Dodaj do ulubionych

Stanowisko sędziów

19.03.16, 16:36
1. Uchwałę podjęli sędziowie Sądu Apelacyjnego w Katowicach
2. Proszą w niej o wykonanie ciążącego na premier Szydło obowiązku
3. Przypominają, że Prezes Rady Ministrów musi ogłosić wyrok "niezwłocznie"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19791378,sedziowie-z-katowic-w-uchwale-do-szydlo-publikacja-orzeczenia.html#BoxNewsImg
Coś mi sie wydaje, że ona by moze i opublikowała ale sie boi. Pogubiła się kobiecina całkiem - nie stanie okoniem.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Stanowisko sędziów 19.03.16, 16:44
      Chyba naciski środowisk prawniczych będą rosły. Wcześniej czy później p. "premier" dostanie przyzwolenie by wydrukować. Póki co głoszą wołanie o jakiś kompromis, o polityczne debaty. Kogo z kim ? Szukają współwinnego od którego ustępstw zależy jakoby jakieś rozwiązania problemu TK.
      Robią z narodu idiotów. wink
      • estella50 Re: Stanowisko sędziów 19.03.16, 18:30
        Założę się, że nie wydrukuje. Ona jest zaszachowana, a Kaczyński ciągle twardo twierdzi, że nie ma mowy o "bezprawnym" drukowaniu.
        Chyba że wymyśli coś przeciwko BSz, żeby ją winą obciążyć, a wskazany przez niego nowy premier otrzyma glejt na druk.
        Ale to tylko w przypadku grożącej wielkiej katastrofy zza Oceanu, albo z naszych ulic.
        • czuk1 Re: Stanowisko sędziów 19.03.16, 18:58
          Wg mnie - " w przypadku grożącej wielkiej katastrofy zza Oceanu, albo z naszych ulic " (a to grozi) i ... rosnącej presji UE ---------------
          • estella50 Re: Stanowisko sędziów 19.03.16, 19:09
            Życzę sobie, Tobie i nam, żebyś miał rację smile Może ta presja UE coś da?
            Mam serdecznie dość tej sytuacji, chcę normalności !
            • czuk1 Re: Stanowisko sędziów 19.03.16, 19:30
              Trzeba przerwać to bezprawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka