Dodaj do ulubionych

Głos młodych

12.06.13, 10:16
- Żyję w kraju, w którym tak naprawdę nie wiem, co się dzieje... Co ja mam powiedzieć mojemu dziecku? Idź na studia, bo będziesz miał lepszą pracę? - mówi Ostry w rozmowie z Gazeta.pl. Raper od jakiegoś czasu unikał mediów, teraz nie miał wyboru - został dyrektorem artystycznym tegorocznej edycji Żywiec Męskie Granie.
kultura.gazeta.pl/kultura/51,114548,14081296.html?i=1
Niestety...
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Głos młodych 12.06.13, 10:53
      Gorzej, Irysko, ze i starszaki w takiej samej kropce...
      • polnaro Re: Głos i nie tylko 12.06.13, 13:03
        Podpalił się właśnie 56-latek przed kancelarią premiera.....
        • jaga_22 Re: Głos i nie tylko 12.06.13, 13:08
          Teraz mu będzie lżej? poparzona twarz, jest w szpitalu.
          Jeszcze nie wiadomo dlaczego to zrobił.
          • anoagata Re: Głos i nie tylko 12.06.13, 20:01
            Moim zdaniem z głupoty.
            • polnaro Re: Głos i nie tylko 12.06.13, 20:44
              Czyjej?
              • amityr Re: Głos i nie tylko 12.06.13, 21:36
                Czytałem ,że to SB-ek, który miał 1500 zł emerytury. Zabrali mu 800 i nie ma za co sie utrzymać a Strasburg odrzucił odwołanie jak tylko Przewodniczącym Trybunału został Polak kompel Gobina.
                Też się zastanawiam ,dlaczego też , a nawet w pierwszej kolejności nie pozabierali emerytur tym z KC , KW, sędziom,prokuratorom ,zawodowym wojskowym,którzy wydawali decyzje wykonawcze.Kowal ukradł a cygana się podpalił.
                http://i46.tinypic.com/1z1g182.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif
                Panie doktorze bolą mnie implanty, które mi pan wstawił.
                A nie mówiłem, że będą jak prawdziwe!
                • jaga_22 Re: Głos i nie tylko 12.06.13, 22:05
                  Z artykułu z 2010r

"Średnia emerytura b. funkcjonariuszy służb PRL wynosi teraz 2351 zł i wciąż jest wyższa niż zwykłego emeryta, który dostaje przeciętnie 1632 zł.

Przepisy dotyczą około 40 tysięcy osób. Ustawa dezubekizacyjna nic nie wspomina o rentach inwalidzkich. Jeśli funkcjonariusze i żołnierze mają prawo do dwóch świadczeń, mogą wybrać to korzystniejsze dla siebie.

Esbeckie emerytury obniżono średnio o 561 zł, "
                  • iryska2604 Re: Głos i nie tylko 13.06.13, 10:08
                    Oj , jaki biedny. Mało to ludzi ma taką emeryturę?Ale co prawda to prawda - źle sie zaczyna dziać. Z drugiej strony sa kraje gdzie jest dużo gorzej. Nie zwróciliscie uwagi na post "Polska bieda" - jeśli tak sie traktuje żywnosć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka