Dodaj do ulubionych

Rekonstrukcja

24.11.13, 12:40
Powiem co myślę o tej rekonstrukcji Rządu. Już mi się na wymioty zbiera od tej Bieńkowskiej. Wynika ,że cały Rząd to Bieńkowska. Gdzie reszta. Same miernoty. Bierni i wierni Tuskowi.Kompletne dno. Najpierw Premier w Sejmie powinien powiedzieć dlaczego powołuje nowych ministrów i co chce osiągnąć przez te zmiany w poszczególnych resortach. Powtórka z rozrywki .
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 14:45
      Jak Tobie niedobrze Amityr,to może się podtrułeś własnymi złośliwościami.
      Obsada rządu jest dobra,a kilka jest bardzo dobra.
      • amityr Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 17:01
        jaga_22 napisała:

> Jak Tobie niedobrze Amityr,to może się podtrułeś własnymi złośliwościami.
        > Obsada rządu jest dobra,a kilka jest bardzo dobra.

Nie chcę ale muszem być złośliwy i podkreśliłem błąd jaki ci się wkradł w poście chociaż to adwent. Powinno być ...klika.... Coś z klawiaturą czy wzrok już zawodzi.
        • jaga_22 Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 17:33
          http://s17.rimg.info/9bf6126648dbd74094303ef22d9e71d2.gif
          • amityr Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 18:03
            http://s16.rimg.info/418655ee711ee46ca02ba2112435086f.gif
    • wikul Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 18:05
      amityr napisał:

> Powiem co myślę o tej rekonstrukcji Rządu. Już mi się na wymioty zbiera od tej
      > Bieńkowskiej. Wynika ,że cały Rząd to Bieńkowska. Gdzie reszta. Same miernoty.
      > Bierni i wierni Tuskowi.Kompletne dno. Najpierw Premier w Sejmie powinien powie
      > dzieć dlaczego powołuje nowych ministrów i co chce osiągnąć przez te zmiany w p
      > oszczególnych resortach. Powtórka z rozrywki .

Każdy ma prawo do własnej oceny rządu ale w przypadku totalnej krytyki wypadałoby napisać konkretnie czym zawinili poszczególni ministrowie. Potępiając najlepszego ministra w tym rządzie, odpowiedzialnej za wydawanie unijnych pieniędzy i zarzucając pozostałym że są wierni swojemu premierowi, wystawiasz sobie nie najlepsze świadectwo. A komu mieliby być wierni ? Kaczyńskiemu? Bogu? A może tobie?
      Co ma do tego rozrywka pozostanie twoja słodką tajemnicą.
      • amityr Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 18:46
        wikul napisał:

> amityr napisał:
        >
        > > Powiem co myślę o tej rekonstrukcji Rządu. Już mi się na wymioty zbiera o
        > d tej
        > > Bieńkowskiej. Wynika ,że cały Rząd to Bieńkowska. Gdzie reszta. Same mier
        > noty.
        > > Bierni i wierni Tuskowi.Kompletne dno. Najpierw Premier w Sejmie powinien
        > powie
        > > dzieć dlaczego powołuje nowych ministrów i co chce osiągnąć przez te zmia
        > ny w p
        > > oszczególnych resortach. Powtórka z rozrywki .
        >
        Potępiając najlep
        > szego ministra w tym rządzie, odpowiedzialnej za wydawanie unijnych pieniędzy i
        > zarzucając pozostałym że są wierni swojemu premierowi, wystawiasz sobie nie na
        > jlepsze świadectwo.

Naucz się czytać ze zrozumienie, Nigdzie nie napisałem złego słowa o tej mądrej kobiecie. Czego nie mogę zrobić pisząc o Tobie.
        • zajbel Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 18:56
          Co do rekonstrukcji to wszyscy darli twarze że być powinna omalże wymuszali ja na premierze. Nie było tygodnia by nie publikowano listy ministrów do wymiany. I jeszcze trzeba dodać że media potrafiły uwziąć się na poniektóre osoby z rządu ot tak bez zdania racji. Z tych co odeszli żal mi Ministry Muchy, była szczególnie ostro atakowana przez wszystkich i min Rostowskiego, dzięki temu że twardo trzymał budżet, że nie pozwalał sobie narzucać zachcianek innych, że gładko przeprowadził nas przez meandry i pułapki kryzysu. Ale i nowi oprócz ministra sportu budzą moje nadzieje na przyszłośc.
          • iryska2604 Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 19:08
            U nas nie wypada nic chwalić - trzeba krytykować, co właśnie uczynił amityr. Jeszcze nie dał im sie niczym wykazać a już ocenił. A kto ci broni wstąpić w szranki, zająć sie polityką w swoim regionie i naprawiać, ulepszać . Nie sztuka krytykować bo to kazdy potrafi.
        • wikul Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 21:01
          amityr napisał:

> Naucz się czytać ze zrozumienie, Nigdzie nie napisałem złego słowa o tej mądrej
          > kobiecie. Czego nie mogę zrobić pisząc o Tobie.

To jak rozumieć to zdanie Już mi się na wymioty zbiera od tej Bieńkowskiej
          Schizofrenia mądralo czy utrata pamięci? A o mnie nie musisz pisać, to zbyt duży wysiłek dla ciebie.
          • wirujacypunkt Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 21:38
            Uważam, że premier zaprosił kilka sensownych osób do rządu, a krytykowanie Pani
            Bieńkowskiej, to bardzo duże naduzycie. Pani Bieńkowska jest bardzo mądrą kobietą, sznowaną przez ludzi myślących, nie tylko u nas, ale także w strukturach unijnych, Pan Szczurek (szkoda, że ma nazwisko takie niemedialne) , jest chyba również dobrym wyborem na Ministra Finansów. W końcu młodym ludziom daje się szansę, czego wszyscy chcieli.
            Pani Lena Kolarska Bobońska, też jest bardzo mądrą kobietą i mam nadzieję, że poradzi sobie
            na ministerialnym stanowisku.
            Mam tylko wątpliwości co do Pani Kluzik Rostowskiej. Posiadanie trójki dzieci które są w szkole podstawowej, gimnazjum i liceum nie predysponuje tej Pani, by została Ministrem Szkolnictwa,
            poza tym ta osoba w dość szybkim tempie zmienia poglądy, co mnie się nie podoba, ale na chwalenie lub krytykowanie mamy czas.
            • iryska2604 Re: Rekonstrukcja 24.11.13, 21:42
              Otóż to. Nie oceniajmy przedwcześnie.
              • alfredka1 Re: Rekonstrukcja 25.11.13, 15:45

• anoagata Re: Rekonstrukcja 25.11.13, 18:46
                  Alfredko,jesteś wielką optymistką
                  I bardzo dobrze,optymiści żyją długo i są szczęśliwi.
                  Życzę Ci dużo,dużo zdrówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka