Dodaj do ulubionych

Makabryczne odkrycie na Bródnie

• Gość: hyder Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:55
      Mi rowniez szkoda tych chlopcow...
    • Gość: /me Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.puck.net.pl 03.08.06, 13:59
      iście po chrześcijańsku
      LOL
    • Gość: tomus78 To nie Warszawa, to Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:10
      Dzielnica degeneratów i żuli, którą porządni ludzie omijają szerokił łukiem.
      • lynks80 Re: To nie Warszawa, to Praga 03.08.06, 14:18
        Gość portalu: tomus78 napisał(a):

> Dzielnica degeneratów i żuli, którą porządni ludzie omijają szerokił łukiem.

Taa najwiksza kultura jest na pekinie, starym mokotowie, ursynowie itd my zule
        omijamy take miejsca szerokim lukiem bo nasz wysublimowany smietnikowy smak
        moglby ulec porazeniu
        • Gość: pixel Te, pisarz - jarzmo jest przez ER-ZET, ćwoku IP: *.ri.ri.cox.net 03.08.06, 15:21
          • lynks80 Re: Te, pisarz - jarzmo jest przez ER-ZET, ćwoku 03.08.06, 15:47
            Uprzejmie dziękuje za zwrócenie mojej uwagi na tą pomyłke, bucu
      • forumowe_kontko Wychowałem się na Bródnie 03.08.06, 15:07
        zgodnie z Twoją definicją jestem żulem, łachudrą i, w kontekście tego artykułu,
        bandziorem.
        To zabawne. A wiesz co?
        To, że pisząc coś takiego wystawiasz świadectwo sobie, swojej rodzinie i,
        ewentualnie, okolicy w której mieszkasz.

A nie nam.
        • Gość: golf1980 Jestem z bródna!!! IP: *.chello.pl 04.08.06, 00:32
          Po raz kolejny jakiś idiota lansuje negatywny stereotyp bródna i całej
          prawobrzeżnej Warszawy.Ja całe życie mieszkałam na targówku i bródnie.Wszyscy w
          mojej rodzinie byli wykształceni, ja studiowałam dziennie na Uniwersytecie
          Warszawskim.Wszyscy moi przyjaciele i znajomi byli z bródna-tam chodziłam na
          Oazę, do harcerstwa.Tam sie zakochiwałam, chodziłam na spacery(do nieszczęsnego
          Lasku Bródnowskiego również)i jakoś nigdy nie czułam się gorsza,nigdy też się
          nie bałam.Kocham bródno i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca do życia, czasem
          tylko recę opadaja jak jakiś idiota, który zapewne nawet nigdy tu nie był
          opowiada wyssane z palca legendy!!!!!!!!
    • Gość: obii Ciekawe... IP: *.eranet.pl 03.08.06, 14:12
      ... dlaczego usunięto pierwszy post. Był może lekko niesmaczny, ale czy
      naprawdę łamał prawo lub regulamin?
      • Gość: Monika to streść ten post IP: 62.111.139.* 03.08.06, 14:23
        i po sprawie
        • Gość: meia Re: to streść ten post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:33
          A Rada Europy wzywa Kaczyńskiego do rezygnacji z kary śmierci. Ludzie, przecież
          Polska jest Polska, a co mi tu dupki z Rady Europy wpitalaja sie na moje
          podworko i sprzataja nie swoje smiecie. Prezyden Polski i Prezydentem tylko
          Polski i RE g...wno do decyzji Prezydenta. Panowie Kaczyńscy i Panie Ziobro -
          teraz wasz czas na zrobienie porzadkow. Jestem za kara smierci dla takich
          zbrodniarzy jak ten, który jest odpowiedzialny za tą smierc.
        • Gość: mee... Re: to streść ten post IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.08.06, 14:59
          ... Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie Gość portalu: zenek,

Tego kto to zrobił sam bym powiesił i w tyłek
          wpchnął mu kija po mózg. Podłe zwierzęta.

Dla takich zwyrodnialcy, mor (...)
          • Gość: GONIA Re: to streść ten post IP: *.c3-0.nyw-ubr3.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.08.06, 18:41
            CHETNIE POZNAM TEGO CO LUBI WIAZAC KOBIETY
      • Gość: ooo Re: Ciekawe... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 21:36
        Prawicowe scierwa i oszołomstwo nie mogą być tolerowane!
    • rach_ciach Dlatego kara śmierci jest potrzebna !!!! 03.08.06, 14:33
      Kara Śmierci dla zwyrodnialcó!!!
      • Gość: anapol Re: Dlatego kara śmierci jest potrzebna !!!! IP: 195.205.11.* 03.08.06, 15:16
        wszystkim przeciwnikom kary smierci proponuje wyobrazic sobie co
        zaproponowaliby jako karę osobie która w taki sposób lub bardziej bestialski
        zamorduje bliską im osobe ........ nie znosze Kaczyńskich ale w kwestii
        przywrócenia kary smierci, popieram w 100 % !!!!!
      • Gość: zdziwiony Re: Dlatego kara śmierci jest potrzebna !!!! IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:59
        To znaczy dla kogo? Złapali już tych morderców? Złapią ich wogóle?
        Jak by się łapało wszystkich morderców, a nie tylko co poniektórych, to byłoby
        lepsze odstraszanie niż kara śmierci....
        Ale ja wiem, że gadanie o karze śmierci jest bardziej medialne, niż praca nad
        tym, żeby wykrywalność była większa....
    • alex-alexander Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 14:35
      Gość portalu: zenek napisał(a):

> Tego kto to zrobił sam bym powiesił i w tyłek
      > wpchnął mu kija po mózg. Podłe zwierzęta.
      >
      > A TERAZ RELIGIJNA POLSKA: MORDY, KRADZIEZE, AFERY.
      • Gość: /me Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.puck.net.pl 03.08.06, 15:25
        katolicki kraj, katolickie obyczaje...
        ROTFL
    • Gość: Pitu kara smierci-TAK IP: *.ifht.RWTH-Aachen.DE 03.08.06, 15:14
      a rada europy bedzie nam pieprzyc farmazony o zakazach kary smierci,w stanach
      jest, a przeciez to cywilizowany kraj!
      Lechu nie daj sie presji, zalatw nam z zioberem publiczne widowiska
      egzekucyjne:)
      • Gość: kor Re: Jedna rada: nie sluchac idiotow z Rady Europ. IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 03.08.06, 15:22
      • Gość: yty Re: kara smierci-TAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 21:57
        Hej bałwanie! Tylko ktoś o umyśle średniowiecznego zapijaczonego chłopa mógł
        taki komentarz napisać!
    • Gość: gosc Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: 193.109.212.* 03.08.06, 15:33
      i mowi to zarliwy katolik - codziennie sluchajacy o. Rydzyka
    • Gość: Stefan Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:44

I znowu ktoś coś ma do zwierząt. Dla twojej wiadomości - taką kreatywność w
      zabijaniu i dręczeniu osobników własnego i nnych gatunków przejawia na tej
      planecie jedynie homo sapiens (chociaż z tym sapiens bym nie przesadzał).
    • Gość: zdziwiony Ale o co Wam wszystkim chodzi???? IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:44
      Kara śmierci i kara śmierci. A przecież nawet nie zidentyfikowano sprawców, ani
      ich nie złapano. Więc nie rozumiem tego całego Waszego pisania. Co za różnica
      czy ci mordercy NIE dotaną kary śmierci, czy też kary dożywocia....
    • Gość: YA Lasek Bródnowski IP: *.magma-net.pl 03.08.06, 16:07
      Czy wszyscy muszą wiedzieć, że Lasek Bródnowski leży w Warszawce??? O tym, jakie
      to miasto autor wspomina dopiero pod koniec notki. Może autor -
      Piotr Machajski - nie ma świadomości, że poza tzw. stolicą jest świat?
    • Gość: dep A Rada Europy i nasi "intelektualśiści" będą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:15
      mordercę (ców) chceli resocjalizować, zapewnią im opiekę prawną, psychologiczną,
      dadzą wikt i opierunek... oczywiście za pieniądze pochodzące m. in. z podatków
      płaconych przez rodzinę okrutnie zamordowanej... Taka "kultura europejska", ot!...
    • Gość: as Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.nys.biz.rr.com 03.08.06, 16:16
      zenek w rzadzy brutalnego odwetu niczym nie rozni sie od tych mordercow
    • Gość: Paweł S jestem za karą śmierci! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:16
      j.w.dlaczego mamy utrzymywać takie kanalie,niech umierają wieszane, albo
      trute.Co nas obchodzi rezolucja RE.Dlatego Europa jest tak zepsuta, bo nie ma w
      niej kary śmierci.LPR ma rację!
      • Gość: Barbara Chcąc nie chcąc będę głosowała na Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:21
        Już mam dosyć tej hipokryzji "intelektualistów"! Kara śmierci - tak!
        • Gość: Liman Ludzie mondrzy głosóją na PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:24
        • cyklista będę głosowała na Ligę - boś głupia 03.08.06, 20:53
          Jeszcze nikogo nie złapali, więc kogo chcesz uśmiercić.
          Kara śmierci to działanie PO fakcie, Twoje bezpieczeństwo się od tego nie poprawi.
          Kara śmierci to maskowanie nieudolności rządzących, którzy nie potrafią zbudować
          bezpiecznego i praworządnego państwa. Ziobro aż się zaślinił zachwalając karę
          śmierci, a tuż pod jego krakowskim nosem bandzior zastrzelił narzeczoną, później
          zresztą strzelił sobie w łeb - jak Ci to sprawi przyjemność możesz go teraz
          powiesić.
      • Gość: m Re: jestem za karą śmierci! IP: 57.66.197.* 03.08.06, 17:23
        Zapewne Stany Zjednoczone nie sa zepsute wcale a wcale... Prawda? Kazde dziecko
        wie ze w USA morderstw nie ma wcale bo kara smierci odstrasza wszystkich
        potencjalnych zbrodniarzy...
    • Gość: markow Dwóch 13-latków znalazło zwłoki związanej kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 03.08.06, 16:24
      Dlatego jestem za karą śmierci za takie przestępstwa...przecież ci zwyrodnialcy
      na to zasługują... PRZYWRÓCIĆ KARĘ ŚMIERCI!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Wo. Gdzie można się podpisywać pod apelem LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:30
        Czy ktoś wie? Bo moja całą rodzina, znajomi i sąsiedzi chcą się podpisać.
        • Gość: Jacek Re: Gdzie można się podpisywać pod apelem LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:31
          wejdź na stronę www.lpr.pl tam są gotowe formularze
    • yehudee Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 16:36
      Nie słyszałem o zwierzętach które robią takie rzeczy...
    • xv123 alternatywna wersja kary śmierci 03.08.06, 16:41
      Proponuje wyposażyć delikwenta zbrodniaża w linę, żyletkę albo cyjanek lub
      jeszcze coś innego. Następnie zamknąć go w więzieniu- w izolatce- i poczekać aż
      zacznie gryźć go sumienie a wtedy sam sobie odbierze życie. Jeżeli nie skłonią
      go do tego wyżuty sumienia to powinny znależć się jakies sposoby na
      uprzykrzenie jego egzystencji do tego stopnia że...................
    • Gość: Firek Kara smierci IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:43
      Dla mordercow jest tylko jedna kara, to kara smierci.
    • wrezz zwłoki związanej kobiety czy... 03.08.06, 16:52
      zwłoki związanej kobiety czy związane zwłoki kobiety?

Jak powinno prawidłowo brzmieć to sformułowanie?
      • Gość: kolega Re: zwłoki związanej kobiety czy... IP: *.nsw.bigpond.net.au 04.08.06, 09:33
        wrezz napisał:

> zwłoki związanej kobiety czy związane zwłoki kobiety?
        >
        > Jak powinno prawidłowo brzmieć to sformułowanie?

kazde zdanie ma inne znaczenie -
    • annaniepanna1 Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 16:58
      Przymusowe roboty to chyba zdecydowanie lepsza kara. Przynajmniej ten morderca
      zrobiłby coś dla społeczeństwa - niechby część wypraciwanych przez niego
      pieniędzy była przekazywana na cele społeczne. Ja też nie chcę takich
      utrzymywać, ale uważam, że eliminacja to żadne rozwiązanie. POd żadnym
      względem.
    • cyklista Co za wspaniałe zgromadzenie mścicieli 03.08.06, 17:05
      i innych bohaterów od siedmiu boleści. Jeden doopek próbuje przelicytowań innego
      jełopa, co to by on nie zrobił jak by mordercę dorwał. Przy klawiaturze każdy
      mocny. Tylko że wszystko to razem nie uchroni żadnej dziewczyny przed gwałtem i
      mordem w przyszłości. Cała ta pyskówa maskuje prawdziwy problem, nieskuteczność
      naszego wymiaru sprawiedliwości w OCHRONIE obywateli. Ziobro, Dorn czy Giertych
      nie potrafiąc tworzyć i egzekwować skutecznego prawa proponują lincz. A ciemnota
      to kupuje.
      • Gość: kiks Re: Co za wspaniałe zgromadzenie mścicieli IP: *.catv.net.pl 03.08.06, 21:26
        A skąd wiesz,że nie uchroni pewniaczku. Wisielec nie ubodzie,
    • devote karasmierci od razu i juz 03.08.06, 17:55
      po co takie bydle ma chodzic po tym swiecie ?
      • Gość: zdziwiony Re: karasmierci od razu i juz IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:16
        Ale dla kogo kara śmierci? Złapali kogoś?
        • wrezz Re: karasmierci od razu i juz 03.08.06, 18:42
          > Ale dla kogo kara śmierci?

Dla obydwu gó..arzy! :-/
          • Gość: ezrtez Odstrzelić wszystkich zwolenników kary smierci! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 21:49
            Na pewno będzie się wszystkikm żyło przyjemniej bez tych prostaków głosujacych
            na pisuary wietrzących wszędzie jakiś układ niezdolnych do psychologicznej
            analizy mordercy i wspólczucia dla jego cięzkiej doli. Elity z Unii
            Europejskiej gardzą takimi bezwolnymi masami przytępiałej hołoty rzucającej
            kamieniami w homoseksualistów i bijącej własne dzieci i żony w przerwie między
            schabowym a piwem!
    • Gość: mk zabójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:09
      i jak nie powrócic do kary śmierci?
    • Gość: marcin Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.96-81-70.mc.videotron.ca 03.08.06, 18:32
      Wszyscy tu dyskutujecie o karze smierci a nikomu nie przyszlo do glowy co
      przezyli ci chlopcy ktorzy znalezli zwloki. Przeciez dla nich to bylo
      prawdopodobnie pierwsze zetkniecie sie ze smiercia w jej "najczystszej
      postaci". Zastanawiam sie czy dostali pomoc jakiegos policyjnego psychologa czy
      po prostu "pan posterunkowy" wytlumaczyl im zeby sie za bardzo nie przejmowali.
      • Gość: kiks Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.catv.net.pl 03.08.06, 21:27
        Chłopc z pewnością są mądrzejsi jak ty pisaku.
    • uwolnic_cyce Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 19:07
      zenek napisał(a):

>
      Zwierzęta nie są podłe i z całą pewnością takich rzeczy nie robią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka