Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński zdrajcą i kolaborantem

11.04.15, 18:34
Państwo zaatakowało społeczeństwo – zintegrowanych i stanowiących wspólnotę. Tak mówi Kaczyński w stolicy kraju, pod Pałacem Prezydenckim, który na tę okazję znów staje się Pałacem Namiestnikowskim chyba. Kaczyński słucha pieśni Jana Pietrzaka „Żeby Polska była Polską”, obiecującego po jej wyśpiewaniu, że dożyje wolności. Poczem, wsłuchując się w skandujący „Zwyciężymy”! „Zwyciężymy!” tłum, prezes PiS wyraża nadzieję, że Polska będzie Polską.

Ale Kaczyński jest posłem na Sejm. Jeśli państwo zaatakowało Polaków, to warto przypomnieć tym, którzy nie pamiętają, że sejm to najwyższy organ tego państwa. Jeśli ono nie nasze, jeśli wrogie społeczeństwu to Kaczyński zasiadając w sejmie jest zdrajcą i kolaborantem.

wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-kaczynski-zdrajca-i-kolaborantem/edcrqn
Dobrze,że chociaż Celiński mówi o tym głośno.
Obserwuj wątek
    • aga-kosa Re: Jarosław Kaczyński zdrajcą i kolaborantem 11.04.15, 19:29
      No i ja też dopiero teraz zrozumiałam, że jest zdrajcą. Do tej pory myślałam, ze chory biedaczyna. aga
      • iryska2604 Re: Jarosław Kaczyński zdrajcą i kolaborantem 11.04.15, 19:49
        Ale zdrowy to on nie jest - kwalifikuje się do leczenia.Tylko nie na wewnętrznym ale w takiej specjalistycznej klinice. Bo to co on wygaduje to nijak się w normie nie mieści.
        • aga-kosa Kryszak prorokiem 12.04.15, 14:16
          www.youtube.com/watch?v=NSEo2zS5qHE
          • estella50 Re: Kryszak prorokiem 12.04.15, 15:26
            Kryszaka nigdy nie lubiłam. Owszem, niekiedy śmieszyły mnie jego teksty ale...
            Popatrzcie na jego mowę ciała: głos podniesiony, spojrzenie przenikliwe, ruchy ostre, krótkie, gwałtowne.
            Gołym okiem widać, jaka tkwi w nim agresja, którą próbuje maskować dowcipem.
            Nie chciałabym mieć prywatnie nic z nim wspólnego.
            • jaga_22 Re: Kryszak prorokiem 12.04.15, 17:24
              Też go nie lubię,chyba sposób mówienia działa mi na nerwy,
              ale faktycznie można powiedzieć,że przewidział.
          • aga-kosa Re: Kryszak prorokiem 12.04.15, 18:23
            Nie lubię Kryszaka, ale córka pokazała mi, że wpisany był kabaret na dwa tygodnie przed wypadkiem.
            Poprosiłam żeby wpisała - bo wywieszczył.
            Politycy widać wolą sami robić kabaret niż się uczyć od fachowców. aga
    • estella50 Re: Jarosław Kaczyński zdrajcą i kolaborantem 12.04.15, 22:39
      Informuję, bo może ktoś będzie zainteresowany, że jutrzejszy "Newsweek" w znacznej części będzie poświęcony J.Kaczyńskiemu pod kątem jego wpływu na podział społeczeństwa.
      Będą tam też ostatnie zdjęcia z Tupolewa przed katastrofą.
      • wikul Doszlo do zamachu dokonanego przez J.Kaczyńskiego 13.04.15, 14:05
        Katastrofa smoleńska. "Uznaliśmy Smoleńsk za pretekst, żeby nienawidzić się bardziej, gardzić sobą intensywniej" - pisze w najnowszym "Newsweeku" Tomasz Lis. Publicysta wskazuje, że prawdziwego zamachu - na polskim społeczeństwie - dokonał Jarosław Kaczyński.

metro.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,17743681,Lis__Do_zamachu_doszlo__Dokonal_go_Jaroslaw_Kaczynski_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka