Dodaj do ulubionych

Zaczynam od nowa

06.11.19, 17:18
I bardzo jestem ciekawa czy zaskoczy. Jesli nie to sobie pomyślę że to kara za politykowanie.
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:28
      Założyłaś nowy wątek. Wątek ma treść: "I bardzo jestem ciekawa czy zaskoczy. Jesli nie to sobie pomyślę że to kara za politykowanie."
      • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:30
        O matko, jest???Zaraz dla pewnosci założę następny
        • marrant Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 15:56
          Już powinno działać z ustawieniami od najnowszego/najstarszego
          • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 16:08
            Dzięki - juz działa poprawnie.
          • chris.w5 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 16:11
            marrant, ale gdy piszę w wersji 'Cytuj' nie ma podglądu
    • marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:32
      Czy w ustawieniach masz ustawione, że widzisz wątki jako domyślnie zwinięte?
      • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:35
        A jak powinno być?
        • marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:37
          znalazłaś błądsmile masz pewnie zwinięty i ustawiony od najnowszego albo najstarszego - wtedy rzeczywiście nic nie widać. Naprawimy, a tymczasem sugeruję zmienić jednak tryb na domyślny
          • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:44
            Mam domyślny i od najnowszego wątku. Proszę o pomoc bo przyjdzie mi zakładac nowy?
            • marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:50
              Ustaw tak
            • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:51
              A Majkę widać?
              • marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:55
                Ślicznasmile
                To ustawienie to oczywiście tylko tymczasowo. Zgłosiłam do naprawy. Powinno działać prawidłowo jeszcze w tym tygodniu.
              • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:56
                Chyba zadziałało
                • aga-kosa Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 19:27
                  Jestem antytechniczna. Przedtem jak chciałam wkleić zdjęcie klikałam w zdjęcie na fotoforum, potem klikałam w kopiuj adres obrazu następnie w IMG ? nad wpisem i mogłam pokazać obraz. Teraz muszę czekać na przyjazd wnuka, by mi pokazał co dalej zrobić. To potrwa. sad aga
                  • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 19:44
                    Zdję cia bardzo prosto sie wkleja pod warunkiem ze masz zapisane na dysku - tylko przeciągasz. Jeszcze nie patrzyłam jak reszta. Nie lubię zmian.
                    • aga-kosa Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 19:53
                      Iryska - Optymistka. Iryska - Optymistka.. Iryska- Optymistka...
                      Co to znaczy przeciągnąć z dysku na dysku zdjęcia mam crying aga
                    • pia.ed Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 20:04
                      iryska2604 napisała:

> Zdjęcia bardzo prosto sie wkleja pod warunkiem ze masz zapisane na dysku - tylko przeciągasz.

>

Czyli link ze zdjeciem mam najpierw wpisac na dysk, a potem od razu otworzy sie sie na forum? wink

makovacek.rajce.idnes.cz/Makovacek_z_2.11._a_3.11.2019_-_vikendovy_svatek_Hubertu/#l46.jpg
                      .
                      • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 10:32
                        Iryska - Optymistka. Iryska - Optymistka.. Iryska- Optymistka...
                        Co to znaczy przeciągnąć z dysku na dysku zdjęcia mam crying aga

Po prostu klikasz w -zdjęcie- i tam ci sie otwiera zawartosć komputera lub ew. folder ze zdjeciami.Kliknij w wybrane i albo trzymajac mysz pociągnij go tam gdzie piszesz odpowiedż albo kliknij -otwórz na tym co sie otworzyło własnie kliknęłam
                        • pia.ed Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 13:06
                          Kliknelam w zdjecie Twojego psa i otworzyla mi sie ta strona wink

tiny.pl/t4441
                          Rezygnuje z dalszej nauki, bo ja musze
                          na wlasne oczy zobaczyc wklejanie.
                          Instrukcje slowne na nic mi sie nie przydaja ...
                          cierpie na kompletny brak wyobrazni.

Mam jednak pytanie:

Czy po zmianach w Gazecie dziala funkcja "Podglad"? Mnie sie jak dotad nie udaol sie z niej skorzystac!

> Iryska - Optymistka. Iryska - Optymistka.. Iryska- Optymistka...

> Co to znaczy przeciągnąć z dysku na dysku zdjęcia mam crying
                          > aga

Po prostu klikasz w -zdjęcie- i tam ci sie otwiera zawartosć komputera lub ew. folder ze zdjeciami. Kliknij w wybrane i albo trzymajac mysz pociągnij go tam gdzie piszesz odpowiedż albo kliknij - otwórz na tym co sie otworzyło własnie kliknęłam.
                          >
                          • pia.ed Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 19:50
                            Podglad dziala, ale NIE wtedy, kiedy nacisnie sie na "Cytuj"...
                            Natomiast tu gdzie teraz sie wpisuje, podglad dziala big_grin
                        • chris.w5 Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 20:34
                          iryska 2604 napisała:
                          > klikasz w -zdjęcie- i tam ci sie otwiera zawartosć komputera
                          > lub ew. folder ze zdjeciami.Kliknij w wybrane i albo trzymajac mysz
                          > pociągnij go tam gdzie piszesz odpowiedż albo kliknij -otwórz na tym co
                          > sie otworzyło

robię tak jak napisałaś i zamiast zdjęcia mam adres linka
                          • estella50 Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 20:51
                            Ten adres linka (tj. adres zdjęcia) wklej w ramkę pod miejscem na zdjęcie. Sprawdż na podglądzie, co wyszło. Powodzenia!
                            • chris.w5 Re: Zaczynam od nowa 08.11.19, 04:51
                              estella, dziękuję, wygląda na to, że rozgryzłem. Chciałem na innym forum pokazać tę odmianę jabłek Rubinette, nie wychodziło, teraz już wiem. Ale gdy piszę w wersji 'Cytuj' nie ma podglądu

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Malus-Rubinette.jpg/371px-Malus-Rubinette.jpg
                              • estella50 Re: Zaczynam od nowa 08.11.19, 08:09
                                Cieszę się, że zdjęcie się pokazało smile
                                • aga-kosa Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 18:57
                                  To jest mój Bryś.
                                  • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 19:10
                                    To nie pisz w -cytuj- ale w -odpowiedz i potem - opublikuj. Aga, śliczny ten twój Bryś. Pasował by do mojej bandy
                                    • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 19:12
                                      Tylko popatrz
                                  • aga-kosa Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 19:10
                                    Raz, dwa, trzy próba "talentu". Jeśli ją pocałuję?
                                    Taką żabę należy pocałować w noc sylwestrową aby mieć szczęście. Co zrobić żeby nie spała?
                                    • iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 19:13
                                      No co - nie pasowali by do siebie? Muszę całą czwórke znaleźć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka