tylko.tu 07.10.09, 19:08 jak czesto trzeba bedzie akceptowac przyjecie do wiadomosci odpowiedzialnosci za napisany post ? przy kazdym zalogowaniu sie ? nie lepiej byloby zrobic to jednorazowo ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tylko.tu Re: nowa panel informacyjny 08.10.09, 10:35 nie widziales takiego komunikatu (Pamiętaj! Zamieszczając wypowiedzi naruszające prawo możesz ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną.) przy pisaniu pierwszego postu po zalogowaniu ? trzeba go oczywiscie zaakceptowac. byc moze dotyczy to tylko tych, ktorzy maja blokady ? Link Zgłoś
zbyfauch Re: nowa panel informacyjny 08.10.09, 10:39 Nie widziałem. Ale ja nawet jak się nachleję nie naruszam ani KK ani KPC. Link Zgłoś
tylko.tu Re: nowa panel informacyjny 08.10.09, 10:43 byc moze ja naruszam je zadajac tutaj pytania ;) ps. moze cos pomoze, gdy zaczne pic ? :) Link Zgłoś
zbyfauch Re: nowa panel informacyjny 08.10.09, 10:48 tylko.tu napisał: > ps. moze cos pomoze, gdy zaczne pic ? :) Będziesz łatwiejszy. Link Zgłoś
tylko.tu Re: nowa panel informacyjny 08.10.09, 10:51 w odosobnionych przypadkach jestem zupelnie. nawet bez picia. Link Zgłoś
kropka Re: nowa panel informacyjny 08.10.09, 21:16 zbyfauch napisał: > Ale ja nawet jak się nachleję nie naruszam ani KK ani KPC. ale naruszasz prawa boskie: chlejąc szkodzisz swojemu zdrowiu, niszczysz swoje życie, które dał Ci Bóg Link Zgłoś
zbyfauch Re: nowa panel informacyjny 09.10.09, 09:19 kropka napisała: > (...)chlejąc szkodzisz swojemu zdrowiu, niszczysz swoje > życie, które dał Ci Bóg Atoli trwogi nie mam, albowiem Pan miłosierny jest. Link Zgłoś
tylko.tu do administracji 03.12.09, 10:30 byc moze zamieszczam jakies wypowiedzi naruszajace prawo i o tym nie wiem ? czy administracja odpowie na pytanie ? Link Zgłoś