Dodaj do ulubionych

Wyprzedaże listopad/grudzień

30.10.05, 19:33
Dziewczyny,
Jak tam z wyprzedażami pod koniec listopada/początek grudnia? Mogę na coś
liczyć? Może jakiś winter sale? Slbo pre-Christmas Sale? :-)
Obserwuj wątek
    • mgna Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 30.10.05, 19:36
      Ha! I wish :)
    • chihiro2 Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 30.10.05, 19:37
      Teraz sa mid-season sales, trwaja od ponad tygodnia. Nie sadze, zeby za miesiac
      tez byly jakies wyprzedaze.

Pozdrawiam :)
      • netimka Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 30.10.05, 19:40
        W debenham do dzis byla wyprzedaz do 70%(blue cross). Mam nowiutka sukienke :-
        ))) Moze inne sklepy beda miec pozniej.
      • natalia.brzeska Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 30.10.05, 19:40
        oooo, jaka szkoda :-((
        Również pozdrawiam :-)

PS. To chyba pozostanie mi jednak wizyta w outlecie w Swindon...
        • mgna POwtarzamz innego watka.. 30.10.05, 20:26
          Re: McArthurGlen Outlets - Chester
          mgna 30.10.05, 20:11 + odpowiedz

Czy ktos kupuje od nich? Czy sa to podrobki, czy autentyczne ubrania?
          www.designerdiscount.co.uk/
          • jaleo Re: POwtarzamz innego watka.. 30.10.05, 21:22
            mgna napisała:

>> Czy ktos kupuje od nich? Czy sa to podrobki, czy autentyczne ubrania?
            > www.designerdiscount.co.uk/

Nigdy nie kupowalam tam, wiec nie wiem. Ale autentyczne ubrania i dodatki sa w
            www.netaporter.co.uk/
            Czesto sa tam tez wyprzedaze.
            • mgna Re: POwtarzamz innego watka.. 30.10.05, 21:27
              ach, super dzieki za link :) Nawet sprzedaja Kate Spade :)
    • jagienkaa Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 30.10.05, 20:40
      teraz faktycznie chwilowo są wyprzedaże, głównie jeszcze rzeczy
      letnie/jesienne - robią miejsce na typowo zimowe ciuchy. Jak zwykle towar
      którego nikt nie chce, albo w nietypowych rozmiarach czy kolorach.
    • duende1 Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 30.10.05, 21:00
      na pre-xmas bym raczej nie liczyla. za to 27 grudnia to sie zacznie dziac.....;)
      • jagienkaa Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 30.10.05, 21:11
        no już 26 grunia się zaczynają wyprzedaże, w 2 dzień świąt.
        Nigdy nie zapomnę jak na jednym z pierwszych obiadów u teściowej, w Boxing Day,
        brat męża wyznał że oni już o 5 rano stali w kolejce do wyprzedaży w
        Next...brrrr.
        • eballieu Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 16.11.05, 09:23
          JAgienka, jak cos piszesz o swoim szwagrze, to ja zawsze o tym mysle. Utkwilo
          mi to w pamieci, albo czesto mu to wypominasz. Ale to ciekawe, ze chlop taki
          lasy na wyprzedaze.
          • jagienkaa Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 16.11.05, 10:04
            Wiesz Elu wydaje mi się że wstawanie w 2 dzień świąt z dwójką dzieciaków o 5
            ranop żeby pójść do sklepu to gruba przesada!
            A tak w ogóle to kiedyś przez przypadek dowiedzieli się (on i jego żona) co o
            nich myślę, do tego poprzekręcali moje słowa, i teraz od kwietnia 2003 się w
            sumie nie widujemy i nie rozmawiamy. Raz się widzieliśmy na Święta ale to był
            koszmar. Najgorzej to znosi teściowa, która wprawdzie się 'przyzwyczaiła' i mi
            tego w ogóle nie wypomina, ale w związku z chorobą teścia sytuacja jest trochę
            niemiła.
            A szwagier nawet jest fajny, ale totalnie pod pantoflem żony i dzieci po nim
            skaczą (czasem dosłownie hihi)
            PS ten wątek natalii.brzeskiej jest z października:)
          • natalia.brzeska Eballieu 16.11.05, 12:15

Wątek jest dosyć stary :-)

Ja nie piszę, dlatego ze się obraziłam czy coś, ale mam niestety sporo roboty,
            a same wiecie, jak forum uzależnia. Dlatego staram sie o-gra-ni-czac!!!

A tak BTW, to Ukochany za kilka godzin przyjezdza, wiec tym bardziej mam sporo
            roboty (wink wink)

PS. A na wyprzedaze listopadowo-grudniowe i tak licze. Zawsze sa jakies
            przeceny, szukam jakiegos ladnego plaszczyka, mam nadzieje, ze cos uda mi sie w
            UK kupic, bo w Polsce - porazka - nie ma nic ciekawego, dobrej jakosci, za
            rozsadna cene (a moze ja po prostu za duzo wymagam?)
            • eballieu trzy w jednym 16.11.05, 12:36
              Natalia, co do Twoich wymagan - ciekawe, dobrej jakosci, za rozsadna cene, na
              wyprzedazy (wazne!!!) przed Bozym Narodzeniem. Maz moj, z racji tego ze czesto
              tez mam takie wymagania, po prostu je wysmiewa. Po pierwsze dla wszystkich
              handlowcow grudzien to taki okres kiedy wplywa im do kas 80% przychodu
              rocznego. Nikt wtedy wyprzedazy na dobrej jakosci, ciekawe rzeczy nie robi.
              A najbardziej to sie moj maz nabija ze mnie jak chce cos dobrej jakosci za
              rozsadna cene. Ja sie wtedy zloszcze, bo lubie szukac czegos dobrego,
              ciekawego, za rozsadna cene:-)
              A cene - zawsze mozna sobie rozsadnie wytlumaczyc. To juz oczywiscie zarty. Nie
              wiem jakie plaszcze lubisz. Wiec dalej juz nie pomoge. Ja swoj kupilam w
              Polsce. Ale jestem malo ciekawa i ekstrawagancka, wiec znajduje bez problemu.
            • jagienkaa natalia.brzeska 16.11.05, 12:40
              ja kupiłam w zeszłym roku popielaty płaszczyk nowiutki z Marks and Spencer, za
              10 funtów w British Heart Foundation:)
              a e-bay?
              teraz wyprzedaże ma Dorothy Perkins, MK One i tego typu sklepy. W DP widziałam
              płaszczyki.
              • natalia.brzeska Wyprzedaże marzec 2006 05.03.06, 21:00

--Czy są jakieś wyprzedaże teraz? Czy będą w przyszłym tygodniu? ;-)
                Moze jakieś end-of-season/new season/Easter/back to school cokolwiek???
                • netimka Re: Wyprzedaże marzec 2006 -spring sale now on 16.03.06, 20:58
                  ... niestety chodzi nie moge ostatnio, ale emailem mi dzis przyslali ze w
                  dorotyh perkins zaczyna sie wyprzedaz, takze w tv reklamuja ze debenhams ma 25%
                  off... co do innych sklepow nie wiem, ale jak te maja to pewnie i inne...

milych zakupow
    • netimka Re: Wyprzedaże listopad/grudzień- swatch watch 31.10.05, 15:14
      moze ktos z Was sie orientuje jakie angielkie sklepy maja je w swojej ofercie.
      ja u siebie znalazlam tylko taki maly sklepiczek z kilkoma rodzajami i
      pozostaje mi net na razie, ale chetnie bym poogladala na zywo bo sie napalilam
      aby takie cudko kupic mojemu pod gwiazdke.
      • netimka Re: Wyprzedaże listopad/grudzień- swatch watch 31.10.05, 16:36
        sama sobie odpowiem... znalazlam extra sklep online w holandii, jak ktos lubi
        swatch to podaje link

www.squiggly.com/swatch/
        • eballieu Re: Wyprzedaże listopad/grudzień- swatch watch 16.11.05, 09:28
          Pamietam jak kupilam pierwszego swatch'a za pieniadze, ktore dostalam od babci.
          Babcia chciala abym sobie zakupila ladny zegarek:-)
          Jak jej pokazalam ten "plastikowy" to babci bylo przykro, bo takie plastikowe
          to na odpuscie za duzo mniej sprzedaja.
          Teraz babcia bardziej zadowolona z moich zegarkow. A tego pierwszego swatch'a
          mam do dzis w koszyku. I czasami zakladam go jadac do babci, na co ona sie
          strasznie denerwuje, ze elgeganckim kobietom to nie wypada taki plastik nosci,
          hi hi hi.
          Babci wtoruje moj maz, bo on tez nie lubi plastikowych zegarkow.
          A ja uwielbiam swatch.
          W Londynie na Oxford Street jest ich firmowy sklep, byl rok temu jeszcze.
          • eballieu Re: Wyprzedaże listopad/grudzień- swatch watch 16.11.05, 09:38
            A sowja droga Natalia, to fajnie ze sie odzywasz, o nawet watki zakladasz,
            wlasnie dokopalam sie do miejsca gdzie juz sie prawie z forum zegnalas.
            Kobieta zmienna jest?:-)
            Nie lubie wyprzedazy.
            Nienawidze tloku w sklepach.
            Wszyscy biegna przede mna, bo ja z trojkolowcem to mam problem zeby sie
            przedostac. Draznia mnie rzeczy porozwalane na podlodze.
            Korzystam z okresu wyprzedazy jak jestesmy u rodzinki w Belgii. Szwagierka
            zawsze ma zaproszenie do sklepow, w ktorych kupuje juz od lat na dzien przed
            wyprzedaza - moze sobie wybrac to co chce i na kase wbija to kiedy wyprzedaze
            oficjalnie sie zaczynaja. W ten sposob zdobylam moje ulubione buciki Pons
            Quintana. Sporo ubran dla dziecka. A w Boze Narodzenie lece na Lanzarote wiec
            zaatakuje Pons Quintana. I bede walczyc jak lwica o botki:-) No i dalej zakupy
            w Polsce, gdzie dostaje jakies symboliczne znizki w normalnym sezonie, a
            sklepy sa na tyle zaprzyjaznione, ze trudno mi przejsc obok nich obojetnie.
    • djabholden Re: Wyprzedaże listopad/grudzień 15.11.05, 23:43
      Czy wiecie ze Debenhams ma od jutra 2-dniowa wyprzedaz do 25% off everything
      including designers at Debenhams? A online mozna kupowac juz teraz do
      niedzieli. Pozdrawiam J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka