Dodaj do ulubionych

Przychodnia na Abrahama

IP: 217.153.92.* 29.03.05, 22:09
Czy ktos moze polecic dobrych lekarzy z tej przychodni?(glownie chodzi mi o
pediatre)
Macie jakies wlasne doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Twitti Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:10
      Nie znam pediatrów, ale moge z całą pewnościa polecić dr Rupocińską!bardzo mila
      i w każdej sprawie pomoże!
      pozdrawiam!
      • Gość: Poludniowiec Re: Przychodnia na Abrahama IP: 217.153.92.* 30.03.05, 12:37
        Dzieki za informacje. Moze ktos jeszcze korzysta z tej przychodni?
    • Gość: Rory uciekaj z tamtąd jak ci życie miłe IP: *.aster.pl 31.03.05, 16:42
      Mówię poważnie. Polecam przychodnię na Samolotowej ZDROWIE.
      Tam są naprawdę ok lekarze, nie ma tłoku, kart, zapisów, kolejek
      i innych tego typu szopek.
    • Gość: iness_86 Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 20:38
      dr Król
    • elle666 Re: Przychodnia na Abrahama 15.05.05, 00:00
      dr Binkowska - do rany przyłóż
    • Gość: Poludniowiec Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.habeo.pl 16.05.05, 10:59
      Dziekuje Wam, na razie wybralem dr Krol ale jeszcze nie zdazylem jej zobaczyc... na wizyte do niej
      trzeba czekac ok 2 miesiecy :-) Chyba musi byc naprawde dobra skoro pol goclawia zapisuje sie
      wlasnie do niej. Pzdr
    • mobo5 Re: Przychodnia na Abrahama 17.05.05, 19:19
      dr Król - kobieta lub Dr Lubarski- facet, bardzo doświadczony
      • Gość: Ewqa Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.aster.pl 03.07.05, 22:33
        Popieram, dr Król jest naprawde dobra!! Lecze u niej moje potomstwo i nie
        narzekam. A kolejki to są wszedzie gdzie organizacja zapisów szwankuje.
    • Gość: Aska Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.aster.pl 18.05.05, 11:42
      na Abrahama nie ma dobrych pediatrow.
      Z daleka trzymaj sie na pewno od Dr Milosz i Wisniewskiej. Gnija w tej
      przychodni od lat (z czasow mojego dziecinstwa pamietam Wisniewska) i przy
      pierwszym lepszym problemie wypisuja skierowanie do szpitala. Na przebijace sie
      zeby u 7 miesiecznego dziecka (objawy - tylko temperatura) dr Wisniewska
      zapisala baterie lekow za niemal 100 zl w tym antybiotyk !!
      Godna polecenia jest ew. Krol i mezczyzna - pediatra _ Lubarski (?)
    • Gość: agakos1 Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.chello.pl 25.06.05, 22:35
      hej. polecam dr Kwiecień. pracuje od roku(podobno wcześniej pracowała na
      Karowej). jest specjalistką od niemowląt. leczę u niej dwóch synów.b.
      sympatyczna kobieta i zna się na robocie. nie polecam Wiśniewskiej.
      • Gość: nedka Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 21:47
        Dr Król jest w porządku, ale zawsze ma mnóstwo pacjentów.
        Dr Wiśniewska jest koszmarna. Nie wiem, kto ją tam w ogóle trzyma.
        Przykład: chciałam się zapytac, ile czasu można trzymac w zamrażalniku mleko
        matki, na to ona z taką manierą w głosie: "to mleko można mrozic??? Pani....
        (tu do pielęgniarki) czy mleko matki można mrozic?"
        Wymiękłam i mówię, ze można na pewno, przecież są nawet do tego specjalne
        torebki. Zdziwiła się. O czas przechowywania oczywiście już nie pytałam.
        :)))
    • Gość: jabol Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:36
      moim zdaniem jest najlepszym lekarzem pediatrą doktor Lubarski moge jego
      polecić z czystym symieniem przepisaliśmy z żona syna z przychodni na
      Ostrołęckiej na Abrachama specjalnie aby można było korzystac z wizyt u tego
      doktora.
      doktor Lubarski jest tez dostepny pod prywatnym nr tel można z nim umówić sie
      na wizyty domowe za którą inkasuje ok 80-100zł ale to się opłaca
      bo jak się idzie do przychodni to leeki przypisza za ponad 100zł a on jak
      przyjedzie przypisze nawet na zamówienie wedłóg jego raceptury lek który
      kosztuje ok 10zł ,ostatni był u nas prywatnie syn miał zapalenie oskrzeli i
      jego leki kosztowały ok 40zł i były dobre dziecko postawiły mi na nogi w ciągu
      3 dni a nie jak pojechałem na ostry dyzur do higieny i lekaż małemu (2,5 roku)
      na ból brzuch przypisał ranigast i nospe w tabletkach a i tak musiałem dzwonic
      do Lubarskiego on ma podejście do dzieci moge z czystym sumieniem tego lekaża
      polecic.
      • syla113 do JABOLA 14.12.05, 17:34
        czy znasz prywatny nr dok lubarskiego?
        jesli mozesz podac to prosze napisz , chodzi mi o taki pod ktorym mozna sie
        umowic na wizyte prywatna
      • katka1971 Re: Przychodnia na Abrahama 15.12.05, 11:15
        A ja bym nie poleciła dr. Lubarskiego gdyż kiedyś stwierdził że mój syn jest
        krzywy czyli kręgosłup itp.(zła postawa) dał skierowanie .Na niekłańskiej
        stwierdzili ,iż dziecko jest proste i nie mają żadnych zastrzeżeń.Poleciłabym
        Król.
      • beatka.amri Re: Przychodnia na Abrahama 29.01.14, 00:22
        czy mogę prosić o namiar na tego lekarza?
    • katka1971 Re: Przychodnia na Abrahama 15.12.05, 11:12
      Pediatra dla dzieci bardzo dobra jest P. Król ,Mój syn do niej jest zapisany i
      jestem bardzo zadowolona.Bardzo miła osoba pomoże w każdej chorobie.
    • annadz_2000 Re: Przychodnia na Abrahama 15.12.05, 22:49
      witam, wszyscy pisza, ze krol jest wspaniala lekarka... ja nie mam takich
      doswiadczen, podam tylko 2 przyklady: na pytanie jakie owoce wprowadzac dziecku,
      odp. prosze isc do sklepu i sprawdzic na sloiczkach. i drugi, nie uslyszala
      szmeru w sercu dziecka i chodzimy teraz do kardiologa. miala do dego podstawy bo
      dalam jej badania krwii i poziom zelaza byl bardzo niski i stad te szmery.
      napisze jeszcze, ze obiecala, ze zadzwoni w sprawie jakis wynikow, ktore trzeba
      bylo wyliczac ze specjalnych tabelek i czekam juz ok 4 mies... wiec nie sadze,
      ze wart wybrac te lekarke. a to jest dopiero kilka przykladow. na inne rzeczy
      zawsze odpowiedala, ze tak musi byc... choc potem nasz prywatny lekarz stwierdza
      zupelnie cos innego. pozdrawiam anka
      • zarloczek Re: Przychodnia na Abrahama 16.12.05, 09:34
        nikt nie jest idealny ale wiekszość opinii na temat dr Krol na tym forum jest
        pozytywna a to chyba o czymś świadczy. Ja też polecam dr Król mój syn miał
        szmery w sercu i pami dr je wysłuchała chociaż to tylko szmery fizjologiczne
        tak nam powiedział kardiolog i wszystko jest dobrze. jeśli natomias chodzi o
        ortopedę na Niekłańskiej to ja nie mam dobtych doświadczeń ale może był inny
        lekarz. Pozdrawiam Katarzyna
        • Gość: Dr.Wiśniewska Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:37
          Przepraszam bardzo, ale co państwo chcą ode mnie? Taki staż pracy, tyle
          doświadczenia, a państwo narzekacie?? Wstydźcie się...
        • Gość: bea Re: Przychodnia na Abrahama IP: *.mofnet.gov.pl 20.12.05, 08:50
          Co do ortopedy z Niekłańskiej to i ja niemiło wspominam te chwile.
          Takie odwalenie kolejnego dnia bez większego badania dziecka. A przecież te
          pierwsze wizyty powinnny być najważniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka