20.02.14, 11:04
Szanowna irysko
Napiszę tak.Ty oczekiwałaś ode mnie dżentelmeństwa a ja myślałem ,że jesteś damą.
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Pomyłki 20.02.14, 11:14
      No i dlaczego chcesz koniecznie mnie obrazic? Dlaczego tak jest że nie potraficie dyskutować z kulturą? Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to nie powinno sie go obrażać a przedstawić swoje argumenty. Ty z reguły ich nie przedstawiasz, uparcie starasz sie przeforsować i narzucić swoje zdanie. To co czytałam na zaprzyjaźnionym forum to urąga wszystkiemu. Zawiodłam sie na tobie mocno. A damą być wcale nie muszę.Jestem normalna, myślącą kobietą.
    • jantoni.jajcorz Żałosny amityrku:/ 20.02.14, 12:03
      Zgodnie z moją naturą, jak zwykle wcisnę się między wódkę i zakąskęsmile
      Spotkałem Gendera i powiedział mi, ze ty miałeś być dziewuchą, tylko zabrakło kompletu części (jak zwykle nie dowieźli na czas). Wsadzili ci tylko babski charakter, kalibru super...
      No i jesteś kłótliwy oraz czepliwy (wady psychiczne, będące także skutkiem odreagowywania na nieprawidłowe wychowywanie).
      Idź na jakąś psychoterapię, bo zostaniesz forumowym sobowtórem super(i coś tam)
      Niech cię Gender ma w swej opiece tongue_out
      • amityr Re: Żałosny amityrku:/ 20.02.14, 12:32
        jantoni.jajcorz napisał:

> Zgodnie z moją naturą, jak zwykle wcisnę się między wódkę i zakąskęsmile

Ja się natomiast nigdzie nie wciskam, a szczególnie palca.
        Dlatego ty ten jeden na 100% masz żółty i śmierdzący kałem.

• tamaryszek44 Re: Żałosny amityrku:/ 20.02.14, 15:08
          Ale ty Amityr zrobiłeś się ostatnio złośliwy. Czy ty jesteś nieszczęśliwywink
          • jantoni.jajcorz Re: Żałosny amityrku:/ 20.02.14, 15:24
            tamaryszek44 napisała:
            > Ale ty Amityr zrobiłeś się ostatnio złośliwy...

Złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych ...

To, co prezentuje ami... to zgryźliwość osobnika niedojrzałego psychicznie, pełnego kompleksów ....
        • jantoni.jajcorz Re: Żałosny amityrku:/ 20.02.14, 15:19
          Ulżyło ci, żałośniaku??
          Dziękuję za potwierdzenie mej opinii o tobie (powyżej) tongue_out
          EOT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka