09.07.25, 15:30

Przed chwilą normalne telewizję informacyjne podały wiadomość, że rekonstrukcja rządu opóźni się o tydzień, na prośbę marszalka Hołowni, już widzę oczami wyobraźni jak zareaguje na to antytuskowa szczujnia zwana dla jaj TV Republika. Ruchoń z Klarenbaunem będą mieli przez kilka dni zbiorowy orgazm na wizji, a dodatkowo ten drugi zarechocze się na śmierć. No i oczywiście będzie to wina Tuska, powtarzam tak Tuska, a nie pana i nie premiera Tuska, bo te nieokrzesane chamy są a wyższej półki kulturowej prezesa specjalnej troski.
A jeszcze doszły opady... Oj będzie się działo, oni teraz marzą o jakiejś katastrofie typu powódź, albo jeszcze czymś gorszym. Powinni zmienić nazwę na TV GROZY, albo TV STRASZNE WIADOMOSCI
Obserwuj wątek
    • mocny_gaz Re: TV Grozy 09.07.25, 15:37
      Tylko sie nie sesłaj niemiecka onuco.
      • czytelnikus A nie pisałem? 09.07.25, 15:48
        mocny_gaz napisał(a):

> Tylko sie nie sesłaj niemiecka onuco.

Już szczują!!!
        • mocny_gaz Re: A nie pisałem? 09.07.25, 15:53
          Załóż pampersa, żeby nie było, że nie ostrzegałem gnido germańska.
          • czytelnikus Re: A nie pisałem? 09.07.25, 17:39
            mocny_gaz napisał(a):

> Załóż pampersa, żeby nie było, że nie ostrzegałem gnido germańska.

Wejdź kryptopedalowi z Żoliboża a Dudę
    • j-k nie ogladaj, jak to ci szkodzi. 09.07.25, 16:26
      mowilem juz, ze szkoda zdrowia.
      • czytelnikus Re: nie ogladaj, jak to ci szkodzi. 09.07.25, 17:45
        j-k napisał:

> mowilem juz, ze szkoda zdrowia.

Mnie pomaga, ja lubię satyrę, kiedyś oglądałem 60 minut na godzinę Jacka Fedorowicza, a
        Teraz zastąpiła to szczujnia, czyli sakiewicz, przebili Jacka (znam osobiście, nawet mam na ścianie grafikę, mój portret narysowany przez Jacka)
      • czytelnikus Re: nie ogladaj, jak to ci szkodzi. 10.07.25, 09:07
        j-k napisał:

> mowilem juz, ze szkoda zdrowia.

Pisałem już, że nie oglądam, tylko czasem przeskakuję dla tych antytuskowych pasków nienawiścci, można się zesrać że śmiechu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka