anuka01 06.05.05, 12:49 Założyłaś świetne i bardzo ważne forum. Gratuluję Ci pomysłu i zaciecia. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się skontaktować na gg - ostatnio miałam mnostwo pracy i zaniedbałam edziecko. Pozdrawiam Cię serdecznie. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzn1 Re: Do mzn1 06.05.05, 23:39 dziekuje bardzo za mile slowa i wsparcie w rozbudowie forum - troszke sie balam czy spodoba sie temat i czy ktos bedzie tu zagladal . Jak mozesz to pisz na gg nawet jak mnie nie ma bo jak wejde to przeczytam i odpisze ( mi maz porywa komputer ). Pozdrowienia dla "zaniedbanego" dzieciatka ) Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: Do mzn1 07.05.05, 16:39 Bardzo pożyteczne forum.!!! A ja tez mam córeczkę NAdię, ur.8 czerwca 2001 roku. Kiedy rodziłam,nie znałamzadnej Nadii,ale teraz jest boom na to imię. Chociaż do mojej NAdii bardziej by pasowało imię WANDA pozdrawiam,nata Odpowiedz Link Zgłoś
mzn1 do Nata76 09.05.05, 16:09 Dlaczego Wanda?? Czy osoby o tym imieniuy maja jakies szczegolne cechy?? Jak rodzilam Nadie to tez nie znalam zadnej innej dziewczynki o tym imieniu. W sumie nadal nie znam osobiscie zadnej oprocz mojej ). Odpowiedz Link Zgłoś