Gość: hyder Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:55 Mi rowniez szkoda tych chlopcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.puck.net.pl 03.08.06, 13:59 iście po chrześcijańsku LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomus78 To nie Warszawa, to Praga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:10 Dzielnica degeneratów i żuli, którą porządni ludzie omijają szerokił łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lynks80 Re: To nie Warszawa, to Praga 03.08.06, 14:18 Gość portalu: tomus78 napisał(a): > Dzielnica degeneratów i żuli, którą porządni ludzie omijają szerokił łukiem. Taa najwiksza kultura jest na pekinie, starym mokotowie, ursynowie itd my zule omijamy take miejsca szerokim lukiem bo nasz wysublimowany smietnikowy smak moglby ulec porazeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel Te, pisarz - jarzmo jest przez ER-ZET, ćwoku IP: *.ri.ri.cox.net 03.08.06, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś
lynks80 Re: Te, pisarz - jarzmo jest przez ER-ZET, ćwoku 03.08.06, 15:47 Uprzejmie dziękuje za zwrócenie mojej uwagi na tą pomyłke, bucu Odpowiedz Link Zgłoś
forumowe_kontko Wychowałem się na Bródnie 03.08.06, 15:07 zgodnie z Twoją definicją jestem żulem, łachudrą i, w kontekście tego artykułu, bandziorem. To zabawne. A wiesz co? To, że pisząc coś takiego wystawiasz świadectwo sobie, swojej rodzinie i, ewentualnie, okolicy w której mieszkasz. A nie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golf1980 Jestem z bródna!!! IP: *.chello.pl 04.08.06, 00:32 Po raz kolejny jakiś idiota lansuje negatywny stereotyp bródna i całej prawobrzeżnej Warszawy.Ja całe życie mieszkałam na targówku i bródnie.Wszyscy w mojej rodzinie byli wykształceni, ja studiowałam dziennie na Uniwersytecie Warszawskim.Wszyscy moi przyjaciele i znajomi byli z bródna-tam chodziłam na Oazę, do harcerstwa.Tam sie zakochiwałam, chodziłam na spacery(do nieszczęsnego Lasku Bródnowskiego również)i jakoś nigdy nie czułam się gorsza,nigdy też się nie bałam.Kocham bródno i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca do życia, czasem tylko recę opadaja jak jakiś idiota, który zapewne nawet nigdy tu nie był opowiada wyssane z palca legendy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Ciekawe... IP: *.eranet.pl 03.08.06, 14:12 ... dlaczego usunięto pierwszy post. Był może lekko niesmaczny, ale czy naprawdę łamał prawo lub regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meia Re: to streść ten post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:33 A Rada Europy wzywa Kaczyńskiego do rezygnacji z kary śmierci. Ludzie, przecież Polska jest Polska, a co mi tu dupki z Rady Europy wpitalaja sie na moje podworko i sprzataja nie swoje smiecie. Prezyden Polski i Prezydentem tylko Polski i RE g...wno do decyzji Prezydenta. Panowie Kaczyńscy i Panie Ziobro - teraz wasz czas na zrobienie porzadkow. Jestem za kara smierci dla takich zbrodniarzy jak ten, który jest odpowiedzialny za tą smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: to streść ten post IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.08.06, 14:59 ... Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie Gość portalu: zenek, Tego kto to zrobił sam bym powiesił i w tyłek wpchnął mu kija po mózg. Podłe zwierzęta. Dla takich zwyrodnialcy, mor (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GONIA Re: to streść ten post IP: *.c3-0.nyw-ubr3.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.08.06, 18:41 CHETNIE POZNAM TEGO CO LUBI WIAZAC KOBIETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Ciekawe... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 21:36 Prawicowe scierwa i oszołomstwo nie mogą być tolerowane! Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Dlatego kara śmierci jest potrzebna !!!! 03.08.06, 14:33 Kara Śmierci dla zwyrodnialcó!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anapol Re: Dlatego kara śmierci jest potrzebna !!!! IP: 195.205.11.* 03.08.06, 15:16 wszystkim przeciwnikom kary smierci proponuje wyobrazic sobie co zaproponowaliby jako karę osobie która w taki sposób lub bardziej bestialski zamorduje bliską im osobe ........ nie znosze Kaczyńskich ale w kwestii przywrócenia kary smierci, popieram w 100 % !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Dlatego kara śmierci jest potrzebna !!!! IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:59 To znaczy dla kogo? Złapali już tych morderców? Złapią ich wogóle? Jak by się łapało wszystkich morderców, a nie tylko co poniektórych, to byłoby lepsze odstraszanie niż kara śmierci.... Ale ja wiem, że gadanie o karze śmierci jest bardziej medialne, niż praca nad tym, żeby wykrywalność była większa.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 14:35 Gość portalu: zenek napisał(a): > Tego kto to zrobił sam bym powiesił i w tyłek > wpchnął mu kija po mózg. Podłe zwierzęta. > > A TERAZ RELIGIJNA POLSKA: MORDY, KRADZIEZE, AFERY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.puck.net.pl 03.08.06, 15:25 katolicki kraj, katolickie obyczaje... ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitu kara smierci-TAK IP: *.ifht.RWTH-Aachen.DE 03.08.06, 15:14 a rada europy bedzie nam pieprzyc farmazony o zakazach kary smierci,w stanach jest, a przeciez to cywilizowany kraj! Lechu nie daj sie presji, zalatw nam z zioberem publiczne widowiska egzekucyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: Jedna rada: nie sluchac idiotow z Rady Europ. IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 03.08.06, 15:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yty Re: kara smierci-TAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 21:57 Hej bałwanie! Tylko ktoś o umyśle średniowiecznego zapijaczonego chłopa mógł taki komentarz napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: 193.109.212.* 03.08.06, 15:33 i mowi to zarliwy katolik - codziennie sluchajacy o. Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:44 > Tego kto to zrobił sam bym powiesił i w tyłek > wpchnął mu kija po mózg. Podłe zwierzęta. I znowu ktoś coś ma do zwierząt. Dla twojej wiadomości - taką kreatywność w zabijaniu i dręczeniu osobników własnego i nnych gatunków przejawia na tej planecie jedynie homo sapiens (chociaż z tym sapiens bym nie przesadzał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Ale o co Wam wszystkim chodzi???? IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:44 Kara śmierci i kara śmierci. A przecież nawet nie zidentyfikowano sprawców, ani ich nie złapano. Więc nie rozumiem tego całego Waszego pisania. Co za różnica czy ci mordercy NIE dotaną kary śmierci, czy też kary dożywocia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YA Lasek Bródnowski IP: *.magma-net.pl 03.08.06, 16:07 Czy wszyscy muszą wiedzieć, że Lasek Bródnowski leży w Warszawce??? O tym, jakie to miasto autor wspomina dopiero pod koniec notki. Może autor - Piotr Machajski - nie ma świadomości, że poza tzw. stolicą jest świat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dep A Rada Europy i nasi "intelektualśiści" będą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:15 mordercę (ców) chceli resocjalizować, zapewnią im opiekę prawną, psychologiczną, dadzą wikt i opierunek... oczywiście za pieniądze pochodzące m. in. z podatków płaconych przez rodzinę okrutnie zamordowanej... Taka "kultura europejska", ot!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.nys.biz.rr.com 03.08.06, 16:16 zenek w rzadzy brutalnego odwetu niczym nie rozni sie od tych mordercow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł S jestem za karą śmierci! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:16 j.w.dlaczego mamy utrzymywać takie kanalie,niech umierają wieszane, albo trute.Co nas obchodzi rezolucja RE.Dlatego Europa jest tak zepsuta, bo nie ma w niej kary śmierci.LPR ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Chcąc nie chcąc będę głosowała na Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:21 Już mam dosyć tej hipokryzji "intelektualistów"! Kara śmierci - tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liman Ludzie mondrzy głosóją na PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista będę głosowała na Ligę - boś głupia 03.08.06, 20:53 Jeszcze nikogo nie złapali, więc kogo chcesz uśmiercić. Kara śmierci to działanie PO fakcie, Twoje bezpieczeństwo się od tego nie poprawi. Kara śmierci to maskowanie nieudolności rządzących, którzy nie potrafią zbudować bezpiecznego i praworządnego państwa. Ziobro aż się zaślinił zachwalając karę śmierci, a tuż pod jego krakowskim nosem bandzior zastrzelił narzeczoną, później zresztą strzelił sobie w łeb - jak Ci to sprawi przyjemność możesz go teraz powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: jestem za karą śmierci! IP: 57.66.197.* 03.08.06, 17:23 Zapewne Stany Zjednoczone nie sa zepsute wcale a wcale... Prawda? Kazde dziecko wie ze w USA morderstw nie ma wcale bo kara smierci odstrasza wszystkich potencjalnych zbrodniarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markow Dwóch 13-latków znalazło zwłoki związanej kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 03.08.06, 16:24 Dlatego jestem za karą śmierci za takie przestępstwa...przecież ci zwyrodnialcy na to zasługują... PRZYWRÓCIĆ KARĘ ŚMIERCI!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wo. Gdzie można się podpisywać pod apelem LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:30 Czy ktoś wie? Bo moja całą rodzina, znajomi i sąsiedzi chcą się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie można się podpisywać pod apelem LPR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:31 wejdź na stronę www.lpr.pl tam są gotowe formularze Odpowiedz Link Zgłoś
yehudee Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 16:36 Nie słyszałem o zwierzętach które robią takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
xv123 alternatywna wersja kary śmierci 03.08.06, 16:41 Proponuje wyposażyć delikwenta zbrodniaża w linę, żyletkę albo cyjanek lub jeszcze coś innego. Następnie zamknąć go w więzieniu- w izolatce- i poczekać aż zacznie gryźć go sumienie a wtedy sam sobie odbierze życie. Jeżeli nie skłonią go do tego wyżuty sumienia to powinny znależć się jakies sposoby na uprzykrzenie jego egzystencji do tego stopnia że................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Kara smierci IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:43 Dla mordercow jest tylko jedna kara, to kara smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz zwłoki związanej kobiety czy... 03.08.06, 16:52 zwłoki związanej kobiety czy związane zwłoki kobiety? Jak powinno prawidłowo brzmieć to sformułowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: zwłoki związanej kobiety czy... IP: *.nsw.bigpond.net.au 04.08.06, 09:33 wrezz napisał: > zwłoki związanej kobiety czy związane zwłoki kobiety? > > Jak powinno prawidłowo brzmieć to sformułowanie? kazde zdanie ma inne znaczenie - Odpowiedz Link Zgłoś
annaniepanna1 Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 16:58 Przymusowe roboty to chyba zdecydowanie lepsza kara. Przynajmniej ten morderca zrobiłby coś dla społeczeństwa - niechby część wypraciwanych przez niego pieniędzy była przekazywana na cele społeczne. Ja też nie chcę takich utrzymywać, ale uważam, że eliminacja to żadne rozwiązanie. POd żadnym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Co za wspaniałe zgromadzenie mścicieli 03.08.06, 17:05 i innych bohaterów od siedmiu boleści. Jeden doopek próbuje przelicytowań innego jełopa, co to by on nie zrobił jak by mordercę dorwał. Przy klawiaturze każdy mocny. Tylko że wszystko to razem nie uchroni żadnej dziewczyny przed gwałtem i mordem w przyszłości. Cała ta pyskówa maskuje prawdziwy problem, nieskuteczność naszego wymiaru sprawiedliwości w OCHRONIE obywateli. Ziobro, Dorn czy Giertych nie potrafiąc tworzyć i egzekwować skutecznego prawa proponują lincz. A ciemnota to kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Co za wspaniałe zgromadzenie mścicieli IP: *.catv.net.pl 03.08.06, 21:26 A skąd wiesz,że nie uchroni pewniaczku. Wisielec nie ubodzie, Odpowiedz Link Zgłoś
devote karasmierci od razu i juz 03.08.06, 17:55 po co takie bydle ma chodzic po tym swiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: karasmierci od razu i juz IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:16 Ale dla kogo kara śmierci? Złapali kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: karasmierci od razu i juz 03.08.06, 18:42 > Ale dla kogo kara śmierci? Dla obydwu gó..arzy! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezrtez Odstrzelić wszystkich zwolenników kary smierci! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 21:49 Na pewno będzie się wszystkikm żyło przyjemniej bez tych prostaków głosujacych na pisuary wietrzących wszędzie jakiś układ niezdolnych do psychologicznej analizy mordercy i wspólczucia dla jego cięzkiej doli. Elity z Unii Europejskiej gardzą takimi bezwolnymi masami przytępiałej hołoty rzucającej kamieniami w homoseksualistów i bijącej własne dzieci i żony w przerwie między schabowym a piwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk zabójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:09 i jak nie powrócic do kary śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.96-81-70.mc.videotron.ca 03.08.06, 18:32 Wszyscy tu dyskutujecie o karze smierci a nikomu nie przyszlo do glowy co przezyli ci chlopcy ktorzy znalezli zwloki. Przeciez dla nich to bylo prawdopodobnie pierwsze zetkniecie sie ze smiercia w jej "najczystszej postaci". Zastanawiam sie czy dostali pomoc jakiegos policyjnego psychologa czy po prostu "pan posterunkowy" wytlumaczyl im zeby sie za bardzo nie przejmowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie IP: *.catv.net.pl 03.08.06, 21:27 Chłopc z pewnością są mądrzejsi jak ty pisaku. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Makabryczne odkrycie na Bródnie 03.08.06, 19:07 zenek napisał(a): > Tego kto to zrobił sam bym powiesił i w tyłek > wpchnął mu kija po mózg. Podłe zwierzęta. > Zwierzęta nie są podłe i z całą pewnością takich rzeczy nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś