Dodaj do ulubionych

idioci z petardami

IP: *.spray.net.pl 31.12.10, 17:25
JAk co roku jeden cham przed drugim musi się popisac, ze kupił petardy. Nawet do północy nie mogą wytrzymać. A w tym roku jak nigdy tyle się o tym mówi, ze zwierzęta cierpią przez ten huk. Ale cham jest chamem i g... go obchodzą zwierzęta, małe dzieci i wszyscy ci co nie chca cały dzień słuchać tej kanonady. Jestem za zakazem sprzedarzy tego cholerstwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: bb idioci z psami IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 19:32
      a ja za trzymaniem zwierząt w domach, czy właściciele, idioci nie mogą posprzątać jak ich pupil się zesra? Jak cham jest ze wsi to niech jego pies sra u niego na dywanie. Te bydło mieszka w blokach a ich trzoda sra przed blokami. i to każdego dnia srają nie tylko w sylwestra. jestem za zakazem trzymania tego cholerstwa.
    • Gość: Monika Re: idioci z petardami IP: 212.180.168.* 31.12.10, 19:41
      Stanowczo popieram! Co za idioci tak strzelają od kilku godzin. Stare pierniki a bawią się tymi petardami jak dzieci w piaskownicy. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie zakaz strzelania. I mam nadzieję, że mój Piesek dzisiejszy dzień jakoś zniesie. Współczuje mu, bo ja też już mam dość tego hałasu.
      • Gość: aa Re: idioci z petardami IP: *.spray.net.pl 31.12.10, 20:16
        Właśnie rozmawiałam ze swoją mamą. Starsza pani martwi się czy uda jej się dziś zasnąć. Ma tez juz dość. Na jej podwórku taka podstarzała "młodzież" świetnie sie bawi uprzykrzajac innym zycie.
        • Gość: Jakinta Re: idioci z petardami IP: 46.113.253.* 31.12.10, 22:11
          Tylko debile trzymają zwierzęta w blokach. Wielcy miłośnicy zwierząt od siedmiu boleści. Ja sobie psa kupiłem dopiero w momencie kiedy wyprowadziłem się z bloku do domku jednorodzinnego i wpuszczam go jedynie zimą w progi jak widzę,że marznie. Nie jestem zwolennikiem bezsensownego palenia siarki i durnego strzelania, ale to strzelanie jest 3 dni w roku, a ujadający wilczur pod nieobecność lokatora od 7-15 to debilizm do potęgi n-tej. Jak wam przeszkadzają wystrzały to "wielcy miłośnicy braci mniejszych" zabierać dupiszcze i won za miasto trzeba czasem pocierpieć. A tobie aa więcej pomyślności i mniej jadu w 2011 roku.
    • Gość: warszawiak idioci z psami IP: *.centertel.pl 31.12.10, 22:20
      strzelam ile wlezie cały dzień dzisiaj i jutro, a lany poniedziałek cały dzień leję wodę. jak się komu nie podoba to w aptece są stopery do uszu za 3 złote plus słuchawki jak robotnicy i nic nie słychać. tradycja musi być i basta, nie będzie nam nikt bruździł w tradycji. a ten kto trzyma psy w bloku to dręczyciel. powinien być zakaz posiadania psów w blokach, nieroby tylko srają na chodnikach i trawnikach.
      • Gość: as Re: idioci z psami IP: *.spray.net.pl 31.12.10, 23:58
        Ha ha ha tradycja. A czyja to tradycja. Słoma z butów i wiejskie chamstwo co sie warszawiakiem zowie. Właśnie to warszawskie chamstwo wyległo i wali śniezkami w okna. a co wsiowa tradycja i basta.
      • Gość: aa Re: idioci z psami IP: *.spray.net.pl 01.01.11, 00:20
        Tak pan i władca chce sie bawic a pospólstwo niech sobie korki w uszy. Ptaki też korki w uszy? A może za karę,że sraja gdzie popadnie walić w nie petardami?
        • Gość: abc Re: idioci z psami IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 11:48
          za kare to powinni strzelac do tych starych dziadkow co dokarmiaja te srajace golebie!!
          ja nie wiem 21 wiek a ludzie w glowach maja sredniowiecze,
          nei wiedza mamusie z malymi dziecmi ze dokarmianie kaczek i innych chlebek zakwasza organizm tym ptakom, a do tego nie trzeba miec mgra, zeby wiedziec tak oczywiste rzeczy, no ale coz....
          • Gość: zUrsusa Re: idioci z psami IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 12:06
            Pełna zgoda, ale:
            - po co to agresja?
            - co ma do tego średniowiecze? Poczytaj o średniowieczu i się zdziwisz zdziczeniu oświecenia :)
            - ludziom brakuje odczucia bycia potrzebnym, czynienia dobra. Patrz, stary człowiek czuje się często niepotrzebny, a tu nakarmi i w jego odczuciu robie na raz dwie dobre rzeczy, karmi i nie marnuje pożywienia. Wiem że tak nie powinno być, ale on tylko czasami może tak pokazać ze jest potrzebny. Czuje się czasami niepotrzebny, odtrącony, młodzież go nie lubi, wyśmiewa. A tak pokazuje że jest i czuje. Ptaki go nie oceniają, nie wyśmiewają się z jego niedołęstwa, akceptują dawcę pokarmu.
            - widzisz mamusię? Już oceniasz, dlaczego nie tatusia? Ja widzę w Ursusie takich tatusiów, ale jak napiszesz mamusię to od razu kobieta, wiadomo, głupia baba. A po prostu nieświadomość czy arogancja nie ma płci. Oni sądzą ze jak dziecko nakarmi ptaszka to polubi zwierzęta, spędzi miło czas.
            Nie powinno się karmić dzikiego ptactwa w mieście, skoro tkanka miejska ich nie jest w stanie utrzymać to ich nie powinno być. Raczej nie słyszałem by gołębie zjadały w lecie tyle pasożytów by warto je sztucznie utrzymywać w zimie. Ale to jak z psami, jeszcze lata miną zanim zmieni się nastawienie, trzeba jednak edukować a nie bluzgać na forum.
            • Gość: aaa Re: idioci z psami IP: 213.17.181.* 03.01.11, 12:26
              jak chce byc potrzebny to niech pomoze starszej sasiadce,zrobi zakupy, kupi leki itp. zapisze sie na wolontariat itp. sa kola seniorow mnostwo tego jest dla starszych. jest dom kultury,
          • Gość: aa Re: idioci z psami IP: *.spray.net.pl 01.01.11, 16:26
            Co ty w szkole robiłeś, że na hasło ptaki kojarzysz tylko gołębie? Nie lepiej nie odpowiadaj, nie chcę wiedzieć.
            Umiesz tylko okazywać pogardę - starszym, kobietom, dzieciom, gołębiom, psom. Komu jeszcze? Do wszystkich chcesz strzelać?
    • Gość: kumaty Re: idioci z petardami IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.11, 07:55
      Najpiękniejsza wiadomość od teściowej to telefon o 2 w nocy nie z życzeniami,tylko że pies :bąbel: obsrał całe mieszkanie i ZDECH!!! Prawda najprawdziwsza a ja się bardzo ucieszyłem.To kara za moje nogawki które ciągle tarmosił.Więc to piękna wiadomość na początek 2011r.Szkoda tylko że raz do roku strzelają z petard ale dobre i to!Wszystkiego najlepszego życzę wszystkim co nie mają piesków w blokach!!!!
      • Gość: aa Re: idioci z petardami IP: *.spray.net.pl 01.01.11, 16:22
        Pogratulować mamusi synusia. Ale sama sobie winna,że kultury nie nauczyła.
    • Gość: aa Re: idioci z petardami IP: *.spray.net.pl 01.01.11, 19:47
      admin pobudka.Czas skrócić męki tego durnia powyżej.
    • Gość: aga Re: idioci z petardami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 20:34
      Ludzie skąd w Was takie pokłady nienawiści i agresji?
      • Gość: ewa Też się dziwię IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 21:09
        Nie można spokojnie rozmawiać tylko już w tytule "idiota".
        Wstyd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka