Gość: Piotr IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.05, 15:35 Ostatnio pojawiła się suszarnia na Ochocie - Sensi Sushi www.sensisushi.pl, ktoś był? Może coś powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek zaczekaj az stanieje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:21 ceny sushi w Warszawie sa nienormalne wino ze sliwek za 2 euro sprzedaja po 15 PLN za kieliszek za 7-10 euro mozna w Europie jesc pol dnia - w Warszawie za to kilka makow Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: zaczekaj az stanieje ... 07.11.05, 16:05 W tym barze za 7-10 euro też możesz jeść przez parę godzin w porze lunchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.aster.pl 08.11.05, 12:43 Brałam na wynos, bardzo smaczne. Ryba maślana doskonała, świeża. W sumie nie jest aż tak drogo, jak w innych knajpach, ale fakt, sushi w Warszawie jest zbyt drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komagane Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:06 Gdzie to sushi? Podajcie adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: 62.29.138.* 10.11.05, 13:10 fajniutko tamu nich! rzeczywiscie, zaskoczeni bylismy niewysokimi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garro Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.plusgsm.pl 09.11.05, 20:51 Potwierdzam, rzeczywiście niewysoka cena, duże porcje i zawsze wszystko świeże. Byłem na miejscu, zamawiałem kilkukrotnie do domu i mogę polecić z czystym sumieniem. A co do pytania gdzie się znajdują to przy Opaczewskiej, wjazd od Drawskiej. www.sensisushi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komagane Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:02 Dziekuję za info. Nawiasem mówiąc, to nie pierwsze sushi na Ochocie. Pierwsze są od kilku lat w Blue City na drugim piętrze. Takie sobie, za to bardzo drogie Odpowiedz Link Zgłoś
milena72 Re: SUSHI NA OCHOCIE 13.11.05, 19:11 w Blue City zdecydowanie lepsze niz np w Galerii Mokotow, a i ceny z tego co pamietam nizsze niz w G.M. Ale wybiore sie na Opaczewska i sprobuje...Mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniko16 Re: SUSHI NA OCHOCIE 14.11.05, 09:24 W GM są dwie restauracje sushi Ooo Sushi i AkaSaka, z czego ta druga to jedna z lepszych w Warszawie. Ta w Blue City nawet sie do niej nie umywa i rzeczywiście b. drogo. Nic dziwnego skoro klientów maja jak na lekarstwo. Właściwie ciągle świeci pustką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawenda Re: SUSHI NA OCHOCIE IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.11.05, 02:19 Próbowałam już chyba wszystkich suszarni w dzielnicy. Blue City - drogo, tak sobie smacznie i w centrum handlowym... zero klimatu Sensi Sushi wypada z knajp najbardziej "sensi". Ma odpowiednie, niewysokie jak na japońską kuchnię ceny, świeże produkty i miłą muzykę. Ostatnio robiłam małe przyjęcie dla znajomych. Wypożyczyli mi swoją drenianą zastawę i przwieźli całe zamówienie w bardzo estetycznych opakowaniach. Całkiem miły facet z tego właściciela;) Mają fajną, czytelną stonkę www.sensisushi.pl Lawenda Odpowiedz Link Zgłoś
komagane Re: SUSHI NA OCHOCIE 30.11.05, 09:39 Byłam, niestety zawiodlam sie bardzo. Ceny moze i nieco niższe, ale porcje małe, wielkiego wyboru nie ma. Panowie nie bardzo znają sie na komponowaniu zestawów. Zupa misoshiru japońska tylko z nazwy. Herbaty zielonej zaparzyc nie umieją. Chyba trzeba sie przeszkolic u dobrego Japończyka, a dopiero potem bar sushi otwierać. Niestety, nadal na dobre sushi konieczna wyprawa do innych dzielnic. A propos, przejeżdżając Popularną we Włochach widziałam reklamę sushi, ale nie zauwazyłam szczegółów. Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
awi2 Re: SUSHI NA OCHOCIE 02.12.05, 12:00 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Ostatnio pojawiła się suszarnia na Ochocie - Sensi Sushi www.sensisushi.pl, > ktoś był? Może coś powiedziec? Spróbowałam i nie polecam!!!. Realizacja zamówienia z dostawą do domu ponad 2 godziny!!!! Dostawca przy wręczaniu zamówienia, powiedział , żę .."proszę uważać , bo się rozlał sos sojowy i wycieka z opakowania..." Suuper!!!! Odpowiedz Link Zgłoś