natla 13.04.05, 22:30 Jak się już zreflektujecie (my) na wątku tematycznym, że odchodzimy od tematu, to poproszę o przeniesienie się tu, ok? )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka8 Re: "Wątek plotkarski" 13.04.05, 22:44 Tak, jest! Świeta racja, porzadek musi byc )) Pozdrawiam Odpowiedz Link
tesunia Re: "Wątek plotkarski" 14.04.05, 21:34 no nareszcie cos madrego znalazlam) zastepstwo znarawiania watkow) tu natla tez mozesz wrzucac wszysko "znarowione" Odpowiedz Link
fanka8 Re: "Wątek plotkarski" 14.04.05, 21:39 Takiego kącika brakowało, nie? Ta nasza Szefowa to mądra dziewczynka ) Odpowiedz Link
tesunia Re: "Wątek plotkarski" 14.04.05, 21:41 fanka8 napisała: > Takiego kącika brakowało, nie? Ta nasza Szefowa to mądra dziewczynka ) nooooooooo,,,czasami ) a da mi jutro popalic za to) Odpowiedz Link
tesunia Re: "Wątek plotkarski" 14.04.05, 21:43 byla wlasnie przed chwila danuska, gdyby dolaczyla,szybko by nam poszlo) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 21:45 Co mozna kupić małej chrzesnicy na I Komunię. Ma byc miłe, oryginalne, cos co ucieszy małą (niestety zepsuta pieniędzmi) i nie zachwieje naszego skapego budzetu. Lubię kupować prezenty (podobno nawet umiem utrafic), ale tym razem mam pustkę w głowie, a uroczystość coraz blizej.. Ratunku, poradźcie! Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 21:48 fanka8 napisała: > Co mozna kupić małej chrzesnicy na I Komunię. Ma byc miłe, oryginalne, cos co > ucieszy małą (niestety zepsuta pieniędzmi) i nie zachwieje naszego skapego > budzetu. Lubię kupować prezenty (podobno nawet umiem utrafic), ale tym razem > mam pustkę w głowie, a uroczystość coraz blizej.. > Ratunku, poradźcie! o swiecie !!.... a jakie dziewczynak ma zainteresowania?? Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 21:54 fanka8 napisała: > No właśnie żadne sprecyzowane niemialam dziewczynek, choc siostrzenice,kupilismy kawalek zlota, ale niemam pojecia co sie teraz w kraju kupuje, Odpowiedz Link
krista57 Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 21:54 Danuska do nas chyba nie dołączy,poniewaz ma problemy w tej swojej sorry "pipidowie " z dostawca internetu,nie wiedziała nawet ,ze my tu ja tak chwalimy. Mamy juz ze soba inny kontakt....dzięki podzlotowi w Krakowie. W sprawie komunii to niewiele Fance poradzę ,nienawidzę też kupować prezenty. A moze aparat cyfrowy ? Kiedys kupowało sie ; złote kolczyki,aparaty fotograficzne. Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 21:57 krista57 napisała: > Danuska do nas chyba nie dołączy,poniewaz ma problemy w tej swojej sorry > "pipidowie " z dostawca internetu,nie wiedziała nawet ,ze my tu ja tak chwalimy > . > Mamy juz ze soba inny kontakt....dzięki podzlotowi w Krakowie. > > W sprawie komunii to niewiele Fance poradzę ,nienawidzę też kupować prezenty. > A moze aparat cyfrowy ? > Kiedys kupowało sie ; złote kolczyki,aparaty fotograficzne. wlasnie w TV slyszalam w poprzednim roku, o tych prezentach, a moze jakis ladny lancuszek, to zawsze modne i zawsze mozna cos dokupic w pozniejszym czasie jakis wisirek.. Odpowiedz Link
mira54 Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:02 Złoto, rower, aparat fotograficzny - te rzeczy najczęściej sa kupowane w prezencie na I komunię św. Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:07 mira54 napisała: > Złoto, rower, aparat fotograficzny - te rzeczy najczęściej > sa kupowane w prezencie na I komunię św. hej mira... jak dawno Cie niewidzialam) to tez zalezy z czego by sie najbardziej cieszyla, tu dzieciaki listy rodzicom zostawiaja z upragnionymi prezetami Odpowiedz Link
fanka8 Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:09 No właśnie o tych typowych wiem, chyba skończy się na jakimś złotku i może książce - albumie, ale gdyby cos Wam przyszło do głowy, to będę wdzięczna. Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:15 fanka8 napisała: > No właśnie o tych typowych wiem, chyba skończy się na jakimś złotku i może > książce - albumie, ale gdyby cos Wam przyszło do głowy, to będę wdzięczna. tak,ksiazka-album piekne wydanie zawsze sa mile widziane, jak dziewczyna wychowana w "duchu ksiazki",doceni pewnikiem, i zaliczy to jako premia do glownego prezetu) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:17 No właśnie nie wychowana chyba w żadnym duchu ( Ale może zainteresuje sie (teraz są takie piekne ksiązki) Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:20 fanka8 napisała: > No właśnie nie wychowana chyba w żadnym duchu ( Ale może zainteresuje sie > (teraz są takie piekne ksiązki) zawsze sie zachwycam w ksiegarni pieknymi wydaniami ksiazek, przyjezdzam do domu jak "osiolek" niezawsze wszysko kupie,ale czesc przytaszcze. a moze podpytaj rodzico co by najbardziej pragnela Odpowiedz Link
natla Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:20 Jestem za złotym łańcuszkiem-brasoletką. To ładne, wdzięczne, eleganckie i..... tanie. Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! 14.04.05, 22:25 oj...juz chce numerek,bo nagle mnie scielo i az mnie mdli od siedzenia... pisac,pisac.....i szampana otwieramy) Odpowiedz Link
krista57 Re: z innej beczki... 14.04.05, 22:39 Moje szanowne Panie maj to nie tylko czas komunii... Dzisiaj w puszczy bukowej widziałam przylaszczki,lesne prumulki,przebisniegi i fiołki...a te ptaszki wydzierają sie przecudnie. Po długim spacerze przespałam az 2 godziny...za duzo powietrza ! A moze,ktos jeszcze wybierze sie ze mną po 15 maja nad morze do Pobierowa ? Koszt o tej porze roku niewielki 20 lub 25 zł/doba.... mozna na 5-7 dni popracowac nad swoim zdrowiem. Czekam !!! Odpowiedz Link
tesunia Re: z innej beczki... 14.04.05, 22:41 krista57 napisała: > Moje szanowne Panie maj to nie tylko czas komunii... > Dzisiaj w puszczy bukowej widziałam przylaszczki,lesne prumulki,przebisniegi > i fiołki...a te ptaszki wydzierają sie przecudnie. > Po długim spacerze przespałam az 2 godziny...za duzo powietrza ! > A moze,ktos jeszcze wybierze sie ze mną po 15 maja nad morze do Pobierowa ? > Koszt o tej porze roku niewielki 20 lub 25 zł/doba.... > mozna na 5-7 dni popracowac nad swoim zdrowiem. > Czekam !!! a tak z ciekawosci pytam, gdzie to dokladniej jest?? czy to jakis objekt wypoczynkowy? Odpowiedz Link
krista57 Re: z innej beczki... 14.04.05, 22:52 Tesuniu ;Pobierowo to miejscowosc wypoczynkowa połozona w lesie nad morzem,i tak kolejno patrzac na brzeg morski : Swinoujscie,Międzyzdroje,Dziwnów,Pobierowo,Rewal itp miedzy nimi mniejsze miejscowości.Ptrzac na koszt pobytu to nie jest zaden obiekt tylko normalny dom prywatny z 10 pokojami..no moze więcej,a kazdy pokoj z luksusowa łazienką,TV.W maju taniej bo to jeszcze nie sezon,potem ceny ida znacznir w górę. Prasa pisze,ze nad Bałtyk w tym roku wybiera sie gromada Niemców.....bo wszedzie indziej to albo tsunami albo ataki terrorystyczne. Odpowiedz Link
yoanna Re: z innej beczki... 15.04.05, 10:33 krista57 napisała: Pobierowo to miejscowosc wypoczynkowa połozona w lesie nad morzem,i > tak kolejno patrzac na brzeg morski : > Swinoujscie,Międzyzdroje,Dziwnów,Pobierowo,Rewal itp miedzy nimi mniejsze > miejscowości A ja tego lata będę w Pogorzelicy...)) To właśnie te rejony Pozdrawiam Odpowiedz Link
maladanka Re: Potrzebuję porady! - prezent 14.04.05, 22:40 ja kupiłam kiedyś tez dziewczynce - ale do spólki z druga osoba bajerancki plecak i namiot, a ktos trzeci dodał spiwór. Dzis ona ma już 18 lat, a jeszcze ma to wszystko i ściska mnie z radości. Namiot z poczatku rozstawiała w domu lub w ogórdku.Plecak zaraz sie przydał - wakacje były blisko - spiwór wiadomo tak samo. Plecak był taki,ze wyglądał jak mały, a mozna go było jakby powiekszac. Nietypowy prezent - jednak wywołał wiele radości. Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! - prezent 14.04.05, 22:43 maladanka napisała: > ja kupiłam kiedyś tez dziewczynce - ale do spólki z druga osoba bajerancki > plecak i namiot, a ktos trzeci dodał spiwór. Dzis ona ma już 18 lat, a jeszcze > ma to wszystko i ściska mnie z radości. > Namiot z poczatku rozstawiała w domu lub w ogórdku.Plecak zaraz sie przydał - > wakacje były blisko - spiwór wiadomo tak samo. > Plecak był taki,ze wyglądał jak mały, a mozna go było jakby powiekszac. > Nietypowy prezent - jednak wywołał wiele radości. fajna "zrzutka prezentowa" ale to bylo tak dawno,teraz dziewczynki moze cos innego preferuja?? bo ja wiem ?? Odpowiedz Link
maladanka Re: Potrzebuję porady! - prezent 15.04.05, 09:58 tesunia ,udusze CIĘ! klikaj TYLKO odpowiedz! bo tak jak robisz to sie kopiuje wszystko co było wczesniej i mi sie 2x dłużej otwiera link! cmok Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! - danuska 15.04.05, 10:11 no dobrze,juz mnie nie chcij dusic, kliknelam wedle zyczen) a mi to nie robi zadnej roznicy, otwiera sie normalnie) miej sobie mily dzien mloda danusiu) Odpowiedz Link
maladanka Re: Potrzebuję porady! - danuska-do tesuni 15.04.05, 10:26 dzieki -fajnie,że posłuchałas- wtedy otwiera sie od razu to co Ty napisałas, a tak to trzeba zjechać przez cały cudzy tekst - dobrze jesli krótki - a w ogóle to mnie roztarga złość na gazete - nie wiem czy to ich serwer, czy mój komputer ich serwera nie lubi - normalnie po kilka minut sie link otwiera,o poczcie nie wspomnę,inne stronki fajnie wchodzą, a z gazetą od kilku dni walczę. A zupka tesuniu - zamroziłas dla mnie jak prosiłam? mniam,mniam... pyszna chyba była! Odpowiedz Link
filomena1 Re: w .sprawie otwierania sie strony, 15.04.05, 13:00 Maladanko, chyba trzeba Twoj komputer wypucowac z tzw cookies i innego smiecia, oraz zrobic defragmentacje. robi sie wiecej miejsca i komputer szybciej dziala. pozdrawiam. Fil. Odpowiedz Link
natla Re: w .sprawie otwierania sie strony, 15.04.05, 15:05 Tesunia 15.04.05. o godz. 13,06 napisała: dzis mam powtorke z rozrywki, dokoncze zupke , polecam ugotuj sobie -pychota..... troche pracochlona z kulaniem kuleczek, ale jaki piekny efek na talerzu i zapach koperku....mniam,mniammmm ...))))) to moze byc problem z Twoim dostawca netu ?, choc mi tez sie co nieco zawiaszaja stony Odpowiedz Link
fanka8 Re: Potrzebuję porady! - prezent 14.04.05, 22:45 Danuska, tak, to może być to! Jutro przeprowadzę wywiad, dzięki! Odpowiedz Link
filomena1 Re..P.prezent na komunie 15.04.05, 08:01 Fanko, znam ten bol, kupilam mikroskop, zabawke i wyobraz sobie zainteresowalam dzieco.....dzis jest mgr biologii,,,, Sa tez male maszyny do szycia.....albo np. mala encykloipedia na CD i DVD, do komputera, lub slownik jezyka jakiegos obrazkowe sa ladne, w ogole cos do jezykow obcych... a jesli juz cos, to... najgorsze jest to, ze dzieci koncentruja sie na zyczeniach prezentowych , oczekuja prezentow zamist przezyc wiekie wydarzenie Komunii swietej, Eucharystiii. Nie jestem specjalnie religijna, nie myslcie, ale jakos poki dziecko male, to do nas nalezy wskazac mu wage tego wydarzenia.... zatem prezent winien byc bardzie "duchowy" niz rozrywkowy... no.. ale mowie tylko powinienin , co nie znaczy , ze musi.... a w ogole to wszyscy o tym wiedza....wiadomo...ach, pewnej dziewczynce kupilam w sklepie "srebro", takie puzderko na skarby, ogormnie sie cieszyla pozdr. Fil. Odpowiedz Link
axsa prezent na komunie 16.04.05, 08:15 Jeszcze pomysły na komunijne prezenty: łyżworolki z kaskiem i ochraniaczami/ ceny od przystępnych do ..., odtwarzacz płyt i jakieś płyty, np z opowiesciami na podstawie biblii, radio z budzikiem, mysz bezprzewodowa, klawiatura bezprzewodowa - są takie "dziewczyńskie" z kolorowymi przyciskami, zestaw od fotografa trzeba miec zdjęcie dziecka/ - kubek, talerzyk, koszulka, czapka, chusteczka, osprzęt szkolny + komplet zeszytów na nowy rok szkolny plakat itp./ ze zdjeciem dziecka. Odpowiedz Link
tesunia Re: Potrzebuję porady! - tesunia do danuski;) 15.04.05, 13:07 ze tez wiecznie zapomne sie" przerejstrowac" )))))))) Odpowiedz Link
august2 Re: zapytanie plotkarskie 16.04.05, 05:48 .. takie pytanie zwiazane z prezentami. Czy obowiazuje jakas "niepisana suma" za ktora trzeba kupic prezent np na Komunie?. A np weselny prezent? Sa jakies "przyjete normy"? Odpowiedz Link
axsa moja osobista odpowiedź plotkarska 16.04.05, 07:58 Nie ma takiej sumy, ale wiadomo, ze na komunię to trochę bogatszy prezent niż np. na urodziny/imieniny, a na ślub, to zależy. Trochę sie bierze pod uwagę jakie są "zobowiązania" prezentowe, a jak nie ma to zależy ile kosztuje to coś czym chcemy obdarować. Bywają też listy prezentów "zaklepane przez młodych w jakichś sklepach. Personel sklepu np. z naczyniami, wie które częsci dużego serwisu już ktoś zamówił i zapłacił, a co jeszcze można dokupić. Jakis czas temu kupiłam młodym bulionówki, flaczarki i zestaw przyprawowy. Cały serwis/jesli sie skompletuje/ lub jego część sklep dostarcza młodej parze z życzeniami od ośób, które go zakupiły /mnie zapytano jak chcę być podpisana pod życzeniami/. Jeśli serwis się nie skompletuje, to młodzi mogą resztę dokupić z pieniadze, które dostana jako prezenty, bo taka forma obdarowywania też istnieje. A poza tym, kazdy kupuje taki prezent na takim poziomie cenowym, jaki uważa za stosowny. Odpowiedz Link
august2 Re: moja osobista odpowiedź plotkarska 16.04.05, 17:04 Axso, Dzieki za odpowiedz. To dobrze ze wreszcie prezenty kupuje sie takie na jakie stac. Bywaly kiedys czasy ze presja otoczenia robila jakies "umowne wartosci" prezentow lub kopert z piniedzmi. Te "listy weselne" sa i u nas. Axsa, wiesz co? Po raz pierwszy w zyciu przeczytalem wyraz "flaczarki" czy taki rzeczywiscie istnieje? Odpowiedz Link
kla-ra Re: moja osobista odpowiedź plotkarska 16.04.05, 18:58 "flaczarki do zupy" z takim pkresleniem spotkalam sie w ubieglym roku kupujac jednorazowe pojemniki na dzialkowe jedzonko. Jest to pojemnik dosc szeroki,ale nie wysoki.Bardzo dobry na bigos,lub gulasz. Kilka lat temu kupujac prezent na komunie chcialam byc bardzo oryginalna. Oczywiscie bylam kupujac akwarele znacznych rozmiarow.Ramy kosztowaly wiecej niz sama akwarela.Oczywiscie dedykacja zamieszczona z tylu akwareli. Minelo juz kilka lat i moj obraz wisi na centralnym miejscu w pokoju juz wiekszego dziecka. Moj prezent byl wielkim zaskoczeniem w dobie prezentow rowerowych,wrotkowych, i komputerowych. Mam nadzieje,ze akwarela urosnie w cene wraz z dorastaniem dziecka,a dziecko deceni ja dopiero kiedy bedzie mialo iles lat wiecej. Odpowiedz Link
fanka8 Re: komunia - wielkie dzięki 16.04.05, 19:15 Dzięki za pomysły. Podoba mi się i pomysł sprzętu turystycznego, i ta mysz "dziewczyńska", i srebrne pudełko na skarby (może ze srebrną branzoletką?), i te płyty CD z biblijnymi motywami, i obraz - tez świetny! Lubie robic prezenty, które podobaja się obdarowanemu, i są jednocześnie oryginalne, ... i nie "na odwal się". Teraz, jak mam juz kilka koncepcji, to mogę rodziców "komunistki" zapytac, co ją może najbardziej ucieszyć. A jako dodatek moja córka obiecała zrobic słodkiego aniołka z masy solnej. Jeszcze raz dziękuję )) Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Yoanna 17.04.05, 00:34 Joasiu, nie daj się, odreagowuj. Tak to jest niestety, że więcej nam ludzie robią przykrości niz przyjemności. A może my się zbyt przejmujemy słowami, nie zawsze mówionymi w złej intencji....... Odpowiedz Link
yoanna Re: "Wątek plotkarski" Yoanna 17.04.05, 00:36 czasami brak słów...wydaje sie złą intencją... sczególnie jeśli nie rozumiesz powodu... Odpowiedz Link
yoanna Re: "Wątek plotkarski" Yoanna 17.04.05, 00:39 Ale masz rację Natuś... jedno słowo ... potrafi odmienić tyle... czasami nawet niezaleznie od intencji autora.. Tylko jak się cholera nie przejmować? Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Yoanna 17.04.05, 00:40 Musi co chłop. Tak, najgorzej jak nie znasz powodu. To jest ten dży minus ludzi "niemówiących" do końca. Ale nie niszcz sobie zdrowia. Za mało sypiasz. a pudziesz Ty do wyrka???!!!! Łyknij coś na sen i kichaj na świat.))) Odpowiedz Link
takanietaka Re: "Wątek plotkarski" Yoanna 17.04.05, 00:40 Nie wiem o co chodzi ..ale natla ma racje 110 % Odpowiedz Link
yoanna Re: "Wątek plotkarski" Yoanna 17.04.05, 00:46 Cóż mi pozostaje...znieczulić się.. i snów poszukać. Dzięki...śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
axsa : "Wątek plotkarski" -Auguście 17.04.05, 16:09 Bulionówka to naczynie miseczkowate, albo w kształcie filiżanki, o pojemnosci około 0.33 litra, z dwoma uszkami, za które trzyma sie je oburacz, pijac rosół, bulion, barszczyk i inne zupy bez dodatków wymagających uzywania sztućców. Flaczarka to naczynie o podobnym kształcie, ale z jednym uszkiem, za które przytrzymuje sie je jedna ręką, a drugą ręką trzyma się łyżkę słuzącą do jedzenia flaczków i innych zup zagęszczanych lub z nierozdrobnionymi składnikami. Czyli bulionówka do czystych i niegęstych zup, flaczarka do zup zagęszconych i np. z makaronen. )) Odpowiedz Link
natla Re: : "Wątek plotkarski" - Wiktoria. 28.04.05, 19:44 Podziwiiam wszystkie osoby umiejące haftować, robić na drutach i szyć. Umiem te 3 rzeczy robić jako tako, ale nienawidzę i nie robię. Może to też kwestia czasu, bo jednak kiedyć próbowałam z niezłymi efektami, ale szycie.....NIE. Nawet guzik, to dla mnie męczarnia. ))) Odpowiedz Link
natla Re: : "Wątek plotkarski" - flaczarki 28.04.05, 19:47 Też nie znałam tego oreślenia, a w ogóle uważam , że jest okropne, może dlatego, że nie cierpię flaków )) Odpowiedz Link
natla Re: : "Wątek plotkarski" - Daisy 28.04.05, 20:00 Rany, mam bratnią dusze taternicką. Pogadamy? Poczytaj sobie chyba w "Coś Wam opowiem" moja przygodę zimową na Ornaku. (tam jest błąd, szczyt Ornaku strawersowałam od str. Kościeliskiej) Odpowiedz Link
yoanna Re: : "Wątek plotkarski" - Daisy 29.04.05, 23:24 natla napisała: > Rany, mam bratnią dusze taternicką. Pogadamy? Poczytaj sobie chyba w "Coś Wam > opowiem" moja przygodę zimową na Ornaku. > (tam jest błąd, szczyt Ornaku strawersowałam od str. Kościeliskiej) A kto zważa na takie błędy...w sytuacji gdy zagrozone było pudełko kremu Nivea...))) Odpowiedz Link
natla Re: : "Wątek plotkarski" - Daisy 30.04.05, 22:12 ))))))))))))))))))))))))))))) A najgorsze, że nie wiem co się z nim stało. Przecież powinno być w pamiątkach rodzinnych...) Odpowiedz Link
natla Re"Wątek plotkarski"Lud, Asia, Renata, Dan i inni 06.05.05, 17:32 Wreszcie przeczytałam (no może nie do końca ) całą zaległą pocztę, bo już miałam 100% . Powysyłałam dziekczynne i komentujące listy, a tu się okazało, że nie poszły. Nie mam siły pisać ponownie, więc tą drogą dziękuję Wam bardzo, bardzo. Uśmiałam się i pomarzyłam. Powiększyłam skrzykę, ale tylko troche się powiększa Wszystkie wcześniej przeniesione listy do moich dokumentów wymarły. Więc muszę to zrobić metodą chyba Owakiej, ale jak to było..............? Też mi umarło. Odpowiedz Link
takanietaka Re: Re"Wątek plotkarski"Lud, Asia, Renata, Dan i 06.05.05, 17:52 Natla !!zrób sobie DARMOWA skrzynke o objetości 1000 (!!!!)MB na portalu www.o2.pl dostaniesz tam od razu 3 adresy -tlen,o2.,go, a jest tam tez instruktaż jak u siebie w swoim kompie skonfigurowac adres..wybierasz -jakiego masz Windowsa,jaki program pocztowy ...i systemem instrukcji i obrazków pokazuja gdzie co masz wpisac.Zrobisz!! Odpowiedz Link
natla Re: Re"Wątek plotkarski"Lud, Asia, Renata, Dan i 06.05.05, 18:09 Owaka, ja mam na tlenie pocztę!!!! Debilna jestem, wyślę sobie całą pocztę z gazety. Dobrze myślę? Odpowiedz Link
fanka8 Re: Re"Wątek plotkarski"Lud, Asia, Renata, Dan i 06.05.05, 21:21 A ja dopiero wczoraj w nocy odblokowałam sobie poczte i odebrałam rózne wiadomosci, zdjecia i piosenki Miry, a do wczoraj cały czas skubana moja skrzynka udawała, ze jest pusta!!! Odpowiedz Link
natla Re: Re"Wątek plotkarski"Lud, Asia, Renata, Dan i 06.05.05, 21:25 A jak tam randka z Danuśką??? Odpowiedz Link
fanka8 Re: Re"Wątek plotkarski"Lud, Asia, Renata, Dan i 06.05.05, 21:56 Właśnie w tej odzyskanej poczcie dostałam tez kontakt do niej i blizsze szczegóły - jutro do niej dzwonię ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Re"Wątek plotkarski" 06.05.05, 23:41 .....8 maja imieniny Stanisława,popularne imię w naszym przedziale wiekowym. Szykuję sie na wielkie grilowanie / o ile pogoda dopisze / impreza u mego braciszka ,przyspieszona bo już jutro .Szukam wsród znajomych solenizantow Staszków,Staś i Stasiow.....droga Stasiu,dlaczego nie przełozysz imienin z listopada na maj! Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Poduszeczka 07.05.05, 15:24 Tak się dziwnie zakończyła dyskusja nt. Poduszeczki i forum, że zaczęło mi coś chodzić po głowie. Axsa i inne dziewczyny: jeżeli przypadkiem mnie podejżewacie o podwójnego nicka, a więc że to ja Natla i Poduszeczka w jednej osobie, to zapewniam, Poduszeczka istnieje i nie jestem nią ja czyli Natla )))))) Piszę tak na wszelki przypadek, bo mogły się tak fakty pokojarzyć. Odpowiedz Link
kla-ra Re: "Wątek plotkarski" Poduszeczka 07.05.05, 18:59 Natla,rany ale Ty masz mysli! Typowe dla Blizniaka. Odpowiedz Link
leontynia Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 12:10 w tym roku zaplanowalam wyjazd pierwszy raz sama miala to byc Praga pozniej Szwajcaria, Grecja co tydzien zmieniam,lezy przedemna sterta ofert a ja nie moge sie zdecydowac,rano zadzwonila kolezanka byla niezadowolona z wyjazdu, narzekala na biuro podrozy... moze ktos z Was poleci mi sprawdzone biuro podrozy? Odpowiedz Link
kla-ra Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 12:23 Nigdy w zyciu nie korzystalam z biura podrozy. Tylko raz corka skorzystala jadac do Turcji i byla ogromnie niezadowolona. Ale w tym temacie przed decyzja trzeba sie koniecznie upewnic co do wyplacalnosci biura. To pytanie zadaj na forum podrozniczym.Bo warto wszystko sprawdzic. Powodzenia Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 13:03 Leontyniu, ja w przeciwieństwie do Klary, zawsze jeżdziłam z biurami , no nie z biurem "orbis" i nie miałam zastrzeżeń. Teraz jednak faktycznie , gdybym wyjeżdżała to miałabym też zgryz. Najlepiej popytaj wśród znajomych, z których biur są zadowoleni. Na pewno nie pojechałabym z nowym biurem. Odpowiedz Link
maria581 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 13:54 Korzystalam kilka razy z Neckermanna(czarter,hotel,posilki).Zawsze bylam zadowolona.Mam porownanie z innymi biurami i Neckermann wypada zdecydowanie najlepiej. Odpowiedz Link
leontynia Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 16:18 Mario dziekuje jutro wybieram sie do Lublina odwiedze ich biuro regionalne i cos zdecyduje po tym jak moj maz z ironicznym usmieszkiem powiedzial"Sloneczko wybierz cos w poblizu bo co bedzie jak za trzy dni zadzwonisz zebym po Ciebie przyjechal?" eh...kiedys sie zdarzylo ale to byly inne czasy... wklejam taki link moze ktos skorzysta www.wakacje.pl/ Odpowiedz Link
krista57 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 17:59 Witam! Wyobrażcie sobie,ze jestem po kawie wypitej w towarzystwie "naszej" przemiłej forumowiczki. Nawet na Jej przyjazd zrobiłam pierogi z kapustą i grzybami.Mam nadzieję ,że się "naklachamy"!!!! Czy ktoś zgadnie kto przyjechał w moje okolice ? Odpowiedz Link
krista57 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 18:11 Takaowaka na pewno woli wyjazd do Australii niz na pogranicze Polski. Nie !!!!! Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 18:20 Krista, bo oberwiesz......gadaj.....Danuśka we Wrocławiu.......Gadaj!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 18:23 Natla!.....coś masz "słabo"opanowane swoje forum.... a myślałam,że czytasz wszystkie wątki )))))))) Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 18:28 Czytam, tylko ta sklerozja.... i uważaj, bo Cię przepytam z forum.....mądralo. GADAJ!!!! Odpowiedz Link
leontynia Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 18:25 nie mam pojecia kto to moze byc? pije z Wami wirtualna kawe bawcie sie dobrze a ja znikam/fitness/ Krista mam rodzine w Szczecinie moze nastepna kawa bedzie w realu)) Odpowiedz Link
krista57 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 18:31 ....podpowiadam....młoda,ładna,zgrabna ,pięknie literacko sie wypowiadająca ...teraz idę "polegiwać",poniewaz wiosna wcale nie nastraja mnie do życia, działa na mnie śpiąco. Leontynio,zaprowadzę Cię do kawiarni na 22 piętrze,skąd roztacza sie panorama całego miasta. Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 19:04 Qrcze, pół forum mi pasuje......, bo ja u Ciebie nie byłam )))))))))))))))))@ Odpowiedz Link
krista57 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 19:22 ha!ha!ha! ...mówiłam;młoda,ładna,zgrabna i na dodatek b.sympatyczna No,niech Ci będzie..... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 21:06 kristo57 Twój gość to Malwina? lub daisy. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 21:08 Są młode, a poza tym Malwina ma do Szczecina blisko. Myslę, że to właśnie Malwina. Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 21:13 A ja już wiem! ))) Krista mi na ambicje wjechała, więc poszukałam i znalazłam. ))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 21:14 nie.....Malwina aktyalnie jest faktycznie gdzies nad morzem ,ale na wczasach z córeczką. Daisy mieszka chyba w Płocku . Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 21:51 No to ostatni strzał: Gracja, KSK40, Ewa556. Wiecej nie zgaduje. Może w końcu nam zdradzisz kto do Ciebie zawitał. Pozdrawiam Kristo. Odpowiedz Link
krista57 Re: "Wątek plotkarski" 10.05.05, 22:02 Wiktorio !podane nicki są słabo aktywne !!!!Nie prosiłabym o zgadywanie. Ostatnia podpowiedz,osoba zza morza.....ja własnie zżarłam 800 kcal w postaci ciasteczek z cynamonem,gożdzikami,pieprzem i chyba papryką/nie mogę odczytać/. Ciasteczka typowe dla kraju zamieszkania.Jest od początku powstania forum. Przepraszam Wiktorio. Odpowiedz Link
wiktoria53 Skandynawia 10.05.05, 22:14 Ale na mnie nakrzyczalaś kristo!!! jestem na forum od końca kwietnia chyba. A może mam sklerozę? Tesunia.Dobranoc. Odpowiedz Link
natla Re: Skandynawia 10.05.05, 22:22 Podejrzewam, że jestes blisko....))))Trochę wyżej w alfabecie. Odpowiedz Link
leontynia Re: Skandynawia 10.05.05, 22:30 Tesunia))Witaj... milego odpoczynku w kraju zycze... Kristo na kawe w realu musimy poczekac,siostra mojego ojca mieszkala w Gryfinie ale przeniosla sie do Opola,zostala dalsza rodzina ojca sa to stryjeczni bracia,nigdy u nich nie bylam ale jak u rodzicow odnalazlam stare zdjecia to cos mnie naszlo... chce ich wszystkich poznac,niedawno bylam w Bydgoszczy tam odnalazlam czesc rodziny,zostal mi jeszcze Szczecin i Gdansk... Odpowiedz Link
leontynia Re: Skandynawia 10.05.05, 22:34 nie Tesunia!!! to kto Pia??? ja juz ide spac goscia witam cieplo,zycze milych wrazen w kraju... Odpowiedz Link
krista57 Re: Skandynawia 10.05.05, 22:38 Bingo.....jest w kraju Pia.ed w Jej imieniu dziękuję za powitanie. Odpowiedz Link
wiktoria53 Do Kristy 10.05.05, 22:41 Zadałam sobie troche trudu, żeby Krista nie myślała że jestem leniwa. Przypomniałam sobie, że ktoś na początku maja miał przyjechać do Polski. Nawet sama podpowiadałam tej osobie, że Polska to nie zascianek (obawiała się czy kupi cos do jedzenia 2- 3 maja)Tak, to oczywiście Pia.ed.Życze dobrej nocy. Odpowiedz Link
krista57 Re: Wiktoria 10.05.05, 22:48 Nie miałam zamiaru krzyczeć .Napracowałas sie,naprawdę. No coż takiej "młodej" stażem trzeba darować )))))))) Część wiedziała wcześniej"kto" zawitał, ale prosiłam o nieujawnianie,prawda Miro54 i Natlo .Dobranoc i przepraszam. Odpowiedz Link
fanka8 Re: Wiktoria 11.05.05, 22:42 A my, z Maladanuską nie spotkałyśmy sie ( Gadałyśmy 2 x przez telefon, ale napięty plan Dany z rodzinką i mój bogaty łikend (goscie w sobotę, komunia w niedzielę i dłuuuga praca w poniedziałek). Ale "namówiłyśmy sie" już na 100% w okolicach Święta Zmarłych )) Odpowiedz Link
leontynia Re: regine... 12.05.05, 12:58 Co sie dzieje z Renia???nie widze jej od kilku dni... Odpowiedz Link
mira54 Re: regine... 12.05.05, 13:06 Wyjechala w swoje rodzinne strony na tydzien czasu. Odpowiedz Link
krista57 Re: spotkanie.. 12.05.05, 20:10 Oj!długo szwendałyśmy sie po mieście.....pierwsze kroki to Zamek Książąt Pomorskich a tam wystawa obrazów Jacka Malczewskiego /tych bardzo znanych niestety nie było/,następnie międzynarodowa wystawa prac dzieciecych z okazji Roku H.CH.ANDERSENA zorganizowana właśnie przez Zamek, następnie obiadek i długie rozmowy. Odpowiedz Link
maladanka Re: spotkanie..Pia i Krista 12.05.05, 22:44 A może wstąpicie do kawiarenki internetowej i Pia napisze jak się czuje w Polsce? Czasem spojrzenie z zewnątrz jest pouczające. Życzę przyjemniejszej pogody i ciepełka Odpowiedz Link
tesunia Re: spotkanie..Pia i Krista 13.05.05, 10:36 czyli ,kristo , podeszly Ci szwedzkie pierniczki?) lubie je zajadac z lodami,ciekawy smak. mialyscie ciekawy dzien z "wystawami",lubie takie atrakcje. Odpowiedz Link
pia.ed Re: spotkanie..Pia i Krista 13.05.05, 13:41 Widze ze znalazlam sie jako obiekt ploteczek!!! Zaraz sie cofne i przeczytam co o mnie napisano... W tej chwili siedze w kawiarence internetowej w Stargardzie Szczecinskim. Taniocha, 2 zl za godzine. Wczoraj poszlam za pozno do kawiarenki w Szczecinie, ale tam za pol godziny biora 2 zl! Odpowiedz Link
krista57 Re: Torun 03.06.05, 10:43 Halo ! Moze ktos tu zaglądnie ??? Wybieram się jutro do Torunia z towarzystwem,chciałabym im zaimponować i pokazac dobrą kawiarnię...cukiernie.Proszę Kujawianki /i Kujawiaka/ o podpowiedz. Powinno to być w centrum,najchętniej Rynek. Czasu mamy niewiele.W Toruniu byłam 10 lat temu,gdy Rynek jeszcze nie był odrestaurowany....więc,wrażenia takie sobie. W niedzielę będę w Ciechocinku. A własnie ! Był planowany I Zlot albo w Krakowie albo w Toruniu albo w Borach Tucholskich....i co ? Odpowiedz Link
takanietaka Re: Torun 03.06.05, 12:14 OCZYWIŚCIE !!!"SOWA"!-SŁAWNA CUKIERNIA!!!Jest w poblizu rynku ..to znaczy mniej wiecej pod Arkadami ,przy bramie przez która sie wchodzi na stare miasto ..to prawie rynek -głowna ulica "Szeroka "-czyli poczatek Szerokiej-to prawie rynek!!! To firma z Bydgoszczy -w srodku wszystko dobre -moje ulubione "Torcik Joli" i "Dakłas"..uwaga tam torty są porcjowane ..wiec towarzystwo moze wziąc kazdy co innego i sie podzielic potem .Wszystko fantastyczne -własnie firma sie rozszerza na inne miasta. Odpowiedz Link
takanietaka Re: Torun 03.06.05, 12:16 CO DO TORUNIA JESTEM ZA!!PROSZE POZOSTAŁYCH O ZNAK ZYCIA!Ja do konca czerwca jestem "dyspozycyjna"! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
pia.ed do wiktoria 53 13.05.05, 13:47 Masz racje, to ja... Zwiedzam Szczecina, ale go zupelnie nie poznaje, nawet na Dworzec Glowny dzis nie trafilam... Ledwie zdzaylam na pociag lokalny do Stargardu, 40 km od Szczecina. A pociagi BARDZO TANIE. Nie mam znizki, a jednak przejazd pociagiem 40 km kosztowal mnie mniej niz przejazd autobusem miejskim w Malmo! Odpowiedz Link
tesunia Re: do pia..... 13.05.05, 16:17 ale masz fajnie...tez bym chciala teraz tam byc.... musze jednak poczekac zdziebko,i tez porajcuje po szczecinie... miej sobie przyjemnie i niezgub sie) Odpowiedz Link
krista57 Re: pozdrowienia..... 14.05.05, 19:45 ....tak chciała Danuska .....obok mnie na kompie siedzi Pia...i gdzies klika życze Wam wszystkim tak miłych spotkań ze znajomymi internetowymi.... Odpowiedz Link
pia.ed Re: pozdrowienia.....od pia 14.05.05, 20:19 Piszemy sobie razem, ale zaraz musze jechac, bo zawracam glowe Kriscie od poludnia... mam nadzieje, ze jej sie to zawracanie glowy podoba, bo mnie bardzo... tzn jak krista zawraca mnie glowe, bo robi to w bardzo sympatyczny sposob! Odpowiedz Link
fanka8 Re: pozdrowienia.....od pia 14.05.05, 20:30 Ale miło, nam z Maladanuśką się nie udało spotkac ( Odpowiedz Link
tesunia Re: pozdrowienia.....od pia 14.05.05, 23:51 ale macie fajnie..."dwie zakrecone dziewcyny" takie spotkania bardzo zblizaja.... *fanko, moze kiedys w trojke sie spotkamy bo jak pamiec mnie nie myli to mialo byc w stolicy dolnego slaska to spotkanie ,prawda? Odpowiedz Link
fanka8 Re: pozdrowienia.....od pia 15.05.05, 00:08 Tak, we Wrocławiu...albo w Malmo?? )) Odpowiedz Link
tesunia Re: pozdrowienia.....od pia 15.05.05, 11:44 fanka8 napisała: > Tak, we Wrocławiu...albo w Malmo?? > )) jeszcze lepiej dla mnie.... bedziemy wtedy trzy "sztuki", zamailaj,kiedy bedziesz tu) Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 19.06.05, 08:39 Przeciesz wiesz Axsa po co wstałam z wielkim trudem......goscie, ale sie na nich cieszę, tylko okropnie mi sie spać chce.... Odpowiedz Link
axsa Re: "Wątek plotkarski" 19.06.05, 08:45 Napij się kawy i... do przygotowań. Za bardzo się nie przepracuj. ))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 19.06.05, 08:47 Axsa, drinkujesz od rana???)))))))))))))))) Co te kompy robią w dzieciach? )))))) Dobra, lecę do roboty, bo sie rzeczywiście nie wyrobię...... Odpowiedz Link
axsa Re: "Wątek plotkarski" 19.06.05, 08:51 Jak to co? Odpowiadam na pytanie postawione w tytule wątku. Może nie zrozumiałam "przerzutki" i zbyt dosłownie się uzewnętrzniłam. Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 26.06.05, 10:27 Wrzucam do góry, żebyśmy sie nie rozplotkowywali w wątkach tematycznych. Tak dla przypomnienia. ))) Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Klara OPOWIDAJ 01.07.05, 19:02 czytaj, bo dużo musisz nadrobić, a ile straciłaś...... Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Ligio, 11.07.05, 16:17 Od 2 dni gonie po naszym forum i z wielką przyjemnościa czytam Wasze listy. Niektóre nawet po raz pierwszy , a o innych już zapomniałam......... Czy też tak robicie czasem? Odpowiedz Link
maladanka Re: "Wątek plotkarski" 11.07.05, 16:24 ...no,ja czasem też, np.podróze sobie sporo wydrukowałam, o zwierzakach, o przygodach Natli, czasem całkiem do tyłu zerkam i smutno,że tak bez pożegnania niektórzy znikają, Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 11.07.05, 16:32 Może i lepiej, że po angielsku, przynajmniej nikt (no prawie) nie trzaska drzwiami............ ale szkoda, wielka szkoda, bardzo brakuje Lilimarlen i wielu osób. Muszę kiedyś wszystkich wypisać. Założę taki wątek pamiątkowy. O zaraz to zrobię............. Odpowiedz Link
regine Re: "Wątek plotkarski" 11.07.05, 16:35 Lubię też czasami poszperać, poczytać,niektóre wpisy czytam po raz pierwszy..inne już któryś raz z kolei... Axsę lubię zawsze ,Augusta w podróżach,Toskanię z degustacją win i wiele ,wiele innych... Jeszcze wiele do przeczytania ,niektóre założone wątki wracają,inne giną śmiercią naturalną.... A właśnie o przygodach Natli...przeczytałam tylko kilka..Przepraszam poprawię się...A o zwierzakach,to mój ulubiony... Odpowiedz Link
regine Re: "Wątek plotkarski" 11.07.05, 16:39 Tak zrób to koniecznie,bo na początku było sporo osób..i nagle bez pożegnania .. Zniknęły bez śladu...Pomimo Twoich wołań... Przyda się naprawdę ,taki pamiętnik-lista gości ,byli, pisali,zniknęli ... Piszą, są razem z nami i mogą również zniknąć...Różnie bywa... Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 11.07.05, 22:37 Toskanio, przeniosłam Cię z wątku pamieci tu, abyś tam ze swoją inf. nie zaginęła. Re: Hańcza47 Autor: toskania8 Data: 11.07.2005 22:25 + odpowiedz cytując + odpowiedz natla napisała: > .........Toskanio, co z Twoją przyjaciółką i towarzyszką przygód i podróży???? hancza wszystkich pozdrawia i na pewno się pojawi, ale na razie jest strasznie zakręcona - pracuje od rana do wieczora a do tego chodzi CODZIENNIE !! na intensywny, zaawansowany kurs angielskiego - dziś miała nawet jakieś kolokwium . Więc jej wybaczcie, na pewno jak się "odkręci" trochę to nadrobi zaległości Odpowiedz Link
w5w7 Re: "Wątek plotkarski" Ligio, 11.07.05, 23:44 Ja wciąz gonię o tym forum i czasu na pisanie mi brakuje Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 08:30 Axsa, wykreśliłam jednen nick, lepiej żeby nie wracała, jest jeszcze jeden, pewnie go wsadzisz, bo nie wiesz, też go w razie czego wykreśle....ok? Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 08:35 Bubliczka jest, nie ma jej od kilku dni, pewnie wyjechała, zdajesie do kraju..... Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 08:40 Korrka została wczoraj wypisana i natychmiast się zgłosiła, więc ją wykreśliłam Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 08:44 Yoanna jest, dziś wybyła na miesieczny prawie urlop, Jadzia już jest na liście. Nitka3 to Owaka, a to czwarte wykreśliłam, bo.........nie chcemy takiego towarzystwa. Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 08:48 Pani dr Calineczka też bywa w razie potreby, a tylko gościnnie......mieszka u 40+ )) Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 08:51 Oldpiernik jaet 7 na liście jako Oldzaginiony, a ten następny nick jezt zablokowany i wykasowany Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 09:21 .....no, no! Tylko się nie zamykaj......pisz a ja w razie czego będę wykreślać, tylko żebyś nie była zdziwiona....... Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" - o Hańczy:) 12.07.05, 10:54 Re: Hańcza47 Autor: toskania8 Data: 12.07.2005 10:31 natla napisała: > .........Toskanio, co z Twoją przyjaciółką i towarzyszką przygód i podróży???? natlo, wczoraj napisałam o hanczy i wcięło - nie wiem dlaczego, więc jeszcze raz. Hancza , nasz dzielny doktorek walczy z problemami służby zdrowia, które jakie są każdy widzi, pracuje bidulka od świtu do nocy. A oprócz tego codziennie biega na intensywny zaawansowany kurs angielskiego i choć pada na nos biega na te lekscje "aż jej kredki w tornistrze podskakują" - to jej własne słowa. Wczoraj nawet miała kolokwium ! Ale pozdrawia wszystkich serdecznie i jak się już wszystkiego nauczy, to pojawi się na pewno Odpowiedz Link
axsa Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 11:03 "zdziwiona" to będę pwenie wtedy, gdy ktoś powie do mnie "o dziwo" Odpowiedz Link
axsa Re: "Wątek plotkarski" 12.07.05, 11:10 Ale szybciutko podpowiem: "nie zwracaj się tak do kobiety, znacznie lepiej brzmi - proszę pani". Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 11:40 no właśnie miałam Ci napisać, że lepiej żeby Cię od szarmut nie wyzywano )) Odpowiedz Link
regine Re: "Wątek plotkarski" Axsa 12.07.05, 12:07 Natla ma rację...padały takie epitety i pogróżki,że dziw bierze ,że jeszcze istniejemy....)) Więc Axso uważaj...różne rzeczy tu się działy ,dobrze,że Ty byłaś na odpoczynku Natla miała nożyczki i jak narazie jest spokój... Nie wywołuj wilka z lasu.... Ale mi się przypomniało nie wiem po co ??? Odpowiedz Link
axsa Re: "Wątek plotkarski" 12.07.05, 12:33 Ooooooooooo to ja w nieswiadomości żyję. Moze i dobrze... Odpowiedz Link
natla Re: "Wątek plotkarski" 12.07.05, 12:39 Jasne, że dobrze, Tak jak większość naszych Folremek;.....po co takimi ludźmi sobie głowę zawracać. Reginka alarmowała, wyciągała mnie z wyra, a ja cięłam...))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Natlo,zapytaj Alutki... 12.07.05, 14:59 co zrobiła z 50% naszego męskiego stanu na forum? Kusiła Wojtka na czacie? Kusiła! No i ? Wojtka nie ma... Odpowiedz Link
natla Re: Natlo,zapytaj Alutki... 12.07.05, 15:13 No właśnie.....odkąd trzasnął drzwiamy po striptisie Alutki, nie widać go...... albo zemdlał z wrazenia i nie może się podnieść, albo szelma poleciała na ksiuty. Alutka!!!!!!!!!!!!!!!! Oddaj nsze 50%..... Odpowiedz Link
natla Re: Załatwione. 12.07.05, 15:21 (ki diabeł znowu kliknął) Napuściłam na Alutkę kilku umyślnych.....jak się przestraszy, to odda procenty....... Odpowiedz Link
axsa <@> | <@> 12.07.05, 15:30 Takie oczy mi sie robia od tego na co tu patrzę, a jeszcze sie dowiaduję, że to mały pryszcz przy tym co się tutaj działo /i chyba dzieje, ale za moimi plecami/. I jeszcze do tego Wojtek zupełnie puścił mnie w trąbę. Nieeeeeeeeeeee, to nie na moja wyobraźnię. Idę na kawę. Odpowiedz Link
regine Re: <@> | <@> 12.07.05, 17:04 Może kawa, postawi Cię na nogi....Oj działo się działo...)))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: <@> | <@> 12.07.05, 17:36 Ale super głaza'.........odpuszczam trochę CO2 ))))))))))) Odpowiedz Link