Dodaj do ulubionych

Siła młodości

19.06.15, 21:46
Bardzo mi się podoba ten filmik a Wam?
youtu.be/_zPlr-o-YEQ
Obserwuj wątek
    • aga-kosa Re: Siła młodości 20.06.15, 08:40

Myhym... smile aga
      • czuk1 Re: Siła młodości 20.06.15, 12:56
        A może pożądanie w miłości ?
        • tamaryszek44 Re: Siła młodości 20.06.15, 21:27
          A dlaczego młodości? To co?teraz już tak nie czujecie?
          • czuk1 Re: Siła młodości 20.06.15, 23:28

Właśnie napisałem "miłości" ..... nie związanej ściśle z młodością.
            • pia.ed Re: Siła młodości 20.06.15, 23:48
              W tym wieku to chyba tylko milosci duchowej ... w kazdym razie u panow wink
              • czuk1 Re: Siła młodości 21.06.15, 09:21
                Toż ja piszę o teorii a nie o praktyce. smile
                • amityr Re: Siła młodości 21.06.15, 10:15
                  Nie można mówić o uczuciach w sferze miłosnej a więc psychicznej jako o uczuciach w sferze fizycznych doznań. Bodźce otrzymywane poprzez dotyk przekształcają się na drodze połączeń nerwowych z udziałem mózgu uruchomiającego hormony do wydzielania np. podtlenku azotu w reakcjach biochemicznych , w wyniku których powstają np. feromony, a następnie w dalszej kolejności pożądanie jako, doznanie zmysłowe nie mówiąc o orgazmie na samym końcu. Kobieta "sprawna biochemicznie" przeżywa orgazm tysiąc razy mocniej niż mężczyzna ze względów na tysiąckrotnie większe rozmieszczenie komórek erogennych nie tylko w narządach płciowych ale w ogóle. Ale, zawsze jest ale.
                  Kobieta jest jak róża i szybko przekwita podobnie zresztą jak men i nie oznacza to , że wszyscy jednakowo. Ale i połączenia już nie te i chemia mniejsza itd. Oczywiście są takie kobiety co im się wydaje, że dalej maja 30 lat w wieku 70lat i są tacy mężczyźni którym to się wydaje jeszcze w wieku 60lat. Ale są też takie kobiety, które schną w tych sprawach jak liście po wydaniu przez drzewo owocu a ich menowie kwitną całą krasą i odwrotnie. Są też tacy , którzy razem doznają powolnego spadku zainteresowania biochemicznymi doznaniami wywoływanymi na drodze stosunku płciowego i wystarcza im takie doznanie raz dziennie, później raz na tydzień, dwa, raz na miesiąc . Pozostają im w końcu wspomnienia, przyzwyczajenia i więź uczuciowa a zakodowana biochemicznie na jakimś tam cząstce dysku mózgowego.
                  Najgorzej jak biochemia u jednego jeszcze buzuje całą para a u drugiego po zamiatane w wieku 30-40lat bo np. za dużo pił piwa a tam chmiel. Ty piad lubisz piwo, bo ja wolę sznapsa.Hehehe
                  • pia.ed Re: Siła młodości 21.06.15, 18:00
                    Jak Ty musisz komplikowac proste rzeczy, amityr ...

No i nie wiesz, ze jestem abstynentka i nie pije nawet 1,8 procentowego piwa,
                    jedynego ktore mozna kupic w szwedzkim sklepie spozywczym po ukonczeniu 18 lat?
                    Przy okazji nadmienie, ze róż nigdy nie lubilam ... wink

> Kobieta jest jak róża i szybko przekwita (...) Ale i połączenia już nie te i chemia mniejsza ...
                    • amityr Re: Siła młodości 21.06.15, 19:19
                      Powiem szczerze, że Ci nie wierze,
                      Jak piszesz nie , myślisz tak na wspak.
                      • iryska2604 Re: Siła młodości 21.06.15, 20:28
                        Jejku, ale wykład odwaliłeś...
                        • xardass3 Re: Siła młodości 22.06.15, 11:10
                          Co do feromonów - polecam bit.ly/gamaferomonow
                    • narfi Re: Siła młodości 23.06.15, 05:29
                      Ogladaliscie te serie o Wikingach?
                      Tam na koncu jak leca kredyty jest wspomniane, ze producenci zatrudniaja historykow, zeby sprawdzali czy jakichs przeklaman nie ma.
                      Przez chyba wszystkie odcinki zawsze jest fragment jak Wikingowie chlali, a wiec w swietle faktow historycznch, uwazam, ze nawet 1,8 promilka, to tez za duzo smile
    • amityr Re: Siła młodości 23.06.15, 10:10
      Bez kom.
      youtu.be/x2AOjb9HW2E

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka