??)

Kolejna sprawa to obrzydliwość aktu seksualnego mężczyzn gejów który
          nieodmiennie kojarzy się z ich orientacją. W przypadku kobiet jest to o wiele
          łagodniejsze. Myślę że także chodzi o poczucie zagrożenia - facet gej może być
          potencjalnym gwałcicielem faceta hetero podczas gdy lesbijka nie ma fizycznej
          możliwości zgwałcenia kobiety.
          • piwi77 Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? 27.08.09, 11:37
            magicbox napisał:

> kobiety są bardziej ugodowe i nie czują potrzeby exhibicjonizmu
            > (widział ktoś kiedyś żeby kobieta obnażała się w parku obcym
            > facetom i czerpała satysfakcję??

Chyba nie chcesz powiedzieć, że co facet to exhibicjonista? Jeżeli
            zaś chodzi o publiczne rozbieranie się, noszenie skąpych ubrań, to
            panie chyba raczej wyprzedzają w tej dziedzinie panów.

> Kolejna sprawa to obrzydliwość aktu seksualnego mężczyzn gejów
            > który nieodmiennie kojarzy się z ich orientacją.

Powiedziałbym, ze wszelkie akty seksualne waloru estetycznego nie
            mają, i nie ma znaczenia, czy jest on hetero, czy homo.
            Przynajmniej, mnie nie chciałoby się oglądać ani jednych ani drugich.
            • magicbox Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? 27.08.09, 11:57
              piwi77 napisał:

> magicbox napisał:
              >
              > > kobiety są bardziej ugodowe i nie czują potrzeby exhibicjonizmu
              > > (widział ktoś kiedyś żeby kobieta obnażała się w parku obcym
              > > facetom i czerpała satysfakcję??
              >
              > Chyba nie chcesz powiedzieć, że co facet to exhibicjonista? Jeżeli
              > zaś chodzi o publiczne rozbieranie się, noszenie skąpych ubrań, to
              > panie chyba raczej wyprzedzają w tej dziedzinie panów.

Kobiety publicznie obnażają się dla pieniędzy a nie dla przyjemności.
              Noszenie skąpych ubrań zaś to trochę inny rodzaj zachowania - nie ekshibicjonizm
              a komunikacja seksualna z płcią przeciwną.
              >
              >
              > > Kolejna sprawa to obrzydliwość aktu seksualnego mężczyzn gejów
              > > który nieodmiennie kojarzy się z ich orientacją.
              >
              > Powiedziałbym, ze wszelkie akty seksualne waloru estetycznego nie
              > mają, i nie ma znaczenia, czy jest on hetero, czy homo.
              > Przynajmniej, mnie nie chciałoby się oglądać ani jednych ani drugich.

No to już kwestia gustu - jak ktoś lubi ryzykować że niespodziewanie zobaczy
              "kreta" to niech sobie ogląda seks gejowski. Ja lubię obejrzeć dobrze sfilmowany
              akt płciowy z udziałem atrakcyjnych aktorów.
          • Gość: św.obrazek Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:33
            "jak nie masz innego pomysłu to zarzuć anty-gejowi gejostwo"

ale chyba nikt obojetny na dane zjawisko nigdy nie jest anty
            czy walczący z czymś?? wydaje mi sie ze jest sie poprostu
            neutralnym, zaden normalny człowiek nie zajmuje sie zyciem
            seksualnym drugiego obcego mu!! czlowieka z taką gorliwością chyba!??

"Myślę że także chodzi o poczucie zagrożenia - facet gej może być
            > potencjalnym gwałcicielem faceta hetero"

myślisz że duża jest statystyka gwałtów mezczyzn homo na męzczyznach
            hetero?.......:)

i jaka to jest liczba w porównaniu do gwałtów heteroseksualistow?

• magicbox Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? 27.08.09, 14:09
              Gość portalu: św.obrazek napisał(a):

> "jak nie masz innego pomysłu to zarzuć anty-gejowi gejostwo"
              >
              > ale chyba nikt obojetny na dane zjawisko nigdy nie jest anty
              > czy walczący z czymś?? wydaje mi sie ze jest sie poprostu
              > neutralnym, zaden normalny człowiek nie zajmuje sie zyciem
              > seksualnym drugiego obcego mu!! czlowieka z taką gorliwością chyba!??

Pisząc anty-gej miałem na myśli hetero ale chciałem zaakcentować różnicę.
              To analogicznie jak można napisać antyelektron lub zamiennie pozyton :)
              >
              > "Myślę że także chodzi o poczucie zagrożenia - facet gej może być
              > > potencjalnym gwałcicielem faceta hetero"
              >
              > myślisz że duża jest statystyka gwałtów mezczyzn homo na męzczyznach
              > hetero?.......:)
              >
              > i jaka to jest liczba w porównaniu do gwałtów heteroseksualistów?
              >
              A co ma statystyka do strachu który jest czasem irracjonalny??
              Chociaż jeśli chodzi o więzienia to takie gwałty chyba nie są czymś niezwykłym.
          • mg2005 Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? 27.08.09, 22:14
            magicbox napisał:

> matylda1001 napisała:
            > >
            > > Niech zgadnę... kryptogeje,zazdrośniki paskudne?
            >
            > Oczywiście matyldo - jak nie masz innego pomysłu to zarzuć anty-
            gejowi
            > gejostwo.Może w tym zamieszaniu ktoś nie zauważy że nie masz tak
            naprawdę nic d
            > o
            > powiedzenia.
            >

Matylda jest krypto-antysemitką :)
            forum.gazeta.pl/forum/w,29,99489042,99490456,Re_Najbardziej_nielubiana_nacja_.html
      • g_no-prawda Re: Męskie pośladki i ignorowanie lesbijek, ??? 27.08.09, 11:42
        > kolejny raz zadaje to pytanie na forum, może tym razem doczekam sie
        > odpowiedzi,

Sam chciałbym wiedzieć, ale ponieważ mnie tak samo nie obchodzi życie seksualne
        dwóch gejów jak dwóch lesbijek to nie jestem w stanie autorytatywnie
        odpowiedzieć. :)
        Ale też mnie śmieszy koncentrowanie się na tym aspekcie, jakoś nikt nie
        protestuje głośno przed scenami "hetero" analnymi w filmach porno.

To raczej nie ukryty homoseksualizm (którego się niektórzy wszędzie doszukują)
        ale na pewno lęk stoi za tym fenomenem :)

Pzdr
    • Gość: de vallec Re: Biedroń: Będziemy "prześladować" Cejrowskiego IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 15:59
      Niech wszyscy przesladuja wszystkich, poniewaz nie jestesmy
      jednakowi .Zauwazylem to juz w szkole podstawowej i z przyjemnoscia
      obserwuje, ze nasze maloletnie pociechy rowniez to dziwne zjawisko
      zróżnicowania gatunku ludzkiego spostrzegaja i wielu z nich
      solidarnie siega po sprawdzone wzorce w zwalczaniu odchylen.Tak
      samorzutnie i szybko rodzi sie solidarnośc a nie jakas tam
      wymyslone nie wiadomo co.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka