Dodaj do ulubionych

Internet w domu

11.11.05, 15:18
Czesc dziewczyny,
mam pytanko, przeprowadzamy sie i w nowym mieszkaniu nie mozna podlaczyc internetu z NTL.
Czy znacie jakiegos innnego "dostawce" ale nie np. BT bo wtedy trzeba wziac tel.stacjonarny,czego nie potrzebujemy.
Chodzi tylko o broadband internet.
Dzieki
Ania
Obserwuj wątek
    • violus22 Re: Internet w domu 11.11.05, 15:30
      Telewest
      maja teraz oferte na sam broadband
      • jagienkaa Re: Internet w domu 11.11.05, 16:12
        a Telewest jest dostępne w całej Wlk Brytanii? bo za moich czasów, gdy jeszcze
        mieszkałam w Birmingham, to była raczej 'północna' firma.
        Zresztą można sprawdzić swój kod:
        www.telewest.co.uk/
        Ostatnio widziałam że nawet Tesco robi Broadband.
        • mgna Re: Internet w domu 11.11.05, 19:03
          www.zen.co.uk/
          • ebola_zaire Re: Internet w domu 12.11.05, 01:02
            Przepraszam co znaczy "trzeba wziasc tel. stacjonarny"? [BT]

Moze chodzi Ci o oplate za urzywanie gniazdka telefonicznego? Prosze napisz. Ja mam BT i urzywam tylko internetu wiec nie rozumiem inf. w ""

Pozdrawiam

---
            Stany Zjednoczone zapowiedziały, że w odpowiedzi na ataki terrorystyczne popełnione przez nie wiadomo kogo, będą wystrzeliwać rakiety nie wiadomo gdzie
            • neeki Re: Internet w domu 12.11.05, 08:06
              chodzi o to ze czesc firm podlacza internet na linii telefonicznej. wiec jak
              sie jej nie ma to trzeba zalozyc i oczywiscie zaplacic. telewest nam podlaczyl
              bez koniecznosci zakladania linii telefoniecznej
            • ukejka Re: Internet w domu 13.11.05, 21:23
              nie ma czegos takiego jak oplata za uzywanie gniazdka telefonicznego.

i nie mozesz miec samego netu na linii telefonicznej (chyba ze to kablowka, satelita lub radio), a juz na pewno nie od BT... tzn ze musisz placic za broadband i za line rental - nawet jak nie dzwonisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka