minkaa 17.05.03, 22:25 Bo w tamtym się już pogubiłam.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Nowy wątek 17.05.03, 22:33 Ja juz dosc dawno zgubialam sie na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wolno_mysliciel Re: Nowy wątek 17.05.03, 22:46 Trudno znaleźc się w takiej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Nowy wątek 18.05.03, 09:57 wolno_mysliciel napisał: > A propos. Znalazłem lożę ;) O nastrepny. tak wam mnie brakowalo, jak sie ciesz. bde juz grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 12:58 "nastrepny", "ciesz", "bde". Orgazm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:40 lorza_adoratoruf napisała: > wolno_mysliciel napisał: > > > A propos. Znalazłem lożę ;) > > O nastrepny. tak wam mnie brakowalo, jak sie ciesz. bde juz grzeczna. jak sie lozo tak o Niecha orgazmy starac bedziesz, to on biedny przescieradel nie zdazy zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Nowy wątek 17.05.03, 22:50 tradycja1 napisała: > Ja juz dosc dawno zgubialam sie na dobre. Tradi, poswiece Ci latarka, moze teraz łatwiej Ci bedzie. ps. zajrzyj do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_ja_sie_nazywam Re: Nowy wątek 18.05.03, 00:38 maxxa napisała: > tradycja1 napisała: > > > Ja juz dosc dawno zgubialam sie na dobre. > > Tradi, poswiece Ci latarka, moze teraz łatwiej Ci bedzie. > > ps. zajrzyj do skrzynki. Wysłać światło latarki mailem. Wot tiechnika. Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: Nowy wątek 18.05.03, 09:38 Powiedzcie szczerze czy Wy specjalnie te nicki zmieniacie żeby nowi myśleli, że jest Was więcej i się nie wcinali. Bo już sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 12:59 Do mnie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:03 franci napisał: > Powiedzcie szczerze czy Wy specjalnie te nicki zmieniacie żeby nowi myśleli, że > > jest Was więcej i się nie wcinali. Bo już sam nie wiem... Przyznaję się, że ma jedno alter ego, ale nie trudno było się domyślić jakie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 21:04 Sprobuje zgadnac. Niech? Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:07 PS. Jeśli chodzi o różne niki tych samych osób to mi się to podoba - przynajmniej 12. jest bardzo wyrazisty, więc nie trudno go poznać. I chyba nikt na tym nie cierpi.. Nie wiem, jak sprawa wygląda z innymi osobami.. mam pewne podejrzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:09 minkaa napisała: > PS. Jeśli chodzi o różne niki tych samych osób to mi się to podoba - > przynajmniej 12. jest bardzo wyrazisty, więc nie trudno go poznać. I chyba nikt > > na tym nie cierpi.. Nie wiem, jak sprawa wygląda z innymi osobami.. mam pewne > podejrzenia.. opowiadaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 21:10 Wal smialo. Jestes Niechem - tego jestem pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:12 basia napisała: > minkaa napisała: > > > PS. Jeśli chodzi o różne niki tych samych osób to mi się to podoba - > > przynajmniej 12. jest bardzo wyrazisty, więc nie trudno go poznać. I chyba > > nikt > > > > na tym nie cierpi.. Nie wiem, jak sprawa wygląda z innymi osobami.. mam > pewne > > podejrzenia.. > ► uff, to juz kiedys tu przerabialismy. Byli/ly podejrzani/ne, poderzewajacy/ace i ofiary (bez rozróznienia na plec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 21:21 Nie wiem czy to ona. Moze to niech? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:27 Uszczypnę się ,żeby sprawdzić czy ja ,to ja Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:42 ja jestem Iggub po drugiej stronie lustra, a ty jestes Aisab, i jest jeszcze Bota i Hcein i Axxam i Xxik i 21, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:44 buggi napisała: > ja jestem Iggub po drugiej stronie lustra, a ty jestes Aisab, i jest jeszcze > Bota i Hcein i Axxam i Xxik i 21, hehehe ładnie ,podoba mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:20 buggi napisała: > ja jestem Iggub po drugiej stronie lustra, a ty jestes Aisab, i jest jeszcze > Bota i Hcein i Axxam i Xxik i 21, hehehe i jeszcze 1Idart. Brzmia tak starozytnie, jak nie z tej bajki:) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:45 basia napisała: > opowiadaj.. Dobra. Opowiadam.. A niech tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:47 minkaa napisała: > > Dobra. Opowiadam.. A niech tam.. Jeżeli to ma być bajka,to powinno się zaczynać: Dawno,dawno temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:50 minkaa napisała: > Za wieloma godzinami spędzonymi w sieci.. Może być..kontynuuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:51 Stało sobie forum, które zwali "po godzinach".. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:52 Przybywali do niego śmiałkowie ze wszystkich zakątków swiata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 21:51 Hcein to ja. Niestety. Tak sadze. Zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nowy wątek 18.05.03, 21:55 Gość portalu: niech napisał(a): > Hcein to ja. Niestety. Tak sadze. Zaluje. hce in ? chce ? ...wieloznaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 22:14 Nic juz nie chce. Nawet umrzec. Tak sadze. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:13 franci napisał: > Powiedzcie szczerze czy Wy specjalnie te nicki zmieniacie żeby nowi myśleli, że > > jest Was więcej i się nie wcinali. Bo już sam nie wiem... Towarzyszu niedoli. Odbierz pocztę a znajdziesz w niej pełną listę moich ników. Przepraszam za zamęt. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:18 to moze wklej je tutaj, bo chyba wszyscy beda chetni:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:21 maxxa napisała: > to moze wklej je tutaj, bo chyba wszyscy beda chetni:) O nie, zasada jest prosta ale bezlitosna. Listę otrzymają tylko ci, którzy mają krótszy staż ode mnie. Chyba sprawiedliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:27 dziewiczy_puszczalski napisał: > O nie, zasada jest prosta ale bezlitosna. Listę otrzymają tylko ci, którzy mają > > krótszy staż ode mnie. Chyba sprawiedliwie? szczerze - nie widze tu zadnej sprawiedliwosci. rowniez nie mam pojecia kim jestes, kim bywasz itd. To sa Twoje nicki, wiec rob z nimi co uwazasz za stosowne. Sorry, ze spytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:19 dziewiczy_puszczalski napisał: > Proszę bardzo. Nie! I to też byłeś (jesteś) Ty. Nie wierzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 22:37 Dziewiczy. Trujesz. Napisz cos wreszcie, kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: Nowy wątek IP: *.acn.pl 18.05.03, 22:41 Cały czas coś piszę, kurwa. Ale pewne numery są poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:42 co masz ponizej pasa? kurwe? a skad ona ci sie tam wziela? Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Nowy wątek 19.05.03, 15:31 buggi napisała: > co masz ponizej pasa? kurwe? a skad ona ci sie tam wziela? A ty bogusia cos tak azalotna Odpowiedz Link Zgłoś
admirator_lorzy_adoratoruf Re: Nowy wątek 19.05.03, 23:21 buggi napisała: > co masz ponizej pasa? kurwe? a skad ona ci sie tam wziela? pewnie przyplątała się pluskiewka jedna Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Nowy wątek 18.05.03, 22:44 Gość portalu: 12. napisał(a): > Ale pewne numery są poniżej pasa. i kurwa kto to mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:19 Dziewiczy, co ty, kurwa, mozesz miec ponizej pasa? Ty nawet jaj nie masz. Kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nowy wątek 19.05.03, 14:52 nie ma jaj? to na co mu kurwa, kurwa. Jezu Swiety ale sie tych kurew namnozylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:00 Lubi popatrzec. Mam nadzieje ze nie wyslalas mu swojego zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nowy wątek 19.05.03, 15:03 dwuznacznie powiedziane. mam sie przyczepic? mam nadzieje, ze to nie byla próba obrazy. mam ci wyslac maila? kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:07 Maile zawsze mile widziane. Zwlaszcza ze zapomnialas ze ja tez odbieram poczte. A jesli chodzi o to zdjecie to mialem na mysli tylko to, ze mozna sie w nie zapatrzec. Az do utraty gal. Do pekniecia gal - o, tak lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nowy wątek 19.05.03, 15:11 maila napisze, a o poscie "Niech" zapomnij; jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Nowy wątek 19.05.03, 15:26 Gość portalu: niech napisał(a): > Dziewiczy, co ty, kurwa, mozesz miec ponizej pasa? Ty nawet jaj nie masz. Kurwa > . nniech wystaczry,z e ty jakami swicisz po calej warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:32 "niech", "wystaczry", "z e", "jakami", "swicisz". Einstein???!!! Gdzie tam - Zweistein!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Nowy wątek 19.05.03, 15:40 Gość portalu: niech napisał(a): > "niech", "wystaczry", "z e", "jakami", "swicisz". Einstein???!!! Gdzie tam - > Zweistein!!! zaspalaes sie? odpocznijk zebys zawalu nei dostaal, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Nowy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:46 "zaspalaes", "odpocznijk", "nei", "dostaal". Dreistein!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech 19.05.03, 15:07 przeczytaj mój post do dziewiczego i twój na niego repost. Odbilo Ci? chyba muimy pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:22 Moge zapomniec, ale nawet nie wiem o czym. Juz sam sie gubie w tych waszych nickowych zabawach. Moze wydamy jakies "who is who"? Odpowiedz Link Zgłoś
admirator_lorzy_adoratoruf Re: Niech 19.05.03, 23:13 Gość portalu: niech napisał(a): > Moge zapomniec, ale nawet nie wiem o czym. Juz sam sie gubie w tych waszych > nickowych zabawach. Moze wydamy jakies "who is who"? niech - kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niech 19.05.03, 23:31 admirator_lorzy_adoratoruf napisała: > > niech - kurwa no patrz,nauczyłeś się pisać bez błędów ,ale ciągle nikt cię nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niech 19.05.03, 23:41 Idę spać ,dobranoc. ps.przez sen czasem mówię,ale komputer wyłączam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:11 Niech bedzie ze kurwa. Tez profesja. PS. Bezrobotnym poswiecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesja Re: Niech IP: 80.72.34.* 07.08.03, 20:33 Gość portalu: niech napisał(a): > Niech bedzie ze kurwa. Tez profesja. > PS. Bezrobotnym poswiecam. Odpowiedz Link Zgłoś