04.03.12, 19:51
Bardzo mocny dokument o gwałtach na tzw wojnie w Kongu.Wolności i pokoju nigdy się nie otrzymuje na zawsze.Film jest przeplatany reklama o Tajemnicach Watykanu.Proszę się nie zniechęcać.

vod.onet.pl/gwalt-na-wojnie,21462,film.html#play
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Gwałty 05.03.12, 11:14
      Amityr-----zawsze tak było----jak mezczyźni poczuja sie bezkarni to gwaLca i zabijają.
      Historie o gwałtach i zabijaniu sa tak stare jak ludzkośc.Tak dziaLo sie niedawno na Bałkanach w cywilizowanej przeciez Europie......
      • iryska2604 Re: Gwałty 05.03.12, 11:25
        Powiedzcie dlaczego tak sie dzieje? I skąd w człowieku takie pokłady bestialstwa? Nie napiszę zezwierzęcenia bo skrzywdziłabym zwierzęta.
        • jaga_22 Re: Gwałty 05.03.12, 11:41
          Irysko na trudne pytania nie ma dobrej odpowiedzi.
          Nie tylko na wojnie ludzie potrafią .Najlepiej żeby wojen nie było,
          ale jak wiemy wojowaliśmy i nadal będziemy.Widać to nam zostało na zawsze.
          • anoagata Re: Gwałty 06.03.12, 08:50
            Ja na gwałt potrzebuję jechać do miasta a nie mam z kim dziecka zostawić.
            • amityr Re: Gwałty 06.03.12, 17:56
              Na wisach też gwałcą. Mnie koleżanka mówiła ,że ją taki mały gwałt to nawet podnieca. Powiedziałem jej ...och ty to jesteś.Bardzo lubiła jeździć ma takim rosyjskim rowerze z siodełkiem którego początek był wyżej niż pozostała część.Mówiła mi ,że po przejechaniu jakiegoś tam odcinka a było to już w lesie ,zawsze dostawała orgazmu.Wakacje to piękna rzecz.
        • pia.ed Re: Gwałty 06.03.12, 17:50
          Gwalty sa czescia prowadzenia wojny w Afryce ... dowodcy nie tylko pozwalaja na gwalty,ale takze je nakazuja, bo to jest psychologiczne oslabianie spoleczenstwa.
          W krajach muzulmanskich zgwalcone przez wojska dziewczynki sa zabijane przez wlasnych ojcow i braci, bo sa "zhanbione" na zawsze ...
    • amityr Re: Gwałty 06.03.12, 19:33
      Ciekawe ,czy któraś z Pań odwiedzających to forum była napastowana?
      • jaga_22 Re: Gwałty 07.03.12, 17:05
        Sąd zatrzymał mężczyznę, który jest podejrzany o wielokrotne wykorzystywanie seksualne swojej córki przez 4 lata. Kiedy zaczął się horror, dziewczyna miała 11 lat. Teraz ojciec stanie przed Sądem.

Dziś ofiara ma 15 lat. Kiedy wszystko wyszło na jaw, próbowała popełnić samobójstwo. O całej sprawie dowiedział się poznany przez Internet chłopak i to on zgłosił sprawę na policję.

-----------------------------------------------------------
        Czy może coś być ohydniejszego????
        • amityr Re: Gwałty 07.03.12, 17:34
          Widzisz @jaga bo to wszystko tak się zaczyna w naszej obecnej rzeczywistości ,że czym skorupka nasiąknie itd. A to forum niektóre damy chciałyby przerobić na klasztor. Ą / Ę. Prawie Francja,elegancja, a samej słoma wychodzi i zapomniała gdzie mieszkała i co robiła .Tajne/poufne. Szkoda mi takich nastolatek. Kiedyś ich dzieci znajda to nagranie w necie a może ktoś im pokaże.W necie nic nie zginie.
          www.wiocha.pl/403614,Dzisiejsze_nastolatki_Zobacz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka