Dodaj do ulubionych

Coś dobrego

10.11.15, 15:07
Popatrzcie, jaką wspaniałą wiadomość znalazłam na forum Ave:
lodz.eska.pl/newsy/burmistrz-aleksandrowa-lodzkiego-zatrudnil-w-urzedzie-psy-i-koty-wideo-petentow-witaja-przyjaznie-audio/69938
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Coś dobrego 10.11.15, 15:21
      Podoba mi sie ten pomysł. Tylko żeby ci urzędnicy kochali zwierzęta bo nie ma nic na siłę.
    • estella50 Re: Coś dobrego 10.11.15, 15:26
      Miód na moje serce kociary (psiary też)!
      Gdybyż tak wszyscy!
      W poprzednim miejscu zamieszkania opiekowałam się bezdomnymi kotami. We własnej piwnicy zbudowałam im "hotel", dokarmiałam, zaprzyjazniona weterynarka podrzucała leki dla chorych.
      Przypadkiem dowiedziałam się, że gmina ma obowiązek wspomagać finansowo takich jak ja w ramach własnego programu opieki nad bezdomnymi zwierzętami. I nawet kilka razy udało mi się dostać od nich trochę kasy na puszki. Ale przy okazji dowiedziałam się, że z tego funduszu czerpią przede wszystkim krewni i znajomi urzędników na potrzeby własnych domowych zwierzaków. Wystarczyło prześledzić nazwiska beneficjentów programu i gdzieniegdzie popytać...
      • jaga_22 Re: Coś dobrego 10.11.15, 16:34
        Jak miło się czyta.Może tam inaczej ludzie myślą?
        Mieszkałam 3 lata w Aleksandrowie Łódzkim, ale wtedy byłam małą dziewczynką
        i miałam dużego psa czarnego nazywał się Murzyn.
    • engine8 Re: Coś dobrego 10.11.15, 17:49
      No calkiem ludzion sie juz popieprzylo czy co?. Jakby w moim biurze byly psy i koty to do pracy chodzilbym ze spryem pieprzowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka