Dodaj do ulubionych

Jacy jesteśmy

14.05.13, 21:52
Jesteśmy jak to drzewo
www.voila.pl/233/1zt92/
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Jacy jesteśmy 15.05.13, 20:49
      Nie wiem, jakoś sie z tym drzewem nie utożsamiłam Drzewo jest przepiękne a ludzie? No cóż - czasem sobie myślę skąd w ludziach tyle złości, nienawiści,czasem głupoty albo bezmyślnosci. Tak mnie naszło po lekturze wczorajszych postów...
      • amityr Re: Jacy jesteśmy 15.05.13, 20:54
        Drzewo nie jest niczemu samo w sobie winne.
        http://i46.tinypic.com/1z1g182.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
        Panie doktorze bolą mnie implanty, które mi pan wstawił.
        A nie mówiłem, że będą jak prawdziwe!
        • iryska2604 Re: Jacy jesteśmy 15.05.13, 21:02
          Pewnie że nie - drzewo to drzewo, jest piękne, rośnie...Czasem sie zdarzy, że ni z tego ni z owego przyjdzie człowiek i po drzewie. A mogło być i cieszyć oczy.
          • anoagata Re: Jacy jesteśmy 15.05.13, 21:09
            Jestem ja taka że wioli nigdy nie otwieram .
            To taka jestem.
            • amityr Re: Jacy jesteśmy 15.05.13, 21:48
              anoagata napisała:

> Jestem ja taka że wioli nigdy nie otwieram .
              > To taka jestem.

No to nie otwieraj i gitary nie zawracaj.Niby kobieta nowoczesna a garkotłuk. Nie otwiera i nie otwiera. Weź się i powieś.Jak klikniesz to wyskoczy ci z kompa jakiś zboczeniec i cie jeszcze zgwałci. Chciałabyś,co?Hahaha
              • lucciola_one Re: Jacy jesteśmy 16.05.13, 07:29
                amityr napisał do Anoagaty:
                No to nie otwieraj i gitary nie zawracaj.Niby kobieta nowoczesna a garkotłuk. Nie otwiera i nie otwiera. Weź się i powieś.Jak klikniesz to wyskoczy ci z kompa jakiś zboczeniec i cie jeszcze zgwałci. Chciałabyś,co?Hahaha

@@@@@@@amityr
                Na co dzień jesteś taki nieokrzesany, czy tylko wczoraj miałeś zły dzień? Twój tekst, skierowany do kobiety coś (kogoś) przypomina i o czymś świadczy.

Oj, uważaj sobie, bo wpadnie Aga z kosą, zrobi traaach i głowa ci spadnie.
                • super.zgredek Re: Jacy jesteśmy 16.05.13, 07:39
                  Byłoby gorzej, gdyby mu co innego odcięła uncertain
                  • aga-kosa Re: Jacy jesteśmy 16.05.13, 08:54
                    Kosa to nazwisko. Jest tak niesamowite, że nawet w USC oczy urzędnikowi wychodziły.
                    Wszyscy mnie podejrzewają o: złośliwość, pyskówki, wycinanie, cięte riposty itd
                    Jestem niespotykanie spokojną kobietą. Uczyłam na pamięć"wyzwisk" napisanych wierszem od Gozdawy i Stępnia oraz od Jurandota. Czasami na imprezie naśladując - nędznie - Hankę Bielicką - puszczam taką wiązankę i wtedy wszyscy współczują mojemu mężowi.
                    Wycinałam bo nie znoszę atmosfery naskakiwania na wzajemnego na siebie i eskalacji wyzwisk. Forum to nie piaskownica
                    Taką mam naturę a tu miałam jeszcze zezwolenie Iryski smile aga
                    Cudne wyzwisko słyszałam od czternastolatki do kolegi. Zapisałam sobie:"ty się zawsze wp........z między zakąskę i widelec" wink aga
                    • iryska2604 Re: Jacy jesteśmy 16.05.13, 09:42
                      Amityr, upominam cię bo walnąłes z grubej rury - a jak byś się czuł jak bym ci nawymyślała od tłuków? Zaraz mi tu anoagatę przeproś a wierzę że to zrobisz bo coś mi mówi żes ty gentelman.
                      Anoagatko, a voila wcale nie gryzie, zresztą system po pobraniu skanuje taki plik w poszukiwaniu wirusów. Można to pobrać zapisując na dysk ew. tylko obejrzeć.Nieraz naprawdę ładne rzeczy mozna zobaczyć.
              • anoagata Re: Jacy jesteśmy 16.05.13, 14:19
                amityr napisał:

> anoagata napisała:
                >
                > > Jestem ja taka że wioli nigdy nie otwieram .
                > > To taka jestem.
                >

> No to nie otwieraj i gitary nie zawracaj.Niby kobieta nowoczesna a garkotłuk. N
                > ie otwiera i nie otwiera. Weź się i powieś.Jak klikniesz to wyskoczy ci z kompa
                > jakiś zboczeniec i cie jeszcze zgwałci. Chciałabyś,co?Hahaha
                Żadnej gitary nie zawracam,tylko podałam swoją informację.
                Ps .co znaczy ??? niby nowoczesna kobieta a garkotłuk ???
                • anoagata Re: Jacy jesteśmy 16.05.13, 14:26
                  Spokojnie,spokojnie,spokojnie.
                  Luciola,dzięki.
                  Amityr nie musi mię przepraszać,ja tam mogę być i garkotłukem,mi nie zależy.
                  Nie otwieram...a czasem mię wnerwia bo nie ma przy tym żadnego słowa..to takie psim swędem...
                  • amityr Re: Jacy jesteśmy 16.05.13, 16:18
                    Garkotłuk nie jest słowem uważanym powszechnie za wulgarne . Można je uważać jako obelżywe ale nie w tym znaczeniu co ja napisałem. Jeżeli wszystkie kumoszki zrozumiały to jako obelżywe przepraszam zainteresowaną i użyję innego ,że jest ciumokiem w zakresie podstaw netu. Agato jak nie otwierasz ,to nie otwieraj i twoja broszka. Ale nie pisz mi stale ,że nie umiesz ,nie możesz,jęczysz i jęczysz .Nie otwieraj i już bo cię okradną. Tak samo jak ty myśli 3/4 Polaków posiadających internet i PŁACĄCYCH RACHUNKI NA POCZTACH.Proszę mnie nie straszyć robakami jak się samemu zajada imago.
                    http://i46.tinypic.com/1z1g182.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
                    Panie doktorze bolą mnie implanty, które mi pan wstawił.
                    A nie mówiłem, że będą jak prawdziwe!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka