emka2002 18.02.02, 10:27 Witam wszystkich Prażan! Co myślicie o zarządzaniu mieszkaniami komunalnymi na Pradze Północ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: mieszkania komunalne 18.02.02, 10:39 Nie myślę. Czasami zastanawiam się, jak niedokształcony musi być człowiek rozporządzający finansami w mojej spółdzielni mieszkaniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
emka2002 Re: mieszkania komunalne 18.02.02, 10:49 to szkoda może coś można zmienić. Mieszkam na Ząbkowskiej i myślę, że tu troche się zmieniło. Co prawda nie jest to zasługą osób zarządzających nieruchomościami komunalnymi, bo one tkwią w głębokim socjaliźmie jak całe władze dzielnicy P-Pn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: mieszkania komunalne IP: 217.153.88.* 18.02.02, 12:49 O jakim głębokim socjaliźmie mówisz. Chyba coś Ci się pomieszało. Chyba od czerwca ma być prywatyzacja zarządzani. Zarządcy mają być wybierani w przetargach przez wspólnoty mieszkaniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
emka2002 Re: mieszkania komunalne 18.02.02, 12:57 ta prywatyzacja to się ciągnie od kilku lat, na razie nie mogą się dogadać ze związkami zawodowymi. Co do głebokiego socjalizmu, to na ponad dwiescie wspólnot mieszkaniowych większość zarządzana jest przez Zarząd Nieruchomości Komunalnych jednostkę organizacyjną Dzielnicy. Tylko kilkunastoma zarządzają firmy prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś