iryska2604 06.11.19, 17:18 I bardzo jestem ciekawa czy zaskoczy. Jesli nie to sobie pomyślę że to kara za politykowanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:28 Założyłaś nowy wątek. Wątek ma treść: "I bardzo jestem ciekawa czy zaskoczy. Jesli nie to sobie pomyślę że to kara za politykowanie." Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:30 O matko, jest???Zaraz dla pewnosci założę następny Odpowiedz Link
marrant Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 15:56 Już powinno działać z ustawieniami od najnowszego/najstarszego Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 16:11 marrant, ale gdy piszę w wersji 'Cytuj' nie ma podglądu Odpowiedz Link
marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:32 Czy w ustawieniach masz ustawione, że widzisz wątki jako domyślnie zwinięte? Odpowiedz Link
marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:37 znalazłaś błąd masz pewnie zwinięty i ustawiony od najnowszego albo najstarszego - wtedy rzeczywiście nic nie widać. Naprawimy, a tymczasem sugeruję zmienić jednak tryb na domyślny Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:44 Mam domyślny i od najnowszego wątku. Proszę o pomoc bo przyjdzie mi zakładac nowy? Odpowiedz Link
marrant Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 17:55 Śliczna To ustawienie to oczywiście tylko tymczasowo. Zgłosiłam do naprawy. Powinno działać prawidłowo jeszcze w tym tygodniu. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 19:27 Jestem antytechniczna. Przedtem jak chciałam wkleić zdjęcie klikałam w zdjęcie na fotoforum, potem klikałam w kopiuj adres obrazu następnie w IMG ? nad wpisem i mogłam pokazać obraz. Teraz muszę czekać na przyjazd wnuka, by mi pokazał co dalej zrobić. To potrwa. aga Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 19:44 Zdję cia bardzo prosto sie wkleja pod warunkiem ze masz zapisane na dysku - tylko przeciągasz. Jeszcze nie patrzyłam jak reszta. Nie lubię zmian. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 19:53 Iryska - Optymistka. Iryska - Optymistka.. Iryska- Optymistka... Co to znaczy przeciągnąć z dysku na dysku zdjęcia mam aga Odpowiedz Link
pia.ed Re: Zaczynam od nowa 06.11.19, 20:04 iryska2604 napisała: > Zdjęcia bardzo prosto sie wkleja pod warunkiem ze masz zapisane na dysku - tylko przeciągasz. > Czyli link ze zdjeciem mam najpierw wpisac na dysk, a potem od razu otworzy sie sie na forum? makovacek.rajce.idnes.cz/Makovacek_z_2.11._a_3.11.2019_-_vikendovy_svatek_Hubertu/#l46.jpg . Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 10:32 Iryska - Optymistka. Iryska - Optymistka.. Iryska- Optymistka... Co to znaczy przeciągnąć z dysku na dysku zdjęcia mam crying aga Po prostu klikasz w -zdjęcie- i tam ci sie otwiera zawartosć komputera lub ew. folder ze zdjeciami.Kliknij w wybrane i albo trzymajac mysz pociągnij go tam gdzie piszesz odpowiedż albo kliknij -otwórz na tym co sie otworzyło własnie kliknęłam Odpowiedz Link
pia.ed Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 13:06 Kliknelam w zdjecie Twojego psa i otworzyla mi sie ta strona tiny.pl/t4441 Rezygnuje z dalszej nauki, bo ja musze na wlasne oczy zobaczyc wklejanie. Instrukcje slowne na nic mi sie nie przydaja ... cierpie na kompletny brak wyobrazni. Mam jednak pytanie: Czy po zmianach w Gazecie dziala funkcja "Podglad"? Mnie sie jak dotad nie udaol sie z niej skorzystac! > Iryska - Optymistka. Iryska - Optymistka.. Iryska- Optymistka... > Co to znaczy przeciągnąć z dysku na dysku zdjęcia mam crying > aga Po prostu klikasz w -zdjęcie- i tam ci sie otwiera zawartosć komputera lub ew. folder ze zdjeciami. Kliknij w wybrane i albo trzymajac mysz pociągnij go tam gdzie piszesz odpowiedż albo kliknij - otwórz na tym co sie otworzyło własnie kliknęłam. > Odpowiedz Link
pia.ed Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 19:50 Podglad dziala, ale NIE wtedy, kiedy nacisnie sie na "Cytuj"... Natomiast tu gdzie teraz sie wpisuje, podglad dziala Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 20:34 iryska 2604 napisała: > klikasz w -zdjęcie- i tam ci sie otwiera zawartosć komputera > lub ew. folder ze zdjeciami.Kliknij w wybrane i albo trzymajac mysz > pociągnij go tam gdzie piszesz odpowiedż albo kliknij -otwórz na tym co > sie otworzyło robię tak jak napisałaś i zamiast zdjęcia mam adres linka Odpowiedz Link
estella50 Re: Zaczynam od nowa 07.11.19, 20:51 Ten adres linka (tj. adres zdjęcia) wklej w ramkę pod miejscem na zdjęcie. Sprawdż na podglądzie, co wyszło. Powodzenia! Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Zaczynam od nowa 08.11.19, 04:51 estella, dziękuję, wygląda na to, że rozgryzłem. Chciałem na innym forum pokazać tę odmianę jabłek Rubinette, nie wychodziło, teraz już wiem. Ale gdy piszę w wersji 'Cytuj' nie ma podglądu Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 19:10 To nie pisz w -cytuj- ale w -odpowiedz i potem - opublikuj. Aga, śliczny ten twój Bryś. Pasował by do mojej bandy Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 19:10 Raz, dwa, trzy próba "talentu". Jeśli ją pocałuję? Taką żabę należy pocałować w noc sylwestrową aby mieć szczęście. Co zrobić żeby nie spała? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Zaczynam od nowa 12.11.19, 19:13 No co - nie pasowali by do siebie? Muszę całą czwórke znaleźć Odpowiedz Link