Dodaj do ulubionych

Ruchadełko w Trybunale

27.03.16, 14:39
Gdy prezydent Duda udzielał wywiadu dla Washington Post nikt nie musiał krzyczeć, że król wszystkich prawników jest nagi. PAD sam rozebrał się do gołego swoimi wypowiedziami, z których wynika, że nie rozumie o co chodzi z tym zaprzysiężeniem trzech sędziów, czego domaga się od niego pół Polski, cała Europa i Stany Zjednoczone z wyjątkiem Jackowa. Wynikło też, że nie ogarnia ostatnich wydarzeń związanych z Trybunałem: orzekania na podstawie Konstytucji i klinczu z niepublikowaniem wyroku. ...

jolantasacewicz.natemat.pl/175507,ruchadelko-w-trybunale
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Ruchadełko w Trybunale 27.03.16, 18:10
      Nie mogę uwierzyć, że on nie rozumie swoich błędów. To jest niemożliwe! Trochę prawo studiowałam (nadprogramowo) i wiem, że już student I roku wie, co znaczy trójpodział władzy i jakie znaczenie ma Konstytucja, a jakie uchwała parlamentarna.
      A więc wie, że działa bezprawnie. Ale dlaczego nie boi się odpowiedzialności za swoje czyny?! Przecież kiedyś przestanie być prezydentem, władza JK też kiedyś się skończy.
      Aż tak łechce jego ego siedzenie pod żyrandolem, że swoją marną przyszłość stawia na szali?
      Czy może jakieś wstrętne haki ma na niego prezes i on zmuszony jest tańczyć, jak prezes mu zagra?
      • wikul Re: Ruchadełko w Trybunale 27.03.16, 20:01
        To przechodzi ludzkie pojęcie. Czyżby cała ta banda odleciała mentalnie w Kosmos?
        • zajbel Re: Ruchadełko w Trybunale 28.03.16, 18:25
          Czytałam kiedyś charakterystykę Dudy wydaną przez jego nauczycielkę. Z niej wynika że jest to człowiek bez własnego zdania, podlizujący się władzy , nie potrafiący samodzielnie nic zrobić.
          • estella50 Re: Ruchadełko w Trybunale 28.03.16, 18:29
            zajbel napisała:

> Czytałam kiedyś charakterystykę Dudy wydaną przez jego nauczycielkę. Z niej wyn
            > ika że jest to człowiek bez własnego zdania, podlizujący się władzy , nie potra
            > fiący samodzielnie nic zrobić.

O tym świadczyłby też ten fałszywy uśmieszek na stałe przyklejony do facjaty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka