chudababa 16.12.04, 23:52 www.polskieserce.pl/ Pomożecie? Wystarczy raz dziennie. Podbijajcie wątek jak możecie. Wszystko to zajmie wam chwile Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudababa Re: POLSKIE.SERCE 16.12.04, 23:58 www.polskieserce.pl/ teraz dobrze, podswietlilo sie Odpowiedz Link
regine Re: POLSKIE.SERCE 07.03.05, 12:53 Przypomniałam sobie przy kawie o serduszku ,więc klik))) Odpowiedz Link
natla Re: POLSKIE.SERCE 07.03.05, 15:57 Chudababa, jako załozycielka tego wątku, w pierwszym liściku napisała: "www.polskieserce.pl/ Pomożecie? Wystarczy raz dziennie. Podbijajcie wątek jak możecie. Wszystko to zajmie wam chwile" Odpowiedz Link
regine Re: POLSKIE.SERCE 07.06.05, 22:32 www.polskieserce.pl/ Podaję link,bo niektórzy ,nie mogą trafić. Więc proszę,oto adres))) Odpowiedz Link
tesunia Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 00:00 chudababa napisała: > www.polskieserce.pl/ > Pomożecie? > Wystarczy raz dziennie. > Podbijajcie wątek jak możecie. > Wszystko to zajmie wam chwile ** www.polskieserce.pl nie rozumie tego, jak bedziemy klikac na ten link to co wtedy bedzie?? Odpowiedz Link
chminka Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 04:00 Zbyt wielu Polaków umiera na serce dlatego, w Fundacji Rozwoju Kardiochirurgii w Zabrzu prowadzimy badania, których celem jest zbudowanie polskiego sztucznego serca. Dla wielu ludzi, w przypadku najpoważniejszych schorzeń układu krążenia, sztuczne serce może być jedynym ratunkiem. Zaglądając na tę stronę wsparli nas Państwo kwotą 5 groszy. To nie mało bo ludzi dobrej woli i szlachetnego serca jest bardzo wielu. To właśnie dzięki Wam powstaje polskie sztuczne serce. Wspomagajcie nas zaglądając na tę stronę każdego dnia. Serdecznie dziękuję. Prof. Zbigniew Religa Przewodniczący Rady Fundacji Odpowiedz Link
kla-ra Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 08:28 To kliknelam i poszlo do gory. I tak codziennie? OK Odpowiedz Link
ka-mil Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 09:14 Drogie Panie Chudababa podala adres strony www.polskieserce.pl/ ktora najpierw trzeba otworzyc , pozniej kliknac na pokazane tam sylizowane serce , w ten sposob kazde klikniecie to 5 groszy jakie wplaca sponsorzy na ten szczytny cel . W taki sam sposob mozna wspomoc akcje dozywiania glodnych dzieci w Polsce klikajac w brzuszek pajacyka po otworzeniu strony www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link
tesunia Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 10:40 to klikamy : w brzuszek i serduszko))))))))))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 11:40 Wczesniej kliknelam w serduszko, to teraz w brzusio. Odpowiedz Link
mira54 Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 14:18 Kliknęlam i w serduszko i w pajacyka. Z tego wynika, ze nalezy klikac codziennie. Odpowiedz Link
natla Re: POLSKIE.SERCE 17.12.04, 17:58 ....nawet częściej, pajacyka podrzuci na zaprzyjaźniony... Odpowiedz Link
mira54 Re: POLSKIE.SERCE 02.01.05, 16:44 Pamietam, klikam codziennie, ale nie zawsze sie wpisuje. Odpowiedz Link
kla-ra Re: POLSKIE.SERCE 16.01.05, 09:38 Tak,tak,bije dzieki nam coraz mocniej. Klikami prawie rownoczesnie. Odpowiedz Link
mada50 Re: POLSKIE.SERCE 18.01.05, 13:14 zdaje się,że trzeba kliknąć raz na dobę,bo dziś miałam informację,że już tam byłam (a klikałam na zdrowie wczoraj wieczorem) Odpowiedz Link
kla-ra Re: POLSKIE.SERCE 20.01.05, 10:31 klikam,bez przekonania. Operacja zastawki wykonana w Krakowie bardziej mnie przekonuje niz dzialalnosc Religi.W moim sercu odezwal sie lokalny patriotyzm. Odpowiedz Link