Dodaj do ulubionych

jedna rzecz nie daje mi spokoju

02.06.06, 22:16
Bardzo mnie ciekawi co stalo sie z dosc aktywna swego czasu uczestniczka
forum zwana hooanita. NIe orientuje sie zbytnio kto i gdzie kryje sie za
nickami ale mysle sobie ze ona chyba sie nie rozplynynela...
Czy ktos mnie moze oswiecic?
Obserwuj wątek
    • balbi6 Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 22:26
      Leggetta a wiesz , ja juz dawno zwrocilam uwage na nieobecnosc tej osoby.
      Mysle , ze chyba "zjechala" z tonu i zmienila nicka.
      • leggetta Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 22:36
        No chyba ze miala jakis wypadek, czeego nikomu nie zycze...
        • formaprzetrwalnikowa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 23:00
          a moze odechciało jej sie pisac.
          a moze znalazła ciekawą, zajmująca prace?
          a moze zyją długo i szczęsliwie?
          :)
          • leggetta Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 23:05
            heh, a ona taka zaangazowana byla...
            • formaprzetrwalnikowa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 23:27
              jak to mówią Pisma: Jest zcas radosci i czas smutku; czas siania i czas
              zbiorów...
              czas zaangazowania i czas wycofania.
              ja mysle, ze moze raczej ma faze wstretu do internetu
              • izabelski Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 23:31
                i jest jeszcze - czas na Kit-kat :-)
                • formaprzetrwalnikowa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 23:33
                  ajuhajuhajuhaju?
                  ;)
                  • izabelski :-) n/t 02.06.06, 23:38
    • evalon Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 23:40
      ale szukacie zaczepki,odpuscila by jedna z druga
      ...byla,minela,po prostu nie ma jej i juz...no chyba nie tesknicie za osoba,
      ktora pisala prawde o tym jakie naprawde jestescie..co??widac ze smetnie sie
      robi i teraz dla rozruchu Hooanita potrzebna?oj kobitki,plakac sie chce;-)
      • leggetta Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 02.06.06, 23:44
        nie przesadzasz? ja czepialska na forum nigdy nie bylam i nie jestem, a pytanie
        zadalam z czystej ciekawosci.
      • izabelski a jakie jestesmy naprawde? 02.06.06, 23:46
        bo ja nie wiem
        • evalon Re: a jakie jestesmy naprawde? 03.06.06, 00:04
          wlasnie czepialskie!!!ok,ktos wam sie nie spodobal na forum,coz trudno...ale
          widze ze wy bardzo pamietliwe jestescie i latwo nie odpuscicie....buuu,nie
          ladnie
          • gugitsa Re: a jakie jestesmy naprawde? 03.06.06, 00:18
            i takiez wlasnie wypowiedzi mi hooanita zalatuja...
            • mgna Kocice 03.06.06, 00:27
              Meow!!!!!! Och pazurki wychodza duzo wam.....
            • evalon Re: a jakie jestesmy naprawde? 03.06.06, 00:46
              hihi dobre,sorki ale nie wiem jak ona pachnie,nie wachalam....;-)
              • donat351 Re: a jakie jestesmy naprawde? 03.06.06, 04:25
                no nareszcie sie cosik dzieje. zaraz nazi tu przylezie i beda flamy
          • izabelski Re: a jakie jestesmy naprawde? 03.06.06, 16:13
            takie uogolniania sa ponizej pasa (lub splotu slonecznego) - zalezy od kontekstu
            my jestesmy (czyli z kilkadziesiat/kilka/kilkaset) osob be - a ty jestes cacy

nijak sie to co prawda nie ma do rzeczywistosci - ale serwery ze swoimi plikami
            sa cierpliwe - zniosa wszelkie pisanie :-)
            • natalia.brzeska Re: a jakie jestesmy naprawde? 03.06.06, 16:15
              izabelski napisała:

> my jestesmy (czyli z kilkadziesiat/kilka/kilkaset) osob be - a ty jestes cacy
              >

Zauważ izabelski ile rzeczywiście osób pisze na forum, ile z tego jest osób,
              które od początku są na forum i po jakim czasie nawet 'nowi' przestają pisać...
              • izabelski Re: a jakie jestesmy naprawde? 03.06.06, 23:18
                >ile rzeczywiście osób pisze na forum

niestety mam czasu sie nad tym zastanawiac
                najwazniejsze dla mnie, ze poznalam tu grupe niezwykle madrych i wartosciowych
                osob z ktorymi utrzymuje kontakt poza forum :-)
      • formaprzetrwalnikowa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 08:59
        uwielbiam takie prowokacje

;)
        • jagienkaa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 09:04
          hooanita jest, ale już nie pisuje na tym forum, zmieniła nicka (dwa razy) i
          się 'uspokoiła', zmieniła ton wypowiedzi i nawet dobre rady daje;) A osoby
          które są dość spostrzegawcze (ach te błędy ortograficzne)i znają inne fora z
          pewnością wiedzą kim jest.
          • formaprzetrwalnikowa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 09:20
            jagienka_bystry_obserwator :)

ps. ja uwazam, ze ludzi w sieci mozna poznac po sposobie pisania- jest prawie
            tak charakterystyczny jak timbr głosu i twarz
          • leggetta Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 10:57
            A jednak mozna: pytanie - odpowiedz, bez dopatrywania sie afery. dzieki
            Jagienka.
            • jagienkaa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 11:05
              proszę bardzo - sama bym się tym normalnie dziwiła. I też się zgadzam że
              niektórzy mają bardzo unikalny sposób pisania, czy dobór słów, czy chociażby
              lubią pisać hi, hi po każdym zdaniu i wtedy nawet pod zmienionym nickiem można
              ich rozpoznać;)
              • liley11 Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 04.06.06, 18:42
                jagienkaa napisała:

> proszę bardzo - sama bym się tym normalnie dziwiła. I też się zgadzam że
                > niektórzy mają bardzo unikalny sposób pisania, czy dobór słów, czy chociażby
                > lubią pisać hi, hi po każdym zdaniu i wtedy nawet pod zmienionym nickiem można
                > ich rozpoznać;)

Hej, Lubie pisac hihi po wielu zdaniahc, bo jestem wesola:) I usmieskzi wlepiam
                i byki strzelam, ale wbrew tym podobienstwom, prosze mnie nie mylic z wyzej
                wymieniona. Jest jedna cecha ktora tutaj do mnei nie pasuje: klotliwosc i
                zaczepno-zapalnosc:) hihi
    • violus22 Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 15:39
      Hooanita to zdaje sie 'wyspowamatka' a nowe jej forum to Matki Polki w UK.
      A to taka tajemnica?;)
      • robak.rawback hmmm 03.06.06, 17:26
        sama sie nad tym zastanawialam gdzie sie hooanita podziala, i nawet kiedys
        mialam na ten temat zalozyc watek, ale sobie odpuscilam bo stwierdzilam ze
        znowu sie jakas nastepna klotnia wywiaze z nie wiadomo jakiego powodu.
        nie pamietam o co wtedy byla klotnia, w kazdym razie ciekawa nadal jestem co
        sie z hooanita dzieje.
      • jagienkaa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 18:26
        nie chodzi o tajemnicę, tylko żeby kogoś później nie mieszać z błotem - jeśłi
        ktoś chce zacząć 'od początku' to proszę bardzo.
        • hopplik Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 03.06.06, 22:40
          przyznasz Jagienko,że ten pierwszy nowy początek był raczej potknięciem, ale
          później Anita wyszlachetniała i w ten sposób zapracowała na pozytywny wizerunek
          duży plus dla niej, a nie żadne mieszanie

• jagienkaa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 04.06.06, 10:30
            przyznaję dlatego właśnie lepiej żeby ludzie nie wiedzieli o jej ciemnej albo
            owczej przeszłości hehe
            • steph13 Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 04.06.06, 11:24
              Ale jestescie zalosne!!!
              Nie daje wam spokoju fakt, ze osoba, ktora nie przypadla wam do gustu mogla
              wypiac sie na to forum, badz o zgrozo, podszyc sie pod inny nick, i pisac
              dalej, zabierajac wam satysfakcje z napadow na ulubiona ofiare. No i co?
              Rozumiem, ze jad nalezy czasami upuscic ....
              • robak.rawback Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 04.06.06, 12:21
                hmm jesli o mnie chodzi to jestem po prostu ciekawa co sie z nia dzieje.
                jak sie na forum zapisywalam to akurat ona czesto sie udzielala i zapamietalam
                ja jako osobe akywna.
                omijam szerokim lukiem wszelkie forumowe klotnie, i tez nie mialam okazji z
                hooanita miec do czynienia wiecej niz przez pare postow.
                • vygotsky Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 04.06.06, 18:49
                  A ja mialam watpliwosci co do nowej tozsamosci hooanity, a to dlatego, ze albo
                  jej sie ortografia poprawila albo ze slownikiem pisze..?!
              • jagienkaa Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 04.06.06, 18:46
                no właśnie steph13, niektórzy to uwielbiają upuścić trochę swojego jadu na
                forum, nie?:)
                ja wcale nie uważam że to żałosne - ot zwykła ciekawość i tyle. Tak samo jestem
                ciekawa dlaczego już nie pisze na forum deadeasy mimo udzielania się na innych
                forach, a wcale kontrowersyjną osobą nie jest.
                • anya.po.prostu Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 04.06.06, 19:53
                  > ciekawa dlaczego już nie pisze na forum deadeasy mimo udzielania się na innych
                  > forach,

nie tylko ona zresztą, wiele osób stąd zniknęło/odeszło, mimo iż nadal są w sieci i na innych forach. Myślę, że to o czymś świadczy...

----
                  -Jaka jest roznica pomiedzy IV RP a PRL?
                  -Za PRLu rzad byl w Londynie a narod w Polsce
                  • annamaria0 Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 05.06.06, 12:17
                    anya.po.prostu napisała:

> > ciekawa dlaczego już nie pisze na forum deadeasy mimo udzielania się na i
                    > nnych
                    > > forach,
                    >
                    > nie tylko ona zresztą, wiele osób stąd zniknęło/odeszło, mimo iż nadal są w sie
                    > ci i na innych forach. Myślę, że to o czymś świadczy...

Tak, to swiadczy zwykle o tym, ze na forum sa osoby, ktore sa zlosliwe,
                    przychodza na forum glownie po to, zeby pouczac innych, i nie potrafia prowadzic
                    polemiki - jesli ktos sie z nimi nie zgadza, atakuja ad personam w stylu "Ty to
                    chyba nie widzialas, nie slyszalas, nie znasz sie itp." Dlatego wole fora
                    zamkniete, choc zdaje sobie sprawe, ze jest to w pewnym sensie sprzeczne z idea
                    forum.
                • izabelski Re: jedna rzecz nie daje mi spokoju 05.06.06, 11:59
                  zmienianie nickow to jakby proba udawania, ze sie jest kims innym
                  czy to sie poplaca - nie wiem - na pewno tego nie lubie i moze nawet potepiam
                  bo niestety spotkalam wiele trolli z taka przypadloscie charakteru

tu nie chodzi o upuszczanie jadu a o uczciwosc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka