hanka93 06.12.06, 12:07 Co myślicie o postępowaniu i zdrowiu Anety K Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thereza Re: seks afera 06.12.06, 15:02 czy to ona namawiala Leppera i Lyzwinskiego do seksu. a co do zdrowia to podejrzewam ze jest calkowicie zdrowa skoro prowadzila biuro poselskie. Odpowiedz Link
maria73 Re: seks afera 06.12.06, 16:16 Ja ją rozumem !! Dokonała wyboru i ma odwagę się do tego przyznać. Wiem czym jest bezrobocie w małych miejscowościach. Myślę ,że nie klamie. Jednego nie mogę tylko zrozumieć... potępiają ją w większości kobiety, odsądzając od czci i wiary... dlaczego nikt nie piętnuje panów którzy wykorzystując stanowisko zmuszają niejako młode dziewczyny do dokonywania wyborów,które w nich samych budzą z czasem obrzydzenie??? Kto jest bez winy niech rzuci kamieniem.... Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera 06.12.06, 19:43 Namawialabym wszystkie kobiety, ktore znalazly sie w takiej sytuacji, zwlaszcza tzw "szparki sekretarki", ale nie tylko, do takiej odwagi.. Juz dzisiaj slyszalam komentarz pewnej klasycznej mieszczanskiej bigotki, ktora powiedziala, ze Krawczyk mowila jak jakas k... Przeciez ona ma w tym kraju przechlapane. Namawialabym wszystkie kobiety ktore takie rzeczy slyszaly, ulegaly, ktore przez to przechodzily. W rezultacie wiemy jasno, ze ta kobieta miala w sobie zgode na takie postepowanie i to o czyms swiadczy, ale miala odwage sie przyznac i postawic sprawe jasno. Mam w pamieci jak mnie jeden szef lapal za kolana i nawet jak dostal kopa w piszczel, nie za bardzo sie przejmowal To sie musialo mu wydawac bardzo zabawne. Wiem ze jak Polska dluga i szeroka takie rzeczy sie zdarzaja, i nikna za zamknietymi drzwiami. Odpowiedz Link
maria73 Re: seks afera 06.12.06, 19:51 no cóż... mnie też pewnien inspektor z Warszawy -a pracowałam wtedy na końcu świata,powiedział...... tylko,że ja się wściekłam i w tym samym momencie,a było to na szkoleniu w Cetniewie,pognałam do jego szefa i powiedzia łam co miałam do powiedzenia. Szef pewnie z taką furią u młodej dziewczyny( miałam wtedy 21 lat) spotkał się po raz pierwszy i nawet mnie przeprosił za swojego podwładnego. Miałam spokój już do końca.Pewnie uznali mnie za wariatkę. Skądinąd o podbojach tego inspektora krążyły w kraju w środowisku legendy.... Odpowiedz Link
hanka93 Re: seks afera 06.12.06, 22:34 Gdybym miała takiego szefa uciekałabym.Kobieta cierpiąca nie robi publicznej sensacji telewizyjnej ze swojego cierpienia.Ciekawe ile kasy wzięła za to wystąpienie ,żeby przyczynić się do upadku rządu. Właściciele majątkow nieuczciwie zdobytych mają kasę ,żeby ją wspomagać.W końcu mają o co walczyć,żeby utrzymac to co juz mają zdobyte nieuczciwą drogą Odpowiedz Link
pia.ed Re: seks afera 07.12.06, 00:02 Posel przysiegal w wywiadzie prasowym, ze dziecko nie jest jego i chetnie podda sie badaniom na ojcostwo ... Ciekawe jak skonczy sie ta historia? Odpowiedz Link
maria73 Re: seks afera 07.12.06, 07:46 a więc dajemy przyzwolenie na molestoeanie byle tylko rząd się utrzymał????? koalicja która stoi na przymykaniu oczu!!! a miało być uczciwie nie tak jak w starych czasaćh!! Czy aby na pewno jest?? nie dajmy się zwariować!!! powtarzam - charakterystyczne ,ze to kobiety najbardziej ją potępiają i są zgorszone!!! Odpowiedz Link
maria73 Re: seks afera 07.12.06, 07:48 p.s pewnie dlatego antyterroryści walczący z terrorystami mają przykazane w pierwszym rzędzie eliminować kobiety. Są bardziej zajadłe i bezwzględne! Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera 07.12.06, 08:45 Mysle ze w tej calej sytuacji najwazniejsze jest to ze w pewnych srodowiskach to jest standart - mam na mysli wykorzystywanie kobiet, a one czasami maja przekonanie ze nie ma co podskakiwac, bo tak jest wszedzie. Niby taki obyczaj. Przypominaja mi sie filmy o relacjach miedzy więźniami w zamknietych zakladach karnych... Tak naprawde to zdaje sobie sprawe, ze male miasteczko nie daje wielkich mozliwosci zawodowych, a uklady sa rozniste miedzy ludźmi. Nie tylko kobiety atakuja, zetknelam sie tu w necie z bardzo wulgarnymi wypowiedziami mezczyzn. A mnie sie podoba jasnosci i otwartosc, lepiej poźno niz wcale. Przypomnialo mi sie jak to eurodeputowany z Samoobrony zgwalcil prostytutke... a tu kolejne kwiatki. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 07.12.06, 10:02 Bardzo mi się podobają wypowiedzi Marii73 i Skrzydlate.Wypowiedż Hanki93 są wypowiedziami Beger,Hojarskiej,czyli samoobrony. Kobieta kobiecie wilkiem.Nie wierzę w niewinność Leppera,ani Łyżwińskiego,a tym bardziej w spisek.Oni idą po prostu w zaparte. Gdyby byli niewinni ,zachowywaliby się inaczej. Nie może tak być,by tacy ludzie nas reprezentowali.Jesteśmy pośmiewiskiem i to nie tylko z tego powodu. Odpowiedz Link
hanka93 Re: seks afera 07.12.06, 10:28 Najbardziej współczuję dziewczynkom Pani Anety ,chodzą do szkoły i wyobrażam sobie jak muszą cierpieć z powodu mamusi ,która upubliczniła swoje cierpienie. Odpowiedz Link
anka125 Re: seks afera 07.12.06, 10:53 Szkoda mi tej kobiety ale pewnym zgrzytem było jej stwierdzenie że " musiała" iść do łóżka z posłem bo chciała z czegoś utrzymać rodzinę .I to jej stwierdzenie że - no to miałam pracować jako sprzątaczka w szkole? Na takie podejście nie mam słów.Wychodzi na to,że praca sprzątaczki jest mniej uczciwa niż przewalanie się na łóżku z takim wieprzem. Odpowiedz Link
thereza Re: seks afera 07.12.06, 11:43 Jaka jest w Polsce pensja sprzataczki a jaka osoby kierujacej biurem poselskim. Odpowiedz Link
maria73 Re: seks afera 07.12.06, 13:12 a tak na marginesie... -pensja sprzątaczki a pensja dyrektor biura poselskiego, -cierpienia córek - to tylko od nas ,otoczenia bedzie zależało czy będą cierpiały !! Dlaczego nikt nie porusza najistotniejszego problemu. Jak i kto decyduje o obsadzie stanowisk,miejscu na liście wyborczej, o tym kto nami rządzi i w jaki sposób do tej wladzy dochodzi oraz co poczucie władzy - a co za tym idzie bezkarności- z takim delikwentem robi. Niestety wśród posłów zbyt wielu - szczególnie w Samoobronie- ma wyroki. Panowie posłowie i panie posłanki bagatelizują to, no bo..... to prawo ich nie dotyczy. Zamiast grzmieć na dziewczynę ktora przyjęła waruki gry nie przez nią ustalone zastanówmy się nad tym !! Ona płaci swoją cenę i placiła bo co to za przyjemność..... ale ma odwagę,czego wielu innym brakuje. Obalanie koalicji..... co to za koalicja i na jakich regułach oparta skoro przymyka się oczy na wyroki, na bark tolerancji!! Wszystko byle tylko utrzymać się na stołkach. Mamy igrzyska i taplanie się w bagnie zamiast twórczej pracy. Za to zapłacimy my!!! Odpowiedz Link
ira.mak Re: seks afera 07.12.06, 16:17 Dziewczyny-do tanga trzeba dwojga!Pracowałam w dużym bardzo zakładzie,często wyjeżdzaliśmy na rozmaite "szkolenia"[teraz to są spotkania integracyjne},zakrapiane bankiety itp.Napatrzyłam się na układy damsko-męskie.Czasem to molestowanie wygląda trochę inaczej niż to przedstawiają poszkodowane.Dopóki maja z tego profity ew.jakis tam zwiazek to siedzą cicho. I podejrzewam że w tym przypadku też tak było.Przecież dorosła kobieta godzac się na pójscie do łóżka z facetem chyba wie co robi?Na dodatek dopuszcza do ciąży?To co-dawała za pracę czy była w nim zakochana?A teraz nie pomyśli co jej dzieci będą czuły?Przepraszam-wolałabym sprzątać w szkole.Ale to nie ten sam status,prawda?Nie wierze ani tym facetom,ani tym paniom.Chciały-to mają .Litowałabym sie gdyby miały po 15 lat.A inna sprawa że tacy ludzie sprawują władzę-ale ktoś ich wybrał,prawda? Odpowiedz Link
hanka93 Re: seks afera 07.12.06, 17:20 Zgadzam się z Tobą ,to dwoje dorosłych ludzi pozbawionych uczuć. Pewnie jeszcze katolicy. Po spowiedzi będą sie czuć dobrze. Dzieci pani Anety ,mogą mieć przykrości od innych dzieci z powodu głupoty mamusi,której nie sa winne. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera 07.12.06, 20:14 Jak ja na to patrze - nie widze, zeby Aneta sie specjalnie lukrowala, wali prawde az piszczy i mowi co czuje, mozemy sie zgodzic albo nie z jej decyzjami, ale MÓWI!!!! i chwla jej za to, nastepny samiec jak sie bedzie dobieral do swojej pracownicy zastanowi sie przynajmniej... moze alimenty jakies podrzuci z marszu? A jej dzieci? kochani... dzieci maja tak - jak ktores ma syndrom ofiary to nie musi miec mamusi slynnej na cała Polske ze swojego zyciorysu, dostanie kopa od kazdego silniejszego ktory sie napatoczy, bo u dzieci jest jak w stadzie wilkow, scisla hierarchia, zaden nauczyciel ani rodzic nic na to nie poradzi, bo w dzieciecych stadkach tak jest i juz.. czy nam sie podoba, czy nie... czy jest po bozemu, czy nie, tak jest, prawo silniejszego i sprytniejszego... a jesli dziecie Anety bedzie silne wewnetrznie, to i tak takiemu nikt nie podskoczy, nie wyrokowalabym i nie biadolilabym nad dziecmi, zreszta jak znam zycie ta kobieta prysnie w swiat i nikt nie bedzie za chwile o tym pamietal )) Odpowiedz Link
maria73 Re: seks afera 08.12.06, 07:16 absolutnie się z tobą zgadzam!! Istota sprawy w tym, że MOWI!!!!! Sprowadza się problem na tory poboczne a chodz w istocie o to co dzieje się na szczytach władzy!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 08.12.06, 10:15 Widzę,że tak jak w tv. seks afera na pierwszym planie. Czytałam dzisiaj,że podobno Magda co miała mieć takie rewelacje była kochanką Łyżwińskiego.Możemy tylko podziękować Anecie,że ten wrzód przecięła. Odpowiedz Link
ira.mak Re: seks afera 08.12.06, 10:53 Ja jednak jakos nie mogę uwierzyć że zrobiła to dla ideii-w trosce o interes molestowanych kobiet.Nie dorabiajmy do tego ideologii.Tak jak już pisałam-miałam okazje obserwować uklady damsko-męskie i niekoniecznie wynikały one z molestowania,powstawały albo za obopólna zgodą bądz pod wpływem wypitego alkoholu na imprezce.A potem trwały albo sie rozpadały.To co piszę może jest szokujące-ale tak sie to odbywało,nikt nikogo nie zmuszał.Ajeśli ktos liczy na profity....A tu? Wiadomo że sprzataczka czy ekspedientka zarabia mniej-jak się chce cos znaczyć to do tego sie dochodzi inną drogą a nie przy pomocy d.... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 08.12.06, 11:15 Zebym była dobrze zrozumiana.Ja nie chcę wybielać postępowania Anety, tylko w jakim środowisku to się dzieje Wstyd i hańba dla rządu.Czy naprawdę nie mamy wyboru.? nowe rewelacje: fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/poslanki-samoobrony- zmuszaly-mezczyzn-do-seksu,825410,2943 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 08.12.06, 11:26 Nie mogłam wkleić linku. Posłanki też molestowały -------------------------- Wiem o dwóch posłankach Samoobrony, które zmuszały mężczyzn do seksu. Rozmawiałem z chłopakiem, którego one tak potraktowały. Żeby pracować, musiał "dmuchać" babkę. Chyba jedną z najbrzydszych w Samoobronie - były działacz Samoobrony ujawnia "Dziennikowi" kolejne, sensacyjne szczegóły "seksafery". Gazeta pisze: Nie znamy jeszcze wszystkich faktów, nie wiemy, czy prokuratura potwierdzi wiarygodność zarzutów stawianych działaczom Samoobrony. Nie wiemy też, jakie ostatecznie będą konsekwencje polityczne. Możemy jednak podsumowywać to, jak zachowały się strony tej sprawy. Oskarżeni, premier, koalicjanci, partyjni koledzy. I koleżanki. Z wypowiedzi Renaty Beger, Danuty Hojarskiej, Genowefy Wiśniowskiej przebija lekceważenie sprawy. Chwilami nawet pogarda dla Anety Krawczyk. - Zachowanie tych pań mnie nie dziwi. Zdarzało się, że i one stosowały układ "kariera za seks" - tyle że w stosunku do młodych, ładnych chłopców - mówi o wypowiedziach kobiet z Samoobrony proszący o zachowanie anonimowości były działacz tej partii. Dawniej szef regionu, od początku lat 90. jedna z najbliższych Lepperowi postaci. Dodaje, że wie o dwóch posłankach. Nie chce zdradzić ich nazwisk. Mówi tylko, że były one wśród wypowiadających się na temat "seksafery". Tłumaczy, że się boi. - Andrzej wciąż jest wpływowy, ma długie łapki - podkreśla. - To było powiedziane wprost: miejsce na liście wyborczej za usługi seksualne? - pyta dziennikarz. - To było tak, że dzięki temu prowadził on biuro poselskie i był pracownikiem w Sejmie przy Andrzeju. Ale żeby pracować, musiał "dmuchać" babkę, której pan by nie podejrzewał o to, że ją można dotknąć - odpowiada. Były działacz Samoobrony mówi też, że w jego regionie często dziewczyny skarżą się, że mogą mieć pracę w Samoobronie, w biurze, ale działacze "chcą z nich zrobić nałożnice". - Jak która się godzi, to jej wybór. W Samoobronie są ludzie prości i proste obyczaje - stwierdza. Gazeta pisze: Nie znamy jeszcze wszystkich faktów, nie wiemy, czy prokuratura potwierdzi wiarygodność zarzutów stawianych działaczom Samoobrony. Nie wiemy też, jakie ostatecznie będą konsekwencje polityczne. Możemy jednak podsumowywać to, jak zachowały się strony tej sprawy. Oskarżeni, premier, koalicjanci, partyjni koledzy. I koleżanki. Z wypowiedzi Renaty Beger, Danuty Hojarskiej, Genowefy Wiśniowskiej przebija lekceważenie sprawy. Chwilami nawet pogarda dla Anety Krawczyk. - Zachowanie tych pań mnie nie dziwi. Zdarzało się, że i one stosowały układ "kariera za seks" - tyle że w stosunku do młodych, ładnych chłopców - mówi o wypowiedziach kobiet z Samoobrony proszący o zachowanie anonimowości były działacz tej partii. Dawniej szef regionu, od początku lat 90. jedna z najbliższych Lepperowi postaci. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera 08.12.06, 12:22 brawissimo ale zaprotestuje, czlowiek prosty to nie oznacza automatycznie cham i prymityw, moja rodzina pochodzi ze wsi, wrazliwosc mojej babci i dziadka byla prosta i zyczliwa zarowno ludziom jak i zwierzetom. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 08.12.06, 13:41 Zgadzam się z Tobą,dziennikarz zbyt uprościł sprawę. Ludzie prości też mają swoją godność i są wrażliwi nie tylko na krzywdy. Tyle,że jak wszędzie są ludzie i ludziska. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera 08.12.06, 22:56 ale sąsiad był wyjatkowym chamem, bił zone i zwierzaki, chlał i klał straszliwie, baliśmy się go okropnie jako dzieciaki )) wszedzie chyba to samo... ewentualny "wykształciuch" też może miec swoje bidy Odpowiedz Link
hanka93 Re: seks afera 08.12.06, 19:51 Ludzie prości są bardziej otwarci w ujawnianiu swoich zachowań,pozostali mogą to samo robić ale w wielkiej tajemnicy i perfidia u nich jest trudniejsza do odkrycia. Odpowiedz Link
uyu Re: seks afera 08.12.06, 20:54 Jestes tego pewna? Bo wiekszego stereotypu juz od dawna nie slyszalam. Prostota, w odroznieniu od dzisiejszego polswiatka politycznego, nie ma nic wspolnego z prostactwem. Odpowiedz Link
adria231 Re: seks afera 09.12.06, 06:34 Być człowiekiem prostym,prostolinijnym to znaczy dla mnie to samo,co być człowiekiem uczciwym,prawdomównym .... Być prostakiem - to właśnie to,co widzimy w Samoobronie.To banda prostaków obojga płci. Odpowiedz Link
odin-2 Re: seks afera 09.12.06, 08:21 hanka93 06.12.06, 12:07 + odpowiedz Co myślicie o postępowaniu i zdrowiu Anety K o jej zdrowiu nic niewiem-niejestem dermatologiem,postepowanie paskudne-powinna od razu ... panowie p oslowie natomiast udowodnili ze chlopy z nich na zchwal .. z jajami ! Odpowiedz Link
ira.mak Re: seks afera 09.12.06, 17:35 To wszystko jest już niestrawne-zamiast rządu mamy magiel!Ja się wypisuję! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 09.12.06, 19:52 No to już wiemy,że Aneta K. sama nie wie z kim ma dziecko.A może Lepper? Odpowiedz Link
pia.ed Re: seks afera 09.12.06, 20:22 SCIAGNIETE Z INNEGO FORUM "HA! Już się zaczęło: "Aneta Krawczyk wchodząc do zakładu medycyny sądowej ukryła przed dziennikarzami twarz dziewczynki." - nie chciała, by dziennikarze zobaczyli, że dzieciak nie jest podobny do Łyżwińskiego tak, jak to ponoć opowiadali sąsiedzi? A to jest dopiero zastanawiające: "Wcześniej miała powiedzieć jednej z dziennikarek, że obawia się podmiany próbek materiału genetycznego, aby oczyścić Łyżwińskiego." Odpowiedz Link
ira.mak Re: seks afera entliczek -pętliczek... 09.12.06, 21:11 Dalej niektore z pań twierdza ze miała czyste intencje?Dziwne ze nie wie kto jest ojcem.Może następnym razem trafi....A co z morale? Kto by sie takimi głupstwami przejmował.Ta pani na pewno nie Pełnomocnik Anety Krawczyk: chcemy zbadania DNA Leppera PAP - dodane 21 minut temu Pełnomocnik Anety Krawczyk mecenas Agata Kalińska-Moc powiedziała w sobotę wieczorem w Łodzi, że konieczne będzie zbadanie DNA lidera Samoobrony Andrzeja Leppera. W taki sposób odniosła się do informacji prokuratury, że wiceszef partii Stanisław Łyżwiński nie jest ojcem 3,5-letniego dziecka Anety Krawczyk. Była radna Samoobrony w łódzkim sejmiku i była dyrektorka biura poselskiego Łyżwińskiego twierdzi, że pracę w partii miała dostać w zamian za usługi seksualne świadczone Łyżwińskiemu i Lepperowi. Mecenas Kalińska-Moc przypomniała, że Krawczyk wielokrotnie mówiła - także w prokuraturze - że jej klientka stosunki seksualne utrzymywała nie tylko ze Stanisławem Łyżwińskim, lecz także z Andrzejem Lepperem. W tej sytuacji konieczne jest przeprowadzenie kolejnych badań DNA - powiedziała mecenas Kalińska-Moc. (bart) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera entliczek -pętliczek... 14.12.06, 19:15 szczerze mowiac nigdy nie uwazalam ze byla bedna meczennicą, podjela decyzje taką a nie inną i kolejnym krokiem było podjecie decyzji o mowieniu o tym na glos, czy to byla prawda? mysle ze tak, mysle ze ta pani faktycznie uwazala to za sposob na utrzymanie pracy i fajnie ze mozemy sie do tego ustosunkowac. ALe wkurza mnie juz to ze ja to ogladam ciagle w tiwi, ze panstwo placi za te badania, bo zainteresowani sami powinni za to sobie placic, a nie podatnicy, wkurza mnie ze tacy ludzie zostali wybrani na te urzedy. Jak swiat swiatem wladza i kasa to byly najwieksze afrodyzjaki i Ameryki nie odkrywam tym stwierdzeniem ale nie musi sie to odbywac w taki sposob, no.. ci panowie sobie sami wykrecili bicz na siebie i dobrze im tak.. a panie? wiadomo jaką mają etykietke ... faceci co sie skarzą zreszta tak samo .. a dorosli jestesmy, i mozemy sie seksowac z kim chcemy, tylko zeby przymusu nie bylo... Odpowiedz Link
adria231 Re: seks afera 10.12.06, 05:28 No tak,jeżeli nie wie kto jest ojcem dziecka... Odpowiedz Link
maria73 Re: seks afera 10.12.06, 11:53 dla mnie kto jest ojcem nie ma znaczenia. Dla mnie istotne są zasady sprawowania władzy!!! Użytwanie epitetów świadczy o braku argumentów i...(pozostawię to bez komentarza) Odpowiedz Link
ira.mak Re: seks afera 10.12.06, 12:28 Mario,w tym masz rację-bo to w sumie jest najważniejsze.Denerwuje mnie tylko huczek który sie podniosł w obronie p.K .Wiemze istnieje cos takiego jak molestowanie aleteż trzeba być ostrożnym Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 10.12.06, 14:26 Podała dwóch,a więc powinno być zbadane DNA Leppera. Po co wyzywać,nie o to w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link
skrzydlate hanka93 ??? 14.12.06, 19:19 a dlaczego od razu dziwce? a moze musiala bo bala sie stracic prace? to nie byla dziwką.. a wiesz co to jest utrzymac w malym miasteczku z bezrobociem dwoje dzieci? a moze lubi seks, wręcz uwielbia?? nie jest dziwką, tylko kobieta z temperamentem.. i lubi miec paru kochankow na raz? polaczyla przyjemne z pozytecznym a moze.. i tak mozemy w nieskonczonosc przeciez, bo co my wiemy? tyle co nam tiwi pokaze oj, jak latwo ci przychodzi oceniac.. zbyt łatwo Odpowiedz Link
maria73 Re: hanka93 ??? 14.12.06, 22:33 • Re: mam serdecznie dosc hanka93 11.12.06, 19:04 + odpowiedz Ja wyłączam TVN24 bo mam dość ich jadu pełnego agresji ---------------------------------------------------------- i jak to się ma do w/w wypowiedzi?? moralność Kalego??? Odpowiedz Link
skrzydlate Re: hanka93 ??? 15.12.06, 08:54 ja mam wyłaczone tiwi caly czas, niestety najlepsze rzeczy, folmy czy koncerty bardzi czesto leca w srodku nocy, nic sie nie zmienilo od czasow komuny, w godzinach najwiekszej ogladalnosci badziew, a cos sensowniejszego - srodek nocy, masakra Odpowiedz Link
ira.mak Re: hanka93 ??? 15.12.06, 14:41 Ludzie!!!!Widzę że emocje biorą górę-wszystko ładnie pięknie ale weżcie poprawke na to że trzeba odróznić molestowanie od "maślanych "oczu .Ja pracowałam w kopalni między samymi prawie męzczyznami,na wydziale górniczym było nas 7,stykałyśmy się na codzień z górnikami,mój oddział który prowadziłam liczył 200 górników,współpracowałyśmy z dozorem,miałyśmy szefów -i to molestowanie to nie jest wynalazek dzisiejszych czasów[może jest bardziej nasilone bo sa prywatni pracodawcy a pracy mało]Zmierzam do tego że dużo zależało od postawy kobiet.Niektórym się bardzo podobają te maślane oczy i brną a potem już za pózno.Niektore to lubią.A która naprawdę nie chce to jest w stanie sobie poradzić. Odpowiedz Link
hanka93 Re: hanka93 ??? 19.12.06, 08:44 Nic sie w telewizji nie zmieniło od czasów komuny ,najlepsze programy lecą nocą kiedy ludzie śpią. Warto rozmawiać było wczoraj 23,35. Wiadomo ilu tam ubeków hamuje zmiany. Odpowiedz Link
thereza Re: seks afera 14.12.06, 23:19 hanka93 napisała: > Gratuluję tym co dziwce A.K wierzyli A ciebie nie molestowano w pracy? Nikt z kolegow nie robil do ciebie maslanych oczu? A jaka masz pewnosc, ze twoja corka nie ma w pracy kochanka ? Przeciez ci o tym nie powie. Latwo jest kogos nazwac dziwka, a najczesciej tego slowa uzywaja osoby llekiego prowadzenia. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera 19.12.06, 09:15 wypowiedzi hanki brzmia jak prowokacje, pare papierowych postaci widzialam juz w necie..... i węch mi sie nieco wyostrzyl Odpowiedz Link
ewa553 Re: seks afera 10.12.06, 09:21 Ogladalyscie film "Zurek"? Tam taka labilna, niezbyt rozwinieta dziewczyna z dzieckiem raz po raz wskazywala kogos jako ojca swego dziecka. Odpowiedz Link
pia.ed Re: seks afera 10.12.06, 11:48 Ja caly czas twierdze, ze dziecko jest weterynarza! Odpowiedz Link
hanka93 Re: seks afera 10.12.06, 17:27 Dziecko może byc weterynarza tak samo jak i Kaczyńskiego,pewnie na tym końca nie będzie. Odpowiedz Link
uyu Re: seks afera 10.12.06, 20:16 Pominmy to kto jest ojciem dziecka, pominmy problemy moralne tzn. wykorzystywanie kobiet i dawanie dupy dla kariery, ale nie pomijamy faktu, ze asystentki poselskie maja sieczke w glowie, zero wyksztalcenia i oglady. Nie ma sie co dziwic, ze postrzegaja nas jak gburow. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 11.12.06, 11:43 To ja już nic nie wiem.Ciekawe ,co powie Aneta K? fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/to-byla-tajemnica-anety-krawczyk,843445,2943 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 11.12.06, 12:09 Jeszcze bardziej zagmatwane. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8638401&rfbawp=1165835209.619&ticaid=12d6d Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 12.12.06, 15:06 Ciekawy jest artykół księdza Sowy -poniżej kobieta.interia.pl/samson/hanna_samson/news?inf=843892 Odpowiedz Link
skrzydlate Re: seks afera 18.12.06, 08:52 cudko - ten artykul, no po prostu cudko!!! wiem, ze zyje w kraju glupoty, hipokryzji i ciemnoty, nie od dzisiaj, wystarczy sie rozejrzec troche uwazniej naokolo siebie ) zastanawiam sie nad przyczynami... czy to brak wlasciwej edukacji? czy systemy prawne? czy oszolomstwo i wladza dusz w nieodpowiednich rekach? sama nie wiem Odpowiedz Link
jaga_22 Re: seks afera 18.12.06, 19:36 Na zakończenie; Mapet Sejm cz.3 www.adminer.pl/?p=981 Odpowiedz Link