Gość: szabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:47 Przejeżdżam codziennie i zauważyłem już wózki wewnątrz sklepu.Podobno czekają tylko na wizytę sanepidu z Hertza na odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h.ania Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 19.06.06, 14:29 Dokładnie w którym miejscu będzie TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.tele2.pl 19.06.06, 19:15 Na rogu Fieldorfa i Jugosłowiańskiej, na przeciwko stacji Statoil, w tym nowym budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
pattynka Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 21.06.06, 10:10 Czy faktycznie dzis jest otwarcie, mnie powiedziano, że uroczyste otwarcie już było a dla klientów będzie 26, 27.06.06??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.agora.pl 21.06.06, 10:27 to chyba faktycznie DZIS. o 10.00 pod wejsciem dreptał tłumek ciekawskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.chello.pl 22.06.06, 01:24 Dziś raczej nic nie było. Przejeżdżałem 111 obok hipermarketu, ale nadal nic. Ale pewnie lada dzień to nastąpi, skoro już w środku widać In Medio. Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 21.06.06, 10:46 No i co? Czy ktoś już tam był? A może mają klimatyzację? Odpowiedz Link Zgłoś
rosada Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 21.06.06, 15:24 Klimatyzację mają na pewno ;) A ludzi nie wpuścili. Otwarcie przełożyli. A szkoda bo tłum o 9.00 liczył chyba z osiem osób ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Tesco w budynku ? 22.06.06, 09:39 to chyba jakies Tescunio tylko ? i tez ma byc otwarte całodobowo ? bo dla mnie Tesco to jest najwygodniejszy market, bo mozna w nim zrobic wielkie zakupy bez tłoku np o 3 w nocy, do tej pory zasuwałam na daleka Wolę, ale jakby było tak blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Tesco w budynku ? IP: *.chello.pl 22.06.06, 13:02 Na Gocławiu będzie czynne codziennie od 7 do 23, ale może kiedyś zrobią 24 H, choć wątpie...jednak pod blokami mieszkalnymi się znajduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goclawiak Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.acn.waw.pl 22.06.06, 17:03 ewentualna informacja kiedy otworza ten sklep interesuje mnie wylacznie z jednego punktu widzenia - od tego dnia zaczynam bojkot tego sklepu, wybudowanego pod oknami mieszkancow, niezgodnie z umowami zawartymi przez nich z SMGL.wyobrazacie sobie cos takiego w Waszym bloku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.aster.pl 22.06.06, 18:38 wyobrazam sobie, bo cale zycie mieszkalam w bloku ze sklepami pod oknami. ale mam duzo blizej tutaj niz zasuwac 4 km. do geanta zeby kupic sczki dla dziecka. ale z drugiej strony to byl piekny plac po drugiej stronie na taki obiekt i wspolczuje tym ktorzy maja zamiast trawki dach sklepu pod balkonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalipso Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:53 Nie martw się:-))) Na tym dachu jest posiana trawka i posadzone krzaczki... a po drugiej stronie, ma być wybudowane jeszcze jedno osiedle. Żyć, nie umierać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiadka No właśnie, Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.acn.waw.pl 25.06.06, 18:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: No właśnie, Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu IP: *.chello.pl 26.06.06, 20:12 Z tego co dziś słyszałem, otwarcie ma nastąpić 29 czerwca, ale czy to jest pewna informacja nie wiem, gdyż już dwa razy Tesco wykiwało mieszkańców Gocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Re: No właśnie, Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.06, 23:26 Dla tych co nie pamiętają to przypominam że przy jugosłowiańskiej planowane jest centrum handlowe "GOCŁAW" z supermatketem carrefour. projekt: abi-architekci.pl/index.php?cmd=idet&idin=59 narazie pozwolenie na budowę jest blokowane od dwóch lat przez Kaczyńskiego, ale wyboru tuż tuż więc pewnie w przeciągu roku rozpocznie się budowa (bo raczej nie sądzicie że tym razem PIS będzie miał prezydenta w Warszawie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruch Re: No właśnie, Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu IP: *.acn.waw.pl 29.06.06, 18:10 Dzwoniłem dzisiaj na infolinię Tesco i powiedzieli mi że data otwarcia nie jest jeszcze znana. Odpowiedz Link Zgłoś
mirwil Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 29.06.06, 11:45 ja na zakupy i tak jeżdżę samochodem więc również w ramach bojkotu kopsnę się do geanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szabla Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:58 Niepokojące jest to ,że zdemontowali neon TESCO nad głównym wejściem.Czyżby rejterada ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolumb123 Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 01.07.06, 00:18 kolejna data, ktora slyszalam to 7 lipca- tym razem widomość od tych, co maja tam mały biznes obok. ale jak zwykle nic pewnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:59 Z tego co wiem to nie otworzyli Tesco do tej pory bo mieli kłopoty z uzyskaniem jakiegoś pozwolenia. Co do Carffoura...to od 10 lat mają tam coś budować, njapierw Hit, później Tesco ale są problemy z rozstrzygnięciem do kogo należą grunty więc nie oczekuje, że coś się ruszy w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruch Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.acn.waw.pl 05.07.06, 15:06 Już ponownie powiesili neon... Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 07.07.06, 16:59 i jak z tym Tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:16 mini tesco jest juz otwarte, ale jest naprawdę mini Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 07.07.06, 17:22 oooooooo mniejsze niż np. Albert przy pl. Przymierza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunia Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:35 Wielkością podobne jest do MarcPolu na Abrahama. A w Albercie nie byłam, więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 07.07.06, 17:37 ha, a ja nie byłam w MarcPolu na Abrahama to sobie pogadałyśmy ;) ale dzięki za info, jadę na zakupy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
destraction Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 08.07.06, 02:37 nie ma po co, piwa nie maja nawet tescowego,a tlumy wala jak na papieza:) szajs jak kazde tesco sresco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:56 czekają na koncesję,w Polsce łatwiej wybudować market niż uzyskać koncesję :( Czechy to normalny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
eipein Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 09.07.06, 18:03 Bylem na otwarciu i dzien po. Co do świeżości produktów mam pewne zastrzeżenia jak choćby „zielony” chleb oczywiście firmowy, w chłodziarkach/lodówkach wiele rzeczy było niezle spoconych, wrecz pływalo. hm coz temperatura 21 stopni w chłodziarce to chyba troche przy duzo… Ogolnie świeżością niezalatywalo, troche produktow z krótka data do spozycia. Czyzby przesuniety termin otwarcia się do tego przyczynil? Nie dostali jeszcze koncesji. No i ten super wjazd na parking podziemny. Bardzo przyjemny;) Raczej nie będzie to mój ulubiony sklep, pojawie się ponownie za jakis miesiąc jak zejda im „produkty starszawe”. Moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szabla Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:44 No cóż ,sklep otwarty i..... kicha, towaru tyle co kot napłakał (w dziale nabiał zero kefiru,maślanki,mleka ) inne działy mają wybór jak podrzędny dyskont,jedynie bułeczki reklamowane jako najtańszy produkt którego nie przebije nikt za 0.25 gr sztuka są super (w Biedronce nieopodal są po 0.15 gr ,ale już nie ta jakość ! Ogólnie SYF ale mam po drodze z pracy i zawsze zajżę po bułeczki i TYLKO po nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.agora.pl 10.07.06, 10:47 a mnie szlag trafia że co chwilę ktoś wjeżdza samochodem pod samo wejscie skracając sobie drogę oczywiscie przez chodnik i przejscie dla pieszych. ja nie wiem, czy w naszym kraju trzeba wszystko osłupkowac żeby chodnik, jak sama nazwa wskazuje, służył do chodzenia..? Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 11.07.06, 22:26 oj tak, nabiału wybór ZEROWY, jeden jedyny rodzaj jogurtu naturalnego stał POZA chłodziarką, tofu nie znają, mięso tylko mielone i drób (i kaszanka), bagietka jakaś taka niebagietkowa, owoce lekko przechodzone, w dziale alkohole wyłącznie woda mineralna, za to można sobie kupić ryż do sushi ;))) kupiłam parę produktów tescowych na próbę i zobaczymy co będzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: 62.233.204.* 14.07.06, 09:51 To jest typowy shit-store z produktami jakości Leader Price. Nie warto nawet tam wchodzić. Kompletnie nie ma co kupić, nawet pieczywo nie nadaje się do jedzenia. Przydałyby się delikatesy z prawdziwego zdarzenia. Szkoda miejsca na takie sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:43 Zgadzam się całkowicie...zawiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobass Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 09:22 Może realizacja tego projektu wymusi lepsze zaopatrzenie sklepu abi-architekci.pl/index.php?cmd=idet&idin=59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.chello.pl 21.07.06, 12:30 Podobno ten projekt jest już nieaktualny i żaden Carrefour nie powstanie. Tak przynajmniej słyszałem. Za to za jakiś czas pojawi się nam drugie Tesco na Gocławiu. Firma ta ma w planach wykupienie sieci Leader Price (z kolei Geant ma być podobno przejęty przez Real). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikuś Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:45 nie "podobno", tylko już się to dokonało: real kupił geanty, a tesco leader price'y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: 195.205.24.* 21.07.06, 14:02 zbyt piękne, aby było prawdziwe... a szkoda, bo to Tesco to jeden wielki chłam, bleeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
maadzia10 Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 21.07.06, 14:44 nic ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? 21.07.06, 17:03 proponuje bojkot tego marketu, przeciez to jeszcze jeden obiekt z bublami sprowadzonymi z zagranicy.polskie wyroby reklamuja sie same i sa sprzedawane w innych sklepach,a w tesco to sa tylko dla niepoznaki porozkladane na regalach zeby potencjalny klijent widzial nasze wyroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzoxx1 Re: Kiedy otwarcie Tesco na Gocławiu ? IP: 194.181.22.* 27.07.06, 13:34 jeden wielki syf, wzoraj czekalem okolo 5 min na wydanie reszty wynoszaej 7 z groszami z 50 zl, poprostu szczyt, zaopatrzenie na sadzie mydlo i powidlo, chcac zrobic konkretne zakupy nalezy i tak odwiedzic inne sklepy gdyz w tesco nie kupi sie wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś