alfredka1 Re: Dziś Julinki Imieniny. 21.11.13, 12:41 Dołączamy się do zyczeń. Wszystkiego dobrego ,życia spokojnego, zdrowia nqajlepszego i marzeń spełnienia ) Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Dziś Julinki Imieniny. 21.11.13, 12:55 Julineczko, miał być kwiatek przepięknościowy a "wyszła" alfredka , trudno (( ale i tak zyczenia szczere spod serc bobrzych ) Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Dziś Julinki Imieniny. 21.11.13, 13:49 Napiszę najsampierw czego Ci nie życzę: Nie życzę Tobie zmartwień bo po nich boli głowa... Potem nie życzę Ci choroby również najgorszej - stresu Stres całkiem może Cię rozebrać Nawet gdy nie masz na sobie dessus Nieszczęścia niech Cię omijają tego Ci życzę z całej mocy niech ZGINĄ zanim Cię owładną rano, wieczorem we dnie w nocy Na tym już kończę swe życzenia nawet nie wspomnę, czy to grzecznie... A czy Ci jeszcze czegoś życzę: Być może: zdrowie; Pewnie - zdrowia;Zdrowia, zdrowia - KONIECZNIE! Przytulam Ciebie Wypoczęta Kobieto. ) aga Odpowiedz Link
julinka601 Re: Dziś Julinki Imieniny. 21.11.13, 15:31 Dziękuję i wierzę w spełnienie tych spóżnionych /o miesiąc/ życzeń. Nic to ,ważne,że mi dobrze życzycie. Odpowiedz Link
chris.w3 Re: Dziś Julinki Imieniny. 21.11.13, 23:26 ...również dołączam się do życzeń, Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dziś Julinki Imieniny. 22.11.13, 09:20 Julinko, jak najwięcej radości i miłosci! Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dziś Julinki Imieniny. 22.11.13, 09:35 Przepraszamy - ale dobrych życzeń nigdy za wiele? Dziewczynom cos sie pomyliło a ja nie sprawdziłam. Buziaki mimo wszystko! Odpowiedz Link