Gość: Pepe IP: *.pioneer.com.pl 03.09.10, 11:44 Prosze o namiary na dobrego i nie naciągającego notariusza działającego na terenie Ursusa (ewentualnie bliskich okolic). Chodzi o umowę przekazania w darowiźnie mieszkania. Z gory dziękuję za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze_artur Re: Notariusz Ursus - poszukiwany 03.09.10, 12:00 Witam mogę podać namiary na e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE Re: Notariusz Ursus - poszukiwany IP: *.pioneer.com.pl 07.09.10, 09:39 HM...a czemu na maila? wolałabym tutaj nie podawać prywatnego maila:) czy owy notariusz nie działa publicznie, ze numer zastrzezony? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_artur Re: Notariusz Ursus - poszukiwany 07.09.10, 09:49 Nie wiem czy nie będzie to w pewien sposób reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Notariusz Ursus - poszukiwany IP: *.pioneer.com.pl 07.09.10, 10:11 zawsze_Artur, Ty to chyba administratorem jestes, tak szybko odpowiadasz:) a wiesz ile dobra reklama kosztuje...a tytaj bach za darmoche:) ale oki podaje maila: mszubert@vp.pl napisz proszę gdzie owy notariusz działa i w jakich godzinach z góry dzięki:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Uważajcie na niego IP: *.formlessnetworking.net 10.09.10, 18:42 zawsze_artur to znany oszust mnie oszukał kilka razy, wiem że żeruje na ludziach, naciąga i oszukuje. sprawa jest już na policji i w prokuraturze! wszyscy oszukani przez artura niech piszą na ten adres stop_oszustowi_arturowi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Uważajcie na niego IP: *.128.14.110.static.crowley.pl 16.09.10, 08:16 Ale kto jest oszustem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Notariusz Ursus - poszukiwany IP: *.chello.pl 07.09.10, 10:47 Gawryś tel 22 303 66 12 (ul. Skoroszewska) Odpowiedz Link Zgłoś