maria73 01.04.09, 15:55 okazuje się ,że nie zawsze płeć naszego mózgu jest tożsama z tym kim jesteśmy. Kto chce może to sobie sprawdzić portalwiedzy.onet.pl/2562,quiz.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waliakon1 Re: płeć mózgu... 02.04.09, 11:45 Już się bałam, że wyjdzie mi obojnak, ale wyszło 11/8 Odpowiedz Link
chole Re: płeć mózgu... 02.04.09, 17:14 Witajcie milo! Pozdrawiam cieplo i slonecznie, moze mnie juz nie pamietacie, ale ja Was pamietam. Mozna powiedziec, ze powtalam do zycia na nowo, po wielu perypetiach znowu zyje!!!! Po chemii i 3 kolejnych operacjach odrodzilam sie jak sfinks...... z popiolow? To zasluga mojego mozgu wlasnie, podswiadomosci i pozytywnego nastawienia do zycia. Odpowiedz Link
chole Re: chole 02.04.09, 19:14 Tez mysle, ze dobrze, bo tak glupio.....mlodo umierac.... a zreszta mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia tutaj..... na ziemi. Odpowiedz Link
polnaro Re: chole 02.04.09, 20:03 Witaj chole, gratulacje i wyrazy wsparcia Ci przesyłam, świetnie, że masz kontrolę nad swoją psychiką; wiele radości z codziennych zdarzeń łap i zatrzymuj. Zrobisz na pewno wszystko co planujesz. Odpowiedz Link
chole Re: chole 02.04.09, 21:58 Dzieki za slowa wsparcia, wierze, ze czlowiek jak chce moze sam sobie nieraz bardziej pomoc niz jakies tabletki, sila woli, podswiadomosc i pozytywne nastawienie do zycia i ludzi, dzalaja cuda. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maria73 Re: chole 03.04.09, 10:14 Najważniejsze,że ty to zrozumiałaś, że uwierzyłaś że zasługujesz na życie tylko musisz troszkę chcieć!! Zyczę ci pięknych dni. ) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: chole 03.04.09, 10:36 Wcale nie troszkę,tylko bardzo...bardzo chcieć,bo co może być piękniejszego na tym świecie??? samo życie.!!! Tak łatwo powiedzieć: Życie jest ciężkie! Doświadczamy smutku i cierpień.... Musimy wybierać pomiędzy dobrem, a złem I czekać na lepszy dzień. Ale dlaczego? Dlaczego tak trudno nam zauważyć, Te wspaniałe rzeczy, które są na pierwszy rzut oka widoczne: Jesienne liście, i kwiaty, i słońce błyszczące, Tych wspaniałych ludzi nas otaczających, Uśmiech, i pszczoły na łące brzęczące? I kiedy patrzę na to wszystko, To wiem, Jak jednak piękny jest ten dzień! Powinniśmy wołać pełni radości I dziękować za to, że u nas gości; Życie jest piękne!!! Odpowiedz Link
chole Re: chole 03.04.09, 11:12 Jaki piekny wiersz! Jestescie bardzo mili, i dla takich chwil, chociazby, kiedy ludzie okazuja sobie zyczliwosc, milosc, troske i dobroc, warto zyc. Zycze milego dnia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
chole Re: chole 03.04.09, 11:17 Gdybym nie chciala zyc, Mario, to pewnie bym nie zyla, ale jestem i jest mi z tym dobrze. Teraz jest wiosna i ciesze sie, ze moja....kolejna, i nie wyobrazam sobie, zeby moglo byc inaczej. pozdrawiam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: chole 02.04.09, 20:10 Chole... Delwa by się ucieszyła,ale ona pojechała,a raczej przyjechała do rodzinnego kraju na parę tygodni.Chole tak jest,jest tyle do zrobienia na tym świecie.Cieszmy się życiem i bliskimi,dopóki jest to nam dane. Odpowiedz Link
maria73 Re: chole 02.04.09, 21:19 Chole - witaj jak ja się cieszę,że znowu jesteś z nami. Tak długo milczałaś....... Odezwij się kiedy wrócisz .Buziaczek..... Odpowiedz Link
chole Re: chole 02.04.09, 21:53 Bo widzisz Mario, lubie mowic o milych rzeczach a ostatnio nic przyjemnego sie kolo mnie nie dzialo, wiec wolalam milczec. Odezwe sie na pewno. Musimy sie spotkac na kawie i pogadac. Odpowiedz Link
pia.ed Re: płeć mózgu... 02.04.09, 15:19 Teraz sprawdz na wszelki wypadek czy Twoj chlop to czasem nie BABA ... dede43 napisała: > Ależ baba ze mnie. I dobrze!! Odpowiedz Link
dede43 Re: płeć mózgu... 02.04.09, 17:11 pia.ed napisała: > > Teraz sprawdz na wszelki wypadek czy Twoj chlop to czasem nie > BABA ... > > Nigdy, bo nóż.....!! nie chcę ani jego ani siebie pozbawiać złudzeń. Odpowiedz Link
pia.ed Re: płeć mózgu... 02.04.09, 17:38 To co napisze, NIE DOTYCZY Twego meza ... Geje maja w sobie duzo cech kobiecych, jedna z nich to przesadne dbanie o swoj wyglad. Mowi sie, ze maja kobiece geny, a i pewnie kobiecy mozg! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: płeć mózgu... 02.04.09, 18:13 Witaj Chole.Ja pamiętam jak parę lat temu weszłam na forum,ktoś się dopytywał o Ciebie,a Ty chyba raz odpowiedziałaś.Nick mi znany.Cieszę się,że Ci się udało. Odpowiedz Link
chole Re: płeć mózgu... 02.04.09, 19:10 A wiesz jak ja sie ciesze!!!! jestem teraz w Niemczech....na rekonwalescencji..... odpoczywam i nabieram sil. milo slyszec, ze mnie pamietasz. pozdrawiam Odpowiedz Link
dwa-filary Re: płeć mózgu... 03.04.09, 12:17 pia.ed napisała: > To co napisze, NIE DOTYCZY Twego meza ... > > Geje maja w sobie duzo cech kobiecych, jedna z nich to przesadne > dbanie o swoj wyglad. > Mowi sie, ze maja kobiece geny, a i pewnie kobiecy mozg! To według Ciebie chłop musi pic, palić, chrapać i muszą mu nogi śmierdzieć...inaczej to gej??????????/ Odpowiedz Link