dama-kanaliowa 09.10.06, 10:47 pl.wikipedia.org/wiki/Meryl_Streep Bardzo ja lubie za role, za to co czytuje sie o jej spokojnym i rodzinnym zyciu prywatnym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysta_w-wa Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 09.10.06, 11:51 Ostatni jej film , aktualnie w naszych kinach, podobno tez bardzo dobry "Diabeł ubiera sie u Prady "...chce go zobaczyć. Odpowiedz Link
ira.mak Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 09.10.06, 16:21 jest napewno jedną z lepszych aktorek naszych czasów. Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 10.10.06, 09:49 Czekam na wymieniony przez Krystyne film. Odpowiedz Link
ira.mak Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 10.10.06, 12:43 Lubię Roberta de Niro-w kazdej postaci w jaką sie wciela jest dobry. Odpowiedz Link
ira.mak Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 10.10.06, 12:47 Za szybko mi się kliknęło-chciałam napisać o naszym polskim aktorze,którego gra mnie zwala poprostu z nog-Marian Opania.Nie wiem czy pamiętacie jak grał w spektaklu"Moskwa- Pietuszki" wg Jerofiejewa.Toz to był majstersztyk Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 10.10.06, 14:07 O tak, Robert De Niro mezczyzna, aktor w kazdym filmowym wydaniu. Ten glos...dlatego nie lubie filmow z podlozonym glosem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 10.10.06, 14:23 Sporo aktorów lubię,tych naszych i zagranicznych. Bardzo lubię patrzec na Bartosza Opanię,chyba się w nim zakochałam, również Cezarego Kosińskiego bardzo lubię. Odpowiedz Link
margo.pf Re: slawni, ulubieni - plus-minus 60 10.10.06, 22:12 Paolo Conte, Piotr Fronczewski, Eric Clapton Odpowiedz Link
kryzar może trochę zapomniana 11.10.06, 09:34 ale mnie ciągle zachwyca śpiewanie poezji przez Ewę Demarczyk. To ma jej recitale biegałam późną nocą i wracałam oczarowana każdą nową piosenką Teraz coś nie słychać jej ani w radiu ani w telewizji, a szkoda. Odpowiedz Link
ira.mak Re: nasz rodzimy Azja 11.10.06, 17:37 Nie darzę Olbrychskiego jakims szczególnym sentymentem,ale jako aktor w filmowej wersji TRYLOGII był niesamowity.Przecież z jego aparycją[zbyt przystojny jak na moj gust to on nie jest]zagrac i tak wyglądać po charakteryzacji co prawda-to jest sztuka.Azja był prawdziwym potomkiem Tuhaj-beja.A z kolei Kmicic był jak żywy,jakby wyskoczył z kart książki. Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: meril strip i swiat mody 16.10.06, 19:00 Wlasnie wrocilismy z kina. Naprawde warto obejrzec jesli lubi sie mode, fajne dziewczyny mlode i starsze, party, Paryz i New York, dobrych aktorow i nawet troche dla moralistow sie znalazlo. Moja ostatnia frustracja chwilowo przepadla, moj pan wyciagnal butelke przedniego czerwonego i przygotowuje Fajne godziny. Ewa wybierz sie koniecznie. Bardzo inspirujace godzinki. Odpowiedz Link