amityr 19.06.15, 21:46 Bardzo mi się podoba ten filmik a Wam? youtu.be/_zPlr-o-YEQ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamaryszek44 Re: Siła młodości 20.06.15, 21:27 A dlaczego młodości? To co?teraz już tak nie czujecie? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Siła młodości 20.06.15, 23:28 Właśnie napisałem "miłości" ..... nie związanej ściśle z młodością. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Siła młodości 20.06.15, 23:48 W tym wieku to chyba tylko milosci duchowej ... w kazdym razie u panow Odpowiedz Link
amityr Re: Siła młodości 21.06.15, 10:15 Nie można mówić o uczuciach w sferze miłosnej a więc psychicznej jako o uczuciach w sferze fizycznych doznań. Bodźce otrzymywane poprzez dotyk przekształcają się na drodze połączeń nerwowych z udziałem mózgu uruchomiającego hormony do wydzielania np. podtlenku azotu w reakcjach biochemicznych , w wyniku których powstają np. feromony, a następnie w dalszej kolejności pożądanie jako, doznanie zmysłowe nie mówiąc o orgazmie na samym końcu. Kobieta "sprawna biochemicznie" przeżywa orgazm tysiąc razy mocniej niż mężczyzna ze względów na tysiąckrotnie większe rozmieszczenie komórek erogennych nie tylko w narządach płciowych ale w ogóle. Ale, zawsze jest ale. Kobieta jest jak róża i szybko przekwita podobnie zresztą jak men i nie oznacza to , że wszyscy jednakowo. Ale i połączenia już nie te i chemia mniejsza itd. Oczywiście są takie kobiety co im się wydaje, że dalej maja 30 lat w wieku 70lat i są tacy mężczyźni którym to się wydaje jeszcze w wieku 60lat. Ale są też takie kobiety, które schną w tych sprawach jak liście po wydaniu przez drzewo owocu a ich menowie kwitną całą krasą i odwrotnie. Są też tacy , którzy razem doznają powolnego spadku zainteresowania biochemicznymi doznaniami wywoływanymi na drodze stosunku płciowego i wystarcza im takie doznanie raz dziennie, później raz na tydzień, dwa, raz na miesiąc . Pozostają im w końcu wspomnienia, przyzwyczajenia i więź uczuciowa a zakodowana biochemicznie na jakimś tam cząstce dysku mózgowego. Najgorzej jak biochemia u jednego jeszcze buzuje całą para a u drugiego po zamiatane w wieku 30-40lat bo np. za dużo pił piwa a tam chmiel. Ty piad lubisz piwo, bo ja wolę sznapsa.Hehehe Odpowiedz Link
pia.ed Re: Siła młodości 21.06.15, 18:00 Jak Ty musisz komplikowac proste rzeczy, amityr ... No i nie wiesz, ze jestem abstynentka i nie pije nawet 1,8 procentowego piwa, jedynego ktore mozna kupic w szwedzkim sklepie spozywczym po ukonczeniu 18 lat? Przy okazji nadmienie, ze róż nigdy nie lubilam ... > Kobieta jest jak róża i szybko przekwita (...) Ale i połączenia już nie te i chemia mniejsza ... Odpowiedz Link
amityr Re: Siła młodości 21.06.15, 19:19 Powiem szczerze, że Ci nie wierze, Jak piszesz nie , myślisz tak na wspak. Odpowiedz Link
xardass3 Re: Siła młodości 22.06.15, 11:10 Co do feromonów - polecam bit.ly/gamaferomonow Odpowiedz Link
narfi Re: Siła młodości 23.06.15, 05:29 Ogladaliscie te serie o Wikingach? Tam na koncu jak leca kredyty jest wspomniane, ze producenci zatrudniaja historykow, zeby sprawdzali czy jakichs przeklaman nie ma. Przez chyba wszystkie odcinki zawsze jest fragment jak Wikingowie chlali, a wiec w swietle faktow historycznch, uwazam, ze nawet 1,8 promilka, to tez za duzo Odpowiedz Link