Dodaj do ulubionych

kasjer dupa

11.03.16, 20:02
natemat.pl/174065,cholera-z-nimi-krzysztof-kowalewski-w-wywiadzie-o-rzadach-pis
Super wiersz, wysłuchałam z przyjemnością
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: kasjer dupa 11.03.16, 20:38
      Nie, nie boję. Czego mam się bać? Proszę pana, każdy widzi jaka jest sytuacja w kraju. Grupa kretynów niszczy wszystko, co napotka na swojej drodze. Niczym się nie przejmują. Jest taki wiersz Wojciecha Młynarskiego, gdzieś mam go, zaraz panu przeczytam. O, jest. "Pe-Pe-Pe". Polska Partia Piłujących. Ten wiersz jeszcze lepiej pasuje do tego co PiS robi niż Kasjer-dupa

WOJCIECH MŁYNARSKI
      Pe-Pe-Pe
      Miłe Panie i Panowie bardzo mili,
      Jakiś facet po bulwarze miejskim mknący
      Wzrok obłędny we mnie wbija
      I nerwowo pyta, czy ja
      Znam Pe- Pe- Pe, Polską Partię Piłujących…?

natemat.pl/174065,cholera-z-nimi-krzysztof-kowalewski-w-wywiadzie-o-rzadach-pis
      Niżej jest cd wierszyka. Uśmiałam sie setnie. I powiedzcie że p.Krzysztof nie ma racji w tym co mówi? Dziś chwilkę oglądałam rozmowę Kolędy-Zaleskiej z rzecznikiem rządu.O matko, chłopina nauczyła sie na pamięc, ona mu zadaje pytanie a ten jak nawiedzony swoje...
      • estella50 Re: kasjer dupa 11.03.16, 21:51
        Na szczęście jest wielu tak myślących, młodszych i starszych.

A ten rzecznik - zauważyliście może, jak wielu pisowców odpowiada wyuczonym tekstem? Nieważne, o co pytani, jak katarynka powtarzają swoje slogany. Wypowiadają takie słowotoki - kempotoki wink
      • anoagata Re: kasjer dupa 12.03.16, 15:25
        Duda za bardzo sobie pochlebia,że jak niby napisze dupa to już myśli że ten ktoś o nim myśli....
        A swoją drogą asfaltową może to razić acz ponoć prawda w oczy kole !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka