Dodaj do ulubionych

Zielono Niebiesko, witaj!

24.08.09, 21:20
Cieszę się! Baw się dobrze na Szpilkach.

[img]https://img2.allposters.com/images/OAPAPC/276545.jpg[/img]

[img]https://people.csail.mit.edu/jaffer/Geometry/tartan.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 24.08.09, 23:33
      I ja Cię witam TwardyCukierku, gdybym tylko mogła stosowną do Twojego pięknego
      nicku wizualną egzemplifikację znaleźć - odwdzięczyłabym się z
      przyjemnością...Może kiedyś? Cieszę się, że jestem z Wami. Mam nadzieję, iż czas
      pozwoli mi nie tylko tu zaglądać, ale i odzywać się, tzn. pisywać nie opisując
      się zanadto...
      PS Szpilki lubię - nawet bardzo, czasami...
      • milleniusz Re: Zielono Niebiesko, witaj! 24.08.09, 23:47
        A jesteś bardziej zielono, czy bardziej niebiesko? I drugie pytanie na dzień
        dobry - dlaczego oba zimne? :)
        • zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 00:04
          Witaj Milleniuszu, bardziej zielono, gdy pomyślę o swoich oczach, a niebiesko -
          gdy pomarzę o miejscu, w którym chciałabym się znaleźć...A tak w ogóle -
          zielononiebiesko, czyli pomieszanie, bez wyraźnych granic, oba kolory zachodzą
          na siebie, przenikają się. A na drugie pytanie czyżbym mogła odpowiedzieć
          dopiero, gdy się obudzę?
          • milleniusz Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 00:09
            Nie budź się. Akurat wydaje mi się, że sen jest tym lepszym ze stanów. A
            czerwono nie jesteś nic a nic? Oraz dziękuję za szczegółowy zielono-niebieski
            opis. Trzeba Ci też wiedzieć, że jestem daltonistą. Aczkolwiek nie doskonałym. :D
            • zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 00:18
              Jeszcze nie śpię!!! Ale spać - baaardzo lubię i sny miewam na ogół ciekawe i
              kolorowe!!! Czerwono bywa, gdy jest gorąco, bądź gdy szpilki i wystawny
              wieczór...Niekiedy...To niezmiernie interesujące - niedoskonały daltonista.
              Niedoskonałość, która przybliża do normalności (przy założeniu, że jest nią
              percepcja pełnej palety barw)!
              • milleniusz Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 21:39
                To jest mylne założenie. Z gruntu. :D
      • twardycukierek Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 07:52
        Bywaj często, rozpisuj się, lubimy to ;) Jeśli wpiszesz jedno jedyne słowo, też
        lubimy :D
        Wiesz, to forum jest zainspirowanie pismem satyrycznym Szpilki, ale jako
        wizualizację wybrałam te inne szpile, tak mi się jakoś wymyśliło. Cieszę się, że
        tu jesteś :)))
        • flisy Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 11:02
          Witaj "Szafirowo-Szmaragdowa",my już się poznaliśmy ale przywitać się nie było okazji:)

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hb/fb/rrcs/ryMn0jboq1t54WKNWX.jpg[/img]
          • zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 13:01
            Witaj Flisy, bardzo mi miło - dziękuję za sympatyczne powitanie i piękny
            obrazek. To właśnie ja. Choć może nie tak dobrze ułożona i uporządkowana...
            • twardycukierek Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 14:05
              :)))

Cieszę się, że Ci się podoba. Myślałam też o piosence Blue Monday ale mi tam
              brakowało... zielonego! ;)
              • evva78 Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 14:08
                Ja też witam :) zestawienie kolorów bardzo inspirujące...
                • zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 18:48
                  Dziękuję Evvo78 za powitanie, za obrazki. Artystyczne jesteście dusze...Takie
                  ładne otrzymuję kolorowe prezenty powitalne. To na pewno mój inspirujący nick
                  uczynił ;-)
    • twardycukierek I patrz jak się... 27.08.09, 15:42
      Pięknie wszpilowałąś ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka