twardycukierek 24.08.09, 21:20 Cieszę się! Baw się dobrze na Szpilkach. [img]https://img2.allposters.com/images/OAPAPC/276545.jpg[/img] [img]https://people.csail.mit.edu/jaffer/Geometry/tartan.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 24.08.09, 23:33 I ja Cię witam TwardyCukierku, gdybym tylko mogła stosowną do Twojego pięknego nicku wizualną egzemplifikację znaleźć - odwdzięczyłabym się z przyjemnością...Może kiedyś? Cieszę się, że jestem z Wami. Mam nadzieję, iż czas pozwoli mi nie tylko tu zaglądać, ale i odzywać się, tzn. pisywać nie opisując się zanadto... PS Szpilki lubię - nawet bardzo, czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zielono Niebiesko, witaj! 24.08.09, 23:47 A jesteś bardziej zielono, czy bardziej niebiesko? I drugie pytanie na dzień dobry - dlaczego oba zimne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 00:04 Witaj Milleniuszu, bardziej zielono, gdy pomyślę o swoich oczach, a niebiesko - gdy pomarzę o miejscu, w którym chciałabym się znaleźć...A tak w ogóle - zielononiebiesko, czyli pomieszanie, bez wyraźnych granic, oba kolory zachodzą na siebie, przenikają się. A na drugie pytanie czyżbym mogła odpowiedzieć dopiero, gdy się obudzę? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 00:09 Nie budź się. Akurat wydaje mi się, że sen jest tym lepszym ze stanów. A czerwono nie jesteś nic a nic? Oraz dziękuję za szczegółowy zielono-niebieski opis. Trzeba Ci też wiedzieć, że jestem daltonistą. Aczkolwiek nie doskonałym. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 00:18 Jeszcze nie śpię!!! Ale spać - baaardzo lubię i sny miewam na ogół ciekawe i kolorowe!!! Czerwono bywa, gdy jest gorąco, bądź gdy szpilki i wystawny wieczór...Niekiedy...To niezmiernie interesujące - niedoskonały daltonista. Niedoskonałość, która przybliża do normalności (przy założeniu, że jest nią percepcja pełnej palety barw)! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 21:39 To jest mylne założenie. Z gruntu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 07:52 Bywaj często, rozpisuj się, lubimy to ;) Jeśli wpiszesz jedno jedyne słowo, też lubimy :D Wiesz, to forum jest zainspirowanie pismem satyrycznym Szpilki, ale jako wizualizację wybrałam te inne szpile, tak mi się jakoś wymyśliło. Cieszę się, że tu jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 11:02 Witaj "Szafirowo-Szmaragdowa",my już się poznaliśmy ale przywitać się nie było okazji:) [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hb/fb/rrcs/ryMn0jboq1t54WKNWX.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 13:01 Witaj Flisy, bardzo mi miło - dziękuję za sympatyczne powitanie i piękny obrazek. To właśnie ja. Choć może nie tak dobrze ułożona i uporządkowana... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 14:05 :))) Cieszę się, że Ci się podoba. Myślałam też o piosence Blue Monday ale mi tam brakowało... zielonego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 14:08 Ja też witam :) zestawienie kolorów bardzo inspirujące... Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: Zielono Niebiesko, witaj! 25.08.09, 18:48 Dziękuję Evvo78 za powitanie, za obrazki. Artystyczne jesteście dusze...Takie ładne otrzymuję kolorowe prezenty powitalne. To na pewno mój inspirujący nick uczynił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś