waliakon1 18.04.09, 11:31 Przed chwilą otrzymałam ten filmik z Australii, nie wiem czy mi się uda ten link załączyć.Tekst linka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Filmik 18.04.09, 11:43 To video z "Idola" otworzylo sie bez problemu, dobry dzwiek i obraz. O tej pani czytalam, ale pierwszy raz ja uslyszalam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Filmik 18.04.09, 11:46 Dzięki Waliakon ! Wczoraj próbowałam wysłuchać na TVN24 w internecie,ale co chwilę była piosenka przerywana tekstem. Jak to się dzieje ,że z takim głosem nikt jej wcześniej nie odkrył. Wielkie brawa dla tej pani,że zdecydowała się zaśpiewać. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Filmik 18.04.09, 16:54 Niemal nic o tej pani nie czytalam, ale czy ona nie byla w jakims chorze? Tak tylko podejrzewam, bo nie sadze zeby uchowala sie 48 lat i nie zaspiewala nawet w chorze koscielnym! Odpowiedz Link
waliakon1 Re: Filmik 18.04.09, 18:40 Pia, podobno ją sąsiedzi namówili, żeby się zgłosiła do show "mam talent", bo słyszeli jak całymi dniami pięknie śpiewała piosenki i arie.W tym show nie ma żadnych przesłuchań, może każdy wystąpić jak w "Mikrofonie dla wszystkich" prosto z ulicy. Odpowiedz Link
polnaro Re: Filmik 18.04.09, 19:51 Reakcja tego jury /czy jak ich tam zwą/ przed występem i potem, to obok wspaniałego głosu tej pani, lekcja nt. osądzania po pozorach. A tyle "beztalentów" na naszych estradach dzięki temu, że mają zewnętrzne walory i sponsorów. Odpowiedz Link
groszek-5 Re: Filmik 18.04.09, 20:17 Slyszalam o niej,ze sama dla siebie spiwala w domu.Jest osoba samotna i przez nikogo nigdy nie zauwazona.Wyglad ma faktycznie osoby przecietnej,ale jak to w zyciu bywa:uroda zupy nie okrasi. I pomyslec,ze tacy ludzie zyja zamknieci w 4-ch scianach i o nich nic nie wiadomo.A taki "misiek" czy ta doda robia kariere na swej glupocie i beztaleciu taka forse.Trudno w to uwierzyc. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Filmik 18.04.09, 22:04 www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4932513.ab Znalazlam w szwedzkiej prasie artykul "10 rzeczy, ktorych nie wiedzieliscie o Suzan Boyle". W punkcie 8 napisano: Spiewala w chorze juz jako 12-letnia dziewczynka. Jako 35-latka pobierala lekcje teatru. 8. Hon har sjungit i kör sedan 12 års ålder. Hon tog teaterlektioner som 35-åring. Odpowiedz Link
pia.ed Myslalam ze kogos informacje zainteresuja ... 19.04.09, 15:43 Widze, ze nie wiec nie bede wiecej tlumaczyla ... Odpowiedz Link
polnaro Re: Myslalam ze kogos informacje zainteresuja ... 19.04.09, 15:56 Pia, czyżbyś się obraziła, że nie znamy języka? Odpowiedz Link
waliakon1 Re: Myslalam ze kogos informacje zainteresuja ... 19.04.09, 16:36 Pia się nie obraziła, że nie znamy języka, tylko, że nie czytamy jej tłumaczenia, ależ czytamy, jednak musimy trochę pomyśleć co napisać, żeby nie pobudzić niektórych pań do nieprzyjemnych uwag.Tłumaczenie tu jest bardzo potrzebne, chciałoby się dużo więcej wiedzieć na temat Susan Boyle, polecam Google. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Myslalam ... 19.04.09, 19:12 No wlasnie, pomyslalam sobie, ze nikt nie przeczytal tlumaczenia, bo nie bylo reakcji ... a naprawde nie chcialabym pisac "sama sobie", to przeciez wielki wstyd na tym forum. Jeszcze jeden punkt jest wart przetlumaczenia (wypowiedz pochodzi z wywiadu w angielskiej gazecie "The Mirror"). Matka Susan Boye wielokrotnie namawiala ja, aby zglosila sie do ”Britain's got talent”. Kiedy matka zmarla w roku 2007 (po przezyciu 91 lat) Susan poczula, ze chce aby matka byla z niej dumna, i dlatego zglosila sie do tv show ”Britain's got talent”. To byl jej pierwszy wystep od czasu smierci matki. Pozostale pumkty z pewnoscia mozna znalezc na google, tak jak napisala jedna z pan ... Odpowiedz Link
chochlik5 Re: Filmik 20.04.09, 12:18 Nie znam angielskiego. ale trzba przyznać że wizerunek pani przy kości sympatyczny wzbudza zainteresowanie. Odpowiedz Link
pia.ed Suzan "wzbudza zainteresowanie" ... 20.04.09, 12:31 No a szczegolnie, kiedy gazety przescigaja sie w imformowaniu, ze Susan nigdy jeszcze nie byla pocalowana przez mezczyzne! Wiadomosc ta jest oczywiscie od niej samej ... Powiedziala, ze byla w domu bardzo krotko trzymana i nigdy nie byla na randce. Po smierci ojca zajmowala sie rodzenstwem, a od 10 lat mieszka sama w domu rodzicielskim razem ze swoim kotem. chochlik5 napisała: > Nie znam angielskiego. ale trzba przyznać że wizerunek pani przy > kości sympatyczny wzbudza zainteresowanie. Odpowiedz Link
pia.ed A co slychac u jej poprzednika? 20.04.09, 17:08 Tez zdobyl slawe w tym samym konkursie, potem mial troche wystepow, a co robi teraz? Pracy w operze chyba jednak nie otrzymal ... i pewnie dalej sprzedaje abonamenty telefoniczne. Dzis gazety pisza, ze znow szykuje sie rewelacja: dwunastoletni chlopiec ktory zdobyl serca jurorow spiewajac soul. Odpowiedz Link
lakrima1 Re: A co slychac u jej poprzednika? 22.04.09, 20:40 Reklama i tyle. To taka nasza Fotyga. Odpowiedz Link
anoagata Re: A co slychac u jej poprzednika? 22.04.09, 22:06 Przepraszam nie wiem o co chodzi ale jeżeli Fotyga to lakrima masz rację. Odpowiedz Link
pia.ed Re: A co slychac u jej poprzednika? 23.04.09, 00:20 Pytalam sie o tego pana, chyba nazywa sie Poot, ktory rok temu wygral brytyjskiego Idola, wszyscy plakali, bo taki mial cudowny glos. Wiem ze wstawil sobie nowe zeby i dawal koncerty, ale potem o nim ucichlo ... Wlasnie dzis przeczytalam, ze jezeli Susan wygra Idola, to bedzie nagrana plyta z ich duetem. Odpowiedz Link
pia.ed Susan Boyles makeover 24.04.09, 20:37 www.expressen.se/noje/fredag/1.1545682/har-ar-susan-boyles-nya-stil-har-fatt-makeover Twierdzila, ze nie zamierza zmienic swego stylu, a jednak na wtorkowym zdjeciu ubrana jest w skorzana kurtke, szalik od Burberry i bezowe spodnie ... wlosy ufarbowane, a brwi wyszczypane Odpowiedz Link
pia.ed Susan Boyle przeszła niezwykłą przemianę 25.04.09, 16:13 deser.pl/deser/1,83453,6537710,Susan_Boyle_przeszla_niezwykla_przemiane.html Kilka zdjec Susan Boyle po przemianie ... deser.pl/deser/1,97052,6518303,Mam_Talent__12_latek_spiewa_jak__mlody_Stevie_Wonder_.html Tydzien potem sukces odniosl 12-letni chlopiec ... Odpowiedz Link