maria73 17.05.07, 11:59 www.medolight.pro5.pl/medo1.html www.medolight.pl/index.php?m=150 co o tym sądzicie?? Idę dzisiaj na wykład na ten temat i zastanawiam się - kupić czy nie...?? Wydaje się być rewelacyjnym urządzeniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: medolight.... 17.05.07, 17:44 juz sie kiedys zetknelam z tym artykulem do poczytania, nie wglebialam sie zbytnio,moze szkoda,teraz bym moze wiedziala co napisac, Mario sprobuj z tym pytaniem moze na forum -zdrowie-,czy -uroda- Odpowiedz Link
ira.mak Re: medolight.... 17.05.07, 19:47 Prawdę mówiąc ja już dość sceptycznie podchodzę do tego typu urzadzeń.Kiedyś kupiłam aparat do elektropunktury,chińskie bańki,materac gorczycowy,aparat do masazu wodnego stóp,lampę Solux i nie pomne co jeszcze-jakoś poza tym ze wydałam troche pieniedzy innych efektów nie widać. Odpowiedz Link
maria73 Re: medolight.... 17.05.07, 21:26 aparat do masażu wodnego stóp mam i sobie go chwalę. Przed godziną popełniłam.... sama nie wiem co .... Podjęłam decyzję - kupuję na raty. Jak będę rwała włosy z głowy rozpaczając nad własną głupotą - to się prtzyznam. Jak będę raptem,piekna,młoda i z nie- bolącymi nogami - to sie pochwalę!! Odpowiedz Link
uyu Re: medolight.... 18.05.07, 01:58 Pochwal sie, Mario, bo mnie te mikronaczynia interesuja. Cholera, w uszach mi gwizdze gdy tylko cisnienie jest wysokie. Bylam u laryngologa i powiedzial, ze mam do wyboru - albo sie przyzwyczaic albo polubic. Dal jakies prochy na rozszerzenie naczyn krwionosnych i to wszystko. Chyba bede musiala wyniesc sie z Beskidu i wrocic na niziny. Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Uyu.. 18.05.07, 11:32 Na rozszerzenie mikronaczynek przy szumach usznych,to są preparaty z miłorzębu japońskiego. Chodziłam na zabiegi,{komputronik} -łóżko z magnesem. Jakoś mi nie nie pomogło na kręgosłup. Nie wierzę,że takie urzadzonko pomoże,ale może, jak się będzie trzymało na bolącym miejscu ciagle. Odpowiedz Link
uyu Re:Uyu.. 19.05.07, 01:35 jaga, a gdzie to sie kupuje? Znajde w zwyklej aptece? Bo obiecuje publicznie, ze jak znajde i zadziala to z wdziecznosci pocaluje cie w gola na samym srodku sadeckiego rynku ))))) dzieki wielkie raz jeszcze )))) Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Uyu.. 19.05.07, 12:25 ja używam ginkofar,ale tego typu leki {paraleki?} z miłorzębem jest więcej Ja kupuję w aptece ziołowej,ale myślę,że w aptece normalnej też jest. Masz linka,to sobie przeczytasz. www.vitanea.pl/index.phtml?apteka=ginkofar_forte_80mg_60_tabl&action=produkt_szczegoly&pid=799&k=106 www.apteka.gda.pl/biobiloba-tabl-p-1924.html Odpowiedz Link
uyu jaga :) 19.05.07, 13:10 Dziekuje bardzo. Pakuj walizy, zebys na ten rynek na czas dojechala ))))))) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Uyu... 19.05.07, 15:01 zadowolę się cmokiem na odległosc,bo trochę za daleko mieszkam.Jestem z Warszawy. Mnie trochę pomogło na szum dopiero po paru tygodniach brania. www.obrazki.info/obrazy/zwie_11222.jpg Odpowiedz Link
ira.mak Re: mnie tez szumi 19.05.07, 19:01 i musze to kupić!Czasem ten szum jest bardzo dokuczliwy.Gdzies czytałam że świecowanie uszu pomaga Odpowiedz Link
uyu Re: mnie tez szumi 19.05.07, 20:39 Jak chcecie zeby mi nie szumialo jak siedze jak przykuta. Albo czytam albo pisze albo leze w ogrodzie. Nic nie robie, bo ilez mozna sie krzatac przy dwoch osobach. Moja wina i tyle, Usiadlam i zaczelam rdzewiec. Nie plywam, nie jezdze na rowerze, nie robie nic !!! Dobrze, ze mi krew w zylach nie zakrzepla z tego bezruchu. Dzis wsiadlam na rower, zrobilam 20 km po pagorkach, padam na dziob ale mi nie szumi !!! Ale i tak sobie kupie ten specyfik. Znalazlam na jakiejs stronie za 16 zl. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: mnie tez szumi 20.05.07, 11:10 Uyu,20 km po pagórkach,czy Ty słyszysz co mówisz? To Ty jesteś okaz zdrowia !! Czyli Twój organizm potrzebuje więcej ruchu,abyś była w formie. Tylko nie wiem czy te pagórki to dobra rzecz na kręgosłup. Odpowiedz Link
uyu Re: mnie tez szumi 21.05.07, 12:16 Slysze, slysze )) Na Tahiti robilismy tyle samo, z tym, ze tam gorki byly troche mniejsze, za to temperatura wyzsza (40 - 45°C w sloncu). To tu, z powodu zimy tak sie rozleniwilismy. dzieki za rady ) Odpowiedz Link
graga211 Mario... 22.05.07, 10:18 ...juz wszystko poczytalam, lecz nigdzie nie ma ceny. Ile to-to kosztuje? Jak Ci sie spisuje? Ja lubie takie rzeczy i jak dotad chwale sobie przyrzady, ktore nabylam, nawet nie wyobrazam sobie funkcjonowania bez nich. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Mario... 22.05.07, 13:43 Też jestem ciekawa,jak to się w praktyce sprawdza.Mam bóle nóg i kregosłupa. Cena jest zaporowa.Przeczytałam,że w promocji na święta w 2006 r. koszt medolighta to 1145 zł. Ale gdyby to była taka rewelacja,to by się można było pokusić. Odpowiedz Link
maria73 Re: Mario... 22.05.07, 19:29 złożyłam zamówienie,dostanę za 2 tygodnie kosztuje 1280zł kupuję na raty i w promocji bez odsetek 20 x 64 zł. Moje znajome-głównie służba zdrowi- mają i sobie chwalą. Ja też się zdecydowałam głównie ze względu na ostatnie problemy z nogami. Lekarze nie potrafili tego zdiagnozować.... Jak tylko odczuję zbawienne skutki dam znać! Odpowiedz Link
maria73 Re: Mario... 30.05.07, 23:48 dzisiaj zaczęłam naświetlanie medolajtem... o efektach poinformuję Odpowiedz Link
maria73 Re: Mario... 02.06.07, 22:42 jedno co mogę stwierdzić z całą pewnością - radykalnie poprawia stan cery !!! Potwierda to moja córka, która była sceptycznie nastawiona do tego urządzenia a teraz jest zaskoczona efektami. Jesłi chodzi o bóle stawów skokowych nóg to jestem przekonana, że powoli się poprawia. Nie będę jednak składała deklaracji na wyrost bo okres stosowania jest żaden ! Mam jednak nadzieję że to nie jest efekt placebo..... Odpowiedz Link