Dodaj do ulubionych

SUSHI NA OCHOCIE

IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.05, 15:35
Ostatnio pojawiła się suszarnia na Ochocie - Sensi Sushi www.sensisushi.pl,
ktoś był? Może coś powiedziec?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek zaczekaj az stanieje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:21
      ceny sushi w Warszawie sa nienormalne

wino ze sliwek za 2 euro sprzedaja po 15 PLN za kieliszek

za 7-10 euro mozna w Europie jesc pol dnia - w Warszawie za to kilka makow
      • paul_78 Re: zaczekaj az stanieje ... 07.11.05, 16:05
        W tym barze za 7-10 euro też możesz jeść przez parę godzin w porze lunchu.
    • Gość: nn Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.aster.pl 08.11.05, 12:43
      Brałam na wynos, bardzo smaczne.
      Ryba maślana doskonała, świeża.
      W sumie nie jest aż tak drogo, jak w innych knajpach, ale fakt, sushi w
      Warszawie jest zbyt drogie.
      • Gość: komagane Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:06
        Gdzie to sushi? Podajcie adres.
      • Gość: lilka Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: 62.29.138.* 10.11.05, 13:10
        fajniutko tamu nich! rzeczywiscie, zaskoczeni bylismy niewysokimi cenami.
    • Gość: garro Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.plusgsm.pl 09.11.05, 20:51
      Potwierdzam, rzeczywiście niewysoka cena, duże porcje i zawsze wszystko świeże.
      Byłem na miejscu, zamawiałem kilkukrotnie do domu i mogę polecić z czystym
      sumieniem. A co do pytania gdzie się znajdują to przy Opaczewskiej, wjazd od
      Drawskiej. www.sensisushi.pl
      • Gość: komagane Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:02
        Dziekuję za info.
        Nawiasem mówiąc, to nie pierwsze sushi na Ochocie. Pierwsze są od kilku lat w
        Blue City na drugim piętrze. Takie sobie, za to bardzo drogie
        • milena72 Re: SUSHI NA OCHOCIE 13.11.05, 19:11
          w Blue City zdecydowanie lepsze niz np w Galerii Mokotow, a i ceny z tego co
          pamietam nizsze niz w G.M. Ale wybiore sie na Opaczewska i sprobuje...Mniam :)
          • aniko16 Re: SUSHI NA OCHOCIE 14.11.05, 09:24
            W GM są dwie restauracje sushi Ooo Sushi i AkaSaka, z czego ta druga to jedna z
            lepszych w Warszawie. Ta w Blue City nawet sie do niej nie umywa i rzeczywiście
            b. drogo. Nic dziwnego skoro klientów maja jak na lekarstwo. Właściwie ciągle
            świeci pustką.
    • Gość: Lawenda Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.11.05, 02:19
      Próbowałam już chyba wszystkich suszarni w dzielnicy. Blue City - drogo, tak
      sobie smacznie i w centrum handlowym... zero klimatu

Sensi Sushi wypada z knajp najbardziej "sensi". Ma odpowiednie, niewysokie jak
      na japońską kuchnię ceny, świeże produkty i miłą muzykę.
      Ostatnio robiłam małe przyjęcie dla znajomych. Wypożyczyli mi swoją drenianą
      zastawę i przwieźli całe zamówienie w bardzo estetycznych opakowaniach. Całkiem
      miły facet z tego właściciela;)
      Mają fajną, czytelną stonkę www.sensisushi.pl

Lawenda
      • komagane Re: SUSHI NA OCHOCIE 30.11.05, 09:39
        Byłam, niestety zawiodlam sie bardzo. Ceny moze i nieco niższe, ale porcje
        małe, wielkiego wyboru nie ma. Panowie nie bardzo znają sie na komponowaniu
        zestawów. Zupa misoshiru japońska tylko z nazwy. Herbaty zielonej zaparzyc nie
        umieją. Chyba trzeba sie przeszkolic u dobrego Japończyka, a dopiero potem bar
        sushi otwierać.
        Niestety, nadal na dobre sushi konieczna wyprawa do innych dzielnic.

A propos, przejeżdżając Popularną we Włochach widziałam reklamę sushi, ale nie
        zauwazyłam szczegółów. Czy ktoś coś wie?
    • awi2 Re: SUSHI NA OCHOCIE 02.12.05, 12:00
      Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Ostatnio pojawiła się suszarnia na Ochocie - Sensi Sushi www.sensisushi.pl,
      > ktoś był? Może coś powiedziec?

Spróbowałam i nie polecam!!!. Realizacja zamówienia z dostawą do domu ponad 2
      godziny!!!! Dostawca przy wręczaniu zamówienia, powiedział , żę .."proszę
      uważać , bo się rozlał sos sojowy i wycieka z opakowania..." Suuper!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka