Gość: Poludniowiec IP: 217.153.92.* 29.03.05, 22:09 Czy ktos moze polecic dobrych lekarzy z tej przychodni?(glownie chodzi mi o pediatre) Macie jakies wlasne doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Twitti Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:10 Nie znam pediatrów, ale moge z całą pewnościa polecić dr Rupocińską!bardzo mila i w każdej sprawie pomoże! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poludniowiec Re: Przychodnia na Abrahama IP: 217.153.92.* 30.03.05, 12:37 Dzieki za informacje. Moze ktos jeszcze korzysta z tej przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rory uciekaj z tamtąd jak ci życie miłe IP: *.aster.pl 31.03.05, 16:42 Mówię poważnie. Polecam przychodnię na Samolotowej ZDROWIE. Tam są naprawdę ok lekarze, nie ma tłoku, kart, zapisów, kolejek i innych tego typu szopek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iness_86 Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 20:38 dr Król Odpowiedz Link Zgłoś
elle666 Re: Przychodnia na Abrahama 15.05.05, 00:00 dr Binkowska - do rany przyłóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poludniowiec Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.habeo.pl 16.05.05, 10:59 Dziekuje Wam, na razie wybralem dr Krol ale jeszcze nie zdazylem jej zobaczyc... na wizyte do niej trzeba czekac ok 2 miesiecy :-) Chyba musi byc naprawde dobra skoro pol goclawia zapisuje sie wlasnie do niej. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mobo5 Re: Przychodnia na Abrahama 17.05.05, 19:19 dr Król - kobieta lub Dr Lubarski- facet, bardzo doświadczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewqa Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.aster.pl 03.07.05, 22:33 Popieram, dr Król jest naprawde dobra!! Lecze u niej moje potomstwo i nie narzekam. A kolejki to są wszedzie gdzie organizacja zapisów szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.aster.pl 18.05.05, 11:42 na Abrahama nie ma dobrych pediatrow. Z daleka trzymaj sie na pewno od Dr Milosz i Wisniewskiej. Gnija w tej przychodni od lat (z czasow mojego dziecinstwa pamietam Wisniewska) i przy pierwszym lepszym problemie wypisuja skierowanie do szpitala. Na przebijace sie zeby u 7 miesiecznego dziecka (objawy - tylko temperatura) dr Wisniewska zapisala baterie lekow za niemal 100 zl w tym antybiotyk !! Godna polecenia jest ew. Krol i mezczyzna - pediatra _ Lubarski (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agakos1 Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.chello.pl 25.06.05, 22:35 hej. polecam dr Kwiecień. pracuje od roku(podobno wcześniej pracowała na Karowej). jest specjalistką od niemowląt. leczę u niej dwóch synów.b. sympatyczna kobieta i zna się na robocie. nie polecam Wiśniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedka Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 21:47 Dr Król jest w porządku, ale zawsze ma mnóstwo pacjentów. Dr Wiśniewska jest koszmarna. Nie wiem, kto ją tam w ogóle trzyma. Przykład: chciałam się zapytac, ile czasu można trzymac w zamrażalniku mleko matki, na to ona z taką manierą w głosie: "to mleko można mrozic??? Pani.... (tu do pielęgniarki) czy mleko matki można mrozic?" Wymiękłam i mówię, ze można na pewno, przecież są nawet do tego specjalne torebki. Zdziwiła się. O czas przechowywania oczywiście już nie pytałam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:36 moim zdaniem jest najlepszym lekarzem pediatrą doktor Lubarski moge jego polecić z czystym symieniem przepisaliśmy z żona syna z przychodni na Ostrołęckiej na Abrachama specjalnie aby można było korzystac z wizyt u tego doktora. doktor Lubarski jest tez dostepny pod prywatnym nr tel można z nim umówić sie na wizyty domowe za którą inkasuje ok 80-100zł ale to się opłaca bo jak się idzie do przychodni to leeki przypisza za ponad 100zł a on jak przyjedzie przypisze nawet na zamówienie wedłóg jego raceptury lek który kosztuje ok 10zł ,ostatni był u nas prywatnie syn miał zapalenie oskrzeli i jego leki kosztowały ok 40zł i były dobre dziecko postawiły mi na nogi w ciągu 3 dni a nie jak pojechałem na ostry dyzur do higieny i lekaż małemu (2,5 roku) na ból brzuch przypisał ranigast i nospe w tabletkach a i tak musiałem dzwonic do Lubarskiego on ma podejście do dzieci moge z czystym sumieniem tego lekaża polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 do JABOLA 14.12.05, 17:34 czy znasz prywatny nr dok lubarskiego? jesli mozesz podac to prosze napisz , chodzi mi o taki pod ktorym mozna sie umowic na wizyte prywatna Odpowiedz Link Zgłoś
katka1971 Re: Przychodnia na Abrahama 15.12.05, 11:15 A ja bym nie poleciła dr. Lubarskiego gdyż kiedyś stwierdził że mój syn jest krzywy czyli kręgosłup itp.(zła postawa) dał skierowanie .Na niekłańskiej stwierdzili ,iż dziecko jest proste i nie mają żadnych zastrzeżeń.Poleciłabym Król. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka.amri Re: Przychodnia na Abrahama 29.01.14, 00:22 czy mogę prosić o namiar na tego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
katka1971 Re: Przychodnia na Abrahama 15.12.05, 11:12 Pediatra dla dzieci bardzo dobra jest P. Król ,Mój syn do niej jest zapisany i jestem bardzo zadowolona.Bardzo miła osoba pomoże w każdej chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
annadz_2000 Re: Przychodnia na Abrahama 15.12.05, 22:49 witam, wszyscy pisza, ze krol jest wspaniala lekarka... ja nie mam takich doswiadczen, podam tylko 2 przyklady: na pytanie jakie owoce wprowadzac dziecku, odp. prosze isc do sklepu i sprawdzic na sloiczkach. i drugi, nie uslyszala szmeru w sercu dziecka i chodzimy teraz do kardiologa. miala do dego podstawy bo dalam jej badania krwii i poziom zelaza byl bardzo niski i stad te szmery. napisze jeszcze, ze obiecala, ze zadzwoni w sprawie jakis wynikow, ktore trzeba bylo wyliczac ze specjalnych tabelek i czekam juz ok 4 mies... wiec nie sadze, ze wart wybrac te lekarke. a to jest dopiero kilka przykladow. na inne rzeczy zawsze odpowiedala, ze tak musi byc... choc potem nasz prywatny lekarz stwierdza zupelnie cos innego. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
zarloczek Re: Przychodnia na Abrahama 16.12.05, 09:34 nikt nie jest idealny ale wiekszość opinii na temat dr Krol na tym forum jest pozytywna a to chyba o czymś świadczy. Ja też polecam dr Król mój syn miał szmery w sercu i pami dr je wysłuchała chociaż to tylko szmery fizjologiczne tak nam powiedział kardiolog i wszystko jest dobrze. jeśli natomias chodzi o ortopedę na Niekłańskiej to ja nie mam dobtych doświadczeń ale może był inny lekarz. Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Wiśniewska Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:37 Przepraszam bardzo, ale co państwo chcą ode mnie? Taki staż pracy, tyle doświadczenia, a państwo narzekacie?? Wstydźcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.mofnet.gov.pl 20.12.05, 08:50 Co do ortopedy z Niekłańskiej to i ja niemiło wspominam te chwile. Takie odwalenie kolejnego dnia bez większego badania dziecka. A przecież te pierwsze wizyty powinnny być najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś