Gość: potrzebująca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.12, 11:11 Poszukuję notariusza na terenie Gocławia. Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego, w miarę niedrogiego? Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Notariusz Gocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.12, 09:20 lmgtfy.com/?q=kancelaria+notarialna+goc%C5%82aw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebująca Re: Notariusz Gocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.12, 15:22 Przeszukałam w ten sposób, umiem "guglować". Natomiast potrzebuję kogoś sprawdzonego, ktoś był u kogoś i poleca jako niedrogiego. Będę pierwszy raz u notariusza i nie wiem, czy istnieją "notariusze" i" notariusze". Dlatego pytałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Notariusz Gocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 16:19 Chyba kwadratowych jaj szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harfa W jakim sensie niedrogiego IP: *.dynamic.lte.plus.pl 17.10.12, 18:01 Notariusz to nie sklep z bułami, wszystkich obowiązują te same przepisy w kwestii opłat notarialnych też - nie ma widełek od do. Za przysłowiową złotówkę to może zrobić znajomemu i to nie każdy. Opłaty są zależne od sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: W jakim sensie niedrogiego IP: *.146.104.107.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.20, 20:22 Jak to nie ma? Test taksa maksymalna i może być mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zenith700 Re: Notariusz Gocław 18.10.12, 08:30 To wprawdzie nie jest Gocław, ale Gocławek - na Płowieckiej 7 przy nowym rondzie na Marsa/Płowiecka/Ostrobramska. Namiary podaję na końcu. Polecam to biuro, bo pracują tam bardzo miłe, uprzejme i pomocne osoby (korzystałem z ich usług wielokrotnie). Odradzam notariusza przy Grenadierów 13 - bardzo arogancka i nieprzyjemna osoba. Co do cen, to już ktoś wcześniej napisał... Kancelaria Notarialna Urszula Statkiewicz-Wysocka ul. Płowiecka 7, 04-501 Warszawa tel. 22-610-12-45, 22-673-02-61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward K. Re: Notariusz Gocław IP: *.um.warszawa.pl 08.05.14, 08:39 Polecam Kancelarię Notarialną Michał Tollik, ul. Bora - Komorowskiego, profesjonalna obsługa, szybki termin, niskie opłaty, gustowny lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Notariusz Gocław IP: *.dormar.net.pl 20.10.12, 02:42 Sprawdzona,sumienna,dokładna do bólu.Przez 12 lat sporządziła dziewięć aktów i wszystkie bez żadnych zastrzeżeń. Profesjonalistka.Niedaleko na Grenadierów 13 tel. 870 30 38.Sporządzała cztery akty założycielskie spółek,protokoły z posiedzeń zarządów ,wszystkie zmiany i nigdy nie było żadnych problemów w Sądzie Rejestrowym.Wiem co piszę.Na Siennej Notariusz jedną umowę sporządzał sześć razy i 6 razy Sąd odrzucał. Straciłem na tym prawie 400tys.i w końcu umoczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Notariusz Gocław IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 08:50 ja ostatnio korzystałam tu: KrzysztofTuzinek ul. Fundamentowa 53/1 04-713 Warszawa tel.:22 812 03 11 fax.:22 425 62 61 e-mail: KrzysztofTuzinek@notariusz.pl www: KrzysztofTuzinek.notariusz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia S. Re: Notariusz Gocław IP: *.rev.snt.net.pl 03.02.14, 12:12 Witam serdeczenie, wpadłam na ten wątek poszukując na osiedlu Gocław notariusza, co wcale nie było takie proste! I o dziwo ostatecznie miejsce spełniające moje oczekiwania znalazłam nie w internecie a w drodze na bazarek :) w bloku bodajże Umińskiego 4 - blok sąsiadujący bezpośrednio z bazarkiem. Pani Notariusz przyjęła mnie z ulicy - bez konieczności wcześniejszego umawiania i udzieliła mi bezpłatnie oszernej informacji. Jej nazwisko to Kamińska - niestety nie mogłam znaleźć więcej danych w internecie. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata K. Re: Notariusz Gocław IP: *.static.chello.pl 03.04.14, 18:50 Jeśli chodzi o Gocław to osobiście polecam kancelarię Notariusza Tollika na Bora Komorowskiego. Załatwiłam sprawę od ręki i w sympatycznej atmosferze. Drogo też nie było. Trafiłam tam przez stronę: www.notariusz-goclaw.waw.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorze Re: Notariusz Gocław IP: 164.4.17.* 05.05.14, 14:52 Czy udało sie Pani/Panu znaleźć kogoś odpowiedzialnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Błaszkiewic Re: Notariusz Gocław IP: 193.109.212.* 06.05.14, 09:27 Polecam kancelarię Michała Tollika, młodego kompetentnego notariusza, chętnego do udzielania porad i rzetelnego. Podobało mi się urządzenie kancelarii, której wystrój odpowiada wykonywanemu zawodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Czechowska Re: Notariusz Gocław IP: *.bredband.comhem.se 11.05.14, 22:34 Bylam u Pana notariusza w zwiazku z zalatwianiem spraw zwiazanych z darowizna.Biorac pod uwage,ze posiadam obce obywatelstwo notarusz udzielil mi obszernych wyjasnien w zakresie niezbednych dokumentow i pelnomocnictw,ktore pomogly mi zalatwic sprawe.Obsluga byla fachowa i rzetelna. Bardzo sympatyczny nastroj. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_1972 Re: Notariusz Gocław 04.07.17, 11:00 najlepszy Notariusz z jakim się spotkałam Krystyna Kędra kancelaria na Francuskiej 16, polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: Notariusz Gocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.18, 15:48 Najlepsza notariuszka jest przy Atrium Promenada Izabela Mierzejewska. Jechałem 70 km i mi się opłacało. Wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Elastyczne godziny i ceny. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś