pia.ed 28.01.09, 21:28 Teraz pokazaly sie takie, ktore nawet potrafia policzyc ilosc tluszczu w ciele ... Raczej takiej nie planuje kupic, ale czy ktos potrafi mi wytlumaczyc jak taka waga dziala? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka556 Re: Chce kupic wage ... 28.01.09, 22:30 Mam taką wagę. Poza wagą oblicza %%wody ,tłuszczu ,mięśni, kości i kalorie. Wystarczy stanąć na niej gołymi stopami. Czy te dane są wiarygodne, trudno mi powiedzieć. Z wagi jestem zadowolona. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Chce kupic wage ... 28.01.09, 23:16 Dane sa z pewnoscia wiarygodne, bo jakiegos oszystwa nie wypuszczono by na rynek, tylko dalej nurtuje mnie pytanie: "Jak to jest mozliwe?" W programach o odchudzaniu widzialam cos w rodzaju komory,jakby duzego jajka, do ktorego delikwent wchodzil rozebrany i po chwili komputer wypluwal karteczke z danymi. Tez nie wiem jak to dzialalo, ale to wygladalo bardziej prawdopodobnie. Odpowiedz Link
marguyu Re: Chce kupic wage ... 29.01.09, 10:17 A nie wystarczy spojrzec na siebie w lustrze? Wtedy dokladnie widac co i gdzie obroslo Od czasu gdy zlikwidowalam dom i wszystkie gadzety zycie stalo o wiele mniej skomplikowane Odpowiedz Link
kendo Re: Chce kupic wage ...lepsze lustro 29.01.09, 10:25 Marguyu ma racje, .."lustreczko,lustereczko,powiedz przecie kto jest najpiekniejszy w swiecie".... Odpowiedz Link
kendo Re: Chce kupic wage ...lepsze lustro 29.01.09, 10:27 *Pia, to nie aluzja,nietlumacz sobie zle,ale dla zartu ,akurat mialam taki obrazeczek. pozdrawiam, mysle,ze Ty nie musisz miec az tak zaawansowanej wagi,ale jak juz znajdziesz takowa,to napisz,jestem ciekawa ile kosztuje. pozdrawiam. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Chce kupic wage ...lepsze lustro 29.01.09, 12:15 Obrazeczek juz "sprzedalam" na innym Forum ... Otrzymalam tez taka odpowiedz: prąd, kochana,, prąd.. znaczy włazisz na wagę boso na metalowe płytki i "prąd cię przeszywa od stóp do głów" ale ja bym tam nie wierzyła takim wynalazkom - mam taką wagę w domu i z tego co widzę to wszystko oprócz wagi opiera się na szacunkowych danych a nie na stanie faktycznym (waga prosi o podanie wzrostu, płci i wieku, można zapisać do pamięci parametry 12 osób) i potem se coś tam bzdurzy. Przykład?: F staje na wagę jako ona i tadam, ma X% tłuszczu.. ta sama F staje na wagę jako chłopak (nie chciało jej sie zmieniać numeru użytkownika, więc wlazła jako pierwszy lepszy co sie wyświetlił) i tadam-ma 3x mniej tłuszczu-cud, cud prawdziwy, chwalmy Pana alleluja Znaczy waga mysli sobie: aha! jesteś laską, wiecznie na diecie, wiecznie liczącą kalorie i wiecznie żrącą tuczące jadło, to ci teraz dopieprzymy.. przy tym wzroście i wadze słoniu jeden to Ci damy 60% tłuszczu i się martw co z tym zrobić. albo: aha! piękny młody przystojny.. zatem myślę że jesteś zajebiście umięśniony i przy tej wadze i wzroście daję ci max 13% tłuszczu, idź w pokoju wyrywać kaszaloty jak ci się nie chce czytać tego co jw to powiem krótko: daruj se taką wagę-lepiej iść do stosownego lekarza co warstwę tłuszczu umie zmierzyć Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Chce kupic wage ...lepsze lustro 29.01.09, 12:17 Marguyu ma racje- po cholerę sie stresowac?Modelką i tak raczej nie zostane .A po co mi to wszystko wiedziec??? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Chce kupic wage ...lepsze lustro 29.01.09, 12:47 Ja mam zwykłą elekroniczną.Staję i wiem.Nie bardzo mi się chce wierzyć w te bajery.To musi być pomiar profesjonalny,tylko pooooo coooo !? Odpowiedz Link
dede43 Re: Chce kupic wage ...lepsze lustro 29.01.09, 13:36 A ja przestałam sie ważyć i juz. Po co mam sie stresowac. I tak wiem, że z powodu niepalenia jestem o rozmiar (no półtora) wieksza. Ale będąc królikiem w zakresie badań osteoporozy i tak będę co miesiąc ważona, więc zaprzestanie ważenia, to tylko oszczędność na bateriach. Odpowiedz Link