iryska2604 28.01.12, 17:29 Piękne,prawda www.youtube.com/watch?v=S70URTg6CDo&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Coś dla ucha 02.02.12, 18:34 W zimowy,mroźny wieczór - jak znalazł " Przy kominku " wyk. Katarzyna Jamroz & Bogusław Mec Odpowiedz Link
voxave Re: Coś dla ucha 02.02.12, 18:44 To forum z trudem mozna znaleźć--bedziesz miala duzo roboty--powodzenia Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Coś dla ucha 02.02.12, 19:35 No właśnie; przy kominku, Czy pamiętasz tę noc w Zakopanem, Puchowy śniegu tren... Jak przyjemnie powspominać. Przy naszym kominku połączyłam te wszystkie tytuły i tęsknotę za ty co się nie wróci?.... Pola już pokryte śniegiem na gałęziach skrzy się szron ptaki skryły się w dąbrowie gdzieś kościelny słychać dzwon A ja siedzę przy kominku w jego blasku grzeję się i godzina po godzinie te wspomnienia snują się Pyszna sanna piękne konie w saniach razem ja i ty w twoich dłoniach moje dłonie w oczach mamy szczęścia łzy A ja siedzę przy kominku... Noc przepiękna w Zakopanem i puchowy śniegu tren powrót z balu tuż nad ranem gdy się budził nowy dzień A ja siedzę przy kominku... Łza mi spływa po policzku na mych włosach śnieżny pył srebrna gwiazdka na mych rzęsach gdybyś zechciał zdjąć ją dziś. Znowu siedzę przy kominku w jego blasku grzeję się i godzina po godzinie te wspomnienia snują się. aga Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Coś dla ucha 02.02.12, 20:33 Sentymentalne się robimy, ale teraz jakos tego romantyzmu nie widać - a szkoda... Mieczysław Święcicki - PUCHOWY ŚNIEGU TREN Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Coś dla ucha 02.02.12, 23:39 No to retro! www.youtube.com/watch?v=LaLidGNT9nA Jako panienka wczesnowiośniana się w nim kochałam. Zresztą, w kimże ja się nie kochałam Odpowiedz Link